Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Bellica

#801 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

Savez napolje wrote:
Bellica wrote:Ja mislim da se ti zezas i da ne znas sta pises, pa do sad bih bilo koga ubijedila da novac nije bitan. Ja mislim da su svi momci lijeni,neradnici, paraziti, iskoristavaju djevojke i ne zasluzuju nas.
ovak to nije tacno nemozes ti nekog ubjediti kad nemas jake argumente :D jedina osoba koja je malo me ubjedila ladyblue18 al opet nije me ubjedila da mogu reci da je to tako nego ostavila me zbunjenog :D
al et da kazes momci neradnici to nije istina 100% svaki momak koji je slabije imucan bio je na gradjevini a tu nije da se radi nego se gine i zaradis kriva ledja ..i nakraju te pare sve sto si zaradio dadnes doktorima za ljekove :D a ako mi vas ne zasluzujemo onda vi ostanite lez mi ped i pomiricemo se :D :lol: :lol: :P :-) i dali si se zapitala nekad dali vi zasluzujete muskarca pored sebe ;-)
Eh to sam cekala, da ti mene pocnes ubjedjivati da momci nisu ono za sta ih ja smatram. Da vidis kako je lijepo kad ti neko govori nesto sto nije istina. Ako niste svi lijeni i neradnici tako nisu ni sve cure iste i ne jure za novcem kako ti mislis.A mi zasluzujemo muskarca, ali pravog ko ce znati da nas cijeni i postuje.
Deriguz

#802 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Deriguz »

I LOVE this topic

:lol: :lol: :lol:
Deriguz

#803 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Deriguz »

Nenadjebive rasprave fkt :roll:
Bellica

#804 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

Pa hajde onda Savezu napisi kako ti to zamisljas da dvoje ljudi pocnu neku vezu, ako ja njemu ne dam do znanja da mi se svidja, ne da ni on meni, pa kako cemo onda poceti???
Savez napolje

#805 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Bellica wrote:
Savez napolje wrote:
Bellica wrote:Ja mislim da se ti zezas i da ne znas sta pises, pa do sad bih bilo koga ubijedila da novac nije bitan. Ja mislim da su svi momci lijeni,neradnici, paraziti, iskoristavaju djevojke i ne zasluzuju nas.
ovak to nije tacno nemozes ti nekog ubjediti kad nemas jake argumente :D jedina osoba koja je malo me ubjedila ladyblue18 al opet nije me ubjedila da mogu reci da je to tako nego ostavila me zbunjenog :D
al et da kazes momci neradnici to nije istina 100% svaki momak koji je slabije imucan bio je na gradjevini a tu nije da se radi nego se gine i zaradis kriva ledja ..i nakraju te pare sve sto si zaradio dadnes doktorima za ljekove :D a ako mi vas ne zasluzujemo onda vi ostanite lez mi ped i pomiricemo se :D :lol: :lol: :P :-) i dali si se zapitala nekad dali vi zasluzujete muskarca pored sebe ;-)
Eh to sam cekala, da ti mene pocnes ubjedjivati da momci nisu ono za sta ih ja smatram. Da vidis kako je lijepo kad ti neko govori nesto sto nije istina. Ako niste svi lijeni i neradnici tako nisu ni sve cure iste i ne jure za novcem kako ti mislis.A mi zasluzujemo muskarca, ali pravog ko ce znati da nas cijeni i postuje.

ja ne ubjedujem nist ja sam ovdje ogorcen od s vase strane a samo sam reko ako mi vas ne zasluzujemo onda ni vi nas .fala :D
metar_drva

#806 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by metar_drva »

Bellica wrote:Pa hajde onda Savezu napisi kako ti to zamisljas da dvoje ljudi pocnu neku vezu, ako ja njemu ne dam do znanja da mi se svidja, ne da ni on meni, pa kako cemo onda poceti???
to je bar lako; upoznace vas neka treca osoba na sijelu (ti ces iz zenske sobe krenut u wc, on ce iz muske sobe krenut da nacijepa drva i, kao slucajno, srescete se u hodniku) :D
Last edited by metar_drva on 01/09/2009 19:04, edited 1 time in total.
Deriguz

#807 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Deriguz »

nista buraz :D probaj s muskarcima...
Deriguz

#808 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Deriguz »

metar_drva wrote:
Bellica wrote:Pa hajde onda Savezu napisi kako ti to zamisljas da dvoje ljudi pocnu neku vezu, ako ja njemu ne dam do znanja da mi se svidja, ne da ni on meni, pa kako cemo onda poceti???
to je bar lako; upoznace vas neka treca osoba na sijelu (ti ces iz zenske sobe krenut u wc, on ce iz muske sobe krenut da nacijepa drva i, kao slucajno, sresce te se u hodniku) :D
a pazi crnjaka, ako ni ta TRECA osoba nema muda da ucini prvi korak :shock:
Savez napolje

#809 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

nez ja cu krenut od sebe prvo ja ak pogledam djevojku i ako ona mene pogleda dovoljno je osmjeh (to je dovoljno za mene) da se pridje na pocetku a ..al necemo o tome da nebi skreto s teme puno :D nego da ti jos nest saopcim sto sam zaboravio :D ev primjer jedan ulazim ja u kafic i svi vide da si izaso iz tranvaja svi su namrsteni niko da te pogleda dolazi neki levat s audi q7 staje ispred kafica svi bleje u auto ...a kad ulazi u kafic to su osmjesi na licim ma nema svi gore :D opet zatim ulazi neki socijalni slucaj iz tranvaja opet sve namrsteno :D pa zatim tako ponov dolazi frajer neki s BMW naj novi opet sve stuzu na licima kezovi od uha do uha :D :lol: :P
Savez napolje

