Dress ... elegantna .._BataZiv_0809 wrote: ↑02/10/2024 19:49 Nema veze zanemari sto je Patek
Eto da je Timex isti takav koji bi bio stil
Jel nas malo trolas ?
Moderator: anex
Dress ... elegantna .._BataZiv_0809 wrote: ↑02/10/2024 19:49 Nema veze zanemari sto je Patek
Eto da je Timex isti takav koji bi bio stil
Ovaj ti sebi kupi jarane, nije vele skup
Sve ja to znam prika ali nisam znao gdje da ga smjestim je li u dress watch ili neku hibridnu kategoriju jer djeluje previse masivan da upadne pod manzetne kosulje sto je odlika dress satovaBullet Tooth Tony wrote: ↑02/10/2024 20:12 Ovaj patek je tkz Grand Complication... samo ti ime kaze, ima Perpetual Calendar i split sec crnograph (ne da mi se prevoditi a i ne znam kako bi preveo) ... bas komplikacija
Kad nosis sat od 500k eura on ne upada nigdje osim u oci .. odma ..._BataZiv_0809 wrote: ↑02/10/2024 20:17Sve ja to znam prika ali nisam znao gdje da ga smjestim je li u dress watch ili neku hibridnu kategoriju jer djeluje previse masivan da upadne pod manzetne kosulje sto je odlika dress satovaBullet Tooth Tony wrote: ↑02/10/2024 20:12 Ovaj patek je tkz Grand Complication... samo ti ime kaze, ima Perpetual Calendar i split sec crnograph (ne da mi se prevoditi a i ne znam kako bi preveo) ... bas komplikacija
Meni je jedan bio izletio ali nisam kupio jer hocu da nadjem "pravi" murph sa Eureka na sekundarici, to je onaj veci, ne 38 pa nisam siguran kako ce mi stajati ..tramvajtrojka wrote: ↑28/09/2024 22:41Nekako mi uz sam brend, izradu sata nekako ide da mu je automatik mehanizamBullet Tooth Tony wrote: ↑28/09/2024 22:20 Na tacni sam imao Mido, Doxu sub 600, Hamilton khaki scuba i jos par njih.... za istu cijenu (par stoja vise) sam izabrao tag koji mozda na slikama izgleda jeftinije ali za klasu kvalitetniji sat (izradom) od pomenutih ... sportska varijanta, kao drugi ili treci izbor .. trazio sam nesto na gumi ili nato/platnu ...
Glupo je ovaj tag kupiti kao jedini sat koji bi imao i nosio .
Sto je morao biti automatik ? Meni su i quartz satovi ok ..
Joj kad spomenu Hamiltona u Milanu imadoh priliku procackati 38mm verziju murpha naci ljubav na prvi pogledvelicina savrsena
valja se skupiti lova za njega
Strasno fino kuciste izgleda u ovoj kombinaciji cajgera

Jako lijep, radi kako treba. Izgleda da je i izrađen kvalitetno.
Diveri vaćinom ne, Rolex većinom ne.
Zgembo Adislić, jesi li to ti?Arminovski wrote: ↑08/10/2024 23:06Diveri vaćinom ne, Rolex većinom ne.
Milanese favorit. Diže svaki sat. Usput i najudobnija metalna narukvica.
https://www.strapcode.com/pages/what-is ... iZnCVLiyIC
nek je hairli