Friendzone

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MarlboroGold

#826 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

CPT wrote: Image

Zbog bioloskog sata se stvari malo prilagode dok ultimativni cilj ostaje isti... Pa je onda razvod ili vise razvoda do 40tih pravilo.
Pa i dalje je ljepota prioritet, ali drugi elementi dosta dobijaju na značaju da mogu postati i važniji.
male_okice

#827 Re: Friendzone

Post by male_okice »

Xavier1 wrote:
Normalno da mu srcad saljes. A Toma se kao pita svidja li se ovakav zenama. :-)

cuj vi cesto zaboravite da i mi zene volimo sex, i da volimo dobro musko tijelo, imamo i mi nagone kao i vi, samo ih malo bolje sakrijemo jer vecinom drustvo to ocekuje. nije pristojno da zena zeli sex, jel :P :lol: :D

ali s druge strane ne znaci da zelimo ovakvog za muza, ne mora znaciti da cemo se udati za svakog koga zelimo :ljulja:
MarlboroGold

#828 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

Xavier1 wrote: Marlboro djeluje kao fin i naivan momak. Nadam se da nece najebati zbog toga.
Ne brini se ti za mene. Brini se za sebe jer sa takvim stavovima možeš samo do prodavačice ljubavi dogurati.
Tomahawk11
Globalni moderator

#829 Re: Friendzone

Post by Tomahawk11 »

male_okice wrote: ali s druge strane ne znaci da zelimo ovakvog za muza, ne mora znaciti da cemo se udati za svakog koga zelimo :ljulja:
Uh, ovo mi je ispričala jedna kolegica, kako se odlučila za koga se udati: za porodičnog ili za avanturistu.
Mada još uvijek uzdiše za avanturistom :mrgreen:
Xavier1

#830 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

male_okice wrote:
Xavier1 wrote:

cuj vi cesto zaboravite da i mi zene volimo sex, i da volimo dobro musko tijelo, imamo i mi nagone kao i vi, samo ih malo bolje sakrijemo jer vecinom drustvo to ocekuje. nije pristojno da zena zeli sex, jel :P :lol: :D

ali s druge strane ne znaci da zelimo ovakvog za muza, ne mora znaciti da cemo se udati za svakog koga zelimo :ljulja:
Pa necete se udati za ovakvog jer ne mozete doci do ovakvog. Ne znam kako ti izgledas, ali sumnjam da mu mozes da pariras. Jos kad na izgled dodas i status normalno da mu neces biti interesantna.
Naci ces vjerovatno nekog prosjecnog, a za ovim mastati i pratiti ga na instagramu kao i ovih 7 miliona sto ga prati. Vjerujem da su vecinom zene.
BajramBarecula

#831 Re: Friendzone

Post by BajramBarecula »

Tomahawk11 wrote:
male_okice wrote: ali s druge strane ne znaci da zelimo ovakvog za muza, ne mora znaciti da cemo se udati za svakog koga zelimo :ljulja:
Uh, ovo mi je ispričala jedna kolegica, kako se odlučila za koga se udati: za porodičnog ili za avanturistu.
Mada još uvijek uzdiše za avanturistom :mrgreen:
Pa to je ono kod komsije je trava uvijek zelenija :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#832 Re: Friendzone

Post by Tomahawk11 »

BajramBarecula wrote: Pa to je ono kod komsije je trava uvijek zelenija :D
Ma udala joj se jaranica za njega, pa još veća muka :oops:
CPT

#833 Re: Friendzone

Post by CPT »

MarlboroGold wrote:Pa i dalje je ljepota prioritet, ali drugi elementi dosta dobijaju na značaju da mogu postati i važniji.
Zar nisam i ja to napisao? Kuca bioloski sat, nisu nista "zrelije". Kad jednom ispuni svoje ... :evil:
moonca

#834 Re: Friendzone

Post by moonca »

Xavier1 wrote:
Samo klinkama. Ovakvi tipovi nisu zabavni. :-)
MarlboroGold

#835 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

CPT wrote:
MarlboroGold wrote:Pa i dalje je ljepota prioritet, ali drugi elementi dosta dobijaju na značaju da mogu postati i važniji.
Zar nisam i ja to napisao? Kuca bioloski sat, nisu nista "zrelije". Kad jednom ispuni svoje ... :evil:
Hajd dobro... kao da ne gledaš ipak malo drugačije na svijet što si stariji... onda je to vjerovatno samo do mene. :D
CPT

#836 Re: Friendzone

Post by CPT »

MarlboroGold wrote:
CPT wrote:
Hajd dobro... kao da ne gledaš ipak malo drugačije na svijet što si stariji... onda je to vjerovatno samo do mene. :D
Vidi se da si mlad :) i da ces nahebati :)
Xavier1

#837 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

Dobru je poruku napisao jedan decko neki dan. Za onu poznanicu sto je on zvao a ona ga odbijala, pa nekoliko godina kasnije pocela ona njega da zove.
To je ovo o cemu CPT prica. Kad zensko udje u ozbiljne godine, a da je sama jos uvijek, dodje do spustanja visoko postavljenih kriterija.
triconja

#838 Re: Friendzone

Post by triconja »

Svih mi naucio sam svirat klavijaturu sa obje ruke, samo jos da naucim tipke da ne sviram pogresne akorde kad se brzo desavaju promjene :lol: :lol: :lol:
MarlboroGold

#839 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

CPT wrote:
Druže, ne sporim ja ni biološki sat. Ja samo mogu žaliti one koje zbog toga ulaze u veze, brak pa se kasnije pokaju. Bolje je nikako ne ulaziti.
Pusti se tih dječijih komentara kad ti neko proturiječi. Nisam ja Smrčak.
male_okice

