Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mega_mashcine

#8526 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by mega_mashcine »

spree wrote:Nece picka. Jos ga kristic fino pita sta misli o buducnosti. Kaze mislio o mladim igracima, a spominje spahica, zukanovica itd :-) :-)
Ako sam ga dobro razumio čak je spomemuo da je i ta smjena generacija koju je napravio došla u nezgodnom trenutku.. :?
Kakva smjena generacije, frajer dovodio neke polovne 30godinsjake, Milicevic, Jajalo, Pavlovic.. :lol:
Ne znam da je i jednog mladog igrača afirmisao.
irac300

#8527 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by irac300 »

Ljudino, vakat je!
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8528 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by JoseMujica »

Ludzak wrote:Meša neće otići ako ga navijači ne otjeraju. A koliko smo mi oko tog pitanja skloni, on može doživotno biti na klupi.

nadam se da se neće ponoviti isto sranje kao sa Papetom....ima još utorak tekmu i neka se nosi u pm

ps

čak mu je sunce sinulo kad je Kipar poveo protiv Grka što bi nas ostavilo u igri za baraž....ovi okrenuše u 2-1
spree

#8529 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by spree »

neznalica, a djon obraz :-) . gdje ih samo nadjemo :( :(
p206

#8530 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by p206 »

spree wrote:neznalica, a djon obraz :-) . gdje ih samo nadjemo :( :(
Kažem ja, ubio se za SDA, đon obraz
NajdraziVodjaa

#8531 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by NajdraziVodjaa »

Kakav ublehas i parazit, svako normalan bi poslije ovoga se pokupio i rekao da ide ali ne ublehas i dalje trazi izgovore i krivce, vjerovatno se nada jos jednom mandatu? :shock:
omega369

#8532 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by omega369 »

Nikakav ublehas. Sve je to tal sa savezom, neko i na mesi i sa njim uzima lovu :wink: plan je bio i reprezentaciju odvuci u sarajevo, oprati lovu kroz grbavicu. E kurko :lol:

Hvala Belgijancima :thumbup:
megaman4

#8533 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by megaman4 »

p206 wrote:
spree wrote:neznalica, a djon obraz :-) . gdje ih samo nadjemo :( :(
Kažem ja, ubio se za SDA, đon obraz
Pogledaj svecanu lozu i sve ce ti biti jasno.
ultima_palabra

#8534 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ultima_palabra »

omega369 wrote:Nikakav ublehas. Sve je to tal sa savezom, neko i na mesi i sa njim uzima lovu :wink: plan je bio i reprezentaciju odvuci u sarajevo, oprati lovu kroz grbavicu. E kurko :lol:

Hvala Belgijancima :thumbup:
Vidi ovog Sherlocka :lol: De nam jos malo prepricaj...
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#8535 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by malakh »

kao što sam i prognozirao, trica u prvom poluvremenu, ali eto fulio sam. bila je u drugom.

mešu pustiti protiv estonije i odma sutradan mu uručiti šut kartu. pa čovjek nas je srozao na najniže grane. sa njim smo nazadovali u apsolutno svim segmentima.

trebamo biti realni i priznati sebi da su i lulić, medunjanin, ibišević, jajalo, šunjić i još njih par dali svoje za reprezentaciju i hvala im na svemu. dolaze nam nove generacije i mlađi igrači koji igraju u solidnim klubovima i koji imaju baš prostora za napredak i red bi bio da se na njih i oslonimo.

ni belgijanci ne bi bili ovo što su sad da nisu forsirali mlađe igrače.

meni je muka gledati kako mato jajalo ulazi sa klupe i muka mi je gledati to forsiranje đuturuma. postali smo ovisni o đuturumima.

imali smo sve u svojim rukama i sve smo izgubili. niko nam nije kriv i koliko god to nekome ludo zvučalo, po meni nisu krivi ni igrači. kriv je meša koji ih je birao ili je kao pička pognuo glavu i dopustio da mu se igrači nameću.

dušan bajević je lijek i uz malo truda ga mogu i dobiti.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#8536 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by malakh »

LSD wrote:
Normalno :mrgreen: ...i Vahid je bio lijek svojevremeno , pa nas skide 'ladno s qrca i prihvati se Japanskih jena :mrgreen:
ne viđoh da bajevića prizivaše kao vahida. kada god otjeraju nekog selektora odma sutradan vijest da bi vaha mogao biti nasljednik, a on iz nekih kvazirazloga koji su svima nepoznati, odbije.
megaman4

#8537 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by megaman4 »

