Pa de nam sad ispricaj sta ste to vas dvojica muhabetili?! Kako ti sa takvom moralnom snagom i politickom inteligencijom nisi uspio jednog takvog diletanta usmjeriti na pravi put? Zaista me cudi. I zasto se u toku tog tekbira nisi junacki usprotivio toj manipulaciji?JoseMujica wrote:što u čemu je problem? Pa i Titinu bistu danas samo paščad zapišavaju...ako ne računate onaj jedan dan godišnje kad lažni komunisti dođu da se slikaju za naslovnice sa par vijenaca cvijeća![]()
ja vidim Aliju kao izdajnika Republike Bosne i Hercegovine...predsjednika države koji umjesto da bude predsjednik države izabrao da bude vođa jednog plemena i koji je potpisao njenu podjelu legitimizirajući time genocid kao političko sredstvo i legalizirajući njegove rezultate.
Rušeći međunarodno priznatu državu Republiku Bosnu i Hercegovinu Karađić i Boban su tvrdili da ratuju protiv muslimana i Alija im je upravo dao to što su tražili uvodeći bradonje i ideološki impregnirajući ARBiH. Ko je ikada imao susret s njim zna o čemu pričam....nisam jednom tokom rata predsjednika Predsjedništva RBiH pozdravljao tekbirom...i bio u zabludi do Daytona.
Evo napišite pozitivne rezultate njegove vladavine na Republiku Bosnu i Hercegovinu i njene građane....javno se ispričavam....ali molim argumentujte.....nemojte mi samo srati s onim patetičnim ideološkim konstrukcijama tipa mi Bošnjaci-muslimani jedini za BiH..itd...ima reis za to
Trazis argumente a sam se ne drzis cinjenica. Nije on nista birao ni odabrao. Tada nije bilo izbora.
Imas pravo na svoje misljenje, ali malo si pretjerao. Ovim sto si rekao vrijedjas sve zrtve rata, a zrtve nisu samo oni kojih vise nama. Razmisli malo.
I da, sebi dozvoljavas da budes u zabludi, ali drugima ne.