BH klubovi u Evropi - 2013/14
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#851 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Nema teoretske šanse da igraju sa Schalkeom i Milanom 
- ganjeta
#852 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Sarajevo1946 wrote:Nema teoretske šanse da igraju sa Schalkeom i Milanom
Upravo, samo šampioni sa šampionima. Levatske ekipe levatima
- nKrkan
#853 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Treće pretkolo Arsenal-Željo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#854 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Svaka čast ako vjerujete u prolaz. 
- BlueBlood
#855 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
....ne, sad, fakat, realno, kako smo svi ocekivali danas trpanje ovo je extra!
Bez Antolovica, Bogicevica, Vasilica, Kvesica, Colica, Stanica, Zolotica, Svrake, Beslije i Zebe, znaci bez prvog tima od prosle sezone AMAR OSIM je uspio napraviti ovakav rezultat!
Za revans nisam pametan, jos sam pod utiskom, realno tesko cemo izboriti slijedece pretkolo, ako se otvorimo najebali smo, ja bi opet ovakvu taktiku postavio, odigrati defanzivno, pojacati odbranu i na kontra napade pokusavati i onda jedna u 90. min da udje da i ovi mladji bar malo osjete kako je nama bilo kad ga je Zuban dao mada se to nemoze porediti
Bez Antolovica, Bogicevica, Vasilica, Kvesica, Colica, Stanica, Zolotica, Svrake, Beslije i Zebe, znaci bez prvog tima od prosle sezone AMAR OSIM je uspio napraviti ovakav rezultat!
Za revans nisam pametan, jos sam pod utiskom, realno tesko cemo izboriti slijedece pretkolo, ako se otvorimo najebali smo, ja bi opet ovakvu taktiku postavio, odigrati defanzivno, pojacati odbranu i na kontra napade pokusavati i onda jedna u 90. min da udje da i ovi mladji bar malo osjete kako je nama bilo kad ga je Zuban dao mada se to nemoze porediti
-
Galamdzija
#856 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Ima u grupnoj faziSarajevo1946 wrote:Nema teoretske šanse da igraju sa Schalkeom i Milanom
Vidio sam maloprije da bi i tada bio susret protiv manje atraktivnog prvaka (Basel Austrija, APOEL plus svi nositelji sampioni sto prodju do play off faze).
- Charuga
- Globalni moderator
#857 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Polako ljudi, sta vam je, kakvi crni protivnici u trecem pretkolu, ima jos 90 zajebanih minuta. Imali smo utakmicu u kojoj nam je cilj bio da primimo sto manje golova a da pokusamo dati nesto iz kontri i polovicno smo uspjeli. Nismo se odbranili kako treba ali smo dali 3 iz kontri.
U utorak ce biti skroz druga utakmica u kojoj mi moramo napasti a oni se mogu komotno cuvati i ne srljati kao danas. Mada, sumnjam da ce biti neke razlike u napadanju u odnosu na danasnju utakmicu.
Nema potrebe a ni prevelikog razloga za euforiju.
U utorak ce biti skroz druga utakmica u kojoj mi moramo napasti a oni se mogu komotno cuvati i ne srljati kao danas. Mada, sumnjam da ce biti neke razlike u napadanju u odnosu na danasnju utakmicu.
Nema potrebe a ni prevelikog razloga za euforiju.
- Logovan
#858 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Svi se mogu proći, svi su u pet deka jer svi te mogu podcijeniti, svi fol nešto naloženi i onda ispadnu od "autsajdera".Galamdzija wrote:Šerif/Sutjeska, Maribor, Slovan Bratislava, Elfsborg, Maccabi, Molde, Helsinki, Ekranas/Hafnafjordur, Nefči, Dinamo Tbilsi.mleetavi wrote:HafnafjorduromGalamdzija wrote:S kim bi Željo mogao igrati u 3 pretkolu?
Sad ove Euro tekme ove sezone, milion iznenađujućih rezultata.
