Ekskluzivno:Preliminarni rezultati...

Post Reply
vatra i voda

Post by vatra i voda »

Alfons Kauders wrote:
vatra i voda wrote:
Vingo wrote:Alfonse jel bolje gori glog ili bukva?
:D
100% glog...
Ne zaboravi bijeli luk , singapurka je tvrd orah :-)
pusti ba tu singapurku i ti navalio... :D udata zena... :D
Ako je udata sto je trzla na Harisa. Mora da se Harisova diploma iz Pristine pika u Bosni.A njen muz ima aaaaaaaamericku .......
dashing

Post by dashing »

danas wrote:
dashing wrote: ali nekako niko iz sdp-a nece da mi objasni zasto se lagumdzija ne usudjuje izaci ne megdan silajdzicu (ili bilo kojem drugom bosnjackom politicaru) evo vec punih 10 godina?
ha? :?

zasto je to bitno? :roll:

i malo postajes kontradiktorna -- pa ne moze zlatko istovremeno biti i egoista (da gura samo sebe) i papak (jer nece sa silajdzicem na tvoj nekakav 'megdan' vec mu je vaznije da promovise svoju partiju a ne sebe licno). odluci se jadna ne bila... :-)
jedan vrlo znacajan, konsruktivan komentar koji vodi nasu debatu na jos visi nivo. danas - razocar'o si me...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

vatra i voda wrote:
Alfons Kauders wrote:
vatra i voda wrote: Ne zaboravi bijeli luk , singapurka je tvrd orah :-)
pusti ba tu singapurku i ti navalio... :D udata zena... :D
Ako je udata sto je trzla na Harisa. Mora da se Harisova diploma iz Pristine pika u Bosni.A njen muz ima aaaaaaaamericku .......
pa sta to mene i ostale diskutante zaboli.... sjedite ti i ona, i on, i haris, i zlatko, pa pricajte o socijaldemokraciji, stanju u svijetu, ustavnim promjenama, odnosu sad prema albaniji i sl... al mani se corava posla na forumu...
Vingo

Post by Vingo »

Singapurka mi zvuci ko sljiva, a ne kao orah. :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

dashing wrote:
a zasto je haris dobio ogromnu vecinu glasova (i to ne samo iz ZA kao sto i sama kazes - pa moze li ikako biti da su ljudi prepoznali karizmu, konstantnost, samouvjerenje, pa mozda sigurnost u vrijeme kada su bjelocarapaski turbo-folk lideri dobili krila??? ne, to su za vas sve ili mahnitovi ili papci...
dashing, za koga ti glasas, to je tvoja stvar i ja u to ne ulazim...
zasto je hare magare dobio glasova? pa jedini DRUGI bosnjak za kojeg su mogli glasati i nadati se kakvom takvom rezultatu, ko kad je hare magare non stop tu negdje... niko nije biracima objasnio da ako su oni bosnjaci, ne moraju galsati za bosnjackog clana :D

ja sam blagoslovljeno dijete mijesanog braka, nisam nikog "izdala" svojim glasanjem za Komsica...da sam mogla vise puta, vjeruj da bih....

PS Haris je do sada uvijek navlacio druge da rade neke stvari, a sad ce on morati da odgovara sve sto potpise ili ucini....konacno.... i morace biti u BiH veci dio vremena...ne po turskoj... :D
dashing

Post by dashing »

vatra i voda wrote:U tome i jeste problem gospoja sto si ti 100% Bosnjakinja.
Kada ti covjek kaze da je 55% , drzi ga se to je pametan i realan covjek.
Kada ti covjek kaze da 80% , nije los ali budi oprezan sa njim
Kada ti covjek kaze da je 100 % bjezi od njega , to je hulja !!!!!
ma hajde!? jel vam to drug zlaja rek'o na jednoj od svojih "hudbi"?
kafana

Post by kafana »

"NEMA VISE" (zabranjeno pusenje)PJESMA ZA IVU MIRU i hdz ( oba)
danas

Post by danas »

dashing wrote:
danas wrote:
dashing wrote: ali nekako niko iz sdp-a nece da mi objasni zasto se lagumdzija ne usudjuje izaci ne megdan silajdzicu (ili bilo kojem drugom bosnjackom politicaru) evo vec punih 10 godina?
ha? :?

zasto je to bitno? :roll:

i malo postajes kontradiktorna -- pa ne moze zlatko istovremeno biti i egoista (da gura samo sebe) i papak (jer nece sa silajdzicem na tvoj nekakav 'megdan' vec mu je vaznije da promovise svoju partiju a ne sebe licno). odluci se jadna ne bila... :-)
jedan vrlo znacajan, konsruktivan komentar koji vodi nasu debatu na jos visi nivo. danas - razocar'o si me...
hajde, nek' ti bude :D
a posto ja od tebe nisam ama bas nista ocekivala, tako se nisam mogla ni razocarati... :D :-)
kafana

