Narod i Pravda (Konakovic)
-
jefff
#8451 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sta vi svi hocete da kazete? Upetljali smo se sa kiflom i sada je kasno da se raspetljamo? Ne mozemo se rastaliti? Upali smo u govna i izglibiti se ne mozemo?
To je problem vasih stranackih vođa ali ne i stranackih simpatizera. Oni imaju vise opcija.
To je problem vasih stranackih vođa ali ne i stranackih simpatizera. Oni imaju vise opcija.
- Leverage
#8452 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma ovo je tek vizigotska pješadija, kasnije dolaze teška konjica i falange.kluz franjo wrote: ↑24/08/2020 14:13 Nije ljevičar, ali je zabrinut za kredibilitet ljevice.
Sve uz želje i pozdrave:
"Budi ljevičar, glasaj za SDA!"
Ja se ne sjećam jadnije predizborne kampanje SDA, a brojne sam propratio.
-
A_A_AKCIJA
#8453 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Naravno da imaju više opcija:
Da glasaju za sitne lijeve strančice i SDA pobijedi na izborima
Da glasaju za sitne lijeve strančice i SDA ne izgubi na izborima
Da glasaju za sitne lijeve strančice i četvorka izgubi na izborima
Da glasaju za sitne lijeve strančice i SDA ne pobijedi, ali da ima načelnike i većinu u općinskim vijećima (ovo mi je došapnuo Dilfaš)
Sami rahatluk od demokratskog prava na izbor, pa jel...?
P.S.
Upravo skontah da nisam bio fer. Mogu komotno neizaći na izbore i moguće scenarije proširiti za još 4 opcije, sa naravno istim rezultatom kao ove što sam nabrojao.
Heej, 8 opcija im se nudi, a oni četvorka pa četvorka. Treba ljudima ponovo matematiku objašnjavati...
Last edited by A_A_AKCIJA on 24/08/2020 14:56, edited 1 time in total.
- Kikibombona
-
kluz franjo
#8455 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ja mislim da nam svima SDA poručuje, da je najodgovornije da simpatizeri "ekstremista", a i "ljevičara" uopšte ne izađu da glasaju.
Ha ja...
Oni će to između sebe. Državnički i odgovorno.
Kao i do sada.
Ha ja...
Kao i do sada.
- joint union
#8456 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ili ako vec izadju, neka glasaju za koga god, samo ne za cetvorku. Ako su pametni, naravno.kluz franjo wrote: ↑24/08/2020 14:59 Ja mislim da nam svima SDA poručuje, da je najodgovornije da simpatizeri "ekstremista", a i "ljevičara" uopšte ne izađu da glasaju.
Ha ja...
Kao i do sada.
- Kikibombona
#8457 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Covjek mora biti ekstremno glup da nasjedne na SDA seoske fore. A kod nas glupana nazalost ne fali.joint union wrote: ↑24/08/2020 15:08Ili ako vec izadju, neka glasaju za koga god, samo ne za cetvorku. Ako su pametni, naravno.kluz franjo wrote: ↑24/08/2020 14:59 Ja mislim da nam svima SDA poručuje, da je najodgovornije da simpatizeri "ekstremista", a i "ljevičara" uopšte ne izađu da glasaju.
Ha ja...
Kao i do sada.
Ovaj forum je iznimka, daleko iznad bosanskog prosjeka. Kolega Jefff se uzalud trudi.
- drug_profi
#8458 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Lako bi stranacke vodje razjebale sjelo, kad bi im mi dali...
- JThomas
#8459 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
neće u mezar niko ponijet'drug_profi wrote: ↑24/08/2020 13:40 Jeste pametan ljevicar ce podrzati Bakira.
Jer je on umjeren ideoloski.
Ha ja.
Najvaznije je da nam je dusa osuncana, a za sve drugo sto nam fali, na onom svijetu ce se porefenati.
- drndalo
#8460 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jel to SDAovcima iko naglasio na hutbi?JThomas wrote: ↑24/08/2020 16:20neće u mezar niko ponijet'drug_profi wrote: ↑24/08/2020 13:40 Jeste pametan ljevicar ce podrzati Bakira.
Jer je on umjeren ideoloski.
Ha ja.
Najvaznije je da nam je dusa osuncana, a za sve drugo sto nam fali, na onom svijetu ce se porefenati.![]()
- drndalo
#8461 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I ja sam ih brojne proPATIO...kluz franjo wrote: ↑24/08/2020 14:13 Nije ljevičar, ali je zabrinut za kredibilitet ljevice.
Sve uz želje i pozdrave:
"Budi ljevičar, glasaj za SDA!"
Ja se ne sjećam jadnije predizborne kampanje SDA, a brojne sam propratio.
- drug_profi
#8462 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ovo sam napisao kao aluziju na SDA-ovce koji se busaju vjerom, a ne da ne vjeruju ni u boga ni u bozji sud, nego to stalno zorno dokazuju svojim djelima.drug_profi wrote: ↑24/08/2020 13:40
Najvaznije je da nam je dusa osuncana, a za sve drugo sto nam fali, na onom svijetu ce se porefenati.
Ali uredno ce se pozivati na pravdu u dzenetu da smire nezadovoljstvo kod PDV raje.
-
winpin
#8463 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kandidat NiP za gradonacelnika Bihaca - Kemal Hrnjic
- Roccohljup
#8464 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Hebo dodika i čovića, SDA kriminal, raspad vlada i koalicija, nato, migrante, itd........glavni problem DFa je NiP
POZIV LARSONU IZ DEMOKRATSKE FRONTE: "Ispitajte kriminalnu aferu KONAKOVIĆ - BANU"
Demokratska fronta poziva Tužilaštvo Kantona Sarajevo da konačno pokrene istragu u vezi sa kriminalnom aferom “Konaković – BANU”. Kako bi se proces odvijao potpuno transparentno, očekujemo da se u istragu uključi i novi savjetnik za borbu protiv korupcije u Kantonu Sarajevo, gospodin Eric Larson.