- BlueBlood
#859 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Naša priča ovdje kreće,do finala stati neće!mleetavi wrote:Svaka čast ako vjerujete u prolaz.
- ganjeta
#860 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Naravno, Lazar se pitamleetavi wrote:Svaka čast ako vjerujete u prolaz.
- BHF_Manijak
#861 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Dobar je Memo!lider wrote: Mi smo svojima zviždali nakon te tijesne pobjede, vidiš to ti je ta razlika između velikih i malih
Bojim se da ce revans biti daleko zajebaniji. Sad su vidjeli da nas nece natrpati kako su se nadali, vidjeli su da mozemo zaibit kakav takav gol, na nasim ce biti pritisak veci nego li pred ovu tekmu, jer se sad odjednom ocekuje prolaz, a prije prve tekme bilo je "primit sto manje", ionda navijaci, pun stadion itd...omega369 wrote: Nije huja. Znas dobro da sam realan i znas sta sam rekao prije utakmice. Ili ce biti guravo ili ce vas natrpati. realno, naravno da su kvalitetniji i da su imali sanse, ali realno mene su razocarali igrom. igra bez ritma, trke nepovezano, primili su amaterske pacerske golove. kako god, kao sto sam i govorio, sa njima se moze igrati, bunker bunker ali se moze igrati. trebace vam dosta pameti i srece u revansu ali sad barem imate realne sanse. potrebna vam je jedna frljoka za 90 min. njima ce biti mnogo teze u revansu nego vama
Nadam se najboljem ,ali tesko Bogami.
-
Ras Al Ghul
#862 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Šta očekujete od Širokog i Zrinjskog, po meni ovi Kazahstanci nepoznanica totalna, a Zrinjski ja mislim da može sa Bugarima?
- Tvrtko II Kotromanić
#863 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
bugarski fudbal u velikoj krizi, tu Zrinjski smatram favoritima ali eto nisu ni oni bas BarsaRas Al Ghul wrote:Šta očekujete od Širokog i Zrinjskog, po meni ovi Kazahstanci nepoznanica totalna, a Zrinjski ja mislim da može sa Bugarima?
sa ovim "istocnjacima" tj. Azijatima nikad se ne zna, eno danas im prvak u sred Minska pobijedi BATE
-
mistek
#864 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Široki će proći Kazahstance. Iako bilježe ove godine fine rezultate i vidi se napredak, mislim da je normalan neki proces da kad izbace favorita zapnu na slijedećoj, lakšoj prepreci. Pretpostavljam pobjedu Širokog 0-1 ili 1-1 u Aziji.
Zrinjski već ima teži zadatak. Trebaju odigrati pametno kući, pa makar i da bude 0-0, povoljno je. Svaki rezultat koji nije poraz nije toliko loš pred revanš. Bojim se ipak da je Botev u stanju da im zabije i 3-4 ako bude trebalo u revanšu. Za njih nešto sumnjam, ali nadati se najboljem.
Usput, Sarajevo će preći ove Albance ko plitak potok ako Bog da. Previše smo pesimistični, a oni se previše nafurali, ni na osnovu čega.
Zrinjski već ima teži zadatak. Trebaju odigrati pametno kući, pa makar i da bude 0-0, povoljno je. Svaki rezultat koji nije poraz nije toliko loš pred revanš. Bojim se ipak da je Botev u stanju da im zabije i 3-4 ako bude trebalo u revanšu. Za njih nešto sumnjam, ali nadati se najboljem.
Usput, Sarajevo će preći ove Albance ko plitak potok ako Bog da. Previše smo pesimistični, a oni se previše nafurali, ni na osnovu čega.
- Tvrtko II Kotromanić
#865 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
i ja mislim da ce pitari bez puno muke dobiti Albance, realno, valjda se samo jednom moze desiti Zeta
naravno ukoliko ih ne zezne nas mentalitet i veliki Lazar
naravno ukoliko ih ne zezne nas mentalitet i veliki Lazar
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#866 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Da imamo nekoga sposobnog u napadu ne bi' sumnjao u prolaz ni sekunde, ovako sa Melunovićem ne očekujem ništa, ni ispadanje me ne bi začudilo.
