Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sema911s

#851 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

sheilak wrote:
sema911s wrote:
samo da mi je znat kako upraznjavate sex virtelno,.,
pa valjda pomocu neta nekako. onaj spot aerosmitha, amazing, govori nesto o tome...al sta ja znam... :D
a sta su ulazne a sta izlazne jedinice,.

kako ona tamo negdje da primi podatke sto ovaj posalje,., il to puste na 3dprinter pa se uprazunjavaju,.,
edo_79

#852 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

sheilak wrote:
sema911s wrote:
pa valjda pomocu neta nekako. onaj spot aerosmitha, amazing, govori nesto o tome...al sta ja znam... :D
sve ti znaš samo se praviš da neznaš :mrgreen:
sema911s

#853 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

edo_79 wrote:
sheilak wrote:
sema911s wrote:
al se zato pogubila u liftu,.
edo_79

#854 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

sema911s wrote: al se zato pogubila u liftu,.
Pritiskala pogrešan gumb :per: :pisnuo:
sheilak

#855 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

:?

o cem vi ba?
edo_79 wrote:
a edo, ne znam ja sve bolan. al bih htjela. :D

sema911s wrote:
kako ona tamo negdje da primi podatke sto ovaj posalje,., il to puste na 3dprinter pa se uprazunjavaju,.,
nemam pojma. imaju i one kacige neke, i naocale. i rukavice s nekim kablovima. pa kao pokrete neke prave...ludilo. :D
sema911s

#856 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

edo_79 wrote:
sema911s wrote: al se zato pogubila u liftu,.
Pritiskala pogrešan gumb :per: :pisnuo:

press to eject,.
bang and blame

#857 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

todd_smith wrote:Ne bih znao, ja sam ipak cestit mladic. :oops:
Jesi :mrgreen:
sema911s

#858 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

Eurosa wrote:Znaci.....nistaa :oops: svi prisutni tu,rezultat=0. Duse slatke forumaju :lol:
rezultat je 0 zbog vas
sema911s

#859 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

Eurosa wrote:Pa jest, zene su uviiiijek za sve krive
krive ste kada ne sagledate sve detalje do kraja, odlucite brze od mene,. i onda rezultat 0,
sheilak

#860 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

sema911s wrote:
krive ste kada ne sagledate sve detalje do kraja, odlucite brze od mene,. i onda rezultat 0,
ccccc pa nama nije potrebno tako puno vremena da se sagledaju svi detalji, a neke se situacije (i ljudi) klasificiraju u trenu. i onda se i odluci u skladu s tim. :D
sema911s

#861 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

sheilak wrote:
sema911s wrote:
ccccc pa nama nije potrebno tako puno vremena da se sagledaju svi detalji, a neke se situacije (i ljudi) klasificiraju u trenu. i onda se i odluci u skladu s tim. :D
to kontam al sto vi zene znate pogrijest o nekoj osobi, vama ako neko musko ugadja u glavi vam(nesto grijesi pa se pravda, trci za vama ko lud mah odo ga malo hebavat vidim mogu, skrsis mu "kola" ljubnes ga u celo i odes drugom,

kabadahije ubi boga u vama u glavi joj jest dobar on me voli reko me vodit na more, kupit ce mi cipele za rodjendan na pijaci kod dzeme,

ovo je razmisljanje bar 89% zena,. sto smo bolji prema vama vi gore..
sheilak

#862 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

sema911s wrote: to kontam al sto vi zene znate pogrijest o nekoj osobi, vama ako neko musko ugadja u glavi vam(nesto grijesi pa se pravda, trci za vama ko lud mah odo ga malo hebavat vidim mogu, skrsis mu "kola" ljubnes ga u celo i odes drugom,

kabadahije ubi boga u vama u glavi joj jest dobar on me voli reko me vodit na more, kupit ce mi cipele za rodjendan na pijaci kod dzeme,

ovo je razmisljanje bar 89% zena,. sto smo bolji prema vama vi gore..
joj, sema, samo da znas koliko grijesis ovdje. ;-) nije to do vaseg ponasanja, vec neko se voli ili ne voli. a vi tim stavom, bit cu los prema njoj, pa ce me vise voljeti i kupovati mi cipele kod dzeme :D , postizete upravo suprotno. ;-)jer i neke eventualne osjecaje unistite potpuno. i onda bosi hodate na kraju. :D
sema911s

#863 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

sejla govorim ti iz nekog iskustva u ovih 28godina, neznam bit kreten i los jbga to mi neide, trcim oko vas zena ko budala i sta dobijem nozinu u ledja,

prema jednoj budem onako hajd da kazem los, cisto da probam ona ko luda, trci zamnom (a iskreno nisam neki sada ljepotan a ona je bila Jlo) eto odakle to misljenje, a i po okolini svi kreteni su sa super curama,
prog321

#864 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by prog321 »

sema911s wrote:
prema jednoj budem onako hajd da kazem los, cisto da probam ona ko luda, trci zamnom (a iskreno nisam neki sada ljepotan a ona je bila Jlo) eto odakle to misljenje, a i po okolini svi kreteni su sa super curama,