Mini market
Prije 12h Prije 12h
0
Činjenica je da ovlaštena osoba, izvršna sekretarka BANU-a Almedina Zukorlić-Pašalić, a koja je ujedno bila i kandidatkinja Konakovićeve stranke na prošlim Općim izborima ne može opravdati utrošak dodijeljenih sredstava, za organiziranje navodne konferencije i za navodno štampanje časopisa BANU-a, što se u protekloj godini nije ni realiziralo, potpuno je indikativna, i s pravom se može konstatovati da je bivši predsjednik Skupštine KS Elmedin Konaković, podržan tadašnjim premijerom KS Edinom Fortom, budžetski novac poklonio vlastitim stranačkim aktivistima.
Slučaj jasno pokazuje kako je Elmedin Konaković, kao predsjedavajući Skupštine KS, uplatio 60.000 KM Zukorlićevom udruženju, a kako to isto udruženje za godinu dana nije provelo niti jedan od projekata za koji su dobili novac.
Borba protiv korpucije je na vrhu prioriteta Demokratske fronte, te stoga pozivamo i Tužilaštvo Kantona Sarajevo i gospodina Larsona da svaki slučaj korpucije istraže, bez obzira o kome, ili kojoj stranci ili pojedincu se radilo.
Ukoliko Konaković ne može odgovarati zbog promocije antisemitskih uvjerenja, o kojima govori izvještaj State Departmenta, onda sigurno može odgovarati za kriminal, odnosno dodijeljivanje budžetskih sredstava vlastitim stranačkim aktivistima, stoji u današnjem saopštenju Demokratske fronte.
- JThomas
#8465 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
problem je ono što pravi predsjednik stranke bakir izetbegović cijeni da jeste.
- Roccohljup
- bingov buraz
#8467 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mislim da ne mora narediti,lijepo zamoli a ovi polomiše vratove da ispune 
- jazzer
#8468 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Meni posljednja saopstenja za javnost DF-a izgledaju cisto kao zelja da se javnosti pokaze
da ova stranka jos uvijek postoji i djeluje, da je ljudi totalno ne bace u zaborav.
Znaci saopstenja u koja ni oni koji su ih pisali ne vjeruju ali se nesto mora reci.
da ova stranka jos uvijek postoji i djeluje, da je ljudi totalno ne bace u zaborav.
Znaci saopstenja u koja ni oni koji su ih pisali ne vjeruju ali se nesto mora reci.
- Billy The Pljuc
#8469 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Joooj kome sam ja davao glas(ove), tačno mi dođe da sam sebe išamaram. Ovog Komšića treba pokopati toliko duboko da ne ostane ni promil šanse da se uopšte bavi politikom na bilo kojem nivou. Kenjac vjeruje da je opstajao glasovima SDA što i jeste tačno u određenoj mjeri mada sam ja ubjeđen da je mnogo više onih, kao što sam i ja, koji su antisdaovski nastrojeni a koji su jelte davali glasove ovoj ublehi u nakom "strahu" od Čović-Dodik osovine.
Čuj im saopštenja, borba protiv korupcije, on u zagrljaju sa onima koji su sinonim za korupciju a jebe njega Kifla taman i da je stavio 60.000 KM sebi na račun. Ovamo se država i institucije raspale, kriza udara sa svih strana, lopovi pokrali milijarde a ne milione a "naš" se Komšo doFatio Kifle jerbo isti je bitan, odnese mu glasače a i prijetnja mu koalicionom partneru.
Jebem li vam majku pokvarenu i prodanu.
Čuj im saopštenja, borba protiv korupcije, on u zagrljaju sa onima koji su sinonim za korupciju a jebe njega Kifla taman i da je stavio 60.000 KM sebi na račun. Ovamo se država i institucije raspale, kriza udara sa svih strana, lopovi pokrali milijarde a ne milione a "naš" se Komšo doFatio Kifle jerbo isti je bitan, odnese mu glasače a i prijetnja mu koalicionom partneru.
Jebem li vam majku pokvarenu i prodanu.
- drug_profi
#8470 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
On lično je možda dobio glasove SDA simpatizera u većem broju, za člana predsjedništva.
A stranka mu nije dobila ni jedan glas od takvih. Sigurno.
Većinom od neupućenih i onih koji ne prate vijesti.
Moje kćeri su naprimjer imali namjeru dati glas za DF, a ja im rekao da će sigurno DF otići sa SDA.
I onda ih dobila Naša stranka.
A stranka mu nije dobila ni jedan glas od takvih. Sigurno.
Većinom od neupućenih i onih koji ne prate vijesti.
Moje kćeri su naprimjer imali namjeru dati glas za DF, a ja im rekao da će sigurno DF otići sa SDA.
I onda ih dobila Naša stranka.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8471 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
hajd Billy nisi sam i ja sam dao smuČku glOs i njegovoj stramki pa mi sad bilbija glumi u skupstini KS a vjeciti neradnik smuČko se ko biva prepucava s dodikom... nije vodze tema o tome al ja bi sebe sad ranio kome sam dao glOs
- Billy The Pljuc
#8472 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma nije tema al' eto, samo kontra njih, četvorka i zajednički kandidati.
-
jefff
#8473 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Vidi se ko je protiv SDA.

- _Reds_
-
MUNAFIK