Ako je udata sto je trzla na Harisa. Mora da se Harisova diploma iz Pristine pika u Bosni.A njen muz ima aaaaaaaamericku .......Alfons Kauders wrote:pusti ba tu singapurku i ti navalio...vatra i voda wrote:Ne zaboravi bijeli luk , singapurka je tvrd orahVingo wrote:Alfonse jel bolje gori glog ili bukva?
![]()
100% glog...udata zena...
Ekskluzivno:Preliminarni rezultati...
-
vatra i voda
-
dashing
jedan vrlo znacajan, konsruktivan komentar koji vodi nasu debatu na jos visi nivo. danas - razocar'o si me...danas wrote:ha?dashing wrote: ali nekako niko iz sdp-a nece da mi objasni zasto se lagumdzija ne usudjuje izaci ne megdan silajdzicu (ili bilo kojem drugom bosnjackom politicaru) evo vec punih 10 godina?
zasto je to bitno?
i malo postajes kontradiktorna -- pa ne moze zlatko istovremeno biti i egoista (da gura samo sebe) i papak (jer nece sa silajdzicem na tvoj nekakav 'megdan' vec mu je vaznije da promovise svoju partiju a ne sebe licno). odluci se jadna ne bila...
- Alfons Kauders
pa sta to mene i ostale diskutante zaboli.... sjedite ti i ona, i on, i haris, i zlatko, pa pricajte o socijaldemokraciji, stanju u svijetu, ustavnim promjenama, odnosu sad prema albaniji i sl... al mani se corava posla na forumu...vatra i voda wrote:Ako je udata sto je trzla na Harisa. Mora da se Harisova diploma iz Pristine pika u Bosni.A njen muz ima aaaaaaaamericku .......Alfons Kauders wrote:pusti ba tu singapurku i ti navalio...vatra i voda wrote: Ne zaboravi bijeli luk , singapurka je tvrd orahudata zena...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
dashing, za koga ti glasas, to je tvoja stvar i ja u to ne ulazim...dashing wrote:
a zasto je haris dobio ogromnu vecinu glasova (i to ne samo iz ZA kao sto i sama kazes - pa moze li ikako biti da su ljudi prepoznali karizmu, konstantnost, samouvjerenje, pa mozda sigurnost u vrijeme kada su bjelocarapaski turbo-folk lideri dobili krila??? ne, to su za vas sve ili mahnitovi ili papci...
zasto je hare magare dobio glasova? pa jedini DRUGI bosnjak za kojeg su mogli glasati i nadati se kakvom takvom rezultatu, ko kad je hare magare non stop tu negdje... niko nije biracima objasnio da ako su oni bosnjaci, ne moraju galsati za bosnjackog clana
ja sam blagoslovljeno dijete mijesanog braka, nisam nikog "izdala" svojim glasanjem za Komsica...da sam mogla vise puta, vjeruj da bih....
PS Haris je do sada uvijek navlacio druge da rade neke stvari, a sad ce on morati da odgovara sve sto potpise ili ucini....konacno.... i morace biti u BiH veci dio vremena...ne po turskoj...
-
dashing
ma hajde!? jel vam to drug zlaja rek'o na jednoj od svojih "hudbi"?vatra i voda wrote:U tome i jeste problem gospoja sto si ti 100% Bosnjakinja.
Kada ti covjek kaze da je 55% , drzi ga se to je pametan i realan covjek.
Kada ti covjek kaze da 80% , nije los ali budi oprezan sa njim
Kada ti covjek kaze da je 100 % bjezi od njega , to je hulja !!!!!
- danas
hajde, nek' ti budedashing wrote:jedan vrlo znacajan, konsruktivan komentar koji vodi nasu debatu na jos visi nivo. danas - razocar'o si me...danas wrote:ha?dashing wrote: ali nekako niko iz sdp-a nece da mi objasni zasto se lagumdzija ne usudjuje izaci ne megdan silajdzicu (ili bilo kojem drugom bosnjackom politicaru) evo vec punih 10 godina?
zasto je to bitno?
i malo postajes kontradiktorna -- pa ne moze zlatko istovremeno biti i egoista (da gura samo sebe) i papak (jer nece sa silajdzicem na tvoj nekakav 'megdan' vec mu je vaznije da promovise svoju partiju a ne sebe licno). odluci se jadna ne bila...
a posto ja od tebe nisam ama bas nista ocekivala, tako se nisam mogla ni razocarati...