Nisi ba u pravu.
Kreten bez pokrica ne prolazi ni kod bezmoznih pijavica.
Moras imati stav. Ali drugo je biti kreten.
todd_smith

#865 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

bang and blame wrote:
todd_smith wrote:Ne bih znao, ja sam ipak cestit mladic. :oops:
Jesi :mrgreen:
normala
sheilak

#866 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

sema911s wrote:sejla govorim ti iz nekog iskustva u ovih 28godina, neznam bit kreten i los jbga to mi neide, trcim oko vas zena ko budala i sta dobijem nozinu u ledja,

gle, to sto ona leti za tobom kao luda navodno zato jer si ti los prema njoj, nije zbog toga jer te ona voli, vec zbog ljudske psihe. i nastojanja da zadobijemo neciju ljubav ili da ugodimo nekom/budemo u dobrim odnosima s insanima oko nas, izgladimo lose odnose. znas ono, harmonija i to...ali nema tu pravih osjecaja ;-) vec dosta negativnih koje ce ti kad tad vratiti. ili se ohladiti od tebe, a onda je svejedno sta radis.

dakle, dobra vam je ta taktika na kratke staze, ako vam nije bitno da vas neko voli, vec da samo leti za vama ili razmislja sta je to zaboga pogresno uradjeno. na duge staze, izgubis osobu potpuno.
klixoris

#867 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by klixoris »

Kad sam bio mlad i neiskusan i dok sam govorio : "ljubavi, hocemo li prosetati negdje na pivu", vazda dobijao po usima
Sad kad kazem "mrs u Audi, pije mi se piva", cvjeta cvijece u nase preduzetje :D
sheilak

#868 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

klixoris wrote:Kad sam bio mlad i neiskusan i dok sam govorio : "hocemo li prosetati negdje na pivu", vazda dobijao po usima
Sad kad kazem "mrs u Audi, pije mi se piva", cvjeta cvijece u nase preduzetje :D

ma daj suti ti :D pa ako to sa smjeskom kazes...

al ne pretjeruj. da ne bi po audiu dobio. od neke. :D
klixoris

#869 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by klixoris »

sheilak wrote:
klixoris wrote:Kad sam bio mlad i neiskusan i dok sam govorio : "hocemo li prosetati negdje na pivu", vazda dobijao po usima

ma daj suti ti :D pa ako to sa smjeskom kazes...

al ne pretjeruj. da ne bi po audiu dobio. od neke. :D
Hihihi :evil:
sema911s

#870 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

sheilak wrote:
sema911s wrote:sejla govorim ti iz nekog iskustva u ovih 28godina, neznam bit kreten i los jbga to mi neide, trcim oko vas zena ko budala i sta dobijem nozinu u ledja,

gle, to sto ona leti za tobom kao luda navodno zato jer si ti los prema njoj, nije zbog toga jer te ona voli, vec zbog ljudske psihe. i nastojanja da zadobijemo neciju ljubav ili da ugodimo nekom/budemo u dobrim odnosima s insanima oko nas, izgladimo lose odnose. znas ono, harmonija i to...ali nema tu pravih osjecaja ;-) vec dosta negativnih koje ce ti kad tad vratiti. ili se ohladiti od tebe, a onda je svejedno sta radis.

dakle, dobra vam je ta taktika na kratke staze, ako vam nije bitno da vas neko voli, vec da samo leti za vama ili razmislja sta je to zaboga pogresno uradjeno. na duge staze, izgubis osobu potpuno.

ta taktika je fujj, jednom i nikada vise bolje i sam bit nego nekoga levatiti,
prog321

#871 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by prog321 »

Zena voli da se takmici sa drugim zenama.
Kad je najvise volis, ti joj zavedi jaranicu, da proradi u njoj takmicarski duh :-D
KPNCTNJAH

#872 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by KPNCTNJAH »

sema911s wrote:
Bolje nekog levatiti, nego da tebe levate... :mrgreen: uvijek ima gore.. zato levati sve dok mozes :mrgreen:
todd_smith

#873 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

prisao bih ja, ali ne mogu da stignem, sve krenem kad eto ti neke ona meni prilazi

Nema mira insan jbte
edo_79

#874 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

sheilak wrote: a edo, ne znam ja sve bolan. al bih htjela. :D
nemam pojma. imaju i one kacige neke, i naocale. i rukavice s nekim kablovima. pa kao pokrete neke prave...ludilo. :D
I ja BIH htjeo ..... hoćemo skupa .... htjet :mrgreen:
sema911s

#875 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

KPNCTNJAH wrote:
sema911s wrote:
Bolje nekog levatiti, nego da tebe levate... :mrgreen: uvijek ima gore.. zato levati sve dok mozes :mrgreen:
mene zahebavaju za oziljak na prsima i ledjima jel to od silnih zena, a kolekcija (borbenih) nozeva prestavlje sve zene

jbga ko moze nek llevati mi neki nemozemo too,., iskrenooo pa dokle doguramo
Post Reply