The Maniacs
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- wewa
#851 Re: The Maniacs
fora je sto su one dimne stvarale dojam da pale stolice. a ionako ne kontam furku, valjda me vrijeme pregazilo 
- BlueBlood
#852 Re: The Maniacs
...po komentarima bi rekao da niko nije bio na tekmi zadnjih 5-6 god... niko pojma nema al ima nesto pametno da napise ko ovaj gore, cuj aplaudirao bi muriji kad bi tukli navijace
ti si drot a ne navijac!
- Izlija
#853 Re: The Maniacs
Cijeli sjever i zapad i 95 % juga je molio boga da se onaj smrad raziđe i iz utakmice u utakmicu se raji sve više gadi doći na tribine jer se očekuje trovanje od braće sa juga. Nemojte meni šuplje valjati kada znam da je dimna iz kućne radinosti pogrešno pomješana, sve zbog neke glume karaktera, jer se nije htjeo pitati onaj što je to već radio za "recept". Ukoliko je terbalo izvršiti pripremu za derbi, svoje experimente neka izvode na nekoj livadi mimo utakmice, pa majka mu stara zar nam je trebalo da se brukamo pred gostima onako. 
- Izlija
#855 Re: The Maniacs
mačak prvo pročitaj šta sam napisao pa komentarišiBlueBlood wrote:...po komentarima bi rekao da niko nije bio na tekmi zadnjih 5-6 god... niko pojma nema al ima nesto pametno da napise ko ovaj gore, cuj aplaudirao bi muriji kad bi tukli navijaceti si drot a ne navijac!
"ako nastavite ovako bahato da se ponašate prema ostalim navijačima"...."jer kad vas murija bude tukla vrlo lahko će ostatak navijača da im aplaudira".
Možda je ta dimna na jugu djelovala moćno 5 minuta ali je ostatak stadiona udisao smrad 30 minuta. Vi ste pjevali i svađali sa murijom a igrači kašljali na terenu. Umjesto da navijači budu potpora igračima ovakvim ponašanjem samo skrećete negativnu pažnju sa terena na tribine i anulirate sportski aspekt u cjelosti. Jedan od razloga lošijih rezultata sa Grbavice proizilaze od pritiska sa tribina, i sjeverne i južne. Nije sve loše, ima tu X dobrih stvari ali ovo sa bakljama je više prevršilo svaku mjeru.
- ganjeta
#856 Re: The Maniacs
Dobro je, ja kont'o igrači povraćali i padali po dva put u nesvijest, kako su neki znali na ovom stadionu
.
Ljudi ovdje pišu kao da niko nije išao na utakmicu. Jedni pišu palili stolice, drugi da je bio neki smrad, treći da nije bila prava formula.
E svašta
.
Ljudi ovdje pišu kao da niko nije išao na utakmicu. Jedni pišu palili stolice, drugi da je bio neki smrad, treći da nije bila prava formula.
E svašta
-
Senad_Duster
#857 Re: The Maniacs
Nije furka vec dimna baklja je kucnog porijekla, i MORA da odgori ona plastika.wewa wrote:fora je sto su one dimne stvarale dojam da pale stolice. a ionako ne kontam furku, valjda me vrijeme pregazilo
Dalje neki rezime svega sto se desava na tribini i sto se tacno desilo na utakmici je nekako slijedeci:
Na tribini valada nesloga, mogu pricati neki da vlada, al' svi mi koji smo bolje upuceni znamo da je haos.
Pa sad' za derbi koliko smo "slozni" nismo bili u stanju da sacuvamo u tajnosti parolu i koreo vec se morao neko "izlanuti" -.-
A sto se tice ove tekme, obrukali se jesmo, ono nikako nije trebalo, represija je uvijek bila i bit ce, najgore od svega sto u subotu nije imao ko da stane na crtu sa drotovima, stalo je par osoba al' ne moze par nista ako citav jug ne stane na stranu grupe a kako stati kad' ta grupa donosi odluke koje su ponizavajuce za ijednu navijacku skupinu ? eh to je problem
Proslava titula, kupova, nema koreo, nema proslave, zadnja proslava gradom je bila korida a ne proslava titule.
I dalje da ne naglabamo jer ovo nije ni mjesto ni vrijeme da se ovdje raspravlja..
- smurf
#858 Re: The Maniacs
Ako je ovo "odgorjevanje" plastike onda...

De ba djeco draga, ne igrajte se sa stvarima oko kojih nemate pojma. Kada se nesto ruzno desi onda je uzalud i kajanje i plac i sve.