- Alfons Kauders
karizma - frajer bio ministar za vrijeme rata, pa ga svi pamtedashing wrote: a zasto je haris dobio ogromnu vecinu glasova (i to ne samo iz ZA kao sto i sama kazes - pa moze li ikako biti da su ljudi prepoznali karizmu, konstantnost, samouvjerenje, pa mozda sigurnost u vrijeme kada su bjelocarapaski turbo-folk lideri dobili krila??? ne, to su za vas sve ili mahnitovi ili papci...
konstantnost - '93. dijelio bosnu, '95. postpiso dejton, '06. sjebo ustavne promjene, do 2010. zavrsava posao...
samouvjerenje - frajer ne zna o cemu prica, a tad nije problem biti samouvjeren
sigurnost - sigurno ce jata graditi autoput...
bjelocarapaski turbo-folk lideri ? - dobar opis za harisa i jarana mu dodika...
cudne ti neke vrijednosti trazis kod politicara...
-
mIRCerka
ja bih da otvorim temu
ZLATKO, ZHENE TE VOLE!!!! A DECKI TE SANJAJU....
zlatko nidje veze sa Predsjednistvom, a samo se sere o njemu.....
pa vi ste bolesni ljudi....ako vas neko maltretira, ako vas neko iritira, onda nemojte pobogustebracoisestre srati 24h dnevno o njemu...
ZLATKO, ZHENE TE VOLE!!!! A DECKI TE SANJAJU....
zlatko nidje veze sa Predsjednistvom, a samo se sere o njemu.....
pa vi ste bolesni ljudi....ako vas neko maltretira, ako vas neko iritira, onda nemojte pobogustebracoisestre srati 24h dnevno o njemu...
-
kafana
mIRCerka wrote:dashing, za koga ti glasas, to je tvoja stvar i ja u to ne ulazim...dashing wrote:
a zasto je haris dobio ogromnu vecinu glasova (i to ne samo iz ZA kao sto i sama kazes - pa moze li ikako biti da su ljudi prepoznali karizmu, konstantnost, samouvjerenje, pa mozda sigurnost u vrijeme kada su bjelocarapaski turbo-folk lideri dobili krila??? ne, to su za vas sve ili mahnitovi ili papci...
zasto je hare magare dobio glasova? pa jedini DRUGI bosnjak za kojeg su mogli glasati i nadati se kakvom takvom rezultatu, ko kad je hare magare non stop tu negdje... niko nije biracima objasnio da ako su oni bosnjaci, ne moraju galsati za bosnjackog clana
ja sam blagoslovljeno dijete mijesanog braka, nisam nikog "izdala"svojim glasanjem za Komsica...da sam mogla vise puta, vjeruj da bih....
PS Haris je do sada uvijek navlacio druge da rade neke stvari, a sad ce on morati da odgovara sve sto potpise ili ucini....konacno.... i morace biti u BiH veci dio vremena...ne po turskoj...
vjerovatno ti je haris komsija pa se redovno ti i on sastajete i pijete kafu ili kavu kad sve znas . ma tisu mota . ti si religije one koje ti je i otac jer je otac glava porodice u nas na balkanu . da ti otac nije crnac slucajno.
-
mala-i
glupanekafana wrote:mIRCerka wrote:dashing, za koga ti glasas, to je tvoja stvar i ja u to ne ulazim...dashing wrote:
ja sam blagoslovljeno dijete mijesanog braka, nisam nikog "izdala"svojim glasanjem za Komsica...da sam mogla vise puta, vjeruj da bih....
vjerovatno ti je haris komsija pa se redovno ti i on sastajete i pijete kafu ili kavu kad sve znas . ma tisu mota . ti si religije one koje ti je i otac jer je otac glava porodice u nas na balkanu . da ti otac nije crnac slucajno.
-
dashing
dashing, za koga ti glasas, to je tvoja stvar i ja u to ne ulazim...mIRCerka wrote:dashing wrote:
ja sam blagoslovljeno dijete mijesanog braka, nisam nikog "izdala" svojim glasanjem za Komsica...da sam mogla vise puta, vjeruj da bih....
samo sam ti zeljela reci da si u krivu kada kazes da ne znam razlucit' izmedju lidera i stranke (odnosno partije kako vi to volite reci
upravo sada javise da je sike dobio duplo vise glasova od komsica u njegovo opcini n. sarajevo - naravno, sama si opet potvrdila, to su za vas sve hablecine ili nepismenjakovici. jako veliki patriotizam kad takva misljenja imate za svoje sugradjane i sunarodnjake...
kako mozes glasati za stranku koja je bila za ustavne promjene koje su mogle onemoguciti da covjek nepripadnik 3 konstitutivna naroda ili covjek iz mjesanog braka ikada vise bude izabran u kolektivnog sefa drzave? da je taj koncept prosao, komsic nikada ne bi izabran. malo dosljednosti i principijelnosti ne bi bilo na odmet.
