nema me tamo wrote:Francuz nije bio svjestan da mi samo lajemo, a da necemo ujest..
Dobaaar..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nema me tamo wrote:Francuz nije bio svjestan da mi samo lajemo, a da necemo ujest..
Oooj zemljo otvori seMelbourne_Australia wrote:Grci nisu imali sut u okvir gola...Mi smo imali 3 ili 4 dobre prilike.. I sve je golman izvadio ....Znaci realno , igra je uzas ali si opet imao priliku za gol....Ne moze Pjanic sve sam...Šibicar wrote:Mojne brate sviju ti o kvalitetu,pa ako nismo kvalitetniji od sakate Grcke onda i ne trebamo ici na prvenstvo,pa gore smo im trebali tricu hladno spucati,kakvi Grci i kvalitet,oni imaju samo prgavost i disciplinu,ovo je bilo do selektora 90%,9% do igraca sto nisu uspjeli neku frljoku ugurati u gol i 1% do jebenog sudije koji je sjeckao igru maksimalno i propustio da nam navuce neki penal,koje je mozda i mogao ali nije morao....Melbourne_Australia wrote:Fascinatno je koliko nasi ljudi misle da je selektor glavni krivac....A niko ne misli da je
manjak znanja i kvaliteta igraca u pitanju...Ovdje ljudi spominju Duljevica ...Decko ne pravi razliku u nasoj kurcevoj ligi a da igra za repreze, isto vazi i za Stevanovica...Jednostavno nemamo kvalitet ...Imamo jednog veznog igraca da valja i to bi bilo to....Ps..Cist penal nije sviran za nas...
Mi smo Grcku raznjeli sa Misketom a ne sa Papetom samo sto to vecina vas namjerno i svjesno presucuje!!! Dvije fenomenalne asistencije Misimovica a sad u ekipi nemamo covjeka koji zna da pogodi i jednog naseg napadaca.Tomahawk11 wrote:Pa je li bilo jasno da je sa Papetom puklo na SP, svi su to vidjeli, ali ne i ovi iz saveza i produze mu ugovor...i onda krecu porazi....i onda oni da se operu, smijene Papeta....a savez i dalje jase i jebe nas sve redom.hrasno38 wrote:
Ko je napisao o kakvoj prednosti.......napenalila nas Belgija a prije toga nas napenalio jebeni Izrael i jos jebeniji Kipar sa velikim Papetom na celu!!!
Uz duzno postovanje, mi smo s Papetom puno bolju Grcku raznijeli u Zenici.
Ja sve kontam da neki trio Besic, Cimirot, Pjanic je buduca osovina nase reprezentacije. Nema ko drugi, realno.Melbourne_Australia wrote:
Ti si tad imao dva vrhunska vezna igraca koji su
sve znali...Danas imas samo jednog i to je velika razlika..
Pa nema vise Misimovica, pravi novi vezni red, za to si zaduzen kao selektor.hrasno38 wrote:
Mi smo Grcku raznjeli sa Misketom a ne sa Papetom samo sto to vecina vas namjerno i svjesno presucuje!!! Dvije fenomenalne asistencije Misimovica a sad u ekipi nemamo covjeka koji zna da pogodi i jednog naseg napadaca.
Vi ne shvatate da nije sve u taktici, kvalitet prevladava taktiku dosta puta...Da je sut Dzeke usao ili sut Bicakcica ne bi ovoliko mi srali..3 boda se pikaju rekli bi...Jebo mesu on ce otici i doci ce drugi ali nema tu vise puno kvaliteta...Ibisevic ostario ...Mi trenutno imaml 2 dobra igraca i jednog koji to moze biti , ostalo je suhi prosjek...Tomahawk11 wrote:Reci da se zajebajes. Mislim ovo za selektora. Gdje to ima da selektor ubaci igraca, pa ga poslije ponovo zamijeniMelbourne_Australia wrote:Fascinatno je koliko nasi ljudi misle da je selektor glavni krivac....A niko ne misli da je
manjak znanja i kvaliteta igraca u pitanju...Ovdje ljudi spominju Duljevica ...Decko ne pravi razliku u nasoj kurcevoj ligi a da igra za repreze, isto vazi i za Stevanovica...Jednostavno nemamo kvalitet ...Imamo jednog veznog igraca da valja i to bi bilo to....Ps..Cist penal nije sviran za nas...![]()
Trebao je Besica ranije ubaciti. Trebao je sa Cimirotom pojacati vezni red. Trebao je ubaciti Stevanovica umjesto Lulica kad se povrijedio. Da je poceo sa Cimirotom (umjesto Jajala), mogao je Kodru ubaciti umjesto Ibisevica. Ali, on izgleda ne smije zamijeniti Ibisevica.
