Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ama, ne primamo mi tako lako na Sjever .... Moras se dokazati ....ganjeta wrote:I ja sam ozbiljno razmisljao da predjem na sjever,ali sam se nesto ohladio moram priznatiinace nemere to tako odma na sjever.Moras prvo odraditi staz sa "Veteranima" bar jednu sezonu pa tek onda na sjever...ja mislim da je tako po Islamu
Ma pravo da ti kazem necu ja jos tamo,dok "reuma" ne stegneveljaca wrote:Ama, ne primamo mi tako lako na Sjever .... Moras se dokazati ....ganjeta wrote:I ja sam ozbiljno razmisljao da predjem na sjever,ali sam se nesto ohladio moram priznatiinace nemere to tako odma na sjever.Moras prvo odraditi staz sa "Veteranima" bar jednu sezonu pa tek onda na sjever...ja mislim da je tako po Islamu
![]()
Jug ( a tamo mi je sin clan TM87 ) je najvatreniji i jako koristan. Medjutim i mi na Sjeveru imamo puno iskustva ( na zalost imamo i nekolicinu "psovaca" - ali rijesice se to ) ...
Jug+Sjever+Zapad+Istok = Najbolji navijaci na Grbavici ...
Jes vala odozgo topovski baci meni trauma kontam sad ce na mene.Na klipu snimano samo prvo poluvrijeme,smrzo se kamerman taman kad je pocela ludnica sa forza zeljo leJoey Tribbiani wrote:Ja ću iduću tekmu bojkotovat ako se Jug očisti. Neuslovan brate, može mi nešto s neba past na glavu
Joey Tribbiani wrote:Više sam mislio na kišu i na akustiku
Prestani bulaznit i sačuvaj mrvu obraza.elSaik wrote:Pogriješio si naslov, on treba glasti navijači-koji-dolaze-na-utakmice-zbog-fudbala-a-koji-nisu-huligani-i-ne-jedu-se-kad-Lazar-da-gol.
Još 4!Poželio sam se onog svog jugo-zapada, uh...