The Maniacs

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
wewa

#851 Re: The Maniacs

Post by wewa »

fora je sto su one dimne stvarale dojam da pale stolice. a ionako ne kontam furku, valjda me vrijeme pregazilo :-)
BlueBlood

#852 Re: The Maniacs

Post by BlueBlood »

...po komentarima bi rekao da niko nije bio na tekmi zadnjih 5-6 god... niko pojma nema al ima nesto pametno da napise ko ovaj gore, cuj aplaudirao bi muriji kad bi tukli navijace :shock: ti si drot a ne navijac!
Izlija

#853 Re: The Maniacs

Post by Izlija »

Cijeli sjever i zapad i 95 % juga je molio boga da se onaj smrad raziđe i iz utakmice u utakmicu se raji sve više gadi doći na tribine jer se očekuje trovanje od braće sa juga. Nemojte meni šuplje valjati kada znam da je dimna iz kućne radinosti pogrešno pomješana, sve zbog neke glume karaktera, jer se nije htjeo pitati onaj što je to već radio za "recept". Ukoliko je terbalo izvršiti pripremu za derbi, svoje experimente neka izvode na nekoj livadi mimo utakmice, pa majka mu stara zar nam je trebalo da se brukamo pred gostima onako. :bih:
smak

#854 Re: The Maniacs

Post by smak »

Image
Izlija

#855 Re: The Maniacs

Post by Izlija »

BlueBlood wrote:...po komentarima bi rekao da niko nije bio na tekmi zadnjih 5-6 god... niko pojma nema al ima nesto pametno da napise ko ovaj gore, cuj aplaudirao bi muriji kad bi tukli navijace :shock: ti si drot a ne navijac!
mačak prvo pročitaj šta sam napisao pa komentariši

"ako nastavite ovako bahato da se ponašate prema ostalim navijačima"...."jer kad vas murija bude tukla vrlo lahko će ostatak navijača da im aplaudira".
Možda je ta dimna na jugu djelovala moćno 5 minuta ali je ostatak stadiona udisao smrad 30 minuta. Vi ste pjevali i svađali sa murijom a igrači kašljali na terenu. Umjesto da navijači budu potpora igračima ovakvim ponašanjem samo skrećete negativnu pažnju sa terena na tribine i anulirate sportski aspekt u cjelosti. Jedan od razloga lošijih rezultata sa Grbavice proizilaze od pritiska sa tribina, i sjeverne i južne. Nije sve loše, ima tu X dobrih stvari ali ovo sa bakljama je više prevršilo svaku mjeru. :bih:
ganjeta

#856 Re: The Maniacs

Post by ganjeta »

Dobro je, ja kont'o igrači povraćali i padali po dva put u nesvijest, kako su neki znali na ovom stadionu :wink: .

Ljudi ovdje pišu kao da niko nije išao na utakmicu. Jedni pišu palili stolice, drugi da je bio neki smrad, treći da nije bila prava formula.

E svašta :roll: .
Senad_Duster

#857 Re: The Maniacs

Post by Senad_Duster »

wewa wrote:fora je sto su one dimne stvarale dojam da pale stolice. a ionako ne kontam furku, valjda me vrijeme pregazilo :-)
Nije furka vec dimna baklja je kucnog porijekla, i MORA da odgori ona plastika.
Dalje neki rezime svega sto se desava na tribini i sto se tacno desilo na utakmici je nekako slijedeci:
Na tribini valada nesloga, mogu pricati neki da vlada, al' svi mi koji smo bolje upuceni znamo da je haos.
Pa sad' za derbi koliko smo "slozni" nismo bili u stanju da sacuvamo u tajnosti parolu i koreo vec se morao neko "izlanuti" -.-
A sto se tice ove tekme, obrukali se jesmo, ono nikako nije trebalo, represija je uvijek bila i bit ce, najgore od svega sto u subotu nije imao ko da stane na crtu sa drotovima, stalo je par osoba al' ne moze par nista ako citav jug ne stane na stranu grupe a kako stati kad' ta grupa donosi odluke koje su ponizavajuce za ijednu navijacku skupinu ? eh to je problem ;)

Proslava titula, kupova, nema koreo, nema proslave, zadnja proslava gradom je bila korida a ne proslava titule.

I dalje da ne naglabamo jer ovo nije ni mjesto ni vrijeme da se ovdje raspravlja..
smurf

#858 Re: The Maniacs

Post by smurf »

Ako je ovo "odgorjevanje" plastike onda...

