Milorad Dodik ALL ABOUT
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#80476 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Do tebe je.
-
kritikos
#80477 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prema današnjem ping-pong meču, neupitno je da će se ova združena gamad iživljavati na ovm narodu još nekih 20 godina. Dođe lik u posjetu, prcne malo izjavama i ljuljne Trebinje je srpski grad, i onda se digne pola Bosne da medijskim reakcijama ubiju Boga u njemu. Znači, portali se zapalili rekacijama, to su analize, stavovi, mišljenja, ljutnja, gnjev i prijetnje. I shvatiš da od izjave do sada nema više ni jedne vijesti o Covid-19. Baciše pandemiju na margine medijskog prostora novim prebacivanjem celuloidne izjave preko nacionalne mrežice političkog stonoteniskog hastala. Nema ovdje hajra.
-
sportman1
#80478 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srbijanska taktika je upravo to sto je debeli danas izrekao- zamjena Rs za Kosmet.
Srbija intenzivno radi na tome otkako je Dodik 2006. preuzeo vlast i radice bilo ko da bude na vlasti.
Danasnja izjava je probni balon za MZ i trazi se neutralna, relativizirajuca ili najbolje pozitivna reakcija od MZ.
Rs su dali sve osim priznanja. Imaju sadrzaj a nemaju formu -priznanje i stolicu u UN.
Rijesenje ne postoji jer ne moze 1.6 miliona bosanskih Bosnjaka da ratuje plus antiislamski filing u EU i Evropi.
Trpljenje za sve i nista drugo.
Obican svijet placa ovakvo stanje neskladnosti i neuskladjenosti na drzavnom nivou.
To kosta.
Srbija intenzivno radi na tome otkako je Dodik 2006. preuzeo vlast i radice bilo ko da bude na vlasti.
Danasnja izjava je probni balon za MZ i trazi se neutralna, relativizirajuca ili najbolje pozitivna reakcija od MZ.
Rs su dali sve osim priznanja. Imaju sadrzaj a nemaju formu -priznanje i stolicu u UN.
Rijesenje ne postoji jer ne moze 1.6 miliona bosanskih Bosnjaka da ratuje plus antiislamski filing u EU i Evropi.
Trpljenje za sve i nista drugo.
Obican svijet placa ovakvo stanje neskladnosti i neuskladjenosti na drzavnom nivou.
To kosta.
-
sportman1
#80479 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovakve slicne izjave je dao i Milanovic u Crnoj Gori gdje je pricao o trecem entitetu u Bih kao da je fakat a ne fikcija.
On zna da reakcija na takve izjave samo jos vise homogenizira etnicki podjeljenu Bih i da je za Bih kao drzavu kontraproduktivna.
Zna vrlo dobro a opet je plasira u medije.Zasto?
Pa zato sto stvarno zeli treci entitet u Bih.
Zato sto stvarno zeli etnicku podjelu federacije.
On zna da reakcija na takve izjave samo jos vise homogenizira etnicki podjeljenu Bih i da je za Bih kao drzavu kontraproduktivna.
Zna vrlo dobro a opet je plasira u medije.Zasto?
Pa zato sto stvarno zeli treci entitet u Bih.
Zato sto stvarno zeli etnicku podjelu federacije.
-
sportman1
#80480 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dumpa wrote: ↑23/07/2020 14:42Trebinje je srpski grad koliko i Honolulu, to ovaj srpski papak odlično zna. Zna da je Trebinje samo i isključivo bosanskohercegovački grad, ali mora malo da baca gluposti radi srpske sirotinje.
Kao i ono laktaško govedo što entitet, koji je lokalna zajednica i podstanar u BiH, naziva državom. Mora srpska sirotinja malo da kusa velikosrpske supice.
Trebinje je prvo rs a onda bih.
Redosljed je bitan.
Kada pricas sa drugovima Trebinje je primarno srpsko a potom i od ostalih.
