SDA-All about

Post Reply
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#8251 Re: SDA-All about

Post by sabina1 »

udrch wrote: recimo ja ne mogu da shvatim patalošku potrebu da se ta stranka u potpunosti ocrni..
takođe mi nije jasno zašto se već drugi put od bivših NS-ovaca postavlja ovaj link..
ove dva kućerka, zajedno sa svim okolo njih, recimo onaj neki reno clio, a posebno mjesto gdje se nalaze ja ne bih ni pogledao..a samo sam par godina stariji od Konakovića..ali kontam da je valjda stekao šta kroz bavljenje košarkom i politikom..
garantujem da ni Mujica ne bi zamjenio Ilidžu za Poljine, iako stalno spominje Poljine..
Udrch.
Prvo sam cinična - linkovan je portal "Dnevnog Avaza"čiji vlasnik je Radončić Fahrudin predsjednik SBB-a a koji je upravo iz SDA krenuo u "bolju budućnost". Dakle može mi se , cinična sam - ko čeka dočeka.
Drugo , kao ozbiljna osoba citiram ovaj link jer mi "Kifla" (citat josemujica) strašno ide na živce. Tekst o njemu se ne razlikuje nimalo o brojnim tekstovima o brojnim SDA-ovcima od 1996 do danas. Ni prvi ni zadnji.
Treće ja nisam nikakva "bivša NS-ovka". Uopšte nisam NS-ovka nego sam glasačica NS-a i želim da ljudi za koje sam glasala rade shodno svojim predizbornim obećanjima u skladu sa mojom vizijom njihovog djelovanja - kraće želim da MENI odgovaraju za svoj rad jer sam im poklonila povjerenje. I sami ste mogli pročitati da sam "sporazum sa SDA" vidjela kao....katastrofu najblaže rečeno...

Meni nije jasno zbog čega kritiku određene POLITIKE shvatate kao vlastitu.
Sigurna sam da ste čestita i plemenita osoba. Stoga nemojte biti subjektivni u politici. Politika je politika.
Pozdrav :thumbup:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#8252 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:bio i zahebo....
Ne ponavljaš mantre kao papagaj, istina. Ujedno si i najiteligentniji esdepeovac na ovom forumu, što baš i nije kompliment :D , ali si odličan forumaš i jako vrlo vispren, načitan i vješt. Toliko o tebi, da se ja ne ponavljam..
A glede citiranog... nije trebalo biti naučnik pa znati i vidjeti da je slučajni prolaznik ubleha, laž, prevara i zlo. Imao je on već tad aferima puno. Radili su to oni iskreno glupi (u koje nikako ne spadaš), ali ih ima jadnika, i oni kojima je dao radno mjesto privilegiju, ispunio obećanje itd :wink:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8253 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

kod tebe ima;jedna konstanta i to je da braniš sda po svaku cijenu....jazuk je kad insan sam sebe oslijepi

i slobodno nastavi da me smatraš sdpovim čovjekom...nikad se ne zna morebit jednared ubodeš
KatarinaKosaca

#8254 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:kod tebe ima;jedna konstanta i to je da braniš sda po svaku cijenu....jazuk je kad insan sam sebe oslijepi
Branim i vjernike od pomahnitalih ateista iako nisam vjernik
Branim i homoseksualce od etiketiranja da su bolesnici, a nisam homoseksualac
Branim i ljude koji vole ćirilicu da imaju na to pravo, iako ne pišem ćirilicom
Branim i SDA od neargumentiranih napada gdje im se lijepe etikete, a sve u službi obrane svog i svakog
Branim i Lagumdžiju kad mu spominju djecu, gdje žive i rade, jer ne treba spominjati djecu nekome

Sad, kako ste neargumentirano najglasniji uvijek u vezi SDA ili boli kad je to na temi o SDA, a ne o vjernicima, to već nije moje sljepilo.. ali ok, more bit i pročita ko iz SDA pa me stave za gradonačelnicu, plaho bih to voljela, ali ono baš :D
JoseMujica

#8255 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Dobro haj samo reci od čega sad braniš sda?
KatarinaKosaca

