http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2013.html
copy paste sa forum.hr, zato su neki klubovi crveno oznaceni
Izvlacenje sutra na uefa.com
U 2. pretkolu od BH klubova samo je Sarajevo nositelj

Moderators: Charuga, Tomahawk11

klasikasinuhe wrote:Helsinki je 2011 pobijedio Schalke na domacem terenu a onda su najboljeg igraca i prodali u Schalke.
Pukki scored three goals in two matches against Schalke in August 2011 during the Europa League qualifier. First he scored twice in the first leg in Helsinki, and in Gelsenkirchen he scored an away goal. However, it was not enough to help HJK qualify to the group stage. Schalke was so impressed, they offered him a place in their squad. On 31 August 2011, Pukki joined the German Bundesliga side on a three-year contract.[4]
Kemal Malovčić wrote:naravno fksarajvo ide najdalje, ove godine spremno za crnogorce
sine, buncašluckylaka wrote:Kemal Malovčić wrote:naravno fksarajvo ide najdalje, ove godine spremno za crnogorceIde dalje od A.F. samo je to sigurno ko i ,,plavi,,sto im je zagarantovano da ce otici dalje od Grbavice.Samo dokle i koliko.Ipak nasi se drze one,,vazno je ucestovati,,
Bunco ne bunco moli boga da izbjegnete sve ekipe dalje od exYu ako nista drugo bar zbog ustede.Mozda ste se trebali prijaviti Kod Hayat-a u onu,,Ispuni mi zelju,,Kemal Malovčić wrote:sine, buncašluckylaka wrote:Kemal Malovčić wrote:naravno fksarajvo ide najdalje, ove godine spremno za crnogorceIde dalje od A.F. samo je to sigurno ko i ,,plavi,,sto im je zagarantovano da ce otici dalje od Grbavice.Samo dokle i koliko.Ipak nasi se drze one,,vazno je ucestovati,,
Jesi l' ovako pričao kada smo tamburali Levski? Drži se ti bejzbola i škrabanja tabele na Papetovoj temi, ne idu ti ovi komplikovaniji zadaci poput recimo razmišljanja.luckylaka wrote:Bunco ne bunco moli boga da izbjegnete sve ekipe dalje od exYu ako nista drugo bar zbog ustede.Mozda ste se trebali prijaviti Kod Hayat-a u onu,,Ispuni mi zelju,,Kemal Malovčić wrote:sine, buncašluckylaka wrote:Ide dalje od A.F. samo je to sigurno ko i ,,plavi,,sto im je zagarantovano da ce otici dalje od Grbavice.Samo dokle i koliko.Ipak nasi se drze one,,vazno je ucestovati,,
Vidis i ja svojoj djeci pricam isto kako su ,,plavi,,nekad davno dogurali do polufinala ali i kako ih danas janezi rasturaju .Drugo.Moja realnost su Zeljo,Sa,Velez,Celik,Sloboda.. i reprezentacija BiHmleetavi wrote:Prepričavat' ću i na ahiretu, bar ću imati nešto podijeliti vezano za klub za koji živim, šta 'š ti imat' osim svoje kvazi realnosti? Naporan si i ti i svako drugi ko baca tu glupu priču kako će svi ispasti, kako je bolje ne ići u Europu itd. Zdra'o ba, niko vas ne tjera da pratite naše klubove.
Drzi se teme ako imas sta pametno sto je sa tvoje strane u poslednje vrijeme veoma rijetko.Kemal Malovčić wrote:laka realno si smourinho