Post by kafana »

"NEMA VISE" (zabranjeno pusenje)PJESMA ZA IVU MIRU i hdz ( oba)
danas

Post by danas »

--- duplo :x

'bem ti server :D
Last edited by danas on 02/10/2006 17:10, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

dashing wrote: a zasto je haris dobio ogromnu vecinu glasova (i to ne samo iz ZA kao sto i sama kazes - pa moze li ikako biti da su ljudi prepoznali karizmu, konstantnost, samouvjerenje, pa mozda sigurnost u vrijeme kada su bjelocarapaski turbo-folk lideri dobili krila??? ne, to su za vas sve ili mahnitovi ili papci...
karizma - frajer bio ministar za vrijeme rata, pa ga svi pamte

konstantnost - '93. dijelio bosnu, '95. postpiso dejton, '06. sjebo ustavne promjene, do 2010. zavrsava posao...

samouvjerenje - frajer ne zna o cemu prica, a tad nije problem biti samouvjeren

sigurnost - sigurno ce jata graditi autoput...

bjelocarapaski turbo-folk lideri ? - dobar opis za harisa i jarana mu dodika...

cudne ti neke vrijednosti trazis kod politicara... :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

ja bih da otvorim temu
ZLATKO, ZHENE TE VOLE!!!! A DECKI TE SANJAJU....
zlatko nidje veze sa Predsjednistvom, a samo se sere o njemu.....
pa vi ste bolesni ljudi....ako vas neko maltretira, ako vas neko iritira, onda nemojte pobogustebracoisestre srati 24h dnevno o njemu...
kafana

Post by kafana »

mIRCerka wrote:
dashing wrote:
a zasto je haris dobio ogromnu vecinu glasova (i to ne samo iz ZA kao sto i sama kazes - pa moze li ikako biti da su ljudi prepoznali karizmu, konstantnost, samouvjerenje, pa mozda sigurnost u vrijeme kada su bjelocarapaski turbo-folk lideri dobili krila??? ne, to su za vas sve ili mahnitovi ili papci...
zasto je hare magare dobio glasova? pa jedini DRUGI bosnjak za kojeg su mogli glasati i nadati se kakvom takvom rezultatu, ko kad je hare magare non stop tu negdje... niko nije biracima objasnio da ako su oni bosnjaci, ne moraju galsati za bosnjackog clana :D

ja sam blagoslovljeno dijete mijesanog braka, nisam nikog "izdala"svojim glasanjem za Komsica...da sam mogla vise puta, vjeruj da bih....

PS Haris je do sada uvijek navlacio druge da rade neke stvari, a sad ce on morati da odgovara sve sto potpise ili ucini....konacno.... i morace biti u BiH veci dio vremena...ne po turskoj... :D

vjerovatno ti je haris komsija pa se redovno ti i on sastajete i pijete kafu ili kavu kad sve znas . ma tisu mota . ti si religije one koje ti je i otac jer je otac glava porodice u nas na balkanu . da ti otac nije crnac slucajno.
mala-i

Post by mala-i »

kafana wrote:
mIRCerka wrote:
dashing wrote:

ja sam blagoslovljeno dijete mijesanog braka, nisam nikog "izdala"svojim glasanjem za Komsica...da sam mogla vise puta, vjeruj da bih....

vjerovatno ti je haris komsija pa se redovno ti i on sastajete i pijete kafu ili kavu kad sve znas . ma tisu mota . ti si religije one koje ti je i otac jer je otac glava porodice u nas na balkanu . da ti otac nije crnac slucajno.
glupane :x :x :x
dashing

Post by dashing »

mIRCerka wrote:
dashing wrote:

ja sam blagoslovljeno dijete mijesanog braka, nisam nikog "izdala" svojim glasanjem za Komsica...da sam mogla vise puta, vjeruj da bih....

PS Haris je do sada uvijek navlacio druge da rade neke stvari, a sad ce on morati da odgovara sve sto potpise ili ucini....konacno.... i morace biti u BiH veci dio vremena...ne po turskoj... :D[/quote

samo sam ti zeljela reci da si u krivu kada kazes da ne znam razlucit' izmedju lidera i stranke (odnosno partije kako vi to volite reci :D )

upravo sada javise da je sike dobio duplo vise glasova od komsica u njegovo opcini n. sarajevo - naravno, sama si opet potvrdila, to su za vas sve hablecine ili nepismenjakovici. jako veliki patriotizam kad takva misljenja imate za svoje sugradjane i sunarodnjake...

kako mozes glasati za stranku koja je bila za ustavne promjene koje su mogle onemoguciti da covjek nepripadnik 3 konstitutivna naroda ili covjek iz mjesanog braka ikada vise bude izabran u kolektivnog sefa drzave? da je taj koncept prosao, komsic nikada ne bi izabran. malo dosljednosti i principijelnosti ne bi bilo na odmet.
babanovac

Post by babanovac »

Znate sto je Tihic izgubio?
Zato sto je na Brionima reko da postoje piramide kod Visokog...
Greska,druze predsjednice,...

ps.