Naravno da je selektor glavni krivac. Igra ti Visca (Vrsko II), ti slijezes ramenima. Hajde, trudi se, srcan je, al korist skoro nikakva od njega.
Nemoj onda pricati da se boris za plasman. Losa ti ekipa, bitno je ucestvovati u kvalifikacijama, eno i Andora ubode, pa i mi cemo protiv Gibraltara i takvih. Sto je najtuznije, Grci nisu skoro nista odigrali. Bezopasni. Par kontri ono kad smo bas pali. I nemaju nikog da to spakuje.
Svejedno, to ne umanjuje nas ocaj. Oni dosli po bod. A eno rece Sibicar na selektorovoj temi da je i on usao u utakmicu sa bodom. Kako nam to odgovara? Ako se poklopi....jebo to. Ne valja. Hocu da gledam reprezentaciju da gazi protivnika. Bar dok jos imamo kojeg klasnog igraca. Kad spadnemo na stroge prosjeke, onda ce biti svejedno.
A zasto? Je li Jajalo rijesenje na duze staze?SmokingMan wrote:Teško da će Meša njih trojicu zajedno staviti na sredinu,pa i u nekoj prijateljskoj tekmi.
Pricas hejterske gluposti, ocigledno da veze o zivotu nemashrasno38 wrote:Mi smo Grcku raznjeli sa Misketom a ne sa Papetom samo sto to vecina vas namjerno i svjesno presucuje!!! Dvije fenomenalne asistencije Misimovica a sad u ekipi nemamo covjeka koji zna da pogodi i jednog naseg napadaca.Tomahawk11 wrote:Pa je li bilo jasno da je sa Papetom puklo na SP, svi su to vidjeli, ali ne i ovi iz saveza i produze mu ugovor...i onda krecu porazi....i onda oni da se operu, smijene Papeta....a savez i dalje jase i jebe nas sve redom.hrasno38 wrote:
Ko je napisao o kakvoj prednosti.......napenalila nas Belgija a prije toga nas napenalio jebeni Izrael i jos jebeniji Kipar sa velikim Papetom na celu!!!
Uz duzno postovanje, mi smo s Papetom puno bolju Grcku raznijeli u Zenici.
Tomahawk11 wrote:Pa nema vise Misimovica, pravi novi vezni red, za to si zaduzen kao selektor.hrasno38 wrote:
Mi smo Grcku raznjeli sa Misketom a ne sa Papetom samo sto to vecina vas namjerno i svjesno presucuje!!! Dvije fenomenalne asistencije Misimovica a sad u ekipi nemamo covjeka koji zna da pogodi i jednog naseg napadaca.
Nista se ne presucuje. Kazes dvije asistencije, pa proigravao je i Pjanic veceras, al ona klada Visca se useptrlja i pisi propalo.
Ne bih se slozio da je samo Misimovic bio prevaga. Ona ekipa je odnijela Grcku sa terena, igrao se strasan presing, sijevalo je sa svih strana, nisu mogli disati. Nije Misimovic igrao taj presing sigurno.
Realno i nema ko drugi....U spic dodaj Bajica Hodzica uz Edina dokleTomahawk11 wrote:Ja sve kontam da neki trio Besic, Cimirot, Pjanic je buduca osovina nase reprezentacije. Nema ko drugi, realno.Melbourne_Australia wrote:
Ko zeljini igraci svojevremeno na bilinom poljumali_milojica wrote:Onaj pomocnik francuz najaci. Izbio Grku zube, sasuo mu ih u grlo
DaTipicoti wrote:Grcka igra bez pola tima, dva zadnja igraca imaju poslije 20 min. zute Kartone ...... a mi igramo kao da vodimo 2:0.
Naravno da se pikaju, cak i da smo dobili penal na kraju i dali gol, ko te pita. Ali da bi bilo i dalje gorcine, bilo bi. Navikli smo se na puno bolju igru, jbg.Melbourne_Australia wrote:
Vi ne shvatate da nije sve u taktici, kvalitet prevladava taktiku dosta puta...Da je sut Dzeke usao ili sut Bicakcica ne bi ovoliko mi srali..3 boda se pikaju rekli bi...Jebo mesu on ce otici i doci ce drugi ali nema tu vise puno kvaliteta...Ibisevic ostario ...Mi trenutno imaml 2 dobra igraca i jednog koji to moze biti , ostalo je suhi prosjek...
