Pa i dalje je ljepota prioritet, ali drugi elementi dosta dobijaju na značaju da mogu postati i važniji.CPT wrote:
Zbog bioloskog sata se stvari malo prilagode dok ultimativni cilj ostaje isti... Pa je onda razvod ili vise razvoda do 40tih pravilo.
Friendzone
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MarlboroGold
#826 Re: Friendzone
- male_okice
#827 Re: Friendzone
Xavier1 wrote:
Normalno da mu srcad saljes. A Toma se kao pita svidja li se ovakav zenama.
cuj vi cesto zaboravite da i mi zene volimo sex, i da volimo dobro musko tijelo, imamo i mi nagone kao i vi, samo ih malo bolje sakrijemo jer vecinom drustvo to ocekuje. nije pristojno da zena zeli sex, jel
ali s druge strane ne znaci da zelimo ovakvog za muza, ne mora znaciti da cemo se udati za svakog koga zelimo

- MarlboroGold
#828 Re: Friendzone
Ne brini se ti za mene. Brini se za sebe jer sa takvim stavovima možeš samo do prodavačice ljubavi dogurati.Xavier1 wrote: Marlboro djeluje kao fin i naivan momak. Nadam se da nece najebati zbog toga.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#829 Re: Friendzone
Uh, ovo mi je ispričala jedna kolegica, kako se odlučila za koga se udati: za porodičnog ili za avanturistu.male_okice wrote: ali s druge strane ne znaci da zelimo ovakvog za muza, ne mora znaciti da cemo se udati za svakog koga zelimo
Mada još uvijek uzdiše za avanturistom
- Xavier1
#830 Re: Friendzone
Pa necete se udati za ovakvog jer ne mozete doci do ovakvog. Ne znam kako ti izgledas, ali sumnjam da mu mozes da pariras. Jos kad na izgled dodas i status normalno da mu neces biti interesantna.male_okice wrote:Xavier1 wrote:
cuj vi cesto zaboravite da i mi zene volimo sex, i da volimo dobro musko tijelo, imamo i mi nagone kao i vi, samo ih malo bolje sakrijemo jer vecinom drustvo to ocekuje. nije pristojno da zena zeli sex, jel![]()
![]()
![]()
ali s druge strane ne znaci da zelimo ovakvog za muza, ne mora znaciti da cemo se udati za svakog koga zelimo
Naci ces vjerovatno nekog prosjecnog, a za ovim mastati i pratiti ga na instagramu kao i ovih 7 miliona sto ga prati. Vjerujem da su vecinom zene.
- BajramBarecula
#831 Re: Friendzone
Pa to je ono kod komsije je trava uvijek zelenijaTomahawk11 wrote:Uh, ovo mi je ispričala jedna kolegica, kako se odlučila za koga se udati: za porodičnog ili za avanturistu.male_okice wrote: ali s druge strane ne znaci da zelimo ovakvog za muza, ne mora znaciti da cemo se udati za svakog koga zelimo
Mada još uvijek uzdiše za avanturistom
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#832 Re: Friendzone
Ma udala joj se jaranica za njega, pa još veća mukaBajramBarecula wrote: Pa to je ono kod komsije je trava uvijek zelenija
- CPT
#833 Re: Friendzone
Zar nisam i ja to napisao? Kuca bioloski sat, nisu nista "zrelije". Kad jednom ispuni svoje ...MarlboroGold wrote:Pa i dalje je ljepota prioritet, ali drugi elementi dosta dobijaju na značaju da mogu postati i važniji.
-
moonca
#834 Re: Friendzone
Samo klinkama. Ovakvi tipovi nisu zabavni.Xavier1 wrote:
- MarlboroGold
#835 Re: Friendzone
Hajd dobro... kao da ne gledaš ipak malo drugačije na svijet što si stariji... onda je to vjerovatno samo do mene.CPT wrote:Zar nisam i ja to napisao? Kuca bioloski sat, nisu nista "zrelije". Kad jednom ispuni svoje ...MarlboroGold wrote:Pa i dalje je ljepota prioritet, ali drugi elementi dosta dobijaju na značaju da mogu postati i važniji.