De ba djeco draga, ne igrajte se sa stvarima oko kojih nemate pojma. Kada se nesto ruzno desi onda je uzalud i kajanje i plac i sve.
-
HARIS96
#859 Re: The Maniacs
95% navijaca u C sektoru cine maloljetnici,i ja sam jedan od njih...Cinjenica je da ce isti ti maloljetnici jednoga dana preuzeti tribinu.... a do tada neka se stariji momci potrude i objasne djeci koji se guraju u prve redove kako sta funkcionise.
- MOSALJOZE
#860 Re: The Maniacs
To si upravu.Sad protiv Veleza krenu jedan vodja(vjerovatno znaš)i kao ja i moja ekipa idemo,a vi ostali kako hoćete,i nije svjestan šta je mogao proizvesti.Ionako na tribini nije neka sloga velika,tako da je samo jedna ekipa rekla ne nastao bi problem,i raskol,a NEPOTREBNO su napustili tribinu.HARIS96 wrote:95% navijaca u C sektoru cine maloljetnici,i ja sam jedan od njih...Cinjenica je da ce isti ti maloljetnici jednoga dana preuzeti tribinu.... a do tada neka se stariji momci potrude i objasne djeci koji se guraju u prve redove kako sta funkcionise.
-
Senad_Duster
#861 Re: The Maniacs
Tacno tako, a onaj nije vodja barem ne koliko sam ja u toku ono mu je prva ili druga tekma mozda da vodi.MOSALJOZE wrote:To si upravu.Sad protiv Veleza krenu jedan vodja(vjerovatno znaš)i kao ja i moja ekipa idemo,a vi ostali kako hoćete,i nije svjestan šta je mogao proizvesti.Ionako na tribini nije neka sloga velika,tako da je samo jedna ekipa rekla ne nastao bi problem,i raskol,a NEPOTREBNO su napustili tribinu.HARIS96 wrote:95% navijaca u C sektoru cine maloljetnici,i ja sam jedan od njih...Cinjenica je da ce isti ti maloljetnici jednoga dana preuzeti tribinu.... a do tada neka se stariji momci potrude i objasne djeci koji se guraju u prve redove kako sta funkcionise.
Samo cekam belaj na derbyu a se obrukamo
- Charuga
- Globalni moderator
#862 Re: The Maniacs
Jedna tuzna informacija sa orga:
Jutros, vatreni navijac FK Zeljeznicar nije docekao derbi, preselio je na ahiret u jutarnjim satima, bio je zaljubljenik plave boje, momak koji je godinama bio uz Zeljeznicar kako na domacim utakmicama, tako i na gostujucim, puno smo toga prosli zajedno. Zelim da vas obavjestim da ce se Dzennaza obaviti sutra u Hadzicima, o vremenu i mjestu klanjanja Dzennaze cu vas naknadno obavjestiti. Neka ti je vjecni rahmet prijatelju, da ti Allah dz.s. oprosti i podari lijepi Dzennet.
Rahmetullahi alejha rahmeten vasi'ah

Jutros, vatreni navijac FK Zeljeznicar nije docekao derbi, preselio je na ahiret u jutarnjim satima, bio je zaljubljenik plave boje, momak koji je godinama bio uz Zeljeznicar kako na domacim utakmicama, tako i na gostujucim, puno smo toga prosli zajedno. Zelim da vas obavjestim da ce se Dzennaza obaviti sutra u Hadzicima, o vremenu i mjestu klanjanja Dzennaze cu vas naknadno obavjestiti. Neka ti je vjecni rahmet prijatelju, da ti Allah dz.s. oprosti i podari lijepi Dzennet.
Rahmetullahi alejha rahmeten vasi'ah

- UltrasNaBaterije
- Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu
#863 Re: The Maniacs
Rahmet mu duši. Šta se ovo ljudi dešava, sve omladina umire...
-
lajk
#866 Re: The Maniacs

da napravimo kolekciju
- JThomas
#867 Re: The Maniacs
bili smo bolji lopatom. k'o kad je na drugoj strani grupa koja je sama sebi svrha. svašta jesmo, propusta i fula ima, svašta se može prigovoriti ovoj garnituri grupe, ali to nismo. a to je najvažnije.
i navijanje s igračima na kraju
osjeti se to...
i navijanje s igračima na kraju
- veljaca
#868 Re: The Maniacs
Sta reci, samo:
MANIJACI

MANIJACI
- anonimnaosoba
#869 Re: The Maniacs
lajk wrote:
Maleni se nisu ni čuli...
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#870 Re: The Maniacs
Izdominirani na tribinama... 
-
Senad_Duster
#871 Re: The Maniacs
Tacnije...obrukani na tribinamaJOINT_1921 wrote:Izdominirani na tribinama...
- JThomas
#872 Re: The Maniacs
ima itekako nade za ovu mladu garnituru. samo da ih brzo ne prođe furka.
- MOSALJOZE
#873 Re: The Maniacs
JOINT_1921 wrote:Izdominirani na tribinama...
- JoeyTribbiani
#875 Re: The Maniacs
102. DERBI