Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
crnivrag

#80476 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

fusion_ba wrote: Klik TV :D
Bingo, osvojili ste besplatnu pusu u ušnu resicu :D
fusion_ba

#80477 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

crnivrag wrote:
fusion_ba wrote: Klik TV :D
Bingo, osvojili ste besplatnu pusu u ušnu resicu :D
Hvala, proslijedicu nagradu kolegi Radar71 :D
Leverage

#80478 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Leverage »

:lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#80479 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by _BataZiv_0809 »

Je li vam stigao racun za decembar na email?

Obicno dodje oko šestog ili sedmog u mjesecu, a evo danas 27-mi a nema mi računa :-? Na koji email da urgiram da posalju?
crnivrag

#80480 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

_BataZiv_0809 wrote:Je li vam stigao racun za decembar na email?

Obicno dodje oko šestog ili sedmog u mjesecu, a evo danas 27-mi a nema mi računa :-? Na koji email da urgiram da posalju?
Ako si priključio EON paket, onda ti je račun resetovan, i moraš se ponovo registrovati za prijem e-računa.

A javi se korisniku @Telemach na P.P. da ti isporuče račun za decembar na mail.
dembele

#80481 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

A odakle je ovo @crni? :D
Image

Image

Image

Image

Image

Image
crnivrag

#80482 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

dembele wrote:A odakle je ovo @crni? :D
Koji teaser jbt :D

Pretpostavljam da je u pitanju neki Kodi add-on :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#80483 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by _BataZiv_0809 »

crnivrag wrote:

Ako si priključio EON paket, onda ti je račun resetovan, i moraš se ponovo registrovati za prijem e-računa.

A javi se korisniku @Telemach na P.P. da ti isporuče račun za decembar na mail.
Evo javio sam mu se na pp :thumbup:

A nemam ti pojma sta je EON :roll:
dembele

#80484 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

crnivrag wrote:
dembele wrote:A odakle je ovo @crni? :D
Koji teaser jbt :D

Pretpostavljam da je u pitanju neki Kodi add-on :D
Mix one tri stavke što sam mislio da ti koristiš. Znači sve osim Klik TV :-D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#80485 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by _BataZiv_0809 »

Priznajem da sam sa poznavanjem i razumjevanjem tehnologije negdje na nivou 2002 godine, ali desava li se vama da kad udjete na Telemah stranicu da nista ne kontate :D Previse stvari je nabacano, a sustina price se nekako izgubi :roll:
mayab

#80486 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mayab »

Pitanje za Telemach: sad negdje u februaru mi ističe taj dvogodisnji ugovor, da li je moguće da ja sljedećeg dana uzmem potpuno novi neki EON paket, sa uslovima i pogodnostima za novu musteriju?
Jer, zvali su me iz telemacha i pričali smo o produzenju, ali ne vidim neke pogodnosti u tome sta su mi nudili, glavno je da su mi htjeli uvaliti neki skuplji mjesecni paket EONa (skuplji nego sad trio grande), a vamo vidim kad novi korisnik uzme taj paket prvu godinu placa samo onih 32,90KM, a meni to niko ne ponudi.... :zoka:
crnivrag

#80487 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

_BataZiv_0809 wrote:
Evo javio sam mu se na pp :thumbup:

A nemam ti pojma sta je EON :roll:
Možda se onda nešto zeznulo sa portalom i tvojim accountom.
crnivrag

#80488 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

_BataZiv_0809 wrote:Priznajem da sam sa poznavanjem i razumjevanjem tehnologije negdje na nivou 2002 godine, ali desava li se vama da kad udjete na Telemah stranicu da nista ne kontate :D Previse stvari je nabacano, a sustina price se nekako izgubi :roll:
Sve savršeno razumijem, ako ti nešto nije jasno, slobodno pitaj.
crnivrag

#80489 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

mayab wrote:Pitanje za Telemach: sad negdje u februaru mi ističe taj dvogodisnji ugovor, da li je moguće da ja sljedećeg dana uzmem potpuno novi neki EON paket, sa uslovima i pogodnostima za novu musteriju?
Jer, zvali su me iz telemacha i pričali smo o produzenju, ali ne vidim neke pogodnosti u tome sta su mi nudili, glavno je da su mi htjeli uvaliti neki skuplji mjesecni paket EONa (skuplji nego sad trio grande), a vamo vidim kad novi korisnik uzme taj paket prvu godinu placa samo onih 32,90KM, a meni to niko ne ponudi.... :zoka:
Ne možeš dobiti takvu pogodnost, jer to važi za potpuno nove korisnike, koji do sada nisu koristili Telemach mix pakete.
caseytron

