Kako su krali u Goraždu

Post Reply
doko-miki

#1 Kako su krali u Goraždu

Post by doko-miki »

Image

Podaci o emitentima

GPD DRINA DD GORAŽDE SINICA 14, 73000, GORAŽDE

Naziv vlasnika Procenti % Tip računa
BAHTO HAMID (SDA) od 20% do 25% VLASNIČKI
DELJO ZIJAD (SDA) od 10% do 20% VLASNIČKI
OKAC D.O.O. GORAŽDE (SDA) od 10% do 20% VLASNIČKI
OKOVIĆ HALIL (SDA) od 10% do 20% VLASNIČKI
KURTOVIĆ ALMAS (SDA) od 5% do 10% VLASNIČKi

Image
Halil oković ( SDA)
Image
Zijad-Zijo Deljo ( SDA)
Image
Mustaf Kurtović,Predsjednik KO SDA Goražde(politički zaštitnik)
Image
Adis Halilović,predsjednik OO SDA Goražde(dajđža mu Kurtović Almas suvlasnik #Drine#)

Image
Easd radelajš
ministar privrede u koaliconoj Vladi sa SDA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Helena2014

#2 Re: Kako su krali u Goraždu

Post by Helena2014 »

Što na forumu objavljuješ, nosi to policiji
jao_situacije

#3 Re: Kako su krali u Goraždu

Post by jao_situacije »

Nisam ništa čitao od ovoga osim što sam slike pogledao neko slikao kao neke ugovore ili šta? pola stvari se ne vidi itd. slike da su ovi neki iz SDA meni se čini kao pokušaj nekog kompromitiranja ili šta ? A policiji ne smije odnijeti jer će morati objasniti odakle njemu slike ugovora i dokumenata pa onda ovdje misli na klixu da će neko vidjeti, ne razmišljajući da ga sada čak i kantonalni mup može upratiti i locirati za 5 minuta, a da ne govorimo o drugim agencijama tako da je ovo nebitno i spada u rubriku sveznadar (ako se ne varam tako se zove) u stranačkom biltenu šefa mu.
ODB

#4 Re: Kako su krali u Goraždu

Post by ODB »

jao_situacije wrote:Nisam ništa čitao od ovoga osim što sam slike pogledao neko slikao kao neke ugovore ili šta? pola stvari se ne vidi itd. slike da su ovi neki iz SDA meni se čini kao pokušaj nekog kompromitiranja ili šta ? A policiji ne smije odnijeti jer će morati objasniti odakle njemu slike ugovora i dokumenata pa onda ovdje misli na klixu da će neko vidjeti, ne razmišljajući da ga sada čak i kantonalni mup može upratiti i locirati za 5 minuta, a da ne govorimo o drugim agencijama tako da je ovo nebitno i spada u rubriku sveznadar (ako se ne varam tako se zove) u stranačkom biltenu šefa mu.
ko ga bolan može locirati,šta se ložite...
jao_situacije

#5 Re: Kako su krali u Goraždu

Post by jao_situacije »

ODB wrote:
jao_situacije wrote:Nisam ništa čitao od ovoga osim što sam slike pogledao neko slikao kao neke ugovore ili šta? pola stvari se ne vidi itd. slike da su ovi neki iz SDA meni se čini kao pokušaj nekog kompromitiranja ili šta ? A policiji ne smije odnijeti jer će morati objasniti odakle njemu slike ugovora i dokumenata pa onda ovdje misli na klixu da će neko vidjeti, ne razmišljajući da ga sada čak i kantonalni mup može upratiti i locirati za 5 minuta, a da ne govorimo o drugim agencijama tako da je ovo nebitno i spada u rubriku sveznadar (ako se ne varam tako se zove) u stranačkom biltenu šefa mu.
ko ga bolan može locirati,šta se ložite...
Ti recimo ne možeš :D jel ti poznata struktura kantonalnih mup-ova i koji sve sektori postoje ? :lol:
ODB

#6 Re: Kako su krali u Goraždu

Post by ODB »

Mogu te locirati manje više,mada ovi naši debili često ispadaju smiješni po tom pitanju ali isto tako te mogu povući za onu stvar.
Ovo je Bosna oleoo leee ! :-D
Innovation

#7 Re: Kako su krali u Goraždu

Post by Innovation »

ODB wrote:Mogu te locirati manje više
ODB wrote: Ja sa tim nemam problema ali nisam iz BiH pa možda to ima neke veze :-?
Ovo je BiH "oje,oje,oje". :oops:
ODB

#8 Re: Kako su krali u Goraždu

Post by ODB »

Pa ovo je BiH o čem pričamo liče qq ,a "Mogu te locirat" mislim na njih...kakvi ste vi botovi za nepovjerovat :lol:
Helena2014

#9 Re: Kako su krali u Goraždu

Post by Helena2014 »

Pa, nek pošalje Fahri, taman ima po još jednoj presudi platiti za klevetu, njemu to ne smeta, samo nek se priča :suplja:
HM 2011

#10 Re: Kako su krali u Goraždu

Post by HM 2011 »

Kako u svemu ovome i slika Esse ? Zar nije slučaj iz 2008 ?
jao_situacije

#11 Re: Kako su krali u Goraždu

Post by jao_situacije »

ODB wrote:Pa ovo je BiH o čem pričamo liče qq ,a "Mogu te locirat" mislim na njih...kakvi ste vi botovi za nepovjerovat :lol:
Ne razumijem šta govoriš ako meni govoriš, govorim tehničkim mogućnostima, a ne o volji i hoće li neko ili neće uraditi i govorim da je krivično djelo dokumente koji nisu javni slikati bez znanja autora i postavljati po internetu. To što ti misliš da neće okej, ja ga samo ljudski upozoravam da je to kažnjivo i da imaju tehničke mogućnosti da ga pronađu. :bih:
Post Reply