Ekskluzivno:Preliminarni rezultati...

Post Reply
BHG

Post by BHG »

dashing wrote: ne uopce mi taj pojam "nebosnjackih patriota" ne predstavlja problem. da ih je "Bog do" vise. ali mi je smijesno sto se vi prodajete da ste nesto sto niste - opet, ponavljam, vi ste stranka lijevo-orjentiranih bosnjaka. i to je ok. a sve drugo je podvala. uostalom, vi to znate najbolje.
pa jebemu misa nece biti stranka lijevo-orjentiranih eskima u bosni i hercegovini...hajde nam reci u hrvatskoj jel sdp stranka lijevo-orjentiranih hrvata i zasto???? i cija je krivica sto su hrvati manjina u BiH???? a bogami mi nase manjine bolje pazimo nego vi bosnjake (muslimane) u hrvatskoj....
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

dashing wrote:
ne uopce mi taj pojam "nebosnjackih patriota" ne predstavlja problem. da ih je "Bog do" vise. ali mi je smijesno sto se vi prodajete da ste nesto sto niste - opet, ponavljam, vi ste stranka lijevo-orjentiranih bosnjaka. i to je ok. a sve drugo je podvala. uostalom, vi to znate najbolje.
radi ovakve slabovidnosti nekih, cesto pozelim da se uclanim u partiju...
:D

al neka, de VI nama recite ko smo sta smo odakle smo...jer VI to odlichno znate...
dashing

Post by dashing »

_BosanaC wrote:
dashing wrote:
_BosanaC wrote: Koji bolan dobar stos? Pa zar nisi sama spominjala i muza, i '96u, i njegovu nemogucnost da se probije u Forumu mladih?

Ne treba biti posebno inteligentan da se zakljucak sam nametne. A SDP nije propao ni bez mnogo bitnijih ljudi za ovu drzavu pa nece ni bez njega, koliko god ti zdusno pljuvala po istom.

Pozdrav
ma jasta je nego stos. eto kako vi to sve simplificirate i gledate kroz svoju lupu. pa, da spominjala sam muza i FOM, ali koje bolan 3 godine? covjek otisao na 3 sastanka i na kongres na kojem je hadzic postavio neku "pametnicu" iz visokog kao protu-kandidata denisu becirevicu za predsjednika - kao ono "ne smijemo pustiti tuzlacima sve..." i moj muz vidio da je to sve isto i nikad se nije ni s kim sukobio, ni svadjao, nego jednostavno nikad vise nije pojavio na tim mahalaskim sastancima, te posvetio svojoj porodici, karijeri i lovi.

eto ti prica koja to toliko intrigira, koliko vidim, a ako ne vjerujes - pitaj doticnog gospodina.
A vidis kako je svijet mali :)

Pozdravi muza. Sjecam se tog sastanka, sjecam se doticne Amile iz Visokog, bio sam medju najglasnijim kada je Denis skinut sa funkcije, a sjecam se i supackog poteza Tuzlaka koji su tada napustili taj "sastanak" u znak nekakvog protesta. I nesto cisto sumnjam da je to '96. bilo al nek ti bude ako ti tako kazes.

I, ne, nisam iz Sarajeva, niti sam tada bio predstavnik Sarajeva tu.

Samo si, na zalost, potvrdila moje pretpostavke... Ili ce biti predsjednik ili ce pljuvati po SDP-u... Jadno.
Pozdravicu muza (kada dodje s puta iz Japana), ali to mu nista nece znacit ako ne zna od koga je.

Ma nije bitno ko je skinut ko nije, niti je on opravdavao "partijsko napustanje sale mladog CK tuzla", ali se uvjerio da je to sve isto - satro smo raja, kolege, mladi lavovi sdp-a a ja cu te zavalit prvom prilikom (citaj denisa) - a glasaj te za visocku koja ne zna dvije sastavit, al nema veze - ona nikom nije nikakva konkurencija.

ma ja ono ja - "u mene mi muz predsjednik..." opet gledate stvari iz svoje mahalske perspektive.
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

JEbi ga ja moram zvat' Almasu HAdžić u Avaz ili Alena Bajramovića da napišu o meni tekst:

