Esed Radeljaš - lik i djelo

Locked
Helena2014

#851 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Helena2014 »

japin_mutapi wrote:
Helena2014 wrote:Neki bezveznjak :P
Lokalni lik neki valjda
Sta lokalni
Globalni

Vidim i ja, nema više teme na forumu bez ovoga lika,a evo i nove teme, neko postavio. Tome nema kraja :-)

http://forum.klix.ba/kako-su-krali-u-go ... 32698.html
ultima_palabra

#852 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by ultima_palabra »

SDA fan, a lafo ne zna ko je Esso... aha :mrgreen:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#853 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by JoseMujica »

Esso nije više a.s. Esso je Bog himself!
- Kad sam uš'o u vlast, pit'o sam se je li ovo vazda 'vako bilo, šta je ovo?
ps

Ultima ma Helena je neko SDAovče koje je otkrilo svoju nježniju stranu pa sad to fura ko forumski alterego :lol:
madner

#854 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by madner »

The Esso je interstelarni megacar.

ISMC :D
Helena2014

#855 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Helena2014 »

Ma vi sve znate, ko je čiji fan, ko je čiji podmladak, ko se fura i na šta se fura, ma vi ste preeeeeeeeeeeeeeeeeeeepametni

:qq:
madner

#856 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by madner »

Ma nismo, to je samo ogromna razlika.

Bebi djete od 10 godina izgleda ogromno.
stakasa

#857 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by stakasa »

Helena2014 wrote:Ma vi sve znate, ko je čiji fan, ko je čiji podmladak, ko se fura i na šta se fura, ma vi ste preeeeeeeeeeeeeeeeeeeepametni

:qq:
Mislim da se slobodno moze konstatovati - i Helena je na Essi slomila zube. Neka ti bude utjeha da nisi prva
Zeljoooo

#858 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Zeljoooo »

Koliko je ovaj covjek, mislim na EssA, inteligentan. Kandidovao se za skupstinu KS a ako ne prodje znao je da mu se smijesi ministarsko mjesto u Gorazdu jer logicno pored toga sto ima svoju stranku nije ga omelo da se nadje na listi druge stranke. :bih:
stakasa

#859 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by stakasa »

Zeljoooo wrote:Koliko je ovaj covjek, mislim na EssA, inteligentan. Kandidovao se za skupstinu KS a ako ne prodje znao je da mu se smijesi ministarsko mjesto u Gorazdu jer logicno pored toga sto ima svoju stranku nije ga omelo da se nadje na listi druge stranke. :bih:
:D
Postoje li uopste zakonske barijere za ovo, na stranu uobicajena praksa, to je apsolvirano, Esso i konvencionalno se nisu u putu sreli
JoseMujica

#860 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by JoseMujica »

stakasa wrote:
Zeljoooo wrote:Koliko je ovaj covjek, mislim na EssA, inteligentan. Kandidovao se za skupstinu KS a ako ne prodje znao je da mu se smijesi ministarsko mjesto u Gorazdu jer logicno pored toga sto ima svoju stranku nije ga omelo da se nadje na listi druge stranke. :bih:
Postoje li uopste zakonske barijere za ovo, na stranu uobicajena praksa, to je apsolvirano, Esso i konvencionalno se nisu u putu sreli
Esso Prosvjetitelj je istinski lider jer znaš kako u teorijama menadžmenta kažu da se menaĐer kreće u zadanim granicama dok pravi lider pomjera te granice.

Prelazak Essa Prosvjetitelja iz Kasabe na Drinu je prvi proaktivni iskorak Prošnjačke politike u posljednjih 200 godina...buduće generacije Prošnjaka će o tome uĆiti ko što se danas u mektebima uĆi o HiĐri
stakasa

#861 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by stakasa »

JoseMujica wrote:
stakasa wrote:
Esso Prosvjetitelj je istinski lider jer znaš kako u teorijama menadžmenta kažu da se menaĐer kreće u zadanim granicama dok pravi lider pomjera te granice.