#8256 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:Dobro haj samo reci od čega sad braniš sda?
Od konstatacija da su najveće zlo u ovoj zemlji bili i ostali, a posebice za ratni period, a posebice za njihovog prvog predsjednika kojeg često spomeneš izvrćići mu prezime do granica neukusa, jer je uspio kako tako opstati i ne ostati zločinac kad su bombe one stvarne i one diplomatske padale na nas sa svih strana... Od dobro uhljebljenih SDP pionira čiji je zadatak da pljuju po SDA optužujući ih za veleizdaju zemlje i čiji se komentari nimalo ne razlikuju od nekih komentara na fašističkim portalima susjednog entiteta ili poskoka. Od dijaspore koja nema ni našu Tv pa socijaldemokraciju vezuje za Ulofa Palmea , ujedno neskormno izjednačavajući veleizdajnika ove zemlje i špijuna Lagumdžiju.
Kad si jednom napisao o meni da nikome ne valjam radi moje nacionalnosti u odnosu na vjeroispovjest ostala sam otvorenih usta i mislila da me osobno poznaješ koliko je to bila tačna dijagnoza. Hoću reći, ima se SDA-u puno, puno, jako puuuuuno toga zamjeriti bez da se ode u laž. Od tog branim od laži.. a kako gledam sad Farmu :D nemam vremena citirati postove. Možda kasnije ili sutra citiram, pa ti tako konkretiziram.
JoseMujica

#8257 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

KatarinaKosaca wrote:
JoseMujica wrote:Dobro haj samo reci od čega sad braniš sda?
Od konstatacija da su najveće zlo u ovoj zemlji bili i ostali, a posebice za ratni period, a posebice za njihovog prvog predsjednika kojeg često spomeneš izvrćići mu prezime do granica neukusa, jer je uspio kako tako opstati i ne ostati zločinac kad su bombe one stvarne i one diplomatske padale na nas sa svih strana... Od dobro uhljebljenih SDP pionira čiji je zadatak da pljuju po SDA optužujući ih za veleizdaju zemlje i čiji se komentari nimalo ne razlikuju od nekih komentara na fašističkim portalima susjednog entiteta ili poskoka. Od dijaspore koja nema ni našu Tv pa socijaldemokraciju vezuje za Ulofa Palmea , ujedno neskormno izjednačavajući veleizdajnika ove zemlje i špijuna Lagumdžiju.
Kad si jednom napisao o meni da nikome ne valjam radi moje nacionalnosti u odnosu na vjeroispovjest ostala sam otvorenih usta i mislila da me osobno poznaješ koliko je to bila tačna dijagnoza. Hoću reći, ima se SDA-u puno, puno, jako puuuuuno toga zamjeriti bez da se ode u laž. Od tog branim od laži.. a kako gledam sad Farmu :D nemam vremena citirati postove. Možda kasnije ili sutra citiram, pa ti tako konkretiziram.
slijepo si uletila u priču o sda kriminalu i izvrnula to u priču o ratu samo da, ko što je običajeno braniš sda kriminalce.. da skreneš priču sa sda kriminala i razvodniš diskusiju pretvarajući ovo u nekakvo lično prepucavanje.....rat niko nije spomenuo ni ulogu sda;u njemu....prelistaj šta sam ja pisao zadnje dvije strane......mislim da sam čak"napisao da se sda ne razlikuje od ostalih mafijaških grupa poput sdpa......al što bi ti čitala kad moreš ko padobranac uletit i napadati ljude personalno, a ne kontraargumentirati?! tako ti je lakše a znaš unaprijed da Mujica 100% pljuje sda :-) i uspjelo ti je razbijanje i relativiziranje priče o sda kriminalu i sad moreš ići tamo pilati Peđu za mega kriminal, iako Peđa nikad nije sjedio u vlasti za razliku od tvojih kriminalnih mjezimaca

ne bi otvarao temu o utemeljitelju.....ko god je ušao u pravni meritum stvari zna koje je zlo taj nepismenjak načinio RBiH....od uvođenja anarhije u pravni sistem, do legalizacije genocida u Dejtonu i to je baška tema....slobodno iznesite činjenice da nije tako i ja ću promjeniti mišljenje

zaboravio sam.....sad moralne principe istjeruješ na tek osnovanoj stranci.....dok na ovoj temi samo vičeš defence, defence... ko da smo na nba tekmi.....sad"mi je žao što sam tamo krenuo s pričom"o ;hankinom mladunčetu
KatarinaKosaca

#8258 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

@jose.. kad sam ja, bolan, i gdje branila kriminal? :-) :-) Valjda kao u svakoj dobroj diktaturi trebam svaki post početi sa "SDA su kriminalci", možda ni tad ne bi valjalo :D Jasno i glasno piše na ovoj stranici šta mislim o SDA, iznoseći čak i osobna iskustva :roll: Ali da upotrijebim tvoju omiljenu poslovicu Od balvana u svojim očima...

