Svjetski bošnjački kongres

Locked
Paranoid

#801 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by Paranoid »

Moram priznat kako više čitam komentare sa mitraljeskih gnijezda...sve mi više SBK draži...
krater

#802 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by krater »

Paranoid wrote:Moram priznat kako više čitam komentare sa mitraljeskih gnijezda...sve mi više SBK draži...
:thumbup:

Image
cindrlimindrli

#803 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by cindrlimindrli »

I na kraju poslije kilometara bajtova, trd-mrd, drz`-nedaj, tamo-`vamo, kad se gotovo sve opcije lupetanja
potrose vazda ima nenadjebivi trolovski spin.
Ugljesa_ wrote: pa na kraju krajeva ko je glasao na referendumu? Samo bosnjaci?
Mogu ti reci da mi je drago sto sam te `92 preglaso, i opet bih. :-D
Halcyon

#804 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by Halcyon »

Paranoid wrote:Moram priznat kako više čitam komentare sa mitraljeskih gnijezda...sve mi više SBK draži...
Također. :D
agnostic_front

#805 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by agnostic_front »

Najjače od svega je što nebošnjacima smeta bošnjački kongres, i što nebošnjaci najviše pjene zbog istog.
MOSALJOZE

#806 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by MOSALJOZE »

Evo hoce neku tuzbu kazu ljiljani njihovi napisao sam post tamo šta su ljiljani vidjecemo odgovor
Samir_01

#807 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by Samir_01 »

esad_plavi wrote:A za ovog sto ljiljane do smrti brani itd. Nema, bajnog ste vodju izabrali u tom cilju, reis Ceric - komandant Slavne 101. Cikaske Brigade :roll:
Koji to mi ? Mene Ceric i ova organizacija ne predstavljaju. To je privatno udruzenje. Osim imena njihov uticaj ce biti minoran. Ali vi u vasoj kritici ovog "kongresa" napadate sve Bosnjake i lijecite vase komplekse preko nasih ledja.
udrch

#808 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by udrch »

cindrlimindrli wrote:
esad_plavi wrote:Moj stari npr. koji je povrh svega Bosnjak sa nesumnjivo bosnjackim imenom?
Dobro, recimo da ti vjerujem, a o cemu se konkretno radi? Tvog starog otpustili iz Armije zato sto je povrh
svega Bosnjak sa nesumnjivo bosnjackim imenom zbog toga sto su cistili vojsku od nebosnjaka? Mislim, wtf? :lol:
Jedini slucajevi napustanja Armije, meni poznati, bili su dezerterstvo, ratno profitirstvo, ili da te, gluho bilo,
tromblon zvekne u prsa, tako da mi je tvoj stari skroz sumnjiv.
ma otac ga slago, pusti šuplju...vidio sam ja kod njega u prvim postovima da nešto ne štima..
Halcyon

#809 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by Halcyon »

don džonson wrote:
webby-x wrote: Tko su Bošnjaci?
Može objašnjenje?
slično ko četnici kod Srba... po mentalitetu...
Pa kako vas više nije sramota?

@udrch: Argumentacija im je, po običaju, vrh. Jučer ona bulazni o nekim ljudima iz čije priče ona zaključi da je 99% Bošnjaka za podjelu zemlje, danas ovaj s ocem i onim što su "morali preći na drugu stranu". Jebo te, još malo pa će Bošnjaci i za genocid bit krivi... Nakotilo se šljama pa hajd.
Last edited by Halcyon on 30/12/2012 20:51, edited 1 time in total.
MOSALJOZE

#810 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by MOSALJOZE »