- problemnatravunu
#80481 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pustite se suplje, jer na pomolu je novi investicioni ciklus:
Od: Upravitelj,
International Commercial Bank
Kumasi ogranak Ghana
Pozdrav Dragi,
Moje ime je Micheal Asamba, direktor poslovnice International Commercial Bank (ICB), podružnica Kumasi u Ghana. Dobio sam vaše podatke tijekom moje pretrage putem interneta. Oženjen sam, možda bi vas zanimalo da čujete da sam čovjek mira i da ne želim problem, ali ne znam kako ćete se zbog toga osjećati jer možda imate dvostruki um. Ali kažem vam da je to stvarna stvar i da se nećete požaliti nakon što ste izvršili ovu transakciju sa mnom. Nadam se samo da možemo pomoći jedni drugima. Ali ako ne želite ovu poslovnu ponudu, zaboravite je i više vas neću kontaktirati.
Pakirao sam financijsku transakciju koja će biti od koristi za oboje, kao regionalni menadžer International Commercial Bank , moja je dužnost da na kraju svake godine. Otkrio sam da je moja poslovnica u kojoj sam ja menadžer zaradila pet milijuna, petsto tisuća dolara [$5, 500.000.00] kojih moj glavni ured nije svjestan i da to nikada neće biti svjestan. Od tada ovaj fond stavljam na račun suspenzijskog računa bez ikakvog korisnika.
Kao službenik banke ne mogu biti izravno povezani s ovim fondom, pa me je obavijestio da se obratim vama radi nas, kako biste mogli pomoći i primiti taj fond na svoj bankovni račun kako bismo ga podijelili. Znači Iako ćete imati 35% ukupnog fonda, imajte na umu da praktički nema rizika, to će biti banka do bankovnog prijenosa, sve što trebam od vas je da podnesem zahtjev za originalnim depozitorom ovog fonda koji je uložio depozit kod našeg podružnica tako da moj Glavni ured može naručiti prijenos na vaš određeni bankovni račun.
Ako prihvatite ovu ponudu da radite sa mnom, vrlo ću je cijeniti. Čim primim vaš odgovor, dat ću vam detalje kako to možemo uspješno postići.
Lijepi Pozdrav,
Micheal Asamba

Od: Upravitelj,
International Commercial Bank
Kumasi ogranak Ghana
Pozdrav Dragi,
Moje ime je Micheal Asamba, direktor poslovnice International Commercial Bank (ICB), podružnica Kumasi u Ghana. Dobio sam vaše podatke tijekom moje pretrage putem interneta. Oženjen sam, možda bi vas zanimalo da čujete da sam čovjek mira i da ne želim problem, ali ne znam kako ćete se zbog toga osjećati jer možda imate dvostruki um. Ali kažem vam da je to stvarna stvar i da se nećete požaliti nakon što ste izvršili ovu transakciju sa mnom. Nadam se samo da možemo pomoći jedni drugima. Ali ako ne želite ovu poslovnu ponudu, zaboravite je i više vas neću kontaktirati.
Pakirao sam financijsku transakciju koja će biti od koristi za oboje, kao regionalni menadžer International Commercial Bank , moja je dužnost da na kraju svake godine. Otkrio sam da je moja poslovnica u kojoj sam ja menadžer zaradila pet milijuna, petsto tisuća dolara [$5, 500.000.00] kojih moj glavni ured nije svjestan i da to nikada neće biti svjestan. Od tada ovaj fond stavljam na račun suspenzijskog računa bez ikakvog korisnika.
Kao službenik banke ne mogu biti izravno povezani s ovim fondom, pa me je obavijestio da se obratim vama radi nas, kako biste mogli pomoći i primiti taj fond na svoj bankovni račun kako bismo ga podijelili. Znači Iako ćete imati 35% ukupnog fonda, imajte na umu da praktički nema rizika, to će biti banka do bankovnog prijenosa, sve što trebam od vas je da podnesem zahtjev za originalnim depozitorom ovog fonda koji je uložio depozit kod našeg podružnica tako da moj Glavni ured može naručiti prijenos na vaš određeni bankovni račun.
Ako prihvatite ovu ponudu da radite sa mnom, vrlo ću je cijeniti. Čim primim vaš odgovor, dat ću vam detalje kako to možemo uspješno postići.