- CPT
#836 Re: Friendzone
Vidi se da si mladMarlboroGold wrote:Hajd dobro... kao da ne gledaš ipak malo drugačije na svijet što si stariji... onda je to vjerovatno samo do mene.CPT wrote:Zar nisam i ja to napisao? Kuca bioloski sat, nisu nista "zrelije". Kad jednom ispuni svoje ...MarlboroGold wrote:Pa i dalje je ljepota prioritet, ali drugi elementi dosta dobijaju na značaju da mogu postati i važniji.
- Xavier1
#837 Re: Friendzone
Dobru je poruku napisao jedan decko neki dan. Za onu poznanicu sto je on zvao a ona ga odbijala, pa nekoliko godina kasnije pocela ona njega da zove.
To je ovo o cemu CPT prica. Kad zensko udje u ozbiljne godine, a da je sama jos uvijek, dodje do spustanja visoko postavljenih kriterija.
To je ovo o cemu CPT prica. Kad zensko udje u ozbiljne godine, a da je sama jos uvijek, dodje do spustanja visoko postavljenih kriterija.
- triconja
#838 Re: Friendzone
Svih mi naucio sam svirat klavijaturu sa obje ruke, samo jos da naucim tipke da ne sviram pogresne akorde kad se brzo desavaju promjene

- MarlboroGold
#839 Re: Friendzone
Druže, ne sporim ja ni biološki sat. Ja samo mogu žaliti one koje zbog toga ulaze u veze, brak pa se kasnije pokaju. Bolje je nikako ne ulaziti.CPT wrote:
Vidi se da si mladi da ces nahebati
Pusti se tih dječijih komentara kad ti neko proturiječi. Nisam ja Smrčak.
- male_okice
#840 Re: Friendzone
Xavier1 wrote:Pa necete se udati za ovakvog jer ne mozete doci do ovakvog. Ne znam kako ti izgledas, ali sumnjam da mu mozes da pariras. Jos kad na izgled dodas i status normalno da mu neces biti interesantna.male_okice wrote:Xavier1 wrote:
cuj vi cesto zaboravite da i mi zene volimo sex, i da volimo dobro musko tijelo, imamo i mi nagone kao i vi, samo ih malo bolje sakrijemo jer vecinom drustvo to ocekuje. nije pristojno da zena zeli sex, jel![]()
![]()
![]()
Naci ces vjerovatno nekog prosjecnog, a za ovim mastati i pratiti ga na instagramu kao i ovih 7 miliona sto ga prati. Vjerujem da su vecinom zene.
pa fakat pricas gluposti vecinu vremena, a vala i sad. nick je fikcija, kao i mnogi drugi glumci. na kraju krajeva i da dodjem do njega, ko kaze da bi ja riskirala svoj brak i svoj rahatluk radi eto sexa sa njim.
na kraju krajeva eto ti imas sanse kod Jessice Albe da se zavuces u krevet, ili pa eto izaberi sebi bilo koju glumicu koju zelis i one bi bas za tobom uzdisale.
a i da je sve do izgleda onda bi svi ti zgodni i poznati glumci bili medjusobno sretni i ne bi bilo razvoda prevara ili bilo cega.
i evo ti nickova cura sa kojom ima i bebu

- triconja
#841 Re: Friendzone
Jaro jel tebi xavijer nesto dosta slican ko secerko?MarlboroGold wrote:Druže, ne sporim ja ni biološki sat. Ja samo mogu žaliti one koje zbog toga ulaze u veze, brak pa se kasnije pokaju. Bolje je nikako ne ulaziti.CPT wrote:
Vidi se da si mladi da ces nahebati
Pusti se tih dječijih komentara kad ti neko proturiječi. Nisam ja Smrčak.
