Casting couch in the pozadina.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- BHCluster
- Maraschino
- P.Starck
#80453 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovog smo onda sami trebali pozvatiarchi_a wrote: ↑15/07/2020 13:48Rusi su napravili plan o zaustavljanju širenja NATO-a na ovom prostoru i podsticanju na vojnu neutralnost. Plan je obuhvatio CG, Sjevernu Makedoniju, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu. U realizaciji tog plana aktivni učesnik je gore spomenuti. Trenutni rezultat: dvije od ove četiri zemlje su u NATO-u. CG 2017, Sjeverna Makedonija 2020.BiH blokirala dolazak ruskog diplomate zbog špijunaže!
Bosna i Hercegovina je blokirala dolazak ruskog diplomate Vladislava Filipova, koji je godinama špijunirao za Rusiju u Sjevernoj Makedoniji i Albaniji, odakle je na koncu i protjeran. Prema našim saznanjima, Rusija je odustala od imenovanja Filipova za vojnog atašea, a nakon što je s bh. strane vrlo jasno poručeno da ruski obavještajac po činu pukovnika nije dobrodošao.idemo dalje, sve do medalje. Kom opanak, kom obojak. Il si bos il hadžija. Ovo ono.
![]()
- Porodice Foht
#80454 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pogledajte slike iz Bosanske Gradiske i talacke krize s nekakvim psihopatom, pa Guardian je naoruzao tu neku specijalnu jedinicu kao SWAT da je u pitanju.
Ima se, moze se, a to sto Vucko kaze da se cudi kako uopste isplate plate u Sumskoj nek sveze macku o rep. Ljudi prkose svim zakonima ekonomske odrzivosti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#80455 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
....i vasioni jelDodik nakon sedam godina konačno odlikovao Đokovića
Novak Đoković je sinoć konačno dobio Orden RS-a koji mu je dodijeljen davne 2013. godine.
Đoković je odličje dobio "zbog izuzetnog doprinosa sportu i afirmacije tenisa na području RS-a, što je također doprinijelo njegovoj afirmaciji u regionu i svijetu".![]()
Iza 7 gora, 7 mora, 7 brda i 7 planina....kad tamo Hanka i lavovi...te ti PreCjednik brže bolje pošalje helikopter da spasi Noleta strašne Hanke aždaJe i lavova, i tako uruči orden star 7 godina...valjda nije zahrDŽo
- bunk
- escobar__
- Maraschino
#80458 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Faca je, a kako mi ga zavuce.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#80459 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
uzas ovo je udar na srBske velikane... ta ce tVump...POTPISAO ODLUKU
|
Trump produžio sankcije zbog opstruiranja Dejtona, Dodik ostao na "crnoj listi"
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- jazzer
#80461 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Povuci ces ti ove rijeci, cim dodje Biden i nakon 4 godine ode, Guardian silazi sa crne liste.Tomahawk11 wrote: ↑17/07/2020 11:25 oDsviro je i on svoje![]()
Sad kad dođe onaj Biden jelima da PreCjednika zakuca za sva vremena na crnu listu
![]()
Zivi bili pa vidjeli
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#80462 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja jedva čekam da se pospem pepelomjazzer wrote: ↑17/07/2020 11:54Povuci ces ti ove rijeci, cim dodje Biden i nakon 4 godine ode, Guardian silazi sa crne liste.Tomahawk11 wrote: ↑17/07/2020 11:25 oDsviro je i on svoje![]()
Sad kad dođe onaj Biden jelima da PreCjednika zakuca za sva vremena na crnu listu
![]()
Zivi bili pa vidjeli.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#80463 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
U međuvremenu...
I na neredima su bili ako koji policijski konj bude povrijeđen da priskoče u pomoć
Molim te lijepo....ovaj MeTkić je toliko neupućen i zalutao....nije mu jasno da je u pitanju humana organizacija koja se bavi zaštitom zlostavljanih životinja"SRBSKA ČAST"
|
Dragan Mektić: Paravojna formacija iz RS-a bliska Dodiku bila je na neredima u Beogradu
Organizacija "Srbska čast" iz Republike Srpske učestvovala je u neredima u Beogradu prošle nedjelje, kazao je medijima u Srbiji bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić.
Mektić navodi da je riječ o ključnim ljudima iz vrha te organizacije koju opisuje kao paravojnu formaciju, grupu ultradesničarske orijentacije osoba s kriminalnom prošlošću, piše beogradski listi Danas. Na pitanje da li je "Srbska čast" povezana s vlašću u RS-u, Mektić je odgovorio potvrdno.
"Oni su vrlo bliski Stranci nezavisnih socijaldemokrata, odnosno Miloradu Dodiku", kazao je.
Govoreći o ulozi Banje Luke u protestima u Srbiji, Mektić kaže da se "Srbska čast" iz RS-a povezala s istoimenom organizacijom u Srbiji.
"Ovi iz Srbije su dolazili ovdje čak i kad su bili izbori u RS-u", kaže Mektić.
Upitan da li misli da "Srbska čast" iz RS-a ima veze s vlašću u Srbiji, Mektić je rekao da nema takva saznanja, ali da je moguće da imaju nešto preko "Srbske časti" u Srbiji.