Melbourne_Australia wrote:Realno i nema ko drugi....U spic dodaj Bajica Hodzica uz Edina dokleTomahawk11 wrote:Ja sve kontam da neki trio Besic, Cimirot, Pjanic je buduca osovina nase reprezentacije. Nema ko drugi, realno.Melbourne_Australia wrote:
moze...Duljevic i Stevanovic sa klupe da igraju vise..
A kad smo to imali vise?Melbourne_Australia wrote:Vi ne shvatate da nije sve u taktici, kvalitet prevladava taktiku dosta puta...Da je sut Dzeke usao ili sut Bicakcica ne bi ovoliko mi srali..3 boda se pikaju rekli bi...Jebo mesu on ce otici i doci ce drugi ali nema tu vise puno kvaliteta...Ibisevic ostario ...Mi trenutno imaml 2 dobra igraca i jednog koji to moze biti , ostalo je suhi prosjek...Tomahawk11 wrote:Reci da se zajebajes. Mislim ovo za selektora. Gdje to ima da selektor ubaci igraca, pa ga poslije ponovo zamijeniMelbourne_Australia wrote:Fascinatno je koliko nasi ljudi misle da je selektor glavni krivac....A niko ne misli da je
manjak znanja i kvaliteta igraca u pitanju...Ovdje ljudi spominju Duljevica ...Decko ne pravi razliku u nasoj kurcevoj ligi a da igra za repreze, isto vazi i za Stevanovica...Jednostavno nemamo kvalitet ...Imamo jednog veznog igraca da valja i to bi bilo to....Ps..Cist penal nije sviran za nas...![]()
Trebao je Besica ranije ubaciti. Trebao je sa Cimirotom pojacati vezni red. Trebao je ubaciti Stevanovica umjesto Lulica kad se povrijedio. Da je poceo sa Cimirotom (umjesto Jajala), mogao je Kodru ubaciti umjesto Ibisevica. Ali, on izgleda ne smije zamijeniti Ibisevica.
Naravno da je selektor glavni krivac. Igra ti Visca (Vrsko II), ti slijezes ramenima. Hajde, trudi se, srcan je, al korist skoro nikakva od njega.
Nemoj onda pricati da se boris za plasman. Losa ti ekipa, bitno je ucestvovati u kvalifikacijama, eno i Andora ubode, pa i mi cemo protiv Gibraltara i takvih. Sto je najtuznije, Grci nisu skoro nista odigrali. Bezopasni. Par kontri ono kad smo bas pali. I nemaju nikog da to spakuje.
Svejedno, to ne umanjuje nas ocaj. Oni dosli po bod. A eno rece Sibicar na selektorovoj temi da je i on usao u utakmicu sa bodom. Kako nam to odgovara? Ako se poklopi....jebo to. Ne valja. Hocu da gledam reprezentaciju da gazi protivnika. Bar dok jos imamo kojeg klasnog igraca. Kad spadnemo na stroge prosjeke, onda ce biti svejedno.
Sve kreće od selektora. On je glavni krivac, neće biti valjda Džeko ili Pjanić. Ima i manjka znanja i kvalitete igrača, ali opet nisu glavni krivci.Melbourne_Australia wrote:Fascinatno je koliko nasi ljudi misle da je selektor glavni krivac....A niko ne misli da je
manjak znanja i kvaliteta igraca u pitanju...Ovdje ljudi spominju Duljevica ...Decko ne pravi razliku u nasoj kurcevoj ligi a da igra za repreze, isto vazi i za Stevanovica...Jednostavno nemamo kvalitet ...Imamo jednog veznog igraca da valja i to bi bilo to....Ps..Cist penal nije sviran za nas...
Mogu zato sto su brzi, a ovi spori...Cimirot je najkvalitetniji nas vezni igrac, uz Pjanketa naravno, a ne igra, smijesno fakat...channel10 wrote:Sta vam je ba ljudi? O kakvim Duljevicima, Cimirotu ili Stevanovicu pricate? Jel vi fakat mislite da oni mogu vise od grijanja klupe?!?!
Malo se saberite.