Molim vas birajte riječi,već su nas ključali jednom
udrch

#811 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by udrch »

cindrlimindrli wrote:I na kraju poslije kilometara bajtova, trd-mrd, drz`-nedaj, tamo-`vamo, kad se gotovo sve opcije lupetanja
potrose vazda ima nenadjebivi trolovski spin.
Ugljesa_ wrote: pa na kraju krajeva ko je glasao na referendumu? Samo bosnjaci?
Mogu ti reci da mi je drago sto sam te `92 preglaso, i opet bih. :-D
kako se na kraju odaju..ako se zarati molim te nemoj biti na našoj strani, bježi za đvedsku, jebiga odaćeš nas, a da nećeš ni sam znati..
udrch

#812 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by udrch »

Halcyon wrote:
don džonson wrote:
webby-x wrote: Tko su Bošnjaci?
Može objašnjenje?
slično ko četnici kod Srba... po mentalitetu...
Pa kako vas više nije sramota?

@udrch: Argumentacija im je, po običaju, vrh. Jučer ona bulazni o nekim ljudima iz čije priče ona zaključi da je 99% Bošnjaka za podjelu zemlje, danas ovaj s ocem i onim što su "morali preći na drugu stranu". Jebo te, još malo pa će Bošnjaci i za genocid bit krivi... Nakotilo se šljama pa hajd.
a žao mi što nema one Amy G, baš je bila argumentovana..sve što rekne, mene učvrsti..
esad_plavi

#813 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by esad_plavi »

cindrlimindrli wrote:Dobro, recimo da ti vjerujem, a o cemu se konkretno radi? Tvog starog otpustili iz Armije zato sto je povrh svega Bosnjak sa nesumnjivo bosnjackim imenom zbog toga sto su cistili vojsku od nebosnjaka? Mislim, wtf? :lol: Jedini slucajevi napustanja Armije, meni poznati, bili su dezerterstvo, ratno profitirstvo, ili da te, gluho bilo,
tromblon zvekne u prsa, tako da mi je tvoj stari skroz sumnjiv.
Sta se sad lud pravis, rekao si da nema primjera da su ljude otpustali zato sto nisu muslimani, pa sam ti naveo primjer Bosnjaka - nemuslimana, koji je premjesten, a kasnije mu je i dat otpust (hvala Bogu, moram dodati). Zato nemoj mijenjati teze i nemoj biti bezobrazan i insinuirati jednu krajnje smradsku pomisao.

I ne, ja ne napadam Bosnjake (mislim halo, i sam sam Bosnjak), ali moram da kritikujem ovu organizaciju, kao i ove BBI inicijative i sl., koji rade na tome da sve Bosnjake stave pod kontrolu grupice begova i uleme koji su se zazelili minulih vremena i stare slave... a tek kakve su prvake izabrali :roll:

I umjesto da se svi potencijalni "pasa i dopase" dignu i podrze nesto tipa Inicijativa Prvi Mart, oni glade muda (sa) svim neprijateljima ove zemlje i dijele sebi i svojim poslusnicima zvanja i titule, a glupi Bosnje na noz docekuju svakog ko "dirne u njihove". Sutra ce opet naci budale da ginu za njih, dok oni zaradjuju pare i fakultete po Cikagu - a onda ce, tik prije nego se sve ispuse (ala kraj 94') opet uhljebit prvih 9 koljena.
Halcyon

#814 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by Halcyon »

@udrch: Bez brige, tu je masa drugih Amy G. Šta kaže ono nedonošče malo prije, Bošnjaci su k'o četnici kod Srba. :lol:
zemljoOtres

#815 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by zemljoOtres »

Ma,ljiljani su zakon
biturbo

#816 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by biturbo »

Ugljesa_ wrote:Pa ne kontas, vidis ginuli smo za bosnu i ljiljanje a onda su ih ovi ukrali i prisvojili isto sto su u ratu ukrali rat za nezavisnost i odbranu od agresije i napravili stranacki rat cisteci ARBIH od nemuslimana, koliko vas zna da je na pocetku ARBIH cinilo 33% nemuslimana il nebosnjaka, kako se ko vec zove a na kraju rata tek 1% i sad da ja opet nasjednem, borim se, i da sutra cekam da mi se neko smiluje jer nisam stranacki/nacionalno podoban.
Ugljesa ,ja mislim da si ti ugrozen ,definitivno.
cindrlimindrli

