SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sumirprimus

#826 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by sumirprimus »

nema me tamo wrote:Francuz nije bio svjestan da mi samo lajemo, a da necemo ujest.. :D
:lol:
Dobaaar..
Romanista 101%

#827 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Romanista 101% »

Image
Samprotivsviju

#828 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Samprotivsviju »

Melbourne_Australia wrote:
Šibicar wrote:
Melbourne_Australia wrote:Fascinatno je koliko nasi ljudi misle da je selektor glavni krivac....A niko ne misli da je
manjak znanja i kvaliteta igraca u pitanju...Ovdje ljudi spominju Duljevica ...Decko ne pravi razliku u nasoj kurcevoj ligi a da igra za repreze, isto vazi i za Stevanovica...Jednostavno nemamo kvalitet ...Imamo jednog veznog igraca da valja i to bi bilo to....Ps..Cist penal nije sviran za nas...
Mojne brate sviju ti o kvalitetu,pa ako nismo kvalitetniji od sakate Grcke onda i ne trebamo ici na prvenstvo,pa gore smo im trebali tricu hladno spucati,kakvi Grci i kvalitet,oni imaju samo prgavost i disciplinu,ovo je bilo do selektora 90%,9% do igraca sto nisu uspjeli neku frljoku ugurati u gol i 1% do jebenog sudije koji je sjeckao igru maksimalno i propustio da nam navuce neki penal,koje je mozda i mogao ali nije morao....
Grci nisu imali sut u okvir gola...Mi smo imali 3 ili 4 dobre prilike.. I sve je golman izvadio ....Znaci realno , igra je uzas ali si opet imao priliku za gol....Ne moze Pjanic sve sam...
Oooj zemljo otvori se :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#829 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:
Ko je napisao o kakvoj prednosti.......napenalila nas Belgija a prije toga nas napenalio jebeni Izrael i jos jebeniji Kipar sa velikim Papetom na celu!!!
Pa je li bilo jasno da je sa Papetom puklo na SP, svi su to vidjeli, ali ne i ovi iz saveza i produze mu ugovor...i onda krecu porazi....i onda oni da se operu, smijene Papeta....a savez i dalje jase i jebe nas sve redom.
Uz duzno postovanje, mi smo s Papetom puno bolju Grcku raznijeli u Zenici.
Mi smo Grcku raznjeli sa Misketom a ne sa Papetom samo sto to vecina vas namjerno i svjesno presucuje!!! Dvije fenomenalne asistencije Misimovica a sad u ekipi nemamo covjeka koji zna da pogodi i jednog naseg napadaca.
Tomahawk11
Globalni moderator

#830 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tomahawk11 »

Ti si tad imao dva vrhunska vezna igraca koji su
sve znali...Danas imas samo jednog i to je velika razlika..
Ja sve kontam da neki trio Besic, Cimirot, Pjanic je buduca osovina nase reprezentacije. Nema ko drugi, realno.
SmokingMan

#831 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by SmokingMan »

Teško da će Meša njih trojicu zajedno staviti na sredinu,pa čak i u nekoj prijateljskoj tekmi.
Last edited by SmokingMan on 09/06/2017 23:52, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#832 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
Mi smo Grcku raznjeli sa Misketom a ne sa Papetom samo sto to vecina vas namjerno i svjesno presucuje!!! Dvije fenomenalne asistencije Misimovica a sad u ekipi nemamo covjeka koji zna da pogodi i jednog naseg napadaca.
Pa nema vise Misimovica, pravi novi vezni red, za to si zaduzen kao selektor.
Nista se ne presucuje. Kazes dvije asistencije, pa proigravao je i Pjanic veceras, al ona klada Visca se useptrlja i pisi propalo.
Ne bih se slozio da je samo Misimovic bio prevaga. Ona ekipa je odnijela Grcku sa terena, igrao se strasan presing, sijevalo je sa svih strana, nisu mogli disati. Nije Misimovic igrao taj presing sigurno.
sumirprimus

