Ljudi sta da kuham?
Moderator: anex
-
mamica papucarka
ja sam sve razmazila.
Kriva sam
napravim super rucak, a djete trazi cokoladu
napravim super rucak, a djete trazi cokoladu
- Salko sto je u vodu skako
dogovoreno....breskve nece biti dobre nego supersuper....garantujem mojim casnim obrazom...vesela wrote:Salkane, sutra pravim one tvoje breskve!...ne budu li dobre, ne izlazi mi na oci
- danas
imenuj bolan, imenujSalko sto je u vodu skako wrote:ima zena koje vole svog covjeka i svoju djecu...nisu svi kao neki...nebi sad da imenujem..danas wrote:ovo si vala sama krivamamica 31 wrote:
Ostali, lahko vam se sprdat. Ja svaki dan kuham za cetvero. A probiraju kao da su u restoranu
skuhaj sta ti pase taj dan, a gospodinu ako se ne svidja -- moze materi nazad, pa njoj zanovijetat...a tek djeca ako te jebaju u mozak -- ako nece da jedu sta si napravila, ondaK idu gladni u krevet. tri dana tako, pa da vidimo kome se ne svidja mamina piletina
![]()
![]()
obecaj mi prvo da neces da bijes.....danas wrote:imenuj bolan, imenujSalko sto je u vodu skako wrote:ima zena koje vole svog covjeka i svoju djecu...nisu svi kao neki...nebi sad da imenujem..danas wrote: ovo si vala sama kriva
skuhaj sta ti pase taj dan, a gospodinu ako se ne svidja -- moze materi nazad, pa njoj zanovijetat...a tek djeca ako te jebaju u mozak -- ako nece da jedu sta si napravila, ondaK idu gladni u krevet. tri dana tako, pa da vidimo kome se ne svidja mamina piletina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
necu allaha miSalko sto je u vodu skako wrote:obecaj mi prvo da neces da bijes.....danas wrote:imenuj bolan, imenujSalko sto je u vodu skako wrote: ima zena koje vole svog covjeka i svoju djecu...nisu svi kao neki...nebi sad da imenujem..![]()
![]()
![]()
mislim zeno moja draga...posle svega...zna se na koga ja mislim....danas wrote:necu allaha miSalko sto je u vodu skako wrote:obecaj mi prvo da neces da bijes.....danas wrote: imenuj bolan, imenuj![]()
![]()
![]()
nemam ni ni cime mlatit vise, oklagiju mi odnijela suljaginica svojoj kuci
veselo sam se ja udaljio pa imenujem....danas imenujem....vesela wrote:stani ti Salko iza vrata pa imenuj...za svaki slucaj
zeno, prekrsila se sva pravila zenevske konvencije o modernom uredjenju porodice...danas wrote:za sta to bolanSalko sto je u vodu skako wrote:veselo sam se ja udaljio pa imenujem....danas imenujem....vesela wrote:stani ti Salko iza vrata pa imenuj...za svaki slucaj