Ovi će se povaliti i prije nego što izađu na izbore.
Narod i Pravda (Konakovic)
- Adriatic
#8426 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jel ovo Dino opet s Radončićem?
-
jefff
#8427 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
SDA kandidat u NG je zeleniji od onog seljaka Efendica. Imate Gadzo i eventualno nekog drugog kandidata.
Svi simpatizeri NS SDP DF na forumu su razocarani NiP kandidatima pa na osnovu tog uzorka moze se utvrditi da za njih nece niti glasati.
Na Ilidzi isto i cekam sta ce Hadzikadic ponuditi pa da vidim hocul uopce glasati.
-
A_A_AKCIJA
-
MUNAFIK
#8429 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
jefff wrote: ↑24/08/2020 09:45SDA kandidat u NG je zeleniji od onog seljaka Efendica. Imate Gadzo i eventualno nekog drugog kandidata.
Svi simpatizeri NS SDP DF na forumu su razocarani NiP kandidatima pa na osnovu tog uzorka moze se utvrditi da za njih nece niti glasati.
Na Ilidzi isto i cekam sta ce Hadzikadic ponuditi pa da vidim hocul uopce glasati.
Ti SVI simpatizeri trebaju prvo da znaju šta znaci KOALICIJA i zajednicki kandidat i zašto se to radi...
Ako ne znaju onda su ignorantne neznalice i budale i ne zaslužuju ništa bolje.
Izbor je jednostavan ili SDA ili cetvorka sve ostalo je šuplja i propaganda za SDA...
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
-
A_A_AKCIJA
#8431 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije istina.MUNAFIK wrote: ↑24/08/2020 10:04jefff wrote: ↑24/08/2020 09:45SDA kandidat u NG je zeleniji od onog seljaka Efendica. Imate Gadzo i eventualno nekog drugog kandidata.
Ti SVI simpatizeri trebaju prvo da znaju šta znaci KOALICIJA i zajednicki kandidat i zašto se to radi...
Ako ne znaju onda su ignorantne neznalice i budale i ne zaslužuju ništa bolje.
Izbor je jednostavan ili SDA ili cetvorka sve ostalo je šuplja i propaganda za SDA...
Ima dobrih ljudi u svim strankama. Eno, znam momka, 34. na listi SDA, fin uljudan...
Šta ima veze što je Nezir Suha-česma Hadžić nosilac
- wewa
#8432 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ne valja ti logika. jesam se nadala boljem kandidatu cetvorke, ali cu svejedno glasati za njega jer je zajednicki kandidat.jefff wrote: ↑24/08/2020 09:45SDA kandidat u NG je zeleniji od onog seljaka Efendica. Imate Gadzo i eventualno nekog drugog kandidata.
sad je vrijeme za zbijanje redova.
-
jefff
#8433 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Trenutno se vodi frakcijska borba izmđu srednje linije SDA oko Bookira i ekstremista ciji je eksponent Kifla a ovi NS SDP su najobicnije sluge ekstremisticke frakcije dok su DF i SBB obicni Baketovi hizmecari. Ne vjerujem da i njihovo clanstvo zanimaju frakcijske borbe u SD000.
-
MUNAFIK
#8434 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
jefff wrote: ↑24/08/2020 10:46 Trenutno se vodi frakcijska borba izmđu srednje linije SDA oko Bookira i ekstremista ciji je eksponent Kifla a ovi NS SDP su najobicnije sluge ekstremisticke frakcije dok su DF i SBB obicni Baketovi hizmecari. Ne vjerujem da i njihovo clanstvo zanimaju frakcijske borbe u SD000.
Ah da pa ti trolaš...
- Leverage
#8435 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Čabe si kreĆio, simpatizeri SDP-a I NS-a će u najvećoj mjeri glasati za zajedničke kandidate.
