HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
-
Naslovnica
#851 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Vidi drolji kajle od po kile, garant je od plate kupila, pička li joj materina korumpirana!
- commendatore
#852 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
ovo je nečuveno ja mislim da ovakvo sudstvo ima jos mozda u Nigeriji ili Burundiju jbote..... ono kad si dio klana vladajuce dinastije pa ti se gleda kroz prste i za ubistva.....
-
howdy
#853 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
kompletno pravosudje - OTKAZ
- commendatore
#854 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
kakav otkaz - teska robijahowdy wrote:kompletno pravosudje - OTKAZ
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#855 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
sve je korumpirano od jaslica do staračkog doma...
-
45cents
#856 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Čim kretena isporuče u BiH, ovakvo će ga sudstvo istog časa osloboditi. Omar će dokazati da je njegovom branjeniku Tužiteljstvo nanijelo psihičku bol, kako njemu, tako jaranima i sestri.Logovan wrote:Potrošio sam sve psovke.![]()
Sve ide prema tome da će glavati idiot biti pušten ili će dobiti "par dana" kazne u zatvoru.
Sve što će ležati, to je ovo u Srbiji.
I to je to....
- Laertes
#857 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Treba nama onaj Falcone, jel se tako zvao onaj sto je u Italiji mafiju hapsio
- insomnia78
#858 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Onaj sto je ubiven sa tonom dinamita
- supercali
#859 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Padr mo na pamet dq bi bilo dobro da zenicki policajci rade u sa sarajevski u tuzli tuzlanski u maglaju maglajci u travniku travnicani u bugojnu bugojanci u visokom visocaci u zenici i sl
Bar ne bi bilo komso mi ne mogu njega lokalni mafijas pa ce mi nauditi i sl
A derali bi i kaznama i batinama ko siroce napolitanku zbog averzija izmedju gradova
Bar ne bi bilo komso mi ne mogu njega lokalni mafijas pa ce mi nauditi i sl
A derali bi i kaznama i batinama ko siroce napolitanku zbog averzija izmedju gradova
- pirpa
#860 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
meni je najcudnije sto se vi kao nesto cudite.
- muha_sa
#861 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
pirpa wrote:meni je najcudnije sto se vi kao nesto cudite.
- mayab
#862 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Gledaj, ne podrzavam to tvoje, "komplet svima OTKAZ", ima tu ljudi, pravnika , stručnjaka, koji itekako dobro rade svoj posao, glupo bi bilo lišiti se takvih ljudi, a olaksavajuca okolnost je sto se u pravosudju tačno zna ko je radio koji slučaj, dakle imenom i prezimenom, i nema ni najmanjeg problema da se oni koji za_ebu neku stvar fino, opomenu-kazne-otpuste....howdy wrote:kompletno pravosudje - OTKAZ
Samo treba volja i želja da se red uvede, a volje i želje definitvno nema , jer su naci stranke uvele takvu praksu zbog njihovih mutnih radnji!
- KB9
#863 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
nek joj neko odnese kilu kafe i secera, mozda promjeni misljenje 
-
Cohers
#864 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Laže 100% čim je Bavčić.pici wrote:Kantonalni sud KS pustio pomagače Sanjina Sefića bez održanog ročišta
Klix.ba
Kako saznaje Klix.ba, Kantonalni sud u Sarajevu koji danas nije odredio pritvor osobama osumnjičenim da su pomagale Sanjinu Sefiću, odluku je donio bez održavanja ročišta po zahtjevu Tužilaštva KS za određenje pritvora.
Kantonalni sud KS pustio pomagače Sanjina Sefića bez održanog ročišta
Foto: FENA
Naime, Kantonalni sud u Sarajevu, odnosno sutkinja Jasmina Begić, nije dopustila mogućnost tužitelju da obrazloži prijedlog za pritvor, niti odbrani da se očituje o istom.
"To predstavlja bitnu povredu postupka", rekla je za Klix.ba glasnogovornica Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić.
-
45cents
#865 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
pirpa wrote:meni je najcudnije sto se vi kao nesto cudite.
Jeste da čudno izgleda, ali ovaj put se i ja čudim potezima policije i pravosuđa.
Zašto?
Nije svaki put ovako, ali "slučaj Sefić" (idiotluk Sefić) je drugačiji utoliko što su svi reflektori javnosti upaljeni i usmjereni ka policiji, tužiocima i sudijama. Ima još takvih slučajeva, i bilo je, ali moramo priznati da se veliki dio javnosti svakodnevno zanima i prati svako slovo o "idiotlluku Sefić".
Dakle, da ponovimo gradivo:
a) na skoro komičan način, počioniocu teškog krivičnog djela je "smušena" policija dala lijepih 12 sati da se "snađe"
b) na još komičniji način isti prelazi granicu (pa se policija naknadno zahvalila graničarima)
c) nešto nedostaje u službenom vokabularu oko izručenja... Nisam te struke, ali sam nekako naučio da se potjernice nazivaju po posebnim imenima (crvena, opšta, i sl.), ali ovaj put je to "zamolnica" koja putuje brzinom iz vremena Kraljevine Jugoslavije i zaprima se na teatralan način
d) U Sarajevu se spektakl hapšenja 4 pomogača promptno gasi stavom "zayebane sudinice" koja smatra da je napravljena proceduralna greška (da podsjetim, radi se o KRIVIČNOM DJELU pomaganja izvršiocu drugog krivičnog djela)...
Šta je sljedeće?
