Izuvanje po kućama :D
- HAVANA
#801 Re: Izuvanje po kućama :D
Ja ko beba.Vlaznim.Oj jebale vas teme.
- animals
#802 Re: Izuvanje po kućama :D
A kako piskite..
sjedeci ili stojeci
sjedeci ili stojeci
- jeza u ledja
#803 Re: Izuvanje po kućama :D
muahahaa ja evo upravo sjedim dok ovo tipkamanimals wrote:A kako piskite..
sjedeci ili stojeci
-
moonca
#804 Re: Izuvanje po kućama :D
Nas obe u kuci sjedeci . 
-
moonca
#805 Re: Izuvanje po kućama :D
Nosis li makaze.jeza u ledja wrote:muahahaa ja evo upravo sjedim dok ovo tipkamanimals wrote:A kako piskite..
sjedeci ili stojeci
- jeza u ledja
#806 Re: Izuvanje po kućama :D
makaze???
ma hajte molim vas
- animals
#807 Re: Izuvanje po kućama :D
A ti..moonca wrote:Nosis li makaze.jeza u ledja wrote:muahahaa ja evo upravo sjedim dok ovo tipkamanimals wrote:A kako piskite..
sjedeci ili stojeci![]()
-
Zoya
#808 Re: Izuvanje po kućama :D
Imaš drugu temu za to, zove se "međusobno brijanje"jeza u ledja wrote:makaze???ma hajte molim vas
- vazi
#809 Re: Izuvanje po kućama :D
To uopste nije nevazno pitanje glede higijene i infekcija, smjer je jako vazan ...jeza u ledja wrote:Ja sam jednom bio sudionik rasprave oko toga kojim smjerom brisete guzicu.Tomahawk11 wrote:Čuj kreči u novembru![]()
Nego, koja je sljedeća tema?
Perete li š.pak kad idete u wc?
Ili samo tariguz?![]()
- jeza u ledja
#810 Re: Izuvanje po kućama :D
Ma naravno. Zato smo svi ostali frapirani kad je jedan lik rekao da se brise odozada prema naprijed.vazi wrote:To uopste nije nevazno pitanje glede higijene i infekcija, smjer je jako vazan ...jeza u ledja wrote:Ja sam jednom bio sudionik rasprave oko toga kojim smjerom brisete guzicu.Tomahawk11 wrote:Čuj kreči u novembru![]()
Nego, koja je sljedeća tema?
Perete li š.pak kad idete u wc?
Ili samo tariguz?![]()
Ono kontas jebote odrastao covjek
- vazi
#811 Re: Izuvanje po kućama :D
znam zene koje se ujutro obuku ko da ce u grad, obuju cipelice i tako citav dan po kuci... gospoje, dodusemoonca wrote:![]()
Pa niko nije napisao da je u kuci non stop u cipelama , vec da moze hodati ,doci do neke prostorije a da se ne izuva u hodniku ili ispred ulaznih vrata.
Samo kriminlaci znaju spavati u cipelama zna se zasto.
kod mene se zna pokucna odjeca i ona za vani...nosno i misno sto bi se reklo...
Ne bih mogla kuhati u haljini u kojoj idem na poso, medjutim te neke gospoje to mogu ...
- vazi
#812 Re: Izuvanje po kućama :D
jeste li mu objasnilijeza u ledja wrote:Ma naravno. Zato smo svi ostali frapirani kad je jedan lik rekao da se brise odozada prema naprijed.vazi wrote:To uopste nije nevazno pitanje glede higijene i infekcija, smjer je jako vazan ...jeza u ledja wrote:
Ja sam jednom bio sudionik rasprave oko toga kojim smjerom brisete guzicu.![]()
![]()
![]()
Ono kontas jebote odrastao covjek![]()
![]()
-
moonca
#813 Re: Izuvanje po kućama :D
Ja takodje- skidam sve sa sebe.vazi wrote:znam zene koje se ujutro obuku ko da ce u grad, obuju cipelice i tako citav dan po kuci... gospoje, dodusemoonca wrote:![]()
Pa niko nije napisao da je u kuci non stop u cipelama , vec da moze hodati ,doci do neke prostorije a da se ne izuva u hodniku ili ispred ulaznih vrata.