-
A_A_AKCIJA
#8436 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jes, vala. Našli sada podržavati ove antisemitske, extremne šije-vehabije sa lažnim adžijom Konjakovićem što se ljubi sa četnicima i organizira Paradu, umjesto da glasa svak za svoje, a pobijedi SDA, pa jel?jefff wrote: ↑24/08/2020 10:46 Trenutno se vodi frakcijska borba izmđu srednje linije SDA oko Bookira i ekstremista ciji je eksponent Kifla a ovi NS SDP su najobicnije sluge ekstremisticke frakcije dok su DF i SBB obicni Baketovi hizmecari. Ne vjerujem da i njihovo clanstvo zanimaju frakcijske borbe u SD000.
-
kluz franjo
#8437 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tačno mi ih je žao, kako su nekreativni u ovoj "takmičarskoj sezoni".
Akcija, hajmo se opet malo "pokačiti ideološki". Samo da ih želja mine.
Vidiš kako su zabrinuti.
A izbor u KS je jasan.
Ili kandidati "Petak 13." ili "četvorka"
-
MUNAFIK
#8438 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Cak i oni 'zadrti' simpetizeri SDPa i NS ce ovo na kraju skontati, provariti i glasati za zajednicke kandidate jer alternative nema.kluz franjo wrote: ↑24/08/2020 11:27Tačno mi ih je žao, kako su nekreativni u ovoj "takmičarskoj sezoni".
Vidiš kako su zabrinuti.
A izbor u KS je jasan.
- Kikibombona
#8439 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Druze, SDA-ovske seljacke fore ne mozes prodavati glasacima NS. Prilično jeftino i providno. Ova prica moze proci jedino na selima kod nepismenih i senilnih nana i deda, kod zatucanog i primitivnog stanovnistva. Moram ti reci da nisi kapacitet za propagandu. Na forumu ipak tipkaju nesto obrazovaniji ljudi sa prilično dobrim uvidom i politicke tokove.jefff wrote: ↑24/08/2020 10:46Trenutno se vodi frakcijska borba izmđu srednje linije SDA oko Bookira i ekstremista ciji je eksponent Kifla a ovi NS SDP su najobicnije sluge ekstremisticke frakcije dok su DF i SBB obicni Baketovi hizmecari. Ne vjerujem da i njihovo clanstvo zanimaju frakcijske borbe u SD000.
Ja se krecem u strogo liberalnom drustvu, nema oko mene konzervativaca, vjernika, nacionalista itd. I mogu ti reci da polazemo nade u Konakovica. Ja prvi cu glasati za njega ako bude kandidat anti-SDA koalicije.
Nama je vazno ocistiti avliji od kriminala i korupcije, a to se moze jedino ako ocistimo SDA. Sto se tice velikih drzavnih pitanja, ideološkog kursa, o tome ce odlucivati vanjski faktori. Mi smo mali i u tom pogledu ne mozemo biti samostalni, ne mozemo biti izopsteni od evropskih trendova. Nas cilj su EU i NATO, tome se moramo prilagoditi.
-
A_A_AKCIJA
#8440 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne znam, eto ti prvi zakuhaj...kluz franjo wrote: ↑24/08/2020 11:27Tačno mi ih je žao, kako su nekreativni u ovoj "takmičarskoj sezoni".
Vidiš kako su zabrinuti.
A izbor u KS je jasan.
Recimo, vječna dilema, dizel ili benzin-plin...?
-
kluz franjo
#8441 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ufff. Pa ti odmah oštro krenuo.A_A_AKCIJA wrote: ↑24/08/2020 12:27Ne znam, eto ti prvi zakuhaj...kluz franjo wrote: ↑24/08/2020 11:27Tačno mi ih je žao, kako su nekreativni u ovoj "takmičarskoj sezoni".
Vidiš kako su zabrinuti.
A izbor u KS je jasan.
Recimo, vječna dilema, dizel ili benzin-plin...?
Ako svi odmah ne pređemo na bicikla i automobile na elektro-pogon, ja ću glasati za Prevljaka.
- drug_profi
#8442 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
U ovom momentu meni nije bitno niti mi smeta jel zelen ili crven. Jedino je bitno da je spreman prekinuti harčenje naših para ko svojih.jefff wrote: ↑24/08/2020 09:45SDA kandidat u NG je zeleniji od onog seljaka Efendica. Imate Gadzo i eventualno nekog drugog kandidata.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#8443 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jel postoji igdje kod vas stid, jel se desi ikad momenat da kazes "pa ovo je previse i za mene", jel postoji momena u zivoti kad si ti pomislio " ovo ipak ljudski"..bude li te ikad iceg stid?
