Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koliko je ovaj covjek, mislim na EssA, inteligentan. Kandidovao se za skupstinu KS a ako ne prodje znao je da mu se smijesi ministarsko mjesto u Gorazdu jer logicno pored toga sto ima svoju stranku nije ga omelo da se nadje na listi druge stranke.
Zeljoooo wrote:Koliko je ovaj covjek, mislim na EssA, inteligentan. Kandidovao se za skupstinu KS a ako ne prodje znao je da mu se smijesi ministarsko mjesto u Gorazdu jer logicno pored toga sto ima svoju stranku nije ga omelo da se nadje na listi druge stranke.
Postoje li uopste zakonske barijere za ovo, na stranu uobicajena praksa, to je apsolvirano, Esso i konvencionalno se nisu u putu sreli
Zeljoooo wrote:Koliko je ovaj covjek, mislim na EssA, inteligentan. Kandidovao se za skupstinu KS a ako ne prodje znao je da mu se smijesi ministarsko mjesto u Gorazdu jer logicno pored toga sto ima svoju stranku nije ga omelo da se nadje na listi druge stranke.
Postoje li uopste zakonske barijere za ovo, na stranu uobicajena praksa, to je apsolvirano, Esso i konvencionalno se nisu u putu sreli
Esso Prosvjetitelj je istinski lider jer znaš kako u teorijama menadžmenta kažu da se menaĐer kreće u zadanim granicama dok pravi lider pomjera te granice.
Prelazak Essa Prosvjetitelja iz Kasabe na Drinu je prvi proaktivni iskorak Prošnjačke politike u posljednjih 200 godina...buduće generacije Prošnjaka će o tome uĆiti ko što se danas u mektebima uĆi o HiĐri
Esso Prosvjetitelj je istinski lider jer znaš kako u teorijama menadžmenta kažu da se menaĐer kreće u zadanim granicama dok pravi lider pomjera te granice.
Prelazak Essa Prosvjetitelja iz Kasabe na Drinu je prvi proaktivni iskorak Prošnjačke politike u posljednjih 200 godina...buduće generacije Prošnjaka će o tome uĆiti ko što se danas u mektebima uĆi o HiĐri
Ovo vise znaju mala djeca nego me cisto ove formalije interesuju, zbog stada. Ne sumnjam da ce i drugi oprobati isto
Mujice, krivo sjedi pravo reci, ali je Sidran prije Ese Sarajevo zamjenio Gorazdem. Ok, poredimo neuporedivo, ovaj je na jaslama, slusa kako rjeka teche, tamo ponudili vise, Essko sam sebi krchi put, siri perspektive, uvodi norme... Ali cisto istine radi, Avdo je prvi
EssA je jedini covjek na proteklim izborima koji je bio sa obje strane jednacine (bio je kandidovan za zakonodavnu vlast ali eto kako vidimo ni izvrsna vlast mu nece tesko pasti a za ocekivati je da postane i sudija do jraja mandata) tako da je i jedini istinski pobjednik.
Covjek jednostavno pomjera granice demokratije. Vidi se da civjek,mislim na EssA, zivi za ideologiju a ne za stranku sto je i pokazao kandidovanjem sebe na listu druge stranke.
Last edited by Zeljoooo on 11/12/2014 14:06, edited 1 time in total.
EssA je jedini covjek na proteklim izborima koji je bio sa obje strane jednacine tako da je i jesini istinski pobjednik.
Covjek jednostavno pomjera granice demokratije. Vidi se da civjek,mislim na EssA, zivi za ideologiju a ne za stranku sto je i pokazao kandidovanjem sebe na listu druge stranke.
stakasa wrote:Mujice, krivo sjedi pravo reci, ali je Sidran prije Ese Sarajevo zamjenio Gorazdem. Ok, poredimo neuporedivo, ovaj je na jaslama, slusa kako rjeka teche, tamo ponudili vise, Essko sam sebi krchi put, siri perspektive, uvodi norme... Ali cisto istine radi, Avdo je prvi
znam za za Avdibega, al nije on taj kapacitet liderski ko Esso a.s.
jebga pjesnik čoek i mehka duša....šiša mu je preča i od njeg samog
izgleda da je vama naj vise krivo sto nevozate djip ko kod esa...
ko vama nebrani da se bavite politikom?
a niko od vas se nepita kako je to raditi u 7-8 komisija u isto vrjeme, pa znate li vi koji je to napor? samo vidite djip koji eso voza, a nikad se niste zapitali kako ga je zaradio?