"Hafizov unuk i provjereni patriot glasao za Harisa i Zlatka Lagumdžiju na isti dan" da bi neki ljudi skontali da sam ja ZASAD samo glasač SDP, a i to tek od juče :D

Ja sam socijaldemokrat kol'ko i Mustafa ef. Cerić. Samo nemam onakvu "mečku" ni Armanijevo džube... I nemam želju da se šerijat vrati, previše pijem.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

dashing wrote: opet gledate stvari iz svoje mahalske perspektive.
drugacije je nemoguce jer ti sama imas takav nastup....

ja sam mislila da si dijete po postovima, ali et ispostavilo se da si starija zrela osoba...koja i dan danas ne zna razlikovati PARTIJU od LIDERA i obratno....

mozda bi trebala ici u SDA na instrukcije...jer je Tihic dobio mnogo manje glasova od broj clanova stranke, sto znaci da je Hare dobio njihove glasove (licno znam 10 clanova, vrlo aktivnih clanova, SDA koji su dali glasic Haretu a ne Tihicu) ....
jok...tebi je jos LIDER=PARTIJA u glavi....

fyi, 2006. godina je, ne 1956. :D
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

mIRCerka wrote:
dashing wrote:
ne uopce mi taj pojam "nebosnjackih patriota" ne predstavlja problem. da ih je "Bog do" vise. ali mi je smijesno sto se vi prodajete da ste nesto sto niste - opet, ponavljam, vi ste stranka lijevo-orjentiranih bosnjaka. i to je ok. a sve drugo je podvala. uostalom, vi to znate najbolje.
radi ovakve slabovidnosti nekih, cesto pozelim da se uclanim u partiju...

al neka, de VI nama recite ko smo sta smo odakle smo...jer VI to odlichno znate...
A NEOBOŠNJAČKI patriote... uostalom, koji kurac je uopće "bošnjački patriota", pitam kao dosta zadrt Bošnjak...
dashing

Post by dashing »

BHG wrote:
dashing wrote: ne uopce mi taj pojam "nebosnjackih patriota" ne predstavlja problem. da ih je "Bog do" vise. ali mi je smijesno sto se vi prodajete da ste nesto sto niste - opet, ponavljam, vi ste stranka lijevo-orjentiranih bosnjaka. i to je ok. a sve drugo je podvala. uostalom, vi to znate najbolje.
pa jebemu misa nece biti stranka lijevo-orjentiranih eskima u bosni i hercegovini...hajde nam reci u hrvatskoj jel sdp stranka lijevo-orjentiranih hrvata i zasto???? i cija je krivica sto su hrvati manjina u BiH???? a bogami mi nase manjine bolje pazimo nego vi bosnjake (muslimane) u hrvatskoj....
procitaj moje postove hdz-ovcu eri s onog svijeta, pa ces se uvjerit sta ja mislim ko je kriv. medjutim, to ne znaci da im je sdp trebao ovo servirati. nije bitno - samo da znas da sam bosnjakinja i 100% bih.

ali nekako niko iz sdp-a nece da mi objasni zasto se lagumdzija ne usudjuje izaci ne megdan silajdzicu (ili bilo kojem drugom bosnjackom politicaru) evo vec punih 10 godina?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

DASHING, cemu tvoja opsjednutost Zlatkom? Koji ti je moj? Nebosnjacki! da se ne zeznes....

Najveci odziv biraca je bilo u Han Pijesku 77,25%, slijede Banovici sa 75,1%.
eto sta CIK kaze, pa vi vidite ko glasa a ko nit ima qrca nit gloginje mlati :D
danas

Post by danas »

dashing wrote: ali nekako niko iz sdp-a nece da mi objasni zasto se lagumdzija ne usudjuje izaci ne megdan silajdzicu (ili bilo kojem drugom bosnjackom politicaru) evo vec punih 10 godina?
ha? :?

zasto je to bitno? :roll:

i malo postajes kontradiktorna -- pa ne moze zlatko istovremeno biti i egoista (da gura samo sebe) i papak (jer nece sa silajdzicem na tvoj nekakav 'megdan' vec mu je vaznije da promovise svoju partiju a ne sebe licno). odluci se jadna ne bila... :-)
vatra i voda