Mediji u Srbiji prethodnih godina izvještavali su da je vođa "Srbske časti" u Srbiji Bojan Stojković iz Niša, koji je navodno učestvovao u formiranju "paravojske" u RS-u. Poznat je slučaj iz 2019. kada je "Srbska čast" u Nišu otela konja jednom sedamnaestogodišnjaku, tvrdeći da ga je on maltretirao.![]()
I na neredima su bili ako koji policijski konj bude povrijeđen da priskoče u pomoć
- Maraschino
#80464 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sam' da ode odlazeca administracija.jazzer wrote: ↑17/07/2020 11:54Povuci ces ti ove rijeci, cim dodje Biden i nakon 4 godine ode, Guardian silazi sa crne liste.Tomahawk11 wrote: ↑17/07/2020 11:25 oDsviro je i on svoje![]()
![]()
Zivi bili pa vidjeli.
- problemnatravunu
#80466 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma ja, vazda dodika karindža ta odlazeća administracija, a on nikako da skonta da uvijek postoji "odlazeća......." , tako da je to stalni proces karindžanja dokle god se ponašaš kao zadnji fašista i rusofilMaraschino wrote: ↑17/07/2020 23:58Sam' da ode odlazeca administracija.jazzer wrote: ↑17/07/2020 11:54Povuci ces ti ove rijeci, cim dodje Biden i nakon 4 godine ode, Guardian silazi sa crne liste.Tomahawk11 wrote: ↑17/07/2020 11:25 oDsviro je i on svoje![]()
![]()
Zivi bili pa vidjeli.
- bunk
#80467 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Inace kad ste spominjali prendesnika i cipelu br.52 ,mislim da sam nasao perfektan match za takvog giganta.

- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
- pici
- pici
#80470 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik: Hrvatska će dobiti 21 milijardu a nas nema nigdje, to je nekorektno, ja sam za evropski put
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Sarajevu da Evropska komisija daje malo sredstava BiH za saaniranje štete izazvane pandemijom virusa korona i da se vodi velika rasprava o paketu pomoći od 750 milijardi evra koja se dodjeljuje zemljama.
Dodik je rekao da će, prema informacijama koje ima, Hrvatska dobiti 21 milijardu evra, Italija gotovo 200 milijardi, dok nigdje nema BiH, koja, takođe, ima probleme sa pandemijom.
On je naglasio da Hrvatska, Italija i druge zemlje dobijaju novac da bi sanirale štetu nastalu usljed pandemije, a ne zbog toga da li imaju evropske vrijednosti ili nemaju.
– To je nekorektan odnos prema nama. Stalno nam daju neke preporuke, a kada treba da nam pomognu da saniramo štetu i pomognemo privredu, onda nam kažu da smo smiješni – istakao je Dodik.
On je rekao da BiH treba pet milijardi da sanira štetu i pozvao sve funkcionere u BiH da se ujedine i zajedno zatraže od EU taj novac za pomoć BiH da se izbori sa posljedicama pandemije, a onda da se razgovara o evropskim vrijednostima.
Možda bi nas tako neko razumio i shvatio ozbiljno – naglasio je Dodik i ponovio da je on za evropski put BiH i da se zalaže da BiH što prije dobije status kandidata.
Kada je riječ o radu ad hok Političke grupe za proces realizacije prioriteta BiH na putu ka EU, Dodik je rekao da je on za sada zaustavljen, jer hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić vodi privatni rat sa predstavnicima hrvatskog naroda u BiH.
Dodik je istakao da Republika Srpska ne želi da bude dio “dvojke protiv jednog”, niti “jedan protiv koga će biti dvojka”.
– Komšić vodi rat protiv HDZ-a i pokušava da stvari riješi na silu što ozbiljno remeti politički život. Ne može ništa na silu, jer ako u BiH nema dogovora nema ničega – istakao je Dodik.
RTRS
sad ce piČkousti iz djepa po stoju da podjeli...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#80471 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
MeTkić ga navratio...nema šta drugo bitiKod Rogatice uhapšen muškarac jer je na Facebooku vrijeđao Dodika i Lukača
- dumpa
#80472 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Trebinje je srpski grad koliko i Honolulu, to ovaj srpski papak odlično zna. Zna da je Trebinje samo i isključivo bosanskohercegovački grad, ali mora malo da baca gluposti radi srpske sirotinje.
Kao i ono laktaško govedo što entitet, koji je lokalna zajednica i podstanar u BiH, naziva državom. Mora srpska sirotinja malo da kusa velikosrpske supice.
- pici
#80473 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bogohulniK...Tomahawk11 wrote: ↑23/07/2020 14:35MeTkić ga navratio...nema šta drugo bitiKod Rogatice uhapšen muškarac jer je na Facebooku vrijeđao Dodika i Lukača![]()
Sanja Vulić: Milorad Dodik je za mene Bog!
-
dragan53
#80474 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znači ne mogu da vjerujem da je ovo rekao....
Dodik: Hrvatska će dobiti 21 milijardu a nas nema nigdje, to je nekorektno, ja sam za evropski put
– To je nekorektan odnos prema nama. Stalno nam daju neke preporuke, a kada treba da nam pomognu da saniramo štetu i pomognemo privredu, onda nam kažu da smo smiješni – istakao je Dodik.
On je rekao da BiH treba pet milijardi da sanira štetu i pozvao sve funkcionere u BiH da se ujedine i zajedno zatraže od EU taj novac za pomoć BiH da se izbori sa posljedicama pandemije, a onda da se razgovara o evropskim vrijednostima.
https://www.avaz.com/dodik-hrvatska ... opski-put/
https://www.avaz.com/dodik-hrvatska ... opski-put/
- jazzer
#80475 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Je l samo mene ova slika podsjetila na Srebrenicu '95? Mladic daje djeci cokolade, gladi ih po kosi..
Poslije znamo sta je bilo.
Nemam pojma, onako na prvu me podsjeti, vjerovatno je do mene.