- Kemal Malovčić
#867 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
ma mi imamo sad boljeg trenera, imamo bolju ekipu (da se polemisati oko toga) i iskusniji smo. obje utakmice pobjeđujemo bez imalo problema
@mlittavi, MAHIR KARIĆ.
@mlittavi, MAHIR KARIĆ.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#868 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Napušio sam se opet, zaboravih na njega.Kemal Malovčić wrote:ma mi imamo sad boljeg trenera, imamo bolju ekipu (da se polemisati oko toga) i iskusniji smo. obje utakmice pobjeđujemo bez imalo problema
@mlittavi, MAHIR KARIĆ.
- hodža
#869 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
mleetavi wrote:Napušio sam se opet, zaboravih na njega.Kemal Malovčić wrote:ma mi imamo sad boljeg trenera, imamo bolju ekipu (da se polemisati oko toga) i iskusniji smo. obje utakmice pobjeđujemo bez imalo problema
@mlittavi, MAHIR KARIĆ.
što pušiš kad ti škodi ?
Moke, nije bolja ekipa Bgm...Said, Sesar, Beli... ali slažem se da idemo na megdan Švabama
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#870 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Šta će Sesar, Kemo mu trebi skak'o.
- Kemal Malovčić
#871 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
jedino said
a i on u toj tekmi u podgorici nije uradio ništa
beli, zlatković i takvi, sve su to ublehe, a sesar je izdaica
beli, zlatković i takvi, sve su to ublehe, a sesar je izdaica
- BlueBlood
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#873 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Dobra vam parola.
- BlueBlood
#874 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Ovo se u Plzenu nikad nije dogodilo: Željo ostavio Čehe u šoku
Trener Viktorije iz Plzena Pavel Vrba i gotovo svi gledaoci na rasporedanom stadionu Pilsenu vrtjeli su večeras glavnom u nevjerici, pišu češki mediji.
Sarajevski Željezničar je u prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka poražen 3:4 od Viktorije, što je rezultat kojem se malo ko nadao, pogotovo Česi.
Osim toga, Željezničar je Viktoriji postigao tri gola, a to nikad nikom u pretkolima evropskih kupova nije pošlo za nogom.
“Kako se ovo moglo desiti? Češki prvak je postigao četiri gola Željezničaru, ali je primio tri. Ostao nam je gorak ukus u ustima i pored pobjede. Ovo je zakomplikovalo situaciju u revanšu”, piše Isport.cz.
“Ovo se Plzenu nikada nije desilo u pretkolima evropskih kupova. Nikada prije Viktorija na svom terenu nije primila ovoliko golova. Željezničar je bio nevjerovatno efikasan. Svaki udarac prema golu završio je u mreži iza golmana”.
Trener Viktorije iz Plzena Pavel Vrba i gotovo svi gledaoci na rasporedanom stadionu Pilsenu vrtjeli su večeras glavnom u nevjerici, pišu češki mediji.
Sarajevski Željezničar je u prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka poražen 3:4 od Viktorije, što je rezultat kojem se malo ko nadao, pogotovo Česi.
Osim toga, Željezničar je Viktoriji postigao tri gola, a to nikad nikom u pretkolima evropskih kupova nije pošlo za nogom.
“Kako se ovo moglo desiti? Češki prvak je postigao četiri gola Željezničaru, ali je primio tri. Ostao nam je gorak ukus u ustima i pored pobjede. Ovo je zakomplikovalo situaciju u revanšu”, piše Isport.cz.
“Ovo se Plzenu nikada nije desilo u pretkolima evropskih kupova. Nikada prije Viktorija na svom terenu nije primila ovoliko golova. Željezničar je bio nevjerovatno efikasan. Svaki udarac prema golu završio je u mreži iza golmana”.
- BlueBlood
#875 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Last edited by BlueBlood on 17/07/2013 01:39, edited 1 time in total.