#833 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by sumirprimus »

Ako nista udarna pesnica kriminalne hobotnice dobrano je veceras polomila zube..
Mamje vremena i utakmica i novaca za plodit.
manje lafine i lazi i muda za bubrege na prodaju..
:thumbup:
Melbourne_Australia

#834 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Melbourne_Australia »

Tomahawk11 wrote:
Melbourne_Australia wrote:Fascinatno je koliko nasi ljudi misle da je selektor glavni krivac....A niko ne misli da je
manjak znanja i kvaliteta igraca u pitanju...Ovdje ljudi spominju Duljevica ...Decko ne pravi razliku u nasoj kurcevoj ligi a da igra za repreze, isto vazi i za Stevanovica...Jednostavno nemamo kvalitet ...Imamo jednog veznog igraca da valja i to bi bilo to....Ps..Cist penal nije sviran za nas...
Reci da se zajebajes. Mislim ovo za selektora. Gdje to ima da selektor ubaci igraca, pa ga poslije ponovo zamijeni :-)
Trebao je Besica ranije ubaciti. Trebao je sa Cimirotom pojacati vezni red. Trebao je ubaciti Stevanovica umjesto Lulica kad se povrijedio. Da je poceo sa Cimirotom (umjesto Jajala), mogao je Kodru ubaciti umjesto Ibisevica. Ali, on izgleda ne smije zamijeniti Ibisevica.
Naravno da je selektor glavni krivac. Igra ti Visca (Vrsko II), ti slijezes ramenima. Hajde, trudi se, srcan je, al korist skoro nikakva od njega.
Nemoj onda pricati da se boris za plasman. Losa ti ekipa, bitno je ucestvovati u kvalifikacijama, eno i Andora ubode, pa i mi cemo protiv Gibraltara i takvih. Sto je najtuznije, Grci nisu skoro nista odigrali. Bezopasni. Par kontri ono kad smo bas pali. I nemaju nikog da to spakuje.
Svejedno, to ne umanjuje nas ocaj. Oni dosli po bod. A eno rece Sibicar na selektorovoj temi da je i on usao u utakmicu sa bodom. Kako nam to odgovara? Ako se poklopi....jebo to. Ne valja. Hocu da gledam reprezentaciju da gazi protivnika. Bar dok jos imamo kojeg klasnog igraca. Kad spadnemo na stroge prosjeke, onda ce biti svejedno.
Vi ne shvatate da nije sve u taktici, kvalitet prevladava taktiku dosta puta...Da je sut Dzeke usao ili sut Bicakcica ne bi ovoliko mi srali..3 boda se pikaju rekli bi...Jebo mesu on ce otici i doci ce drugi ali nema tu vise puno kvaliteta...Ibisevic ostario ...Mi trenutno imaml 2 dobra igraca i jednog koji to moze biti , ostalo je suhi prosjek...
Tomahawk11
Globalni moderator

#835 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tomahawk11 »

SmokingMan wrote:Teško da će Meša njih trojicu zajedno staviti na sredinu,pa i u nekoj prijateljskoj tekmi.
A zasto? Je li Jajalo rijesenje na duze staze?
I ovo bez zadnjeg veznog....pa izbi oci.
Belgija bi nas raskovala u ovom sastavu.
Samprotivsviju

#836 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Samprotivsviju »

hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:
Ko je napisao o kakvoj prednosti.......napenalila nas Belgija a prije toga nas napenalio jebeni Izrael i jos jebeniji Kipar sa velikim Papetom na celu!!!
Pa je li bilo jasno da je sa Papetom puklo na SP, svi su to vidjeli, ali ne i ovi iz saveza i produze mu ugovor...i onda krecu porazi....i onda oni da se operu, smijene Papeta....a savez i dalje jase i jebe nas sve redom.
Uz duzno postovanje, mi smo s Papetom puno bolju Grcku raznijeli u Zenici.
Pricas hejterske gluposti, ocigledno da veze o zivotu nemas
hrasno38

