Bingo, osvojili ste besplatnu pusu u ušnu resicufusion_ba wrote: Klik TV
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- crnivrag
#80476 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- fusion_ba
#80477 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala, proslijedicu nagradu kolegi Radar71crnivrag wrote:Bingo, osvojili ste besplatnu pusu u ušnu resicufusion_ba wrote: Klik TV
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#80479 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je li vam stigao racun za decembar na email?
Obicno dodje oko šestog ili sedmog u mjesecu, a evo danas 27-mi a nema mi računa
Na koji email da urgiram da posalju?
Obicno dodje oko šestog ili sedmog u mjesecu, a evo danas 27-mi a nema mi računa
- crnivrag
#80480 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako si priključio EON paket, onda ti je račun resetovan, i moraš se ponovo registrovati za prijem e-računa._BataZiv_0809 wrote:Je li vam stigao racun za decembar na email?
Obicno dodje oko šestog ili sedmog u mjesecu, a evo danas 27-mi a nema mi računaNa koji email da urgiram da posalju?
A javi se korisniku @Telemach na P.P. da ti isporuče račun za decembar na mail.
- dembele
#80481 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A odakle je ovo @crni?

- crnivrag
#80482 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koji teaser jbtdembele wrote:A odakle je ovo @crni?![]()
Pretpostavljam da je u pitanju neki Kodi add-on
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#80483 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo javio sam mu se na ppcrnivrag wrote:Ako si priključio EON paket, onda ti je račun resetovan, i moraš se ponovo registrovati za prijem e-računa._BataZiv_0809 wrote:Je li vam stigao racun za decembar na email?
Obicno dodje oko šestog ili sedmog u mjesecu, a evo danas 27-mi a nema mi računaNa koji email da urgiram da posalju?
A javi se korisniku @Telemach na P.P. da ti isporuče račun za decembar na mail.
A nemam ti pojma sta je EON
- dembele
#80484 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mix one tri stavke što sam mislio da ti koristiš. Znači sve osim Klik TVcrnivrag wrote:Koji teaser jbtdembele wrote:A odakle je ovo @crni?![]()
Pretpostavljam da je u pitanju neki Kodi add-on
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#80485 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Priznajem da sam sa poznavanjem i razumjevanjem tehnologije negdje na nivou 2002 godine, ali desava li se vama da kad udjete na Telemah stranicu da nista ne kontate
Previse stvari je nabacano, a sustina price se nekako izgubi 
- mayab
#80486 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje za Telemach: sad negdje u februaru mi ističe taj dvogodisnji ugovor, da li je moguće da ja sljedećeg dana uzmem potpuno novi neki EON paket, sa uslovima i pogodnostima za novu musteriju?
Jer, zvali su me iz telemacha i pričali smo o produzenju, ali ne vidim neke pogodnosti u tome sta su mi nudili, glavno je da su mi htjeli uvaliti neki skuplji mjesecni paket EONa (skuplji nego sad trio grande), a vamo vidim kad novi korisnik uzme taj paket prvu godinu placa samo onih 32,90KM, a meni to niko ne ponudi....
Jer, zvali su me iz telemacha i pričali smo o produzenju, ali ne vidim neke pogodnosti u tome sta su mi nudili, glavno je da su mi htjeli uvaliti neki skuplji mjesecni paket EONa (skuplji nego sad trio grande), a vamo vidim kad novi korisnik uzme taj paket prvu godinu placa samo onih 32,90KM, a meni to niko ne ponudi....
- crnivrag
#80487 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Možda se onda nešto zeznulo sa portalom i tvojim accountom._BataZiv_0809 wrote:
Evo javio sam mu se na pp![]()
A nemam ti pojma sta je EON
- crnivrag
#80488 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sve savršeno razumijem, ako ti nešto nije jasno, slobodno pitaj._BataZiv_0809 wrote:Priznajem da sam sa poznavanjem i razumjevanjem tehnologije negdje na nivou 2002 godine, ali desava li se vama da kad udjete na Telemah stranicu da nista ne kontatePrevise stvari je nabacano, a sustina price se nekako izgubi
- crnivrag
#80489 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne možeš dobiti takvu pogodnost, jer to važi za potpuno nove korisnike, koji do sada nisu koristili Telemach mix pakete.mayab wrote:Pitanje za Telemach: sad negdje u februaru mi ističe taj dvogodisnji ugovor, da li je moguće da ja sljedećeg dana uzmem potpuno novi neki EON paket, sa uslovima i pogodnostima za novu musteriju?
-
caseytron
#80490 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je l' to ono 1720 kanala?crnivrag wrote:Wrong answer, nextdembele wrote:Pa ako imaš kodi ili iole pristojniju iptvRadar71 wrote:kako?=
-
Melo15
#80491 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može li se kako dogovoriti da se u tim nekim paketima recimo umjesto fiksne telefonije dobije nesto drugo(malo pojacaju internet il kanale)?
