Superhik_ wrote:
Mislim da su oni veće zlo od memića samog. načelnik koji uopće ne živi na ilidži, kako ti to zvuči?
sve i da živi i to u neboderu koji je sagradio, ne bi Tornjakove zaokružio ni za šta
PS
al jarane Memlija kupuje sve redom....
Hutba na džuma namazu koju je danas uputio glavni Ilidžanski imam Enver Prolaz, javno pozivajući džematlije da svoj glas na lokalnim izborima u nedjelju daju SDA i njegovom načelniku Senaidu Memiću izazvalo je veliko nezadovoljstvo među građanima ove sarajevske općine.
Ogorčeni takvim potezima imama, građani koji su se obratili našoj redakciji ustvrdili su da je “ potez imama Prolaza krajnje bezobrazan prema vjernicima koji dolaze u džamiju da bi se molili Bogu, a ne slušali političke govore”
Ovo je strašno, skandalozno, neprimjereno za jednog vjerskog službenika. Ko je on da poziva ljude da glasaju za bilo koju stranku. Njegovo je da drži vjerske govore, što mu dužnost i nalaže. Tvrdeći da je Memić najzaslužniji što je uplaćeno 100.000 eura za gradnju džamije na Ilidži je njegova sramota I načelnika Memića. Zbog čega onda nije rekao kako je moguće da građani Ilidže već 17 godina nemaju džamiju – kaže ogorčeni građanin Ilidže.
Višnjiću i ja sam na prodaju...cijena sitnica...stan od 80 m2 + radno mjesto gdje se ne radi u nekom SDA poduzeću sa neto plaćom od cca 2500 + KM i ako treba ima da mi višnja iz šupka raste