- Dr. Kuca
#866 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
mayab wrote:Gledaj, ne podrzavam to tvoje, "komplet svima OTKAZ", ima tu ljudi, pravnika , stručnjaka, koji itekako dobro rade svoj posao, glupo bi bilo lišiti se takvih ljudi, a olaksavajuca okolnost je sto se u pravosudju tačno zna ko je radio koji slučaj, dakle imenom i prezimenom, i nema ni najmanjeg problema da se oni koji za_ebu neku stvar fino, opomenu-kazne-otpuste....howdy wrote:kompletno pravosudje - OTKAZ
Samo treba volja i želja da se red uvede, a volje i želje definitvno nema , jer su naci stranke uvele takvu praksu zbog njihovih mutnih radnji!
Isto ko i za doktore eto nemoj ovog, jest to i to ali je dobar lik. Sve to treba otjerati u pizdu materinu i u zatvor poslati. Onog s akombijem puste jer je dao izjavu da je eto salio se
-
45cents
#867 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Hoću reći, evo posla za one pojedince i organizacije koje se žele baviti javnim monitoringom...
Baza podataka
O tužiocima i sudijama (sudinicama) koji su svojom smušenošću, nedostatnom pismenošću, nepismenošću, nestručnostima raznih vrsta pustili na slobodu čionice krivičnih djela i ponavljače težih prekršaja.
Ime i prezime tužioca
Ime i prezime sudije
Opis krivčnog djela prema predmetu kojeg je dostavila policije
Ime i prezime počionoca tog djela (jedno ili više lica)
Datum oslobađanja istražnog pritvora
Datum oslobađanja od dalje procedure
Dalji koraci tog slučaja
Javna web stranica, dostupna cjelokupnoj javnosti....
Baza podataka
O tužiocima i sudijama (sudinicama) koji su svojom smušenošću, nedostatnom pismenošću, nepismenošću, nestručnostima raznih vrsta pustili na slobodu čionice krivičnih djela i ponavljače težih prekršaja.
Ime i prezime tužioca
Ime i prezime sudije
Opis krivčnog djela prema predmetu kojeg je dostavila policije
Ime i prezime počionoca tog djela (jedno ili više lica)
Datum oslobađanja istražnog pritvora
Datum oslobađanja od dalje procedure
Dalji koraci tog slučaja
Javna web stranica, dostupna cjelokupnoj javnosti....
Last edited by 45cents on 21/10/2016 08:34, edited 1 time in total.
-
45cents
#868 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Dr. Kuca wrote:mayab wrote:Gledaj, ne podrzavam to tvoje, "komplet svima OTKAZ", ima tu ljudi, pravnika , stručnjaka, koji itekako dobro rade svoj posao, glupo bi bilo lišiti se takvih ljudi, a olaksavajuca okolnost je sto se u pravosudju tačno zna ko je radio koji slučaj, dakle imenom i prezimenom, i nema ni najmanjeg problema da se oni koji za_ebu neku stvar fino, opomenu-kazne-otpuste....howdy wrote:kompletno pravosudje - OTKAZ
Isto ko i za doktore eto nemoj ovog, jest to i to ali je dobar lik. Sve to treba otjerati u pizdu materinu i u zatvor poslati. Onog s akombijem puste jer je dao izjavu da je eto salio se
Evo, nastavili su sa šalama...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/novi-pok ... /161021004
- petunija
#869 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Inače mi je fascinantno kako neki diletant tipa mjesečara vitla cijeli sud oko malog prsta. Pa kakvi su onda ostali?
- muha_sa
#870 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
dok podobni haraju, sposobni u mišjim rupamapetunija wrote:![]()
lud zbunjenog
Inače mi je fascinantno kako neki diletant tipa mjesečara vitla cijeli sud oko malog prsta. Pa kakvi su onda ostali?
-
howdy
#871 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Sve jasno, no ja bih ipak svima prvo otkaz pa onda da utvrdimo ko je dobar a ko nije.mayab wrote:Gledaj, ne podrzavam to tvoje, "komplet svima OTKAZ", ima tu ljudi, pravnika , stručnjaka, koji itekako dobro rade svoj posao, glupo bi bilo lišiti se takvih ljudi, a olaksavajuca okolnost je sto se u pravosudju tačno zna ko je radio koji slučaj, dakle imenom i prezimenom, i nema ni najmanjeg problema da se oni koji za_ebu neku stvar fino, opomenu-kazne-otpuste....howdy wrote:kompletno pravosudje - OTKAZ
Recimo da je to recept milicije koju zazivamo ovih dana, prvo izgazi pa onda pitaj ko je sta uradio.
- petunija
#872 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Ne čudimo, nego zgražavamopirpa wrote:meni je najcudnije sto se vi kao nesto cudite.
- pirpa
#873 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
zgrozavamo se mi evo vec dvadeset i kusur godinapetunija wrote:Ne čudimo, nego zgražavamopirpa wrote:meni je najcudnije sto se vi kao nesto cudite.
- petunija
#874 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Prekjuče u Vogošći stradalo dijete na pješačkom
Nigdje ni riječi o tome, lik preticao kolonu koja je stajala na pješačkom, sličan slučaj sam opisala na drugoj temi
Nigdje ni riječi o tome, lik preticao kolonu koja je stajala na pješačkom, sličan slučaj sam opisala na drugoj temi
- muha_sa
#875 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
ja utrno--ništa me više ne mERe iznenaditpirpa wrote:zgrozavamo se mi evo vec dvadeset i kusur godinapetunija wrote:Ne čudimo, nego zgražavamopirpa wrote:meni je najcudnije sto se vi kao nesto cudite.