Recimo ima ovih eon paketa, s dobrim brzinama, ali ako se može zamijeniti fiksni za nešto drugo u paketu, rado bih to uradio jer fiksni al baš nikako ne koristim 
- Telemach
#80492 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo mayab,mayab wrote:Pitanje za Telemach: sad negdje u februaru mi ističe taj dvogodisnji ugovor, da li je moguće da ja sljedećeg dana uzmem potpuno novi neki EON paket, sa uslovima i pogodnostima za novu musteriju?
Vaša Ugovorna obaveza ističe 22.02. tekuće godine.
Neposredno pred istek, kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima će Vas kontaktirati.
- crnivrag
#80493 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mila moja patkicaTelemach wrote:
- Telemach
#80494 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo _BataZiv_080,_BataZiv_0809 wrote:Je li vam stigao racun za decembar na email?
Račun smo Vam ponovo poslali na mail.
-
Kralj Tvrtko I.
#80495 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach, sinoc sam aktivirao trial period15 dana za smart aplikaciju, imam problem da se ulogujem na mojtelemach portal sa tim podacima. Javlja mi serversku grešku.
A poslao sam vam i pp.
Rijesio sam.
A poslao sam vam i pp.
Rijesio sam.
Last edited by Kralj Tvrtko I. on 28/01/2019 12:16, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#80496 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala puno, maloprije sam odgovorio na emailTelemach wrote:Zdravo _BataZiv_080,_BataZiv_0809 wrote:Je li vam stigao racun za decembar na email?
Račun smo Vam ponovo poslali na mail.
-
PS4 Share
#80497 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imas Eon duo pakete tv+NET bez telefonaMelo15 wrote:Može li se kako dogovoriti da se u tim nekim paketima recimo umjesto fiksne telefonije dobije nesto drugo(malo pojacaju internet il kanale)?Recimo ima ovih eon paketa, s dobrim brzinama, ali ako se može zamijeniti fiksni za nešto drugo u paketu, rado bih to uradio jer fiksni al baš nikako ne koristim
-
Jim Smorrison
#80498 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisam siguran da je to pravilo. Meni nekad ovih dana ističe ili je istekao ugovor, a niko me nije kontaktirao.Telemach wrote:Zdravo mayab,mayab wrote:Pitanje za Telemach: sad negdje u februaru mi ističe taj dvogodisnji ugovor, da li je moguće da ja sljedećeg dana uzmem potpuno novi neki EON paket, sa uslovima i pogodnostima za novu musteriju?
Neposredno pred istek, kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima će Vas kontaktirati.
Pošto imam Telemach u dva stana, zvali su me jednom za taj drugi stan da mi ponude EON i nisu mi ponudili ništa atraktivno. Ne nadam se puno ni ovdje.
Razmišljam o opciji da probam Logosoft jednu godinu pa ako mi se ne svidi da se vratim kao novi korisnik. Svakako mi je fiksni telefon suvišan, televizija mi nije toliko važna, a jedino mi je internet stavka koja odlučuje.
-
Melo15
#80499 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ali slabije brzine u odnosu na trioPS4 Share wrote:Imas Eon duo pakete tv+NET bez telefonaMelo15 wrote:Može li se kako dogovoriti da se u tim nekim paketima recimo umjesto fiksne telefonije dobije nesto drugo(malo pojacaju internet il kanale)?Recimo ima ovih eon paketa, s dobrim brzinama, ali ako se može zamijeniti fiksni za nešto drugo u paketu, rado bih to uradio jer fiksni al baš nikako ne koristim
- Telemach
#80500 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Jim Smorrison,Jim Smorrison wrote:Nisam siguran da je to pravilo. Meni nekad ovih dana ističe ili je istekao ugovor, a niko me nije kontaktirao.Telemach wrote:Zdravo mayab,mayab wrote:Pitanje za Telemach: sad negdje u februaru mi ističe taj dvogodisnji ugovor, da li je moguće da ja sljedećeg dana uzmem potpuno novi neki EON paket, sa uslovima i pogodnostima za novu musteriju?
Pošto imam Telemach u dva stana, zvali su me jednom za taj drugi stan da mi ponude EON i nisu mi ponudili ništa atraktivno. Ne nadam se puno ni ovdje.
Razmišljam o opciji da probam Logosoft jednu godinu pa ako mi se ne svidi da se vratim kao novi korisnik. Svakako mi je fiksni telefon suvišan, televizija mi nije toliko važna, a jedino mi je internet stavka koja odlučuje.
Vaša Ugovorna obaveza je istekla, kolege će Vas pozvati u toku dana i detaljno Vas upoznati s mogućnostima i benefitima.