IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post Reply

VAŠA POLITICKA OPCIJA NA IZBORIMA 2012.g. U OPĆINI/OPŠTINI ILIDŽA?

Poll ended at 15/10/2012 15:44

SDP-SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH - SINANOVIĆ MUSTAFA
65
33%
SDA-STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE - MEMIĆ SENAID
62
31%
SBB BIH-SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BiH - LAKOTA RASIM
34
17%
NDS-NAPREDNA DEMOKRATSKA STRANKA - MAHMUTOVIĆ HUSEIN
8
4%
SBiH-STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU - GODINJAK SENAHID
13
7%
BNS-BOSANSKOHERCEGOVAČKA NARODNA STRANKA - KEREŠ JASMIR
15
8%
BPS-SEFER HALILOVIĆ - KRESO ENVER
2
1%

Total votes: 199

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#826 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by JoseMujica »

Superhik_ wrote:fakat, dužnost svakog slobodnomislećeg bića
je da glasa protiv memića. :D

po mojoj procjeni jedino ga može ugroziti sinanović? šta vi velite? pored kereša, naravno. :D
jel ovo jelečaka ložiš :lol: :lol: :lol:

i moja je opcija skontati ko realno može skinuti Memića...pri tome ne glasam za jer volim neku stranku, već glasam protiv Memića, ratnog profitera, kriminalca i prevaranta
JoseMujica

#827 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by JoseMujica »

superhik...sve što si napisao :thumbup:
JoseMujica

#828 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by JoseMujica »

ne znaš koliko mi je drago što u ovom blatu još ima normalnih ljudi koji misle svojom glavom :thumbup:
šteta što ove Memlijeve tajne talove nisu nabacili ranije da se proslijedi novinama...sad je kasno jer je sutra predizborna šutnja , pa neće niko štampati
JoseMujica

#829 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by JoseMujica »

i u Memlijnom slučaju najjeftinija roba :-)
wojtek

#830 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by wojtek »

Klikeraš wrote:
JoseMujica wrote:..
Ako sve ovo prođe kod naroda, onda stvarno ovaj narod bolje i ne zaslužuje :-) :-) :-) :-) :-) :-)
wojtek

#831 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by wojtek »

definitivno moj izbor je Senahid Godinjak DUGI,jer sam siguran da ce biti najbolji nacelnik kojeg je Ilidza imala.Kome nije jasno dovoljno je da dodje veceras u 20:00 h KSC Ilidza i saslusa ovog covjeka.
JoseMujica

#832 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by JoseMujica »

mislim da je već pojašnjeno da je Godinjak bio prvi izbor OO SDA Ilidža za kandidata za načelnika Općine Ilidža, ali je intervencijom Centralnog Komiteta SDA nametnut Memlija Višnjić, nakon čega Godinjak istupa iz SDA (prije nekih 6 mjeseci) i traži drugu stranku gdje će biti kandidat za načelnika.

Huso M. je pokušao isto, ali kada ga niko nije hOtio osniva novu stranku i to Naprednu Demokratsku, iako ni CSI vještačenjem nije utvrđeno po čemu je Napredna a po čemu Demokratska
Klikeraš

#833 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

Superhik_ wrote:
wojtek wrote:definitivno moj izbor je Senahid Godinjak DUGI,jer sam siguran da ce biti najbolji nacelnik kojeg je Ilidza imala.Kome nije jasno dovoljno je da dodje veceras u 20:00 h KSC Ilidza i saslusa ovog covjeka.
izvini, ali nepismeni ljudi (a difovci to bez sumnje jesu, pogotovo ovi poslijeratni) ne dolaze u obzir, po defultu ih križam.
Ti ne gotiviš difovce, a meni brate ne leže ni ovi sa budžeta što bi promijenili fotelje i maksimalno "muzu po zakonu" sve beneficije što im ovaj truhli sistem omogućava, a niko ga ne želi mijenjati.
:x :x :x :x :x
Klikeraš

#834 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

A čim se podržava i Godinjak to svi pušu u isto SDA=SBiH=SDP (kao do sada, gledajući vijećnike)
legalista

#835 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

_Reds_ wrote:Ko ima najbolje sanse da skine Memica.

Veceras se zadesih na Ilidzi kad je bio ovaj centralni skup grobara Ilidze, i tacno ni 20 ljudi facom nisam znao. Ne znam od kud oni ljudi, a bilo je mislim oko 400 !