Kradja laz mrznja, sve vam pod kapu stati moze
-
A_A_AKCIJA
#8444 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dobro je prošao, nisu mi se gulenovci uklopili u stil same rečenice...izvrsni direktor wrote: ↑24/08/2020 12:42Jel postoji igdje kod vas stid, jel se desi ikad momenat da kazes "pa ovo je previse i za mene", jel postoji momena u zivoti kad si ti pomislio " ovo ipak ljudski"..bude li te ikad iceg stid?
Kradja laz mrznja, sve vam pod kapu stati moze
-
jefff
#8445 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ahhh moj ti, jel mi to prisustvujemo romansi, radja li se to ljubav zmedju politickih stranaka prem da u politici nikada nije bilo niti ima ljubavi. Pateticnii ste. Grickate zadnje ostatke kredibiliteta ljevice. Cini vam se, more biti da vi koristite ekstremiste SDA i da ste u tome ispali jako pametni ali koriste i iskoristavaju oni vas i to tako da ste vi njihovi hizmecari i potrosna roba. Kiflini hamali.Kikibombona wrote: ↑24/08/2020 11:40Druze, SDA-ovske seljacke fore ne mozes prodavati glasacima NS. Prilično jeftino i providno. Ova prica moze proci jedino na selima kod nepismenih i senilnih nana i deda, kod zatucanog i primitivnog stanovnistva. Moram ti reci da nisi kapacitet za propagandu. Na forumu ipak tipkaju nesto obrazovaniji ljudi sa prilično dobrim uvidom i politicke tokove.jefff wrote: ↑24/08/2020 10:46Trenutno se vodi frakcijska borba izmđu srednje linije SDA oko Bookira i ekstremista ciji je eksponent Kifla a ovi NS SDP su najobicnije sluge ekstremisticke frakcije dok su DF i SBB obicni Baketovi hizmecari. Ne vjerujem da i njihovo clanstvo zanimaju frakcijske borbe u SD000.
Ja se krecem u strogo liberalnom drustvu, nema oko mene konzervativaca, vjernika, nacionalista itd. I mogu ti reci da polazemo nade u Konakovica. Ja prvi cu glasati za njega ako bude kandidat anti-SDA koalicije.
Nama je vazno ocistiti avliji od kriminala i korupcije, a to se moze jedino ako ocistimo SDA. Sto se tice velikih drzavnih pitanja, ideološkog kursa, o tome ce odlucivati vanjski faktori. Mi smo mali i u tom pogledu ne mozemo biti samostalni, ne mozemo biti izopsteni od evropskih trendova. Nas cilj su EU i NATO, tome se moramo prilagoditi.
Ja niti sam liberalan nit sam ljevicar i bas zato mogu da vam kazem i ukazem na stvari jer vas ja vidim sa strane a vi sebe ne vidite sa strane.
Ipak mislim da obican ljevicar nije toliko glup da ne uviđa ovo o cemu govorim.
- drug_profi
#8446 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jeste pametan ljevicar ce podrzati Bakira.
Jer je on umjeren ideoloski.
Ha ja.
Najvaznije je da nam je dusa osuncana, a za sve drugo sto nam fali, na onom svijetu ce se porefenati.
Jer je on umjeren ideoloski.
Ha ja.
Najvaznije je da nam je dusa osuncana, a za sve drugo sto nam fali, na onom svijetu ce se porefenati.