#817 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by cindrlimindrli »

esad_plavi wrote:Sta se sad lud pravis, rekao si da nema primjera da su ljude otpustali zato sto nisu muslimani, pa sam ti naveo primjer Bosnjaka - nemuslimana, koji je premjesten, a kasnije mu je i dat otpust (hvala Bogu, moram dodati). Zato nemoj mijenjati teze i nemoj biti bezobrazan i insinuirati jednu krajnje smradsku pomisao.
Bezveze, stari ti laze, jedini nacin da napusti Armiju sam ti vec opisao. Dezerter, profiter, ranjen, ubijen.
nosara

#818 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by nosara »

cindrlimindrli wrote:
esad_plavi wrote:Sta se sad lud pravis, rekao si da nema primjera da su ljude otpustali zato sto nisu muslimani, pa sam ti naveo primjer Bosnjaka - nemuslimana, koji je premjesten, a kasnije mu je i dat otpust (hvala Bogu, moram dodati). Zato nemoj mijenjati teze i nemoj biti bezobrazan i insinuirati jednu krajnje smradsku pomisao.
Bezveze, stari ti laze, jedini nacin da napusti Armiju sam ti vec opisao. Dezerter, profiter, ranjen, ubijen.
Sefer...? :D
esad_plavi

#819 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by esad_plavi »

udrch wrote:ma otac ga slago, pusti šuplju...vidio sam ja kod njega u prvim postovima da nešto ne štima..
Sta ne stima? Sto ne gledam u Cerica ili Tokica ko u bega? Sto ne zelim da me predstavljaju najveci licemjeri i izdajice ove zemlje? Koji to post, haj molim te citiraj? Naivne ovce, itekako su radjene cistke, ali nisu radjene 92, nego 94 kad je trebalo uhljebiti "prve medju Bosnjacima", danasnju kremu drustva (smajli za povracanje).
nosara

#820 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by nosara »

agnostic_front wrote:Najjače od svega je što nebošnjacima smeta bošnjački kongres, i što nebošnjaci najviše pjene zbog istog.
Ako zive medju bosnjacima, logicno je sto su zabrinuti na "Nemaaaaaa viseeeeee natraaaaaaag... Mi dolaziiiimooooooooo!" :D
esad_plavi

#821 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by esad_plavi »

nosara wrote:Sefer...? :D
Ma dezerter bezbeli, ako te reis Ceric tako proglasio, dobri Bosnjo ne mora dalje da razmislja svojom glavom, inace bi i on mogao postat dezerterski cetnik. A tek kad te Sejfudin Tokic obiljezi, ma ne gine ti da si Karadzicev mentor...
cindrlimindrli

#822 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by cindrlimindrli »

nosara wrote:Sefer...?
Prosvijetli me, kad su to njega demobilisali?
nosara

#823 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by nosara »

cindrlimindrli wrote:
nosara wrote:Sefer...?
Prosvijetli me, kad su to njega demobilisali?
Fakticki, onog trena kad su ga zamijenili "zarobljenikom"... Formalno, nedugo iza toga...
cindrlimindrli

#824 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by cindrlimindrli »

nosara wrote:Fakticki, onog trena kad su ga zamijenili "zarobljenikom"... Formalno, nedugo iza toga...
Glupost, prekomanda ne znaci isto sto i demobilizacija. Po obicaju, lupetas.
ušće

#825 Re: Svjetski bošnjački kongres

Post by ušće »

@esad_plavi
koji od ovih Bošnjaka ti smeta i zašto kontretno i bez uvijanja...

-Haris Hromić,
-Mirza Šabić
- Mevlida Serdarević.

- Mirsad Čaušević,
-Muhamed Filipović,
-Ejup Ganić, Dževad Jahić,
- Mehmed Akšamija
Locked