Friendzone
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pizarro
#851 Re: Friendzone
i ronaldo vara drzavu!
- CPT
#852 Re: Friendzone
Pa zbog cega mislis da ulaze u brak u tim godinama? Eto nasle ljubav&ljepotu&pamet koju 35 godina nisu. AhaMarlboroGold wrote:Druže, ne sporim ja ni biološki sat. Ja samo mogu žaliti one koje zbog toga ulaze u veze, brak pa se kasnije pokaju. Bolje je nikako ne ulaziti.CPT wrote:
Vidi se da si mladi da ces nahebati
Pusti se tih dječijih komentara kad ti neko proturiječi. Nisam ja Smrčak.
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#853 Re: Friendzone
ovaj muškarac je zgodan.Xavier1 wrote:Pa i ne bas. Malo je zena kojima se ovaj ne svidja naprimjer.Tomahawk11 wrote:Ljepota je u oku posmatrača.
izraz lica koji ima, meni se, lično, ne dopada, a da bih mogla odgovoriti na pitanje da li mi se sviđa, morala bih ga upoznati
- triconja
#854 Re: Friendzone
BajramBarecula wrote:Ovog incela opasni kompleksi jebu
- MarlboroGold
#855 Re: Friendzone
Što da ne. Hoćeš reći da je nemoguće? Mogu ti X primjera iz svog društva navesti gdje nije u pitanju biološki sat iako bi neko, sa strane, na prvu rekao da jeste. To je najlakše. Činjenica je da ljudi sa strane vole davati takve komentare znali ne znali.CPT wrote:Pa zbog cega mislis da ulaze u brak u tim godinama? Eto nasle ljubav&ljepotu&pamet koju 35 godina nisu. AhaMarlboroGold wrote:Druže, ne sporim ja ni biološki sat. Ja samo mogu žaliti one koje zbog toga ulaze u veze, brak pa se kasnije pokaju. Bolje je nikako ne ulaziti.CPT wrote:
Last edited by MarlboroGold on 18/09/2018 13:24, edited 1 time in total.
- male_okice
#856 Re: Friendzone
pa eto po tebi samo ako imas 20 volis i imas pravo valjda na ljubav i to je jedino pravo ili sta? u svim periodima zivota covjek moze da voli i da se zaljubi, nije to iskljucivo vezano za godine, plus bolje je uci sa 35 godina u brak (kad imas i zivotnog iskustva iza sebe i zavrsio si i skolu i imas posao i svasta nesto), za koji znas da imas osobu koju volis, i cijenis i postujes i sa kojom mozes imati lijep zivot i buducnost a ne sa 20 se zaletis i skontas da to nije to kad dijete zakmeci u neko doba a ti bi najradije u disko pa do 35 budes razveden i u hrpi problema.CPT wrote:Pa zbog cega mislis da ulaze u brak u tim godinama? Eto nasle ljubav&ljepotu&pamet koju 35 godina nisu. AhaMarlboroGold wrote:Druže, ne sporim ja ni biološki sat. Ja samo mogu žaliti one koje zbog toga ulaze u veze, brak pa se kasnije pokaju. Bolje je nikako ne ulaziti.CPT wrote:
- MarlboroGold
#857 Re: Friendzone
Ma džaba govoriti.BajramBarecula wrote:Ovog incela opasni kompleksi jebu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#858 Re: Friendzone
lmo wrote:
ovaj muškarac je zgodan.
izraz lica koji ima, meni se, lično, ne dopada, a da bih mogla odgovoriti na pitanje da li mi se sviđa, morala bih ga upoznati
- CPT
#859 Re: Friendzone
Nije nemoguce dobiti SEDMICU ali sansi su ti minimalne.MarlboroGold wrote: Što da ne. Hoćeš reći da je nemoguće? Mogu ti X primjera iz svog društva navesti gdje nije u pitanju biološki sat iako bi neko, sa strane, na prvu rekao da jeste. To je najlakše.
- MarlboroGold
#860 Re: Friendzone
Ako ti tako kažeš...CPT wrote:Nije nemoguce dobiti SEDMICU ali sansi su ti minimalne.MarlboroGold wrote: Što da ne. Hoćeš reći da je nemoguće? Mogu ti X primjera iz svog društva navesti gdje nije u pitanju biološki sat iako bi neko, sa strane, na prvu rekao da jeste. To je najlakše.