Prelazak Essa Prosvjetitelja iz Kasabe na Drinu je prvi proaktivni iskorak Prošnjačke politike u posljednjih 200 godina...buduće generacije Prošnjaka će o tome uĆiti ko što se danas u mektebima uĆi o HiĐri
Ovo vise znaju mala djeca nego me cisto ove formalije interesuju, zbog stada. Ne sumnjam da ce i drugi oprobati isto
stakasa

#862 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by stakasa »

Mujice, krivo sjedi pravo reci, ali je Sidran prije Ese Sarajevo zamjenio Gorazdem. Ok, poredimo neuporedivo, ovaj je na jaslama, slusa kako rjeka teche, tamo ponudili vise, Essko sam sebi krchi put, siri perspektive, uvodi norme... Ali cisto istine radi, Avdo je prvi
Zeljoooo

#863 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Zeljoooo »

stakasa wrote:
EssA je jedini covjek na proteklim izborima koji je bio sa obje strane jednacine (bio je kandidovan za zakonodavnu vlast ali eto kako vidimo ni izvrsna vlast mu nece tesko pasti a za ocekivati je da postane i sudija do jraja mandata) tako da je i jedini istinski pobjednik.

Covjek jednostavno pomjera granice demokratije. Vidi se da civjek,mislim na EssA, zivi za ideologiju a ne za stranku sto je i pokazao kandidovanjem sebe na listu druge stranke.
Last edited by Zeljoooo on 11/12/2014 14:06, edited 1 time in total.
stakasa

#864 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by stakasa »

Zeljoooo wrote:
stakasa wrote:
EssA je jedini covjek na proteklim izborima koji je bio sa obje strane jednacine tako da je i jesini istinski pobjednik.

Covjek jednostavno pomjera granice demokratije. Vidi se da civjek,mislim na EssA, zivi za ideologiju a ne za stranku sto je i pokazao kandidovanjem sebe na listu druge stranke.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
JoseMujica

#865 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by JoseMujica »

stakasa wrote:Mujice, krivo sjedi pravo reci, ali je Sidran prije Ese Sarajevo zamjenio Gorazdem. Ok, poredimo neuporedivo, ovaj je na jaslama, slusa kako rjeka teche, tamo ponudili vise, Essko sam sebi krchi put, siri perspektive, uvodi norme... Ali cisto istine radi, Avdo je prvi

znam za za Avdibega, al nije on taj kapacitet liderski ko Esso a.s.

jebga pjesnik čoek i mehka duša....šiša mu je preča i od njeg samog
Banksy

#866 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Banksy »

Prpa.ba wrote:Esso dobija konkurenciju:

Familia Halilovic, takodjer poznata i kao BPS

:mrgreen:
Esso je za ove gospodin čovjek.
JThomas

#867 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by JThomas »

eso bar kaže kako jeste. a ovima prepuna usta rata, patriotizma i borbene gotovosti...za komisije spremni.
starisalko

#868 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by starisalko »

Prica se da je osnovo stranku za bolji Zagreb,i da je kandidat za predsjednika Hrvatske
hizo ramidovic

#869 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by hizo ramidovic »

izgleda da je vama naj vise krivo sto nevozate djip ko kod esa...
ko vama nebrani da se bavite politikom?
a niko od vas se nepita kako je to raditi u 7-8 komisija u isto vrjeme, pa znate li vi koji je to napor? samo vidite djip koji eso voza, a nikad se niste zapitali kako ga je zaradio?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#870 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by _BataZiv_0809 »

Cek, de uputite me kako je to izveo?

Kandidat za skupstinu KS, sad odjednom u BPK :?
Helena2014

#871 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Helena2014 »

_BataZiv_0809 wrote:Cek, de uputite me kako je to izveo?

Bolje ne pitaj, ja sam pitala, pa šta me snašlo. Niko gori od mene :D
StupskaBitanga

#872 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by StupskaBitanga »

može
U KS je bio u BOSS a u BPK nije bio na listi ali zato jeste njegova stranka
starisalko

#873 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by starisalko »

Poceo si ko ona sponzorusa Helena sto se raspitivala koje i staje,mislila se Essu uvalit i trosit mukom zaradjeno,
oprosti al nemeres znat
stakasa

#874 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by stakasa »

starisalko wrote:

Poceo si ko ona sponzorusa Helena sto se raspitivala koje i staje,mislila se Essu uvalit i trosit mukom zaradjeno,
oprosti al nemeres znat
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Helena2014

#875 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Helena2014 »

starisalko wrote:

oprosti al nemeres znat

Povuci riječ :shock:
Ja tebe ne vrijeđam, ostavi i ti mene na miru
Locked