Za mladunčad je moja greška.. izostavila sam riječ "maloljetna" ispred djeca..
JoseMujica

#8259 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Ko god brani sda brani kriminal koji modus operandi ove familije
rajvosa1

#8260 Re: SDA-All about

Post by rajvosa1 »

JoseMujica wrote:Ko god brani sda brani kriminal koji modus operandi ove familije
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
KatarinaKosaca

#8261 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:Ko god brani sda brani kriminal koji modus operandi ove familije
Dobro, ba, kadrovik, skontali smo :wink: Nego, nadam se da će me bar primjetiti, ili mi napiši neke reference, da si svjedok i što bi rekao Ekrem Jevrić tako to. :D
KatarinaKosaca

#8262 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

A tu je i Vjerica Radeta :D Sad će početi kletve poštenih kadrovika :-) :-) :-)
JoseMujica

#8263 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Samo ti Kato čuči na braniku kriminala, ko da si udata za sda :D

skontaćeš jednom da to nije stranka;već porodična firma, a neću da mi grupa džibera pravi od države privatni feud
Last edited by JoseMujica on 10/04/2013 21:43, edited 1 time in total.
omađijaj me

#8264 Re: SDA-All about

Post by omađijaj me »

Imam običaj da se svake srijede sjetim famelije gospodi iz SDA... :evil:
KatarinaKosaca

#8265 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:Samo ti Kato čuči na braniku kriminala, ko da si udata za sda :D

skontaćeš jednom da to nije stranka;već porodična firma
:dance: :dance: Čekaj ba :D , napisa tvoj istomišljenik sa teme da sam Haretova, :roll: il ja kao Fehim Škaljić to mijenjam :lol: Ili sam se pridružila klubu razoćaranih 8-)
Ili jedem komad kruha od njih.. ako je tako, znam da ćeš me bar ti razumjeti :wink:
JoseMujica

#8266 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Mlada dolij dera vode himber ti gust :lol:

moram ti odati priznanje;da si majstorica eskivaža......de idi malo pilaj minorne stranke za kriminal;i ućeruj moral nad perifernim političkim subjektima samo da ne pričamo o ovoj ti srcu prirasloj famaliji :lol:
KatarinaKosaca

#8267 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:Mlada dolij dera vode himber ti gust :lol:

moram ti odati priznanje;da si majstorica eskivaža......de idi malo pilaj minorne stranke za kriminal;i ućeruj moral nad perifernim političkim subjektima samo da ne pričamo o ovoj ti srcu prirasloj famaliji :lol:
;-)
JoseMujica

#8268 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Skontaću ja vremenom i za kojeg si sdaovca udata

u svim kriminalnim organizacijqma ljudi su potrošna roba pa brzo isplivate i vi pješadinci do nekih položaja
KatarinaKosaca

#8269 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:Skontaću ja vremenom i za kojeg si sdaovca udata

u svim kriminalnim organizacijqma ljudi su potrošna roba pa brzo isplivate i vi pješadinci do nekih položaja
:dance: Provaljena sam... predajem se. A sad moram pretrpjeti sankcije iz Centrale, pa mi dozvoli da se udaljim. Znam da ćeš razumjeti šta je partijska disciplina :wink:

A sad ozbilljno.. Prepametan si kao forumaš da spadneš u klub otkrivaoca identieta.. ali daću ti jednu info, moj muž ponekad čita neku temu i ti si mu omiljeni forumaš.. ;-)
omađijaj me

#8270 Re: SDA-All about

Post by omađijaj me »

Žensko a za SDA.. Allahu dž.š. sačuvaj!
KatarinaKosaca

#8271 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

omađijaj me wrote:Žensko a za SDA.. Allahu dž.š. sačuvaj!
Nije, bolan ja sam ustvari Haretova. Pročitaj par postova iznad :wink:
omađijaj me

#8272 Re: SDA-All about

Post by omađijaj me »

KatarinaKosaca wrote:
omađijaj me wrote:Žensko a za SDA.. Allahu dž.š. sačuvaj!
Nije, bolan ja sam ustvari Haretova. Pročitaj par postova iznad :wink:
Žensko a za hHarisa.. Hare Krišna sačuvaj!
udrch

#8273 Re: SDA-All about

Post by udrch »

ma dobar je Mujica, samo ga ponekad spuca promaha..
danas ga je dokusurio njegov omiljeni poslanik, Dino Konaković..jer poslije njegovog govora u Skupštini čak i GRAS proradi..
Co0l

#8274 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

Ko se tuce taj se voli :razz:
JoseMujica

#8275 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

udrch wrote:ma dobar je Mujica, samo ga ponekad spuca promaha..
danas ga je dokusurio njegov omiljeni poslanik, Dino Konaković..jer poslije njegovog govora u Skupštini čak i GRAS proradi..

ih laskaš mi drug, al nisam ja Kiflin kalibar.....neću kriti da ne bih volio da jesam......samo ne ide ja ni temelja;nisam iskopao
Post Reply