- BajramBarecula
#842 Re: Friendzone
Jel i ona neka forumasica?
- MarlboroGold
#843 Re: Friendzone
Nemam pojma, a i nije me briga.triconja wrote: Jaro jel tebi xavijer nesto dosta slican ko secerko?
- triconja
#844 Re: Friendzone
Kako ono moj dido kae morda i jestBajramBarecula wrote:Jel i ona neka forumasica?
- BajramBarecula
#845 Re: Friendzone
Pitaj ga dido jel u tvoje vrijeme bilo frendzone i zasto netriconja wrote:Kako ono moj dido kae morda i jestBajramBarecula wrote:Jel i ona neka forumasica?
- triconja
#846 Re: Friendzone
U mene se dido kurvo bolanBajramBarecula wrote:Pitaj ga dido jel u tvoje vrijeme bilo frendzone i zasto netriconja wrote:Kako ono moj dido kae morda i jestBajramBarecula wrote:Jel i ona neka forumasica?
Kae meni jednom da je uredu da covjek ganja sa strane ako zeni da pare (tj. platu da je ona trosi)
- BajramBarecula
#847 Re: Friendzone
A danas ti trosi platu a ti pisnut ne smijes, odma ide #metootriconja wrote: U mene se dido kurvo bolan![]()
![]()
Kae meni jednom da je uredu da covjek ganja sa strane ako zeni da pare (tj. platu da je ona trosi)
- Xavier1
#848 Re: Friendzone
Covjeku je u prirodi da nikad nije zadovoljan i uvijek hoce vise. Eno ti Messia, ima milione, pa opet vara drzavu za porez.male_okice wrote: pa fakat pricas gluposti vecinu vremena, a vala i sad. nick je fikcija, kao i mnogi drugi glumci. na kraju krajeva i da dodjem do njega, ko kaze da bi ja riskirala svoj brak i svoj rahatluk radi eto sexa sa njim.![]()
na kraju krajeva eto ti imas sanse kod Jessice Albe da se zavuces u krevet, ili pa eto izaberi sebi bilo koju glumicu koju zelis i one bi bas za tobom uzdisale.![]()
![]()
a i da je sve do izgleda onda bi svi ti zgodni i poznati glumci bili medjusobno sretni i ne bi bilo razvoda prevara ili bilo cega.
i evo ti nickova cura sa kojom ima i bebu![]()
http://liverampup.com/uploads/images/ce ... rrigan.jpg
Ti si se uvrijedila sada jer sam rekao istinu. Rado bi ti sa jednim poput Nicka zavrsila, ali sanse za to su minimalne i gotovo nepostojece. Briga me za Albu. Ja ne svrsavam na poznate licnosti. To je vise karakteristika zena.
- male_okice
#849 Re: Friendzone
Xavier1 wrote:Covjeku je u prirodi da nikad nije zadovoljan i uvijek hoce vise. Eno ti Messia, ima milione, pa opet vara drzavu za porez.male_okice wrote: pa fakat pricas gluposti vecinu vremena, a vala i sad. nick je fikcija, kao i mnogi drugi glumci. na kraju krajeva i da dodjem do njega, ko kaze da bi ja riskirala svoj brak i svoj rahatluk radi eto sexa sa njim.![]()
na kraju krajeva eto ti imas sanse kod Jessice Albe da se zavuces u krevet, ili pa eto izaberi sebi bilo koju glumicu koju zelis i one bi bas za tobom uzdisale.![]()
![]()
i evo ti nickova cura sa kojom ima i bebu![]()
http://liverampup.com/uploads/images/ce ... rrigan.jpg
Ti si se uvrijedila sada jer sam rekao istinu. Rado bi ti sa jednim poput Nicka zavrsila, ali sanse za to su minimalne i gotovo nepostojece. Briga me za Albu. Ja ne svrsavam na poznate licnosti. To je vise karakteristika zena.
- BajramBarecula
#850 Re: Friendzone
Ovog incela opasni kompleksi jebu