-
A_A_AKCIJA
#8447 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Fakat, nevjerojatno. Ne-vje-ro-java-tnooo.jefff wrote: ↑24/08/2020 13:36Ahhh moj ti, jel mi to prisustvujemo romansi, radja li se to ljubav zmedju politickih stranaka prem da u politici nikada nije bilo niti ima ljubavi. Pateticnii ste. Grickate zadnje ostatke kredibiliteta ljevice. Cini vam se, more biti da vi koristite ekstremiste SDA i da ste u tome ispali jako pametni ali koriste i iskoristavaju oni vas i to tako da ste vi njihovi hizmecari i potrosna roba. Kiflini hamali.Kikibombona wrote: ↑24/08/2020 11:40Druze, SDA-ovske seljacke fore ne mozes prodavati glasacima NS. Prilično jeftino i providno. Ova prica moze proci jedino na selima kod nepismenih i senilnih nana i deda, kod zatucanog i primitivnog stanovnistva. Moram ti reci da nisi kapacitet za propagandu. Na forumu ipak tipkaju nesto obrazovaniji ljudi sa prilično dobrim uvidom i politicke tokove.jefff wrote: ↑24/08/2020 10:46Trenutno se vodi frakcijska borba izmđu srednje linije SDA oko Bookira i ekstremista ciji je eksponent Kifla a ovi NS SDP su najobicnije sluge ekstremisticke frakcije dok su DF i SBB obicni Baketovi hizmecari. Ne vjerujem da i njihovo clanstvo zanimaju frakcijske borbe u SD000.
Ja niti sam liberalan nit sam ljevicar i bas zato mogu da vam kazem i ukazem na stvari jer vas ja vidim sa strane a vi sebe ne vidite sa strane.
Kako ih nije stid, krenuli ljudi razmišljati glavom, umjesto da slijepo ideološki glasaju za svoje i nikada ne pobijede.
Nepravda, skontala ljevica da preraspodjela viška vrijednosti započinje uništenjem korupcije i krađe.
Da se najbolje bori za prava radnika uništavanjem nepotizma i davanjem jednakih šansi za zaposlenje.
Da je za socijalnu pravdu nulti uslov da se socijalni fondovi ne pokradu i ne koriste za finansiranje kupovine glasova i uhljebljavanje glasača SDA.
Kako ih nije stid!? Umjesto da ko na prošlim izborima imaju 10 kandidata za načelnika Općine Centar i tako izguraju Ajnadžića, oni našli da se ujedine oko ideje a ne ideologije...
-
kluz franjo
#8448 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije ljevičar, ali je zabrinut za kredibilitet ljevice.
Sve uz želje i pozdrave:
"Budi ljevičar, glasaj za SDA!"
Ja se ne sjećam jadnije predizborne kampanje SDA, a brojne sam propratio.
Sve uz želje i pozdrave:
"Budi ljevičar, glasaj za SDA!"
Ja se ne sjećam jadnije predizborne kampanje SDA, a brojne sam propratio.
- joint union
#8449 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa za koga onda nesretni pravi ljevicari, naravno ovi koji nisu glupi, da glasaju? Kandidat cetvorke ekstremista, jok. Fahrina SBB, jok (valjda?). Izgleda da ce pravi ljevicari glasati za DF? Ili za ovog Bijedica? SDA?jefff wrote: ↑24/08/2020 13:36
Ahhh moj ti, jel mi to prisustvujemo romansi, radja li se to ljubav zmedju politickih stranaka prem da u politici nikada nije bilo niti ima ljubavi. Pateticnii ste. Grickate zadnje ostatke kredibiliteta ljevice. Cini vam se, more biti da vi koristite ekstremiste SDA i da ste u tome ispali jako pametni ali koriste i iskoristavaju oni vas i to tako da ste vi njihovi hizmecari i potrosna roba. Kiflini hamali.
- Kikibombona
#8450 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Cilj je rusiti SDA seljacku sektu, kriminalce i lopove. Sve ostalo je manje važno.jefff wrote: ↑24/08/2020 13:36Ahhh moj ti, jel mi to prisustvujemo romansi, radja li se to ljubav zmedju politickih stranaka prem da u politici nikada nije bilo niti ima ljubavi. Pateticnii ste. Grickate zadnje ostatke kredibiliteta ljevice. Cini vam se, more biti da vi koristite ekstremiste SDA i da ste u tome ispali jako pametni ali koriste i iskoristavaju oni vas i to tako da ste vi njihovi hizmecari i potrosna roba. Kiflini hamali.