Hajde ujedinimo se, da vidimo ko ima najbolje sanse i dajte njemu podrsku, ne bacajmo glasove bez veze, i ne pomazimo tako Visnjicu.
daj prijedlog da vidimo šta kaže raja
Aqua_S

#836 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Aqua_S »

bogami isti potpis..Višnjić se izgleda halalio....Amiinnn :lol: :lol: :lol:
legalista

#837 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

Superhik_ wrote:
Klikeraš wrote:[
Ma odmaže on sam sebi, nije mu potreban više niko ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Ali kako si pisao ovako, onako pa onda buuuuum Sinanović, dosljedno nema šta :-D :-D :-D :-D
Vjerovatno ti je i u anketi boldiran već odavno ;-) , a izbori su za 2 dana ;-)
u anketi je boldiran juče. dakle, samo tokmaci ne mijenjaju stavove. ja sam svoj isključivo promijenio zbog memića. i to je što se tiče izbora načelnika. da iko drugi od kandidata ima šanse da ga ugrozi imao bi šanse da dobije moj glas. ako ti vidiš još nekoga da je ozbiljniji kandidat reci. moji stavovi nisu zacementirani iako je preostao samo jedan dan. glede vijeća, tu još nisam odlučio, možda ugledam nekoga poznatog, nekog poput dženi. :D

i još da podvučem, ne sviđa mi se sinanović nimalo, ali i crni đavo (osim možda fahrine stranke) je bolji od memića. žalosno ali istinito
da nebi bacao glas bez veze glasaj za mahmutoviča on jedini može da skine višnjiča
Klikeraš

#838 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

J.bga znao je da ga ne podržava OO i sad plače ko koka :D :D :D :D :D

Zato nisam za ove koji su kušali vlast i sada obećavaju, a šutili su :evil:
JoseMujica

#839 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by JoseMujica »

Superhik_ wrote:
Aqua_S wrote:bogami isti potpis..Višnjić se izgleda halalio....Amiinnn :lol: :lol: :lol:
još neka pokupi prnje, sekretara općine i onaj voćnjak.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: treba mu ga pred kuću presaditi, al o njegovom trošku

ps

al ne pravite ražanj dok je zec u šumi...Višnjićeva jedina šansa je rasipanje glasova SDP-SBB-SBiH (s obzirom da OO SDA agitiraju za Dugog)...ne znam zašto ali mi Huso nije izgledna opcija za prva tri mjesta...potrošen lik kojeg ni komšiluk ne gotivi

moje mišljenje jedino SDP ili SBB imaju šansu a oba kandidata su bezveze
BZS40

#840 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by BZS40 »

JoseMujica wrote:
Superhik_ wrote:
Aqua_S wrote:bogami isti potpis..Višnjić se izgleda halalio....Amiinnn :lol: :lol: :lol:
još neka pokupi prnje, sekretara općine i onaj voćnjak.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: treba mu ga pred kuću presaditi, al o njegovom trošku

ps

al ne pravite ražanj dok je zec u šumi...Višnjićeva jedina šansa je rasipanje glasova SDP-SBB-SBiH (s obzirom da OO SDA agitiraju za Dugog)...ne znam zašto ali mi Huso nije izgledna opcija za prva tri mjesta...potrošen lik kojeg ni komšiluk ne gotivi

moje mišljenje jedino SDP ili SBB imaju šansu a oba kandidata su bezveze
:-D Pozdravio vas ovaj Mirza Hulusic iz Novog Sarajeva... Hahahaha
JoseMujica

#841 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by JoseMujica »

Superhik_ wrote:
Mislim da su oni veće zlo od memića samog. načelnik koji uopće ne živi na ilidži, kako ti to zvuči?
sve i da živi i to u neboderu koji je sagradio, ne bi Tornjakove zaokružio ni za šta

PS

al jarane Memlija kupuje sve redom....
Hutba na džuma namazu koju je danas uputio glavni Ilidžanski imam Enver Prolaz, javno pozivajući džematlije da svoj glas na lokalnim izborima u nedjelju daju SDA i njegovom načelniku Senaidu Memiću izazvalo je veliko nezadovoljstvo među građanima ove sarajevske općine.

Ogorčeni takvim potezima imama, građani koji su se obratili našoj redakciji ustvrdili su da je “ potez imama Prolaza krajnje bezobrazan prema vjernicima koji dolaze u džamiju da bi se molili Bogu, a ne slušali političke govore”

Ovo je strašno, skandalozno, neprimjereno za jednog vjerskog službenika. Ko je on da poziva ljude da glasaju za bilo koju stranku. Njegovo je da drži vjerske govore, što mu dužnost i nalaže. Tvrdeći da je Memić najzaslužniji što je uplaćeno 100.000 eura za gradnju džamije na Ilidži je njegova sramota I načelnika Memića. Zbog čega onda nije rekao kako je moguće da građani Ilidže već 17 godina nemaju džamiju – kaže ogorčeni građanin Ilidže.