#80490 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by caseytron »

crnivrag wrote:
dembele wrote:
Radar71 wrote:kako?=
Pa ako imaš kodi ili iole pristojniju iptv :)
Wrong answer, next :P
Je l' to ono 1720 kanala? :D :D Imam istu(slicnu) stvar. Mnogo dobro, 170 sportskih kanala, 170 filmskih, bukvalno prije 10 dana bio Birdbox film :D
Melo15

#80491 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Melo15 »

Može li se kako dogovoriti da se u tim nekim paketima recimo umjesto fiksne telefonije dobije nesto drugo(malo pojacaju internet il kanale)? :mrgreen: Recimo ima ovih eon paketa, s dobrim brzinama, ali ako se može zamijeniti fiksni za nešto drugo u paketu, rado bih to uradio jer fiksni al baš nikako ne koristim :mrgreen:
Telemach

#80492 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

mayab wrote:Pitanje za Telemach: sad negdje u februaru mi ističe taj dvogodisnji ugovor, da li je moguće da ja sljedećeg dana uzmem potpuno novi neki EON paket, sa uslovima i pogodnostima za novu musteriju?
Zdravo mayab,
Vaša Ugovorna obaveza ističe 22.02. tekuće godine.
Neposredno pred istek, kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima će Vas kontaktirati.
;)
crnivrag

#80493 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Telemach wrote:
Mila moja patkica :kiss:
Telemach

#80494 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Zdravo _BataZiv_080,
Račun smo Vam ponovo poslali na mail.
Kralj Tvrtko I.

#80495 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

Telemach, sinoc sam aktivirao trial period15 dana za smart aplikaciju, imam problem da se ulogujem na mojtelemach portal sa tim podacima. Javlja mi serversku grešku.
A poslao sam vam i pp.

Rijesio sam.
Last edited by Kralj Tvrtko I. on 28/01/2019 12:16, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#80496 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by _BataZiv_0809 »

Telemach wrote:

Zdravo _BataZiv_080,
Račun smo Vam ponovo poslali na mail.
Hvala puno, maloprije sam odgovorio na email :)
PS4 Share

#80497 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by PS4 Share »

Melo15 wrote:Može li se kako dogovoriti da se u tim nekim paketima recimo umjesto fiksne telefonije dobije nesto drugo(malo pojacaju internet il kanale)? :mrgreen: Recimo ima ovih eon paketa, s dobrim brzinama, ali ako se može zamijeniti fiksni za nešto drugo u paketu, rado bih to uradio jer fiksni al baš nikako ne koristim :mrgreen:
Imas Eon duo pakete tv+NET bez telefona
Jim Smorrison

#80498 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Jim Smorrison »

Telemach wrote:
Zdravo mayab,
Neposredno pred istek, kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima će Vas kontaktirati.
;)
Nisam siguran da je to pravilo. Meni nekad ovih dana ističe ili je istekao ugovor, a niko me nije kontaktirao.
Pošto imam Telemach u dva stana, zvali su me jednom za taj drugi stan da mi ponude EON i nisu mi ponudili ništa atraktivno. Ne nadam se puno ni ovdje.
Razmišljam o opciji da probam Logosoft jednu godinu pa ako mi se ne svidi da se vratim kao novi korisnik. Svakako mi je fiksni telefon suvišan, televizija mi nije toliko važna, a jedino mi je internet stavka koja odlučuje.
Melo15

#80499 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Melo15 »

PS4 Share wrote:
Melo15 wrote:Može li se kako dogovoriti da se u tim nekim paketima recimo umjesto fiksne telefonije dobije nesto drugo(malo pojacaju internet il kanale)? :mrgreen: Recimo ima ovih eon paketa, s dobrim brzinama, ali ako se može zamijeniti fiksni za nešto drugo u paketu, rado bih to uradio jer fiksni al baš nikako ne koristim :mrgreen:
Imas Eon duo pakete tv+NET bez telefona
Ali slabije brzine u odnosu na trio :sad:
Telemach

#80500 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Jim Smorrison wrote:
Telemach wrote:
Zdravo mayab,
;)
Nisam siguran da je to pravilo. Meni nekad ovih dana ističe ili je istekao ugovor, a niko me nije kontaktirao.
Pošto imam Telemach u dva stana, zvali su me jednom za taj drugi stan da mi ponude EON i nisu mi ponudili ništa atraktivno. Ne nadam se puno ni ovdje.
Razmišljam o opciji da probam Logosoft jednu godinu pa ako mi se ne svidi da se vratim kao novi korisnik. Svakako mi je fiksni telefon suvišan, televizija mi nije toliko važna, a jedino mi je internet stavka koja odlučuje.
Zdravo Jim Smorrison,
Vaša Ugovorna obaveza je istekla, kolege će Vas pozvati u toku dana i detaljno Vas upoznati s mogućnostima i benefitima.
Locked