#840 Re: Friendzone

Post by male_okice »

Xavier1 wrote:
male_okice wrote:
Xavier1 wrote:

Pa necete se udati za ovakvog jer ne mozete doci do ovakvog. Ne znam kako ti izgledas, ali sumnjam da mu mozes da pariras. Jos kad na izgled dodas i status normalno da mu neces biti interesantna.
Naci ces vjerovatno nekog prosjecnog, a za ovim mastati i pratiti ga na instagramu kao i ovih 7 miliona sto ga prati. Vjerujem da su vecinom zene.

pa fakat pricas gluposti vecinu vremena, a vala i sad. nick je fikcija, kao i mnogi drugi glumci. na kraju krajeva i da dodjem do njega, ko kaze da bi ja riskirala svoj brak i svoj rahatluk radi eto sexa sa njim. :-?

na kraju krajeva eto ti imas sanse kod Jessice Albe da se zavuces u krevet, ili pa eto izaberi sebi bilo koju glumicu koju zelis i one bi bas za tobom uzdisale. :-) :lol:
a i da je sve do izgleda onda bi svi ti zgodni i poznati glumci bili medjusobno sretni i ne bi bilo razvoda prevara ili bilo cega.

i evo ti nickova cura sa kojom ima i bebu :-D
Image
triconja

#841 Re: Friendzone

Post by triconja »

MarlboroGold wrote:
CPT wrote:
Druže, ne sporim ja ni biološki sat. Ja samo mogu žaliti one koje zbog toga ulaze u veze, brak pa se kasnije pokaju. Bolje je nikako ne ulaziti.
Pusti se tih dječijih komentara kad ti neko proturiječi. Nisam ja Smrčak.
Jaro jel tebi xavijer nesto dosta slican ko secerko? :mrgreen:
BajramBarecula

#842 Re: Friendzone

Post by BajramBarecula »

Jel i ona neka forumasica?
MarlboroGold

#843 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

triconja wrote: Jaro jel tebi xavijer nesto dosta slican ko secerko? :mrgreen:
Nemam pojma, a i nije me briga.
triconja

#844 Re: Friendzone

Post by triconja »

BajramBarecula wrote:Jel i ona neka forumasica?
Kako ono moj dido kae morda i jest :D
BajramBarecula

#845 Re: Friendzone

Post by BajramBarecula »

triconja wrote:
Pitaj ga dido jel u tvoje vrijeme bilo frendzone i zasto ne :D
triconja

#846 Re: Friendzone

Post by triconja »

BajramBarecula wrote:
triconja wrote:
Pitaj ga dido jel u tvoje vrijeme bilo frendzone i zasto ne :D
U mene se dido kurvo bolan :lol: :lol: :lol:

Kae meni jednom da je uredu da covjek ganja sa strane ako zeni da pare (tj. platu da je ona trosi) :lol:
BajramBarecula

#847 Re: Friendzone

Post by BajramBarecula »

triconja wrote: U mene se dido kurvo bolan :lol: :lol: :lol:

Kae meni jednom da je uredu da covjek ganja sa strane ako zeni da pare (tj. platu da je ona trosi) :lol:
A danas ti trosi platu a ti pisnut ne smijes, odma ide #metoo :D
Xavier1

#848 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

male_okice wrote: pa fakat pricas gluposti vecinu vremena, a vala i sad. nick je fikcija, kao i mnogi drugi glumci. na kraju krajeva i da dodjem do njega, ko kaze da bi ja riskirala svoj brak i svoj rahatluk radi eto sexa sa njim. :-?

na kraju krajeva eto ti imas sanse kod Jessice Albe da se zavuces u krevet, ili pa eto izaberi sebi bilo koju glumicu koju zelis i one bi bas za tobom uzdisale. :-) :lol:
a i da je sve do izgleda onda bi svi ti zgodni i poznati glumci bili medjusobno sretni i ne bi bilo razvoda prevara ili bilo cega.

http://liverampup.com/uploads/images/ce ... rrigan.jpg
Covjeku je u prirodi da nikad nije zadovoljan i uvijek hoce vise. Eno ti Messia, ima milione, pa opet vara drzavu za porez.
Ti si se uvrijedila sada jer sam rekao istinu. Rado bi ti sa jednim poput Nicka zavrsila, ali sanse za to su minimalne i gotovo nepostojece. Briga me za Albu. Ja ne svrsavam na poznate licnosti. To je vise karakteristika zena.
male_okice

#849 Re: Friendzone

Post by male_okice »

Xavier1 wrote:
male_okice wrote: pa fakat pricas gluposti vecinu vremena, a vala i sad. nick je fikcija, kao i mnogi drugi glumci. na kraju krajeva i da dodjem do njega, ko kaze da bi ja riskirala svoj brak i svoj rahatluk radi eto sexa sa njim. :-?

http://liverampup.com/uploads/images/ce ... rrigan.jpg
Covjeku je u prirodi da nikad nije zadovoljan i uvijek hoce vise. Eno ti Messia, ima milione, pa opet vara drzavu za porez.
Ti si se uvrijedila sada jer sam rekao istinu. Rado bi ti sa jednim poput Nicka zavrsila, ali sanse za to su minimalne i gotovo nepostojece. Briga me za Albu. Ja ne svrsavam na poznate licnosti. To je vise karakteristika zena.

:lol:
BajramBarecula

#850 Re: Friendzone

Post by BajramBarecula »

Ovog incela opasni kompleksi jebu
Post Reply