#837 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:
Pa nema vise Misimovica, pravi novi vezni red, za to si zaduzen kao selektor.
Nista se ne presucuje. Kazes dvije asistencije, pa proigravao je i Pjanic veceras, al ona klada Visca se useptrlja i pisi propalo.
Ne bih se slozio da je samo Misimovic bio prevaga. Ona ekipa je odnijela Grcku sa terena, igrao se strasan presing, sijevalo je sa svih strana, nisu mogli disati. Nije Misimovic igrao taj presing sigurno.
:shock:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#838 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by mali_milojica »

Onaj pomocnik francuz najaci. Izbio Grku zube, sasuo mu ih u grlo :lol:
Melbourne_Australia

#839 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Melbourne_Australia »

Tomahawk11 wrote:
Ja sve kontam da neki trio Besic, Cimirot, Pjanic je buduca osovina nase reprezentacije. Nema ko drugi, realno.
Realno i nema ko drugi....U spic dodaj Bajica Hodzica uz Edina dokle
moze...Duljevic i Stevanovic sa klupe da igraju vise..
Tipicoti

#840 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tipicoti »

Grcka igra bez pola tima, dva zadnja igraca imaju poslije 20 min. zute Kartone ...... a mi igramo kao da vodimo 2:0.
emigrazione

#841 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by emigrazione »

Cimirot da mu je igrao umjesto Jajala i Duljevic/Stevanovic na krilu umjesto Ibisevica mi bi ih unistili veceras...
sumirprimus

#842 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by sumirprimus »

mali_milojica wrote:Onaj pomocnik francuz najaci. Izbio Grku zube, sasuo mu ih u grlo :lol:
Ko zeljini igraci svojevremeno na bilinom polju :lol: :lol:
Vole se plavi dole tuci :lol: ta neka filozofija :mrgreen:
To ce nam pomoc na putu za rusiju jupiii :izet:
hrasno38

#843 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by hrasno38 »

Tipicoti wrote:Grcka igra bez pola tima, dva zadnja igraca imaju poslije 20 min. zute Kartone ...... a mi igramo kao da vodimo 2:0.
Da :thumbup: to je zaista bilo nevjerovatno za gledati i odgovr je vise nego jasam da se igralo na jebeni bod!!
Tomahawk11
Globalni moderator

#844 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tomahawk11 »

Vi ne shvatate da nije sve u taktici, kvalitet prevladava taktiku dosta puta...Da je sut Dzeke usao ili sut Bicakcica ne bi ovoliko mi srali..3 boda se pikaju rekli bi...Jebo mesu on ce otici i doci ce drugi ali nema tu vise puno kvaliteta...Ibisevic ostario ...Mi trenutno imaml 2 dobra igraca i jednog koji to moze biti , ostalo je suhi prosjek...
Naravno da se pikaju, cak i da smo dobili penal na kraju i dali gol, ko te pita. Ali da bi bilo i dalje gorcine, bilo bi. Navikli smo se na puno bolju igru, jbg.
Slazem se da je reprezentacija u opadanju, ali opet, Dzeko je jos uvijek odlican, Pjanic, Kolasinac, Memisevic bi mogao biti odlican odbrambeni, nadam se da ce i Besic konacno preskociti povrede....Kodro je mlad, a pokazuje da bi moglo biti nesto od njega....moglo bi se tu fin tim sastaviti....naravno, ne rame uz rame sa silama, ali da se borimo za odlazak na prvenstva, ako nista.
Galamili smo na Papeta sto izadje bez beka na teren....meni isto formacija bez zadnjeg veznog izbila oko. Znam da je Besic bio povrijedjen, ali daj nekog drugog.
Nije sve u taktici, ali jeste dosta toga. Mesa se pokazao kao strogi ziheras, nazalost.
sumirprimus