Lijepi Pozdrav,
Micheal Asamba
-
dragan53
#80482 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovaj je danas začinio dan...došau pred vučića u Audiju Q8 
https://www.avaz.com/potez-dana-vla ... 50-000-km/
https://www.avaz.com/potez-dana-vla ... 50-000-km/
-
mishic
#80483 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I ovo danas u BL kao ono u Srebrenici: "...pravac Bratuuunac..."
Baška mi a baška ostatak svijeta... Sav svijet se iz čista mira okrenuo protiv nas... A mi među prvima u Evropi...
Da nije opasno bilo bi smiješno!!!
Baška mi a baška ostatak svijeta... Sav svijet se iz čista mira okrenuo protiv nas... A mi među prvima u Evropi...
Da nije opasno bilo bi smiješno!!!
- dumpa
-
swanfilter
#80485 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Drugovi iz Tokija i Milvokija. Teferice ponekad u Trebinju. Samo njihovom ...
-
sportman1
#80486 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Janjicar
#80487 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nekako su svi upravu, i Vučić a i najjači u Bošnjaka.
Na papiru je jedno u stvarnosti drugo.
Na papiru je jedno u stvarnosti drugo.
-
archi_a
#80488 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Iskreno, u glavnom gradu i nije baš poželjan. IzbEgava taj dolazak jer zna da će morati odgovarati na mnoga škakljiva pitanja. I de facto i de jure je on slijetanjem na Mahovljane došao u Bosnu i Hercegovinu (avion ulaskom u BiH zračni prostor je kontaktiran i pozdravljen od strane kontrolora BiH, na aerodromu ga je dočekala granična policija BiH) samo što ima dovoljno punoglavaca koji će više vjerovati miloradovom "verbalnom deliktu i pravu da sanja" već ustavu, faktima, dokumentima, svom razumu, očima i ušima. 
Naravno, srbijanska režija je sve izrežirala, tako da se vidi samo ono što oni hoće da se vidi. Činjenica je da je više obezbjeđenja nego ljudi koji ga dočekuju, novinarske ekipe se prebacuju od tačke do tačke, pod pratnjom i svi stoje onako kako im je rečeno i gdje im je rečeno. I na kraju jedan usiljeni "spontani" aplauz. Nemoj ko da ne bude "spontan".
Naravno, srbijanska režija je sve izrežirala, tako da se vidi samo ono što oni hoće da se vidi. Činjenica je da je više obezbjeđenja nego ljudi koji ga dočekuju, novinarske ekipe se prebacuju od tačke do tačke, pod pratnjom i svi stoje onako kako im je rečeno i gdje im je rečeno. I na kraju jedan usiljeni "spontani" aplauz. Nemoj ko da ne bude "spontan".
- Maraschino
#80489 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kada tu organizacionu jedinicu nazovemo genocidni brlog oni se ljute, kada ih nazovemo djikanima, velikosrbima i cetnicima...oni se ljute a mi se kao ne bi trebali ljutiti ako etnicki ocisceno Trebinje nazovu srpskim.dumpa wrote: ↑23/07/2020 14:42Trebinje je srpski grad koliko i Honolulu, to ovaj srpski papak odlično zna. Zna da je Trebinje samo i isključivo bosanskohercegovački grad, ali mora malo da baca gluposti radi srpske sirotinje.
Kao i ono laktaško govedo što entitet, koji je lokalna zajednica i podstanar u BiH, naziva državom. Mora srpska sirotinja malo da kusa velikosrpske supice.
- RunnerX
- Maraschino
#80491 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dragan53 wrote: ↑23/07/2020 15:36 Znači ne mogu da vjerujem da je ovo rekao....
Dodik: Hrvatska će dobiti 21 milijardu a nas nema nigdje, to je nekorektno, ja sam za evropski put
– To je nekorektan odnos prema nama. Stalno nam daju neke preporuke, a kada treba da nam pomognu da saniramo štetu i pomognemo privredu, onda nam kažu da smo smiješni – istakao je Dodik.