Post by vatra i voda »

U tome i jeste problem gospoja sto si ti 100% Bosnjakinja.
Kada ti covjek kaze da je 55% , drzi ga se to je pametan i realan covjek.
Kada ti covjek kaze da 80% , nije los ali budi oprezan sa njim
Kada ti covjek kaze da je 100 % bjezi od njega , to je hulja !!!!!
_BosanaC

Post by _BosanaC »

dashing wrote:
_BosanaC wrote:
dashing wrote: ma jasta je nego stos. eto kako vi to sve simplificirate i gledate kroz svoju lupu. pa, da spominjala sam muza i FOM, ali koje bolan 3 godine? covjek otisao na 3 sastanka i na kongres na kojem je hadzic postavio neku "pametnicu" iz visokog kao protu-kandidata denisu becirevicu za predsjednika - kao ono "ne smijemo pustiti tuzlacima sve..." i moj muz vidio da je to sve isto i nikad se nije ni s kim sukobio, ni svadjao, nego jednostavno nikad vise nije pojavio na tim mahalaskim sastancima, te posvetio svojoj porodici, karijeri i lovi.

eto ti prica koja to toliko intrigira, koliko vidim, a ako ne vjerujes - pitaj doticnog gospodina.
A vidis kako je svijet mali :)

Pozdravi muza. Sjecam se tog sastanka, sjecam se doticne Amile iz Visokog, bio sam medju najglasnijim kada je Denis skinut sa funkcije, a sjecam se i supackog poteza Tuzlaka koji su tada napustili taj "sastanak" u znak nekakvog protesta. I nesto cisto sumnjam da je to '96. bilo al nek ti bude ako ti tako kazes.

I, ne, nisam iz Sarajeva, niti sam tada bio predstavnik Sarajeva tu.

Samo si, na zalost, potvrdila moje pretpostavke... Ili ce biti predsjednik ili ce pljuvati po SDP-u... Jadno.
Pozdravicu muza (kada dodje s puta iz Japana), ali to mu nista nece znacit ako ne zna od koga je.

Ma nije bitno ko je skinut ko nije, niti je on opravdavao "partijsko napustanje sale mladog CK tuzla", ali se uvjerio da je to sve isto - satro smo raja, kolege, mladi lavovi sdp-a a ja cu te zavalit prvom prilikom (citaj denisa) - a glasaj te za visocku koja ne zna dvije sastavit, al nema veze - ona nikom nije nikakva konkurencija.

ma ja ono ja - "u mene mi muz predsjednik..." opet gledate stvari iz svoje mahalske perspektive.
On na osnovu tri sastanka tesko da je mogao skontati uopste zasto je Denis smjenjen. S druge strane, lokalpatriotizam je neka sasvim druga prica...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

mIRCerka wrote:DASHING, cemu tvoja opsjednutost Zlatkom? Koji ti je moj? Nebosnjacki! da se ne zeznes....

koji ono kurac bi gloginje, neke veze ima s vampirima... pa valjda samim tim i s politikom... :D :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

vatra i voda wrote:U tome i jeste problem gospoja sto si ti 100% Bosnjakinja.
100% si u pravu... :D :D :D
vatra i voda

Post by vatra i voda »

Ovo sa postocima je namjenjeno naravno Dashing iz Singapura kojoj je muz trenutno na sluzbenom putu u Japanu :-)
A gdje ti je punica ? Na Havajima ?
danas

Post by danas »

Alfons Kauders wrote:
vatra i voda wrote:U tome i jeste problem gospoja sto si ti 100% Bosnjakinja.
100% si u pravu... :D :D :D
osim glede 100% bosanaca :D :D :D
Vingo

Post by Vingo »

Alfonse jel bolje gori glog ili bukva?
100% glog...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

vatra i voda wrote:Ovo sa postocima je namjenjeno naravno Dashing iz Singapura kojoj je muz trenutno na sluzbenom putu u Japanu :-)
A gdje ti je punica ? Na Havajima ?
jok... na kubi... :D zavalio je muz cafirima :D u guantanamo :D
Goran_35