-
mIRCerka
kafana wrote: vjerovatno ti je haris komsija pa se redovno ti i on sastajete i pijete kafu ili kavu kad sve znas . ma tisu mota . ti si religije one koje ti je i otac jer je otac glava porodice u nas na balkanu . da ti otac nije crnac slucajno.
oj svi su pusteni iz jagomira istovremno...lol
- Jimmy_The_Saint
Xaxa. Stari dobri Orwell u hrvatskome prijevodu to bi nazvao
Z L O S P O L
Lakapo. Bolje RisHa u Prokletništvu, nego da mejt s Kovača diriguje paradom do kijametskog dana :
To su čak i rahmetlijini ljubitelji NAPOKON skontali...
Z L O S P O L
Lakapo. Bolje RisHa u Prokletništvu, nego da mejt s Kovača diriguje paradom do kijametskog dana :
To su čak i rahmetlijini ljubitelji NAPOKON skontali...
-
mIRCerka
babanovac wrote:Znate sto je Tihic izgubio?
Zato sto je na Brionima reko da postoje piramide kod Visokog...
Greska,druze predsjednice,...
ps.
Malo sale nije na odmet u ovim turbulentnim vremenima.
- kekec
Gdje si se ti znanja docepao, pa ovakve izjave valjas.kafana wrote:... . ti si religije one koje ti je i otac jer je otac glava porodice u nas na balkanu .
Ovo bih ja shvatio kao uvredu, ali mi nesto govori da ti imasda ti otac nije crnac slucajno
svojih problema i to ozbiljnih, pa ti i ne treba zamjeriti.
-
vatra i voda
Ko je, da je , njen otac , bolje ju je odgojio nego tebe tvoj.Ko je da je njen otac ona je bolji covjek od tebe bez obzira na to je ko je tvoj otac.kafana wrote:mIRCerka wrote:dashing, za koga ti glasas, to je tvoja stvar i ja u to ne ulazim...dashing wrote:
- Jimmy_The_Saint
Ma racku. I Hare je bio na "našoj piramidi" čisto da se uslika...
A sjecite me đe sam najtanji ako nezavisni kandidat Sem Osmanagich ne bi mog'o pomesti naredne izbore i 'ladno nas spakovati na NLO da pristupimo Atlantidskoj Uniji Prailira, kolektivno k'o Davidiani i Aum Shirin Kyo spojeno

A sjecite me đe sam najtanji ako nezavisni kandidat Sem Osmanagich ne bi mog'o pomesti naredne izbore i 'ladno nas spakovati na NLO da pristupimo Atlantidskoj Uniji Prailira, kolektivno k'o Davidiani i Aum Shirin Kyo spojeno
- Zox
Moze, ako cemo onda i mi "gradjanska" opcija, mi koji prihvatamo razlikovanja u politickim idejama ali ne i u etno pripadnostima dobiti svoj, cetvrti entitet.ero_sa_onog_svijeta wrote:samo se vi veselite.
I ja čestitam Komšiću i SDP-u na ovakvom načinu ulaska u predsjedništvo.
Čestitam također i bošnjacima koji su birali hrvatskog člana za predsjedništvo.
Također se nadam da su bošnjaci u FBiH otvorili oči hrvatima.
Vjerovatno će im se druge političke stranke sa hrv. predznakom uskoro biti zahvalni jer će sad u BiH HRVATI SHVATITI ZNAČAJ TREĆEG ENTITETA, ODNOSNO da im je to možda jedini način da ostvvare svoja prava, pravo na jednakopravnost i konstitutivnost.
Zasto ja ne smijem imati svog predstavnika u predsjednistvu?
-
mIRCerka
Zox wrote:Moze, ako cemo onda i mi "gradjanska" opcija, mi koji prihvatamo razlikovanja u politickim idejama ali ne i u etno pripadnostima dobiti svoj, cetvrti entitet.ero_sa_onog_svijeta wrote:samo se vi veselite.
I ja čestitam Komšiću i SDP-u na ovakvom načinu ulaska u predsjedništvo.
Čestitam također i bošnjacima koji su birali hrvatskog člana za predsjedništvo.
Također se nadam da su bošnjaci u FBiH otvorili oči hrvatima.
Vjerovatno će im se druge političke stranke sa hrv. predznakom uskoro biti zahvalni jer će sad u BiH HRVATI SHVATITI ZNAČAJ TREĆEG ENTITETA, ODNOSNO da im je to možda jedini način da ostvvare svoja prava, pravo na jednakopravnost i konstitutivnost.
Zasto ja ne smijem imati svog predstavnika u predsjednistvu?
potpis!