On je rekao da BiH treba pet milijardi da sanira štetu i pozvao sve funkcionere u BiH da se ujedine i zajedno zatraže od EU taj novac za pomoć BiH da se izbori sa posljedicama pandemije, a onda da se razgovara o evropskim vrijednostima.
https://www.avaz.com/dodik-hrvatska ... opski-put/
- Maraschino
- Maraschino
#80493 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bez veze, cemu ljutnja kada je to opce poznata stvar da je Trebinje srpsko.kritikos wrote: ↑23/07/2020 17:03 Prema današnjem ping-pong meču, neupitno je da će se ova združena gamad iživljavati na ovm narodu još nekih 20 godina. Dođe lik u posjetu, prcne malo izjavama i ljuljne Trebinje je srpski grad, i onda se digne pola Bosne da medijskim reakcijama ubiju Boga u njemu. Znači, portali se zapalili rekacijama, to su analize, stavovi, mišljenja, ljutnja, gnjev i prijetnje. I shvatiš da od izjave do sada nema više ni jedne vijesti o Covid-19. Baciše pandemiju na margine medijskog prostora novim prebacivanjem celuloidne izjave preko nacionalne mrežice političkog stonoteniskog hastala. Nema ovdje hajra.
- dumpa
#80494 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naravno da je došao u BiH, ne znam gdje je tvoj problem sa geografijom i moralom, ali je došao privatno kod svog partnera za pranje para, a ne u državničku posjetu.
To je privatno sijelo dva grobara srpstva, šta tu nije jasno? Ili ti treba crtati kakav je to događaj kad se dva trećerazredna političara sastaju na privatnim imanjima?
Njihovo je pravo da kenjaju pred svojim glasačima, a naše da stvari zovemo pravim imenom.Maraschino wrote: ↑24/07/2020 00:34 Kada tu organizacionu jedinicu nazovemo genocidni brlog oni se ljute, kada ih nazovemo djikanima, velikosrbima i cetnicima...oni se ljute a mi se kao ne bi trebali ljutiti ako etnicki ocisceno Trebinje nazovu srpskim.![]()
-
tindbe
#80495 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako su hiim rekli, svaka čaaast!!kritikos wrote: ↑23/07/2020 17:03 Prema današnjem ping-pong meču, neupitno je da će se ova združena gamad iživljavati na ovm narodu još nekih 20 godina. Dođe lik u posjetu, prcne malo izjavama i ljuljne Trebinje je srpski grad, i onda se digne pola Bosne da medijskim reakcijama ubiju Boga u njemu. Znači, portali se zapalili rekacijama, to su analize, stavovi, mišljenja, ljutnja, gnjev i prijetnje. I shvatiš da od izjave do sada nema više ni jedne vijesti o Covid-19. Baciše pandemiju na margine medijskog prostora novim prebacivanjem celuloidne izjave preko nacionalne mrežice političkog stonoteniskog hastala. Nema ovdje hajra.
Al raja to puši dvije decenije. Isto se vrti u krug, da uzmeš novine iz npr. 2005. i danas, isto sranje se prodaje.
- mayab
#80496 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jašta bre, napala ga agresivna deca nagovorena od političkog Sarajeva.....i ostalih zlotvoraMaraschino wrote: ↑24/07/2020 00:37Ovdje je Vucic taoc iza ograde samo je to neko drugacije slikao.![]()
- mO k3
#80497 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zagustilo je ....Maraschino wrote: ↑24/07/2020 00:35dragan53 wrote: ↑23/07/2020 15:36 Znači ne mogu da vjerujem da je ovo rekao....
Dodik: Hrvatska će dobiti 21 milijardu a nas nema nigdje, to je nekorektno, ja sam za evropski put
– To je nekorektan odnos prema nama. Stalno nam daju neke preporuke, a kada treba da nam pomognu da saniramo štetu i pomognemo privredu, onda nam kažu da smo smiješni – istakao je Dodik.
On je rekao da BiH treba pet milijardi da sanira štetu i pozvao sve funkcionere u BiH da se ujedine i zajedno zatraže od EU taj novac za pomoć BiH da se izbori sa posljedicama pandemije, a onda da se razgovara o evropskim vrijednostima.
https://www.avaz.com/dodik-hrvatska ... opski-put/![]()
![]()
- RunnerX
- Maraschino
- mayab