Post by Goran_35 »

kafana wrote:hrvatima koji su glasali za hdz i miru medjeda ne mogu da podnesu poraz od hrvata komsica jer je komsic probosanski hrvat a ne prohrvatski. ZIVIO KOMSIC I HARIS . VECERAS SLAVLJE POSLIJE I´FTARA U SARAJEVU ALI BEZ INCIDENATA I PICA
I treba da se proslavi,veliki je ovo dogadjaj :)

Ma ko sta pricao,ja mislim,da je ovo najbolji izbor pred nadolazece izazove-mislim prvenstveno na rjesavanje pitanja Kosova.Jer oko ova dva covjeka okupljeni su svi istinski patrioti koji vole BiH -i Bosnjaci i Hrvati i Srbi i mjesani i ostali.Jednom rijecju okupljeni su Bosanci iHercegovci.Po prvi put je pobjedila gradjanska opcija a to nesto znaci :)
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Alfons Kauders wrote:
mIRCerka wrote:DASHING, cemu tvoja opsjednutost Zlatkom? Koji ti je moj? Nebosnjacki! da se ne zeznes....

koji ono kurac bi gloginje, neke veze ima s vampirima... pa valjda samim tim i s politikom... :D :D
Jel se ono caj od toga pravi???
Vingo

Post by Vingo »

E da....sve zaboravim.....Najbolji outcome pobjede Harisa Silajdzica je meni sto sam vidjela oksimoron uzivo. Razdragani Halilovic... :-)
vatra i voda

Post by vatra i voda »

Vingo wrote:Alfonse jel bolje gori glog ili bukva?
100% glog...
Ne zaboravi bijeli luk , singapurka je tvrd orah :-)
dashing

Post by dashing »

mIRCerka wrote:
dashing wrote: opet gledate stvari iz svoje mahalske perspektive.
drugacije je nemoguce jer ti sama imas takav nastup....

ja sam mislila da si dijete po postovima, ali et ispostavilo se da si starija zrela osoba...koja i dan danas ne zna razlikovati PARTIJU od LIDERA i obratno....

mozda bi trebala ici u SDA na instrukcije...jer je Tihic dobio mnogo manje glasova od broj clanova stranke, sto znaci da je Hare dobio njihove glasove (licno znam 10 clanova, vrlo aktivnih clanova, SDA koji su dali glasic Haretu a ne Tihicu) ....
jok...tebi je jos LIDER=PARTIJA u glavi....

fyi, 2006. godina je, ne 1956. :D
e konacno se u necemu slazemo. upravo zato sto znam razlikovati lidera od partije - moj glas je otisao siketu, a nikada ne bi otisao foteljaskoj stranci ZA. a ako si zaintrigirana - glasam za finu gospodju tanovic i njenu stranku na svim drugim nivoima.

a zasto je haris dobio ogromnu vecinu glasova (i to ne samo iz ZA kao sto i sama kazes - pa moze li ikako biti da su ljudi prepoznali karizmu, konstantnost, samouvjerenje, pa mozda sigurnost u vrijeme kada su bjelocarapaski turbo-folk lideri dobili krila??? ne, to su za vas sve ili mahnitovi ili papci...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

100% glog...
zavisi od nacina upotrebe... :D i porijekla istoimenog... :D npr. nijedan glog se ne moze nositi sa bukvom s konjuha... :D a 100% glasase ljudi glupi ko bukva (ovo nisam ni cuo ni procitao od lektire u osnovnoj) za onog sto mu treba glogov kolac... 100%
Hendrix

Post by Hendrix »

E ljudi je li iko od vas bio u biračkom odboru?Ja jutros do 5 glasove brojim i naiđemo na Kantonalnoj skupštini listić, lik preko čitavog papira ogromnim slovima stavio " J**** vam mater svima!" :lol: Nažalost nevažeći je bio.
Unijelo je malo veselja među brojače heheh.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

vatra i voda wrote:
100% glog...
Ne zaboravi bijeli luk , singapurka je tvrd orah :-)
pusti ba tu singapurku i ti navalio... :D udata zena... :D
Post Reply