#810 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Deriguz wrote:nista buraz :D probaj s muskarcima...
hh ne volim te osobe :D
:D :D dosta sam prostudiro djevojki tako da je tesko mene ubjediti al drago mi je sto pokusavaju :roll: :D
Bellica

#811 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

Savez napolje wrote:

nez ja cu krenut od sebe prvo ja ak pogledam djevojku i ako ona mene pogleda dovoljno je osmjeh (to je dovoljno za mene) da se pridje na pocetku a ..al necemo o tome da nebi skreto s teme puno :D nego da ti jos nest saopcim sto sam zaboravio :D ev primjer jedan ulazim ja u kafic i svi vide da si izaso iz tranvaja svi su namrsteni niko da te pogleda dolazi neki levat s audi q7 staje ispred kafica svi bleje u auto ...a kad ulazi u kafic to su osmjesi na licim ma nema svi gore :D opet zatim ulazi neki socijalni slucaj iz tranvaja opet sve namrsteno :D pa zatim tako ponov dolazi frajer neki s BMW naj novi opet sve stuzu na licima kezovi od uha do uha :D :lol: :P
Onda prosetaj do kafice i svima objasni kako ti je mercedes na popravci :)
Deriguz

#812 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Deriguz »

ili cak idi u kafice iz kojih se ne vidi tram. stanica :lol:
Savez napolje

#813 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Bellica wrote:
Savez napolje wrote:

Onda prosetaj do kafice i svima objasni kako ti je mercedes na popravci :)
jbg nisam opet vi o tome ne zlelim da gradim ljubav na lazima ...a sama eto prizna sad da letite za autima znaci ako kazes da je auto na popravci opet ima bar sanse da se pogleda taj muskarac velika velika sramota :mrgreen: :D
metar_drva

#814 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by metar_drva »

Deriguz wrote:ili cak idi u kafice iz kojih se ne vidi tram. stanica :lol:
ili idi na malo alternativnija mjesta gdje se skupljaju umjetnici, hipici i sl. oni ionako furaju ljubav, cvjece, zeke, mede :D
Deriguz

#815 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Deriguz »

i sta ako one sad sve priznaju da idu za lovom.... sta ces... :D
Deriguz

#816 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Deriguz »

metar_drva wrote:
ili idi na malo alternativnija mjesta gdje se skupljaju umjetnici, hipici i sl. oni ionako furaju ljubav, cvjece, zeke, mede :D
uuu, kako su to dobra mjesta prijatelju, bez zajebancije
Savez napolje

#817 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Deriguz wrote:i sta ako one sad sve priznaju da idu za lovom.... sta ces... :D

necu nist samo nek ne misle da su postene kad lete za novcem i autima samo mi je cef da istjeram pravdu i to je to :D :roll:
Savez napolje

#818 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Deriguz wrote:
metar_drva wrote:
uuu, kako su to dobra mjesta prijatelju, bez zajebancije
:D :D izgleda da cu morat posjetiti to :D :P
Deriguz

#819 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Deriguz »

da istjeras pravdu i utjeras..... khm dugove :roll:
Savez napolje

#820 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Deriguz wrote:da istjeras pravdu i utjeras..... khm dugove :roll:
hehe ne ova tema ce biti pozlacena pisat ce savez napolje je win hehe sala a ne ozbiljno nemogu suplje price vidis ti koliko pokusavaju da ubjede al nedam se jer nemaju jake argumente :D dugove jok :D
kmirsad

#821 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by kmirsad »

"...kod žena pali neki peti kec..." :)
Savez napolje

#822 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

kmirsad wrote:"...kod žena pali neki peti kec..." :)

kod njih samo pali kad vide u novcaniku crvendace :D
kmirsad

#823 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by kmirsad »

...hoceš reci da imaju jako razvijeno culo vida... :D
...boga mi ni culo njuha im ništa manje nije razvijeno...mislim ...u vezi onih 'tica što si pomenuo... :-D
Savez napolje

#824 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

kmirsad wrote:...hoceš reci da imaju jako razvijeno culo vida... :D
...boga mi ni culo njuha im ništa manje nije razvijeno...mislim ...u vezi onih 'tica što si pomenuo... :-D
:D :D
hh vidis da odustaju priznale su proaz e sad se stidite sami sebe :D
zelenashica

#825 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

Savez napolje wrote:
nemam dečka,stara sam za to :D .... :roll: imam muža ali na papiru :D a tu na papiru, je baš iz razloga što je imo puuuno love :lol: :lol: :lol
haha znaci letila si za parama :D :D :lol: i kad kazu zasto se brak zavrsava vecinom nakon 2 god :D sve polete za parama onda se kaju :D i oce da budu fine samo vi trcite za parama :P :roll:
griješiš,opasno griješiš :roll: moj je bio kokuz kad sam letila za njim i uletila :D al eto dočepo se love a vala i malo tatlane :roll: :(
Post Reply