- lmo
#861 Re: Friendzone
ne radi se o sedmici, nego o tvom pogrešno formiranom stavu.CPT wrote:Nije nemoguce dobiti SEDMICU ali sansi su ti minimalne.MarlboroGold wrote: Što da ne. Hoćeš reći da je nemoguće? Mogu ti X primjera iz svog društva navesti gdje nije u pitanju biološki sat iako bi neko, sa strane, na prvu rekao da jeste. To je najlakše.
-
zipoo
#862 Re: Friendzone
puu jebo on sve svoje jest lijep
- Xavier1
#863 Re: Friendzone
Jeste cudno kad nije nikoga mogla naci u dvadesetim, nego uspije sa 35 kad joj je izbor mnogo manji i slabiji. I to se uda mjesec dana nakon upoznavanja i za godinu vec rodi. 
- BajramBarecula
#864 Re: Friendzone
Sta je tu cudno druze?Xavier1 wrote:Jeste cudno kad nije nikoga mogla naci u dvadesetim, nego uspije sa 35 kad joj je izbor mnogo manji i slabiji. I to se uda mjesec dana nakon upoznavanja i za godinu vec rodi.
- lmo
#865 Re: Friendzone
koliko samo ima zajedljivih, neosnovanih i površnih komentara. ja se nadam da je to samo zbog forumskog stila.
- BajramBarecula
#866 Re: Friendzone
Tesko da na forumu moze glumit karakter totalno suprotan i drugaciji od onog u rl, osim ako nije neki sizofrenicarlmo wrote:koliko samo ima zajedljivih, neosnovanih i površnih komentara. ja se nadam da je to samo zbog forumskog stila.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#867 Re: Friendzone
Raja je generalno zajedljiva i zločesta, mada ima i ovog bold.lmo wrote:koliko samo ima zajedljivih, neosnovanih i površnih komentara. ja se nadam da je to samo zbog forumskog stila.
- triconja
#868 Re: Friendzone
Kako bona na harmonici rade oni basovi? Koji su to tonovi?lmo wrote:koliko samo ima zajedljivih, neosnovanih i površnih komentara. ja se nadam da je to samo zbog forumskog stila.
Jel kad je d akord bas je d i a note?
- Xavier1
#869 Re: Friendzone
Nije meni nista cudno. Jeste Marlboru vjerovatno i ostalim naivcinama sa teme.BajramBarecula wrote:Sta je tu cudno druze?Xavier1 wrote:Jeste cudno kad nije nikoga mogla naci u dvadesetim, nego uspije sa 35 kad joj je izbor mnogo manji i slabiji. I to se uda mjesec dana nakon upoznavanja i za godinu vec rodi.
- BajramBarecula
#870 Re: Friendzone
Jes ti onaj sto ne konta ljude koji kupuju skupe telefone 
- lmo
#871 Re: Friendzone
koliko ti harmonika ima basova? znaš li išta? znaš li da je bas C udubljen i služi kao orijentir i u tom redu su ti osnovni basovi?triconja wrote:Kako bona na harmonici rade oni basovi? Koji su to tonovi?lmo wrote:koliko samo ima zajedljivih, neosnovanih i površnih komentara. ja se nadam da je to samo zbog forumskog stila.
e, ako to znaš, onda ..d dur...sviraš d g a
jes me to pito?
-
moonca
#872 Re: Friendzone
Ne bi trebalo etiketirati forumase i analizirati njihov karakter radije argumentima protiv.
Prilicno smo isti i ovdje u RL, sa malo 'egzibicaja' naravno,zbog dinamike .
- Xavier1
#873 Re: Friendzone
Ma nek radi ko sta hoce. Dopusteno je dok ne predju granicu ko Merlinka jadna.moonca wrote:Ne bi trebalo etiketirati forumase i analizirati njihov karakter radije argumentima protiv.
- triconja
#874 Re: Friendzone
Jesam, ali primjetio sam da u par pjesama sviraju bas kad je d jednom d drugi put a i tako sve. Ima ona pjesma ciciban, tu sam prvi put to skonto.lmo wrote:koliko ti harmonika ima basova? znaš li išta? znaš li da je bas C udubljen i služi kao orijentir i u tom redu su ti osnovni basovi?triconja wrote:Kako bona na harmonici rade oni basovi? Koji su to tonovi?lmo wrote:koliko samo ima zajedljivih, neosnovanih i površnih komentara. ja se nadam da je to samo zbog forumskog stila.
e, ako to znaš, onda ..d dur...sviraš d g a
jes me to pito?
Nemam nista muzicke naobrazbe, nego skidam i kontam u praksi kako je
- superiska
#875 Re: Friendzone
Joj od kad nisam harmoniku svirala
Trico, je l ' to sviraš?
Trico, je l ' to sviraš?