Višnjiću i ja sam na prodaju...cijena sitnica...stan od 80 m2 + radno mjesto gdje se ne radi u nekom SDA poduzeću sa neto plaćom od cca 2500 + KM i ako treba ima da mi višnja iz šupka raste
jon_jovi

#842 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by jon_jovi »

Parola: SDA - SNAGA BiH. Hajd OK. Slažem se, legitimno je. Ali gdje je pamet? Zašto ne parola: SDA PAMET BiH?
Ako u SDA nema pameti ima je kod Mustafe Sinanovića. Pamet je potrebna da bi predvodila i pametne i snažne.
PAZI

#843 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by PAZI »

ma vi ilidžanci...ovo ozbiljno pitam
jeli ovaj vaš memija doskora bio predsjednik pokretača otpora :?:ako je bio a ako je istina(nema razloga da lažete)to što pišete o njegovom ratnom angažmanu...pa nekide sve u tri .izde materine u ovoj naj nakaradnijoj državi na svjetu :x
FOČANSKI PROPISI

#844 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by FOČANSKI PROPISI »

_Reds_ wrote:Ko ima najbolje sanse da skine Memica.

Veceras se zadesih na Ilidzi kad je bio ovaj centralni skup grobara Ilidze, i tacno ni 20 ljudi facom nisam znao. Ne znam od kud oni ljudi, a bilo je mislim oko 400 !

Hajde ujedinimo se, da vidimo ko ima najbolje sanse i dajte njemu podrsku, ne bacajmo glasove bez veze, i ne pomazimo tako Visnjicu.
Gdje si dosad?
FOČANSKI PROPISI

#845 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Superhik_ wrote:
wojtek wrote:definitivno moj izbor je Senahid Godinjak DUGI,jer sam siguran da ce biti najbolji nacelnik kojeg je Ilidza imala.Kome nije jasno dovoljno je da dodje veceras u 20:00 h KSC Ilidza i saslusa ovog covjeka.
izvini, ali nepismeni ljudi (a difovci to bez sumnje jesu, pogotovo ovi poslijeratni) ne dolaze u obzir, po defultu ih križam.
Nema nam druge,nema nam bolje ,nego da izglasamo Kereša.
Zakopajmo ratne sjekire i glasajmo za budućnost naše djece.
Ne dozvolimo da nam onaj ludak,"Meni ništa ne treba,ja sve imam samo pameti nemam", ,još četiri godine zatrpava bazene.
FOČANSKI PROPISI

#846 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Superhik_ wrote:a evo i fočaka, polijepio je postere, klepio dnevnicu i sad je spreman za šupljiranje na forumu.
Izvini,ali ja dajem ,uvijek, konstruktivne prijedloge,samo vi ne slušate.
ZlatniLJiljani

#847 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by ZlatniLJiljani »

''Meni ništa ne treba,ja sve imam samo pameti nemam", pa onda malo muzike, ako je mozemo tako zvati..

da ne povjerujes.. upish zivi...ali sta ce one nane i dede..na to ce oni i glasati, haj ti nj objasni nesto drugo..nacali razglas na terminal i kao da smo u srednjem vijeku, jos bi te i tukli da glasas za nj.. ma to je katastrofa..helem sta vi mislite narode, kako to ide i kako stvari stoje, da bi na ilidzi mogla cetiri kandidata imati otprilike isto glasova..tj. hoce li odlucivati makar i jedan glas vise ili ce se ponavljati izbori..
jon_jovi

#848 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by jon_jovi »

Superhik_ wrote:a evo i fočaka, polijepio je postere, klepio dnevnicu i sad je spreman za šupljiranje na forumu.
Sad se relaksira uz mahsuziju i internet :lol:
tavustavus

#849 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by tavustavus »

Ne mogu da vjerujem cime se sve sluze..e ovo je prevazislo svaku mjeru..licno sam se uvhjerio i svjedocim da je laz ono sto je objavljeno u avazu...Nazovite bilo koga u policiji i potvrdice vam da je podnesena prijava i da ce se istraziti i da nece ostati na ovome...ovakvom licemjernom politikom ni hitler se nije sluzio...neka im je svima na sramota...mozda zato bas ljudi i ne zele da glasaju za vas...sda snaga bih.. :sax: :dance:
http://www.snagabih.ba/?p=4861
JoseMujica

#850 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by JoseMujica »

ne znaju oni šta je trotoar...pitaj bolje za raspored leja rasada

ps

a naguzili su ih Tornjakovi...imaju insajdera pa imamo Memlić leaks :lol:
Post Reply