#845 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:
Realno i nema ko drugi....U spic dodaj Bajica Hodzica uz Edina dokle
moze...Duljevic i Stevanovic sa klupe da igraju vise..
:lol: :lol: to je ta repka.udarna pesnica kako rekoh .al sace malo teze ic.. :izet:
shbc

#846 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by shbc »

Tomahawk11 wrote:
Reci da se zajebajes. Mislim ovo za selektora. Gdje to ima da selektor ubaci igraca, pa ga poslije ponovo zamijeni :-)
Trebao je Besica ranije ubaciti. Trebao je sa Cimirotom pojacati vezni red. Trebao je ubaciti Stevanovica umjesto Lulica kad se povrijedio. Da je poceo sa Cimirotom (umjesto Jajala), mogao je Kodru ubaciti umjesto Ibisevica. Ali, on izgleda ne smije zamijeniti Ibisevica.
Naravno da je selektor glavni krivac. Igra ti Visca (Vrsko II), ti slijezes ramenima. Hajde, trudi se, srcan je, al korist skoro nikakva od njega.
Nemoj onda pricati da se boris za plasman. Losa ti ekipa, bitno je ucestvovati u kvalifikacijama, eno i Andora ubode, pa i mi cemo protiv Gibraltara i takvih. Sto je najtuznije, Grci nisu skoro nista odigrali. Bezopasni. Par kontri ono kad smo bas pali. I nemaju nikog da to spakuje.
Svejedno, to ne umanjuje nas ocaj. Oni dosli po bod. A eno rece Sibicar na selektorovoj temi da je i on usao u utakmicu sa bodom. Kako nam to odgovara? Ako se poklopi....jebo to. Ne valja. Hocu da gledam reprezentaciju da gazi protivnika. Bar dok jos imamo kojeg klasnog igraca. Kad spadnemo na stroge prosjeke, onda ce biti svejedno.
A kad smo to imali vise?
channel10

#847 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by channel10 »

Sta vam je ba ljudi? O kakvim Duljevicima, Cimirotu ili Stevanovicu pricate? Jel vi fakat mislite da oni mogu vise od grijanja klupe?!?!

Malo se saberite.
NajdraziVodjaa

#848 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by NajdraziVodjaa »

Najgore sto je ova Grcka smece od ekipe nisu oni defanzivno ni kvalitetni kao prije jos desetkovani ozlijedama i opet protiv takve ekipe ne mozes posteno sansu da stvoris...Svaki amater je znao da je bio jedan vezni umjesto beskorisnog Ibisevica i Stevanovic ili Duljevic umjesto Visce rutinski bi ih veceras pobjedili jer ovi Grci nisu ni blizu svoje najbolje igre.
Logovan

#849 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Logovan »

Sve kreće od selektora. On je glavni krivac, neće biti valjda Džeko ili Pjanić. Ima i manjka znanja i kvalitete igrača, ali opet nisu glavni krivci.
Pogriješio sa formacijom, pogriješio sa stavljanjem pojedinaca u prvih 11, pogriješio sa svim izmjenama, pogriješio sa taktikom, itd.

Duljević bi odigrao garant bolje od mrtvog Višće. I on i Stevanović. Koji klinac guramo Višču? Zašto? Asistencije? Golovi? Prodori? Šutevi? Frajer NIŠTA ne uradi. Pa zašto Bože?
emigrazione

#850 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by emigrazione »

channel10 wrote:Sta vam je ba ljudi? O kakvim Duljevicima, Cimirotu ili Stevanovicu pricate? Jel vi fakat mislite da oni mogu vise od grijanja klupe?!?!

Malo se saberite.
Mogu zato sto su brzi, a ovi spori...Cimirot je najkvalitetniji nas vezni igrac, uz Pjanketa naravno, a ne igra, smijesno fakat...
Locked