LSD wrote:
malakh wrote: dušan bajević je lijek i uz malo truda ga mogu i dobiti.
Dušan Bajević vec 4 godine ne trenira bilo kakav tim, cak ni juniore ;-) inace otimaju se za njega klubovi po evropi, ali on samo ceka poziv Elvedina Begića :mrgreen:
Princ ima 69 godina. Trenutno je direktor AEK-a. S ozbiljnim treniranjem je zavrsio. Zaboravite na njega. Doci ce neki po nacionalnom kljucu, kojeg ovi levati mogu platiri i to ti je pocetak kraja reprezentacije. Ciro stvorio, ovi rastvorili i unistili. :(
Ludzak

#8538 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Ludzak »

Jeste li vi stvarno toliko ubijeđeni da će Meša otići?
USAblues

#8539 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by USAblues »

moze li se neka peticija pokretuti za odlazak Mese.....50.000 kad potpise vaaljda ce immati obraza....pa reci odo ja
Logovan

#8540 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

USAblues wrote:moze li se neka peticija pokretuti za odlazak Mese.....50.000 kad potpise vaaljda ce immati obraza....pa reci odo ja
Čuj peticija za odlazak selektora. :? :D
Bosanski_kralj

#8541 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Bosanski_kralj »

Mešaaa nabijem te na kurac i sve one koji su ti produžili ugovor nakon Irske.
salik79

#8542 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by salik79 »

polako ljudi-jedan los rezultat i odmah pozivi na ostavku :-) kakav smo mi to narod :? pruzimo momku sansu, niko se nije naucen rodio :bih:
#IzdrziMesaga
RtrnOfSalisbury

#8543 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by RtrnOfSalisbury »

savez(nici) bi moro znat da ako dovedu nekog pravo levata da okosnica ekipe nece scet igrat. meske je jos tu i prvi korak je zahvalit mu se.
samo da ne bude na kraju da je malo falilo da bih prodje dalje i da mu se da jos jedna sansa i onda reaguje kad brod (opet) pocne tonut.
cesto se kaze da nam je vecina igrackog kadra mrtvi prosjek, jebemgaja to se i trazi. dva-tri jako dobra i prosjek, samo bez taraba bitesen.
taraba uvijek imamo i vise neg sto treba.
salik79

#8544 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by salik79 »

nisu problem ni tarabe, ako cemo iskreno-sve dok se trude i ostavljaju srce na terenu
luckylaka

#8545 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Meni je samo zao sto nase stvarne fudbalske gromade-legende pape i Mesha prozivljavaju sa reprezentacijom.Zasluzili su ,ali da su se obojica povukla na vrijeme bili bi daleko manje kritikovani.bas obraza nema ni jedan,
RtrnOfSalisbury

#8546 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by RtrnOfSalisbury »

salik79 wrote:nisu problem ni tarabe, ako cemo iskreno-sve dok se trude i ostavljaju srce na terenu
sve dok ostavljaju srce na terenu i rade pacerske greske. bih je uvijek dobra za pacerisanja samo se ne zna ko ce tog dana biti taj :-D lanac je dobar koliko najslabija karika, ako imas dvije-tri zahrdjale lanac mora puknut.
Bosanski_kralj

#8547 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Bosanski_kralj »

salik79 wrote:polako ljudi-jedan los rezultat i odmah pozivi na ostavku :-) kakav smo mi to narod :? pruzimo momku sansu, niko se nije naucen rodio :bih:
#IzdrziMesaga
Jel se ti zajebavaš ili?
ljevoruki

#8548 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ljevoruki »

malakh wrote:trebamo biti realni i priznati sebi da su i lulić, medunjanin, ibišević, jajalo, šunjić i još njih par dali svoje za reprezentaciju i hvala im na svemu. dolaze nam nove generacije i mlađi igrači koji igraju u solidnim klubovima i koji imaju baš prostora za napredak i red bi bio da se na njih i oslonimo.
I Begovic

Protiv Estonije bi trebalo igrati sa ovim sto su danas bili na klupi -Sehic, Kodro, Cimirot, Bilbija, Krunic, Izet i dati im sansu da se pokazu da vidimo ima li materijala za buducnost.
Duljevica za kapitena.
:bih:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#8549 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by japin_mutapi »

neka mese
nije on kriv sto je onakav teren bio
shake69

#8550 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by shake69 »

Treba sacekati jos tri dana i sacekati hoce li Mehmed ponuditi ostavku Savezu i tako biti ispred bh.ministara i drugih rukovodnih ljudi koji ni pod razno u nasoj zemlji ne bi napustili duznost zbog losih rezultata. Znam da mu je tesko napustiti platu od 40000 KM ali ...
Niko se nije vise nudio i molio za selektorsku fotelju od sticanja nezavisnosti BiH od njega a bogme ni igre ni rezultata s njim u ove dvije godine. Hvala Mehmede, ali idi ziv bio da probamo s nekim drugim.
Locked