Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spree wrote:Nece picka. Jos ga kristic fino pita sta misli o buducnosti. Kaze mislio o mladim igracima, a spominje spahica, zukanovica itd
Ako sam ga dobro razumio čak je spomemuo da je i ta smjena generacija koju je napravio došla u nezgodnom trenutku..
Kakva smjena generacije, frajer dovodio neke polovne 30godinsjake, Milicevic, Jajalo, Pavlovic..
Ne znam da je i jednog mladog igrača afirmisao.
Kakav ublehas i parazit, svako normalan bi poslije ovoga se pokupio i rekao da ide ali ne ublehas i dalje trazi izgovore i krivce, vjerovatno se nada jos jednom mandatu?
Nikakav ublehas. Sve je to tal sa savezom, neko i na mesi i sa njim uzima lovu plan je bio i reprezentaciju odvuci u sarajevo, oprati lovu kroz grbavicu. E kurko
omega369 wrote:Nikakav ublehas. Sve je to tal sa savezom, neko i na mesi i sa njim uzima lovu plan je bio i reprezentaciju odvuci u sarajevo, oprati lovu kroz grbavicu. E kurko
kao što sam i prognozirao, trica u prvom poluvremenu, ali eto fulio sam. bila je u drugom.
mešu pustiti protiv estonije i odma sutradan mu uručiti šut kartu. pa čovjek nas je srozao na najniže grane. sa njim smo nazadovali u apsolutno svim segmentima.
trebamo biti realni i priznati sebi da su i lulić, medunjanin, ibišević, jajalo, šunjić i još njih par dali svoje za reprezentaciju i hvala im na svemu. dolaze nam nove generacije i mlađi igrači koji igraju u solidnim klubovima i koji imaju baš prostora za napredak i red bi bio da se na njih i oslonimo.
ni belgijanci ne bi bili ovo što su sad da nisu forsirali mlađe igrače.
meni je muka gledati kako mato jajalo ulazi sa klupe i muka mi je gledati to forsiranje đuturuma. postali smo ovisni o đuturumima.
imali smo sve u svojim rukama i sve smo izgubili. niko nam nije kriv i koliko god to nekome ludo zvučalo, po meni nisu krivi ni igrači. kriv je meša koji ih je birao ili je kao pička pognuo glavu i dopustio da mu se igrači nameću.
dušan bajević je lijek i uz malo truda ga mogu i dobiti.
LSD wrote:
Normalno ...i Vahid je bio lijek svojevremeno , pa nas skide 'ladno s qrca i prihvati se Japanskih jena
ne viđoh da bajevića prizivaše kao vahida. kada god otjeraju nekog selektora odma sutradan vijest da bi vaha mogao biti nasljednik, a on iz nekih kvazirazloga koji su svima nepoznati, odbije.
malakh wrote:
dušan bajević je lijek i uz malo truda ga mogu i dobiti.
Dušan Bajević vec 4 godine ne trenira bilo kakav tim, cak ni juniore inace otimaju se za njega klubovi po evropi, ali on samo ceka poziv Elvedina Begića
Princ ima 69 godina. Trenutno je direktor AEK-a. S ozbiljnim treniranjem je zavrsio. Zaboravite na njega. Doci ce neki po nacionalnom kljucu, kojeg ovi levati mogu platiri i to ti je pocetak kraja reprezentacije. Ciro stvorio, ovi rastvorili i unistili.
savez(nici) bi moro znat da ako dovedu nekog pravo levata da okosnica ekipe nece scet igrat. meske je jos tu i prvi korak je zahvalit mu se.
samo da ne bude na kraju da je malo falilo da bih prodje dalje i da mu se da jos jedna sansa i onda reaguje kad brod (opet) pocne tonut.
cesto se kaze da nam je vecina igrackog kadra mrtvi prosjek, jebemgaja to se i trazi. dva-tri jako dobra i prosjek, samo bez taraba bitesen.
taraba uvijek imamo i vise neg sto treba.
Meni je samo zao sto nase stvarne fudbalske gromade-legende pape i Mesha prozivljavaju sa reprezentacijom.Zasluzili su ,ali da su se obojica povukla na vrijeme bili bi daleko manje kritikovani.bas obraza nema ni jedan,
salik79 wrote:nisu problem ni tarabe, ako cemo iskreno-sve dok se trude i ostavljaju srce na terenu
sve dok ostavljaju srce na terenu i rade pacerske greske. bih je uvijek dobra za pacerisanja samo se ne zna ko ce tog dana biti taj lanac je dobar koliko najslabija karika, ako imas dvije-tri zahrdjale lanac mora puknut.
salik79 wrote:polako ljudi-jedan los rezultat i odmah pozivi na ostavku kakav smo mi to narod pruzimo momku sansu, niko se nije naucen rodio
#IzdrziMesaga
malakh wrote:trebamo biti realni i priznati sebi da su i lulić, medunjanin, ibišević, jajalo, šunjić i još njih par dali svoje za reprezentaciju i hvala im na svemu. dolaze nam nove generacije i mlađi igrači koji igraju u solidnim klubovima i koji imaju baš prostora za napredak i red bi bio da se na njih i oslonimo.
I Begovic
Protiv Estonije bi trebalo igrati sa ovim sto su danas bili na klupi -Sehic, Kodro, Cimirot, Bilbija, Krunic, Izet i dati im sansu da se pokazu da vidimo ima li materijala za buducnost.
Duljevica za kapitena.
Treba sacekati jos tri dana i sacekati hoce li Mehmed ponuditi ostavku Savezu i tako biti ispred bh.ministara i drugih rukovodnih ljudi koji ni pod razno u nasoj zemlji ne bi napustili duznost zbog losih rezultata. Znam da mu je tesko napustiti platu od 40000 KM ali ...
Niko se nije vise nudio i molio za selektorsku fotelju od sticanja nezavisnosti BiH od njega a bogme ni igre ni rezultata s njim u ove dvije godine. Hvala Mehmede, ali idi ziv bio da probamo s nekim drugim.