Samo kriminlaci znaju spavati u cipelama zna se zasto.![]()
Ne bih mogla kuhati u haljini u kojoj idem na poso, medjutim te neke gospoje to mogu ...
- jeza u ledja
#814 Re: Izuvanje po kućama :D
Pa jesmo, bilo je malo je rec embarassing.vazi wrote: jeste li mu objasnili
- vazi
#815 Re: Izuvanje po kućama :D
neprocjenjivi rahatluk , doc kuci poslje posla, presvuc se, izut se, zapalit jednumoonca wrote:Ja takodje- skidam sve sa sebe.vazi wrote:znam zene koje se ujutro obuku ko da ce u grad, obuju cipelice i tako citav dan po kuci... gospoje, dodusemoonca wrote:![]()
Samo kriminlaci znaju spavati u cipelama zna se zasto.![]()
Ne bih mogla kuhati u haljini u kojoj idem na poso, medjutim te neke gospoje to mogu ...Koji rahatljuk-to je razlog/izgovor da ne primam goste u kucu.
![]()

- Zejnep
#816 Re: Izuvanje po kućama :D
HAVANA wrote:Ja ko beba.Vlaznim.Oj jebale vas teme.
- jeza u ledja
#817 Re: Izuvanje po kućama :D
Ali niste nam, zene, obrazlozile sta mislite koja bi "po bontonu" trebala biti praksa kad vam neki muskarac u posjeti kuci upotrijebi WC? Ako je spusteno sjedalo, da li ikad pomislite je li ga uopste bio podigao? 
- vazi
#818 Re: Izuvanje po kućama :D
ja volim da ostavi podignut poklopacjeza u ledja wrote:Ali niste nam, zene, obrazlozile sta mislite koja bi "po bontonu" trebala biti praksa kad vam neki muskarac u posjeti kuci upotrijebi WC? Ako je spusteno sjedalo, da li ikad pomislite je li ga uopste bio podigao?
u svakom slucaju ja to prestrcam onim proizvodom kad gost ode i strcnem malo na ono dugme za pustanje vode, rekoh ako je ne daj boze dirno prstom a ostala mu na prstu koja kap urina pa za svaki slucaj
- Zejnep
#819 Re: Izuvanje po kućama :D
Joj čime se ti opterećuješ. Obavi poso, operi ruke i razgulijeza u ledja wrote:Ali niste nam, zene, obrazlozile sta mislite koja bi "po bontonu" trebala biti praksa kad vam neki muskarac u posjeti kuci upotrijebi WC? Ako je spusteno sjedalo, da li ikad pomislite je li ga uopste bio podigao?
-
moonca
#820 Re: Izuvanje po kućama :D
Kod mene je uvijek spusteno i gosti ga ne koriste.jeza u ledja wrote:Ali niste nam, zene, obrazlozile sta mislite koja bi "po bontonu" trebala biti praksa kad vam neki muskarac u posjeti kuci upotrijebi WC? Ako je spusteno sjedalo, da li ikad pomislite je li ga uopste bio podigao?
U drugom kupatilu takodje , kada odu muz brise
- triconja
#821 Re: Izuvanje po kućama :D
Lezecianimals wrote:A kako piskite..
sjedeci ili stojeci
- triconja
#822 Re: Izuvanje po kućama :D
Jel ti to gubavci dolaze i ljudi sa urinarnom infekcijom pa moras dezinfikovati poslije njih?vazi wrote:ja volim da ostavi podignut poklopacjeza u ledja wrote:Ali niste nam, zene, obrazlozile sta mislite koja bi "po bontonu" trebala biti praksa kad vam neki muskarac u posjeti kuci upotrijebi WC? Ako je spusteno sjedalo, da li ikad pomislite je li ga uopste bio podigao?![]()
u svakom slucaju ja to prestrcam onim proizvodom kad gost ode i strcnem malo na ono dugme za pustanje vode, rekoh ako je ne daj boze dirno prstom a ostala mu na prstu koja kap urina pa za svaki slucaj
Kakva sredstva za ciscenje, uzmes varkine i malo razmutis i udri, vidio tako i u bolnici ciste.