GandalfSivi wrote: ↑15/02/2023 01:44
Spit_fire wrote: ↑15/02/2023 01:42
Ma ajde ba ja pokusam da ti banalno objasnim ti odes u dubiozu...
Cuj dubiozu. Hajde konkretno. Znaci, Osmica oli ti Bakirova pudlica je odobrio sigurnosnu provjeru Zarka Lakete. Da li si rijec protiv toga napisao, ili se bavis ljudima koji veze sa tim nemaju?
Evo napisacu..yebem im od od radi toga ako je njihovo djelo? E haj sad ri meni konkretno objasni kako je osmorci prihvatljivo da prihvate ovakvo nesto? Cak ni da makar reda radi ne osude?
Pa jel za sve zivo mora bit argument SDA je? Jbt isto free jail karta za svaku glupost koju urade ..e hajmo SDA..
Uostalom nije to nikakava tajna da Dino pored svega ima maltene privatni sukob sa Sebijom i Osmicom..spreman je glavu na panj za diplomu i osmicinu ulogu u tome a za ovakvo nesto nije spreman ni slova rec? Institucije jacanje, sposobni a ne podobni, osmica vaki naki i eto sad sta ..nista?
Prica kako ga je slikavo po kafama..sto sad ne dodje i kaze EVO STA RADI STAVLJA KRIMOSE DA BUDU POLICAJCI I TO GLAVNI? Rece al u qrcu jer bi ga relaksirani i novi Dodik pozvao da mi objasni par stvari
Oni su na crnim listama uaaa bum eo ovaj nama valja tisu misu..ovi iz NS nestali sa lica zemlje otksd se uvaljase po foteljama
Krimosi vaki naki uaaa bum eo ovaj nama dobar tisu misu..
Znaci hoces mi rec da u sustini oni nemaju nista protic toga sto je SDA radila nego sa je problem sto oni nisu imali korist jer nisu mogli doc tu od SDA i sad kad su dosli koga boli briga?