Udrch.udrch wrote: recimo ja ne mogu da shvatim patalošku potrebu da se ta stranka u potpunosti ocrni..
takođe mi nije jasno zašto se već drugi put od bivših NS-ovaca postavlja ovaj link..
ove dva kućerka, zajedno sa svim okolo njih, recimo onaj neki reno clio, a posebno mjesto gdje se nalaze ja ne bih ni pogledao..a samo sam par godina stariji od Konakovića..ali kontam da je valjda stekao šta kroz bavljenje košarkom i politikom..
garantujem da ni Mujica ne bi zamjenio Ilidžu za Poljine, iako stalno spominje Poljine..
Prvo sam cinična - linkovan je portal "Dnevnog Avaza"čiji vlasnik je Radončić Fahrudin predsjednik SBB-a a koji je upravo iz SDA krenuo u "bolju budućnost". Dakle može mi se , cinična sam - ko čeka dočeka.
Drugo , kao ozbiljna osoba citiram ovaj link jer mi "Kifla" (citat josemujica) strašno ide na živce. Tekst o njemu se ne razlikuje nimalo o brojnim tekstovima o brojnim SDA-ovcima od 1996 do danas. Ni prvi ni zadnji.
Treće ja nisam nikakva "bivša NS-ovka". Uopšte nisam NS-ovka nego sam glasačica NS-a i želim da ljudi za koje sam glasala rade shodno svojim predizbornim obećanjima u skladu sa mojom vizijom njihovog djelovanja - kraće želim da MENI odgovaraju za svoj rad jer sam im poklonila povjerenje. I sami ste mogli pročitati da sam "sporazum sa SDA" vidjela kao....katastrofu najblaže rečeno...
Meni nije jasno zbog čega kritiku određene POLITIKE shvatate kao vlastitu.
Sigurna sam da ste čestita i plemenita osoba. Stoga nemojte biti subjektivni u politici. Politika je politika.
Pozdrav