Malo sale nije na odmet u ovim turbulentnim vremenima.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

kafana wrote: vjerovatno ti je haris komsija pa se redovno ti i on sastajete i pijete kafu ili kavu kad sve znas . ma tisu mota . ti si religije one koje ti je i otac jer je otac glava porodice u nas na balkanu . da ti otac nije crnac slucajno.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oj svi su pusteni iz jagomira istovremno...lol
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Xaxa. Stari dobri Orwell u hrvatskome prijevodu to bi nazvao

Z L O S P O L :D

Lakapo. Bolje RisHa u Prokletništvu, nego da mejt s Kovača diriguje paradom do kijametskog dana : :lol: :lol: :lol:

To su čak i rahmetlijini ljubitelji NAPOKON skontali...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

babanovac wrote:Znate sto je Tihic izgubio?
Zato sto je na Brionima reko da postoje piramide kod Visokog...
Greska,druze predsjednice,...

ps.

Malo sale nije na odmet u ovim turbulentnim vremenima.
:lol: :lol: :lol:
kekec

Post by kekec »

kafana wrote:... . ti si religije one koje ti je i otac jer je otac glava porodice u nas na balkanu .
Gdje si se ti znanja docepao, pa ovakve izjave valjas. :D
da ti otac nije crnac slucajno
Ovo bih ja shvatio kao uvredu, ali mi nesto govori da ti imas
svojih problema i to ozbiljnih, pa ti i ne treba zamjeriti. :P
vatra i voda

Post by vatra i voda »

kafana wrote:
mIRCerka wrote:
dashing wrote:

Ko je, da je , njen otac , bolje ju je odgojio nego tebe tvoj.Ko je da je njen otac ona je bolji covjek od tebe bez obzira na to je ko je tvoj otac.
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Ma racku. I Hare je bio na "našoj piramidi" čisto da se uslika...

A sjecite me đe sam najtanji ako nezavisni kandidat Sem Osmanagich ne bi mog'o pomesti naredne izbore i 'ladno nas spakovati na NLO da pristupimo Atlantidskoj Uniji Prailira, kolektivno k'o Davidiani i Aum Shirin Kyo spojeno :lol: :lol: :lol:
Zox

Post by Zox »

ero_sa_onog_svijeta wrote:samo se vi veselite.
I ja čestitam Komšiću i SDP-u na ovakvom načinu ulaska u predsjedništvo.
Čestitam također i bošnjacima koji su birali hrvatskog člana za predsjedništvo.

Također se nadam da su bošnjaci u FBiH otvorili oči hrvatima.

Vjerovatno će im se druge političke stranke sa hrv. predznakom uskoro biti zahvalni jer će sad u BiH HRVATI SHVATITI ZNAČAJ TREĆEG ENTITETA, ODNOSNO da im je to možda jedini način da ostvvare svoja prava, pravo na jednakopravnost i konstitutivnost.
Moze, ako cemo onda i mi "gradjanska" opcija, mi koji prihvatamo razlikovanja u politickim idejama ali ne i u etno pripadnostima dobiti svoj, cetvrti entitet.
Zasto ja ne smijem imati svog predstavnika u predsjednistvu?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Zox wrote:
ero_sa_onog_svijeta wrote:samo se vi veselite.
I ja čestitam Komšiću i SDP-u na ovakvom načinu ulaska u predsjedništvo.
Čestitam također i bošnjacima koji su birali hrvatskog člana za predsjedništvo.

Također se nadam da su bošnjaci u FBiH otvorili oči hrvatima.

Vjerovatno će im se druge političke stranke sa hrv. predznakom uskoro biti zahvalni jer će sad u BiH HRVATI SHVATITI ZNAČAJ TREĆEG ENTITETA, ODNOSNO da im je to možda jedini način da ostvvare svoja prava, pravo na jednakopravnost i konstitutivnost.
Moze, ako cemo onda i mi "gradjanska" opcija, mi koji prihvatamo razlikovanja u politickim idejama ali ne i u etno pripadnostima dobiti svoj, cetvrti entitet.
Zasto ja ne smijem imati svog predstavnika u predsjednistvu?

potpis!
Post Reply