Image

De ba djeco draga, ne igrajte se sa stvarima oko kojih nemate pojma. Kada se nesto ruzno desi onda je uzalud i kajanje i plac i sve.
HARIS96

#859 Re: The Maniacs

Post by HARIS96 »

95% navijaca u C sektoru cine maloljetnici,i ja sam jedan od njih...Cinjenica je da ce isti ti maloljetnici jednoga dana preuzeti tribinu.... a do tada neka se stariji momci potrude i objasne djeci koji se guraju u prve redove kako sta funkcionise.
MOSALJOZE

#860 Re: The Maniacs

Post by MOSALJOZE »

HARIS96 wrote:95% navijaca u C sektoru cine maloljetnici,i ja sam jedan od njih...Cinjenica je da ce isti ti maloljetnici jednoga dana preuzeti tribinu.... a do tada neka se stariji momci potrude i objasne djeci koji se guraju u prve redove kako sta funkcionise.
To si upravu.Sad protiv Veleza krenu jedan vodja(vjerovatno znaš)i kao ja i moja ekipa idemo,a vi ostali kako hoćete,i nije svjestan šta je mogao proizvesti.Ionako na tribini nije neka sloga velika,tako da je samo jedna ekipa rekla ne nastao bi problem,i raskol,a NEPOTREBNO su napustili tribinu.
Senad_Duster

#861 Re: The Maniacs

Post by Senad_Duster »

MOSALJOZE wrote:
HARIS96 wrote:95% navijaca u C sektoru cine maloljetnici,i ja sam jedan od njih...Cinjenica je da ce isti ti maloljetnici jednoga dana preuzeti tribinu.... a do tada neka se stariji momci potrude i objasne djeci koji se guraju u prve redove kako sta funkcionise.
To si upravu.Sad protiv Veleza krenu jedan vodja(vjerovatno znaš)i kao ja i moja ekipa idemo,a vi ostali kako hoćete,i nije svjestan šta je mogao proizvesti.Ionako na tribini nije neka sloga velika,tako da je samo jedna ekipa rekla ne nastao bi problem,i raskol,a NEPOTREBNO su napustili tribinu.
Tacno tako, a onaj nije vodja barem ne koliko sam ja u toku ono mu je prva ili druga tekma mozda da vodi.

Samo cekam belaj na derbyu a se obrukamo ;)
Charuga
Globalni moderator

#862 Re: The Maniacs

Post by Charuga »

Jedna tuzna informacija sa orga:

Jutros, vatreni navijac FK Zeljeznicar nije docekao derbi, preselio je na ahiret u jutarnjim satima, bio je zaljubljenik plave boje, momak koji je godinama bio uz Zeljeznicar kako na domacim utakmicama, tako i na gostujucim, puno smo toga prosli zajedno. Zelim da vas obavjestim da ce se Dzennaza obaviti sutra u Hadzicima, o vremenu i mjestu klanjanja Dzennaze cu vas naknadno obavjestiti. Neka ti je vjecni rahmet prijatelju, da ti Allah dz.s. oprosti i podari lijepi Dzennet.

Rahmetullahi alejha rahmeten vasi'ah

Image
UltrasNaBaterije
Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu

#863 Re: The Maniacs

Post by UltrasNaBaterije »

Rahmet mu duši. Šta se ovo ljudi dešava, sve omladina umire...
lajk

#864 Re: The Maniacs

Post by lajk »

Image
ultima_palabra

#865 Re: The Maniacs

Post by ultima_palabra »

OWNED :izet:
lajk

#866 Re: The Maniacs

Post by lajk »

Image

da napravimo kolekciju :)
JThomas

#867 Re: The Maniacs

Post by JThomas »

bili smo bolji lopatom. k'o kad je na drugoj strani grupa koja je sama sebi svrha. svašta jesmo, propusta i fula ima, svašta se može prigovoriti ovoj garnituri grupe, ali to nismo. a to je najvažnije.

i navijanje s igračima na kraju :thumbup: osjeti se to...
veljaca

#868 Re: The Maniacs

Post by veljaca »

Sta reci, samo:

MANIJACI

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
anonimnaosoba

#869 Re: The Maniacs

Post by anonimnaosoba »

lajk wrote:Image
8-) 8-)

Maleni se nisu ni čuli...
JOINT_1921
Vozim: odlično

#870 Re: The Maniacs

Post by JOINT_1921 »

Izdominirani na tribinama... :izet:
Senad_Duster

#871 Re: The Maniacs

Post by Senad_Duster »

JOINT_1921 wrote:Izdominirani na tribinama... :izet:
Tacnije...obrukani na tribinama :D
JThomas

#872 Re: The Maniacs

Post by JThomas »

ima itekako nade za ovu mladu garnituru. samo da ih brzo ne prođe furka.
MOSALJOZE

#873 Re: The Maniacs

Post by MOSALJOZE »

JOINT_1921 wrote:Izdominirani na tribinama... :izet:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
insaneinthebrain

#874 Re: The Maniacs

Post by insaneinthebrain »

:izet: saraj´vo maleno :mrgreen:

JoeyTribbiani

#875 Re: The Maniacs

Post by JoeyTribbiani »