SDA-All about

Post Reply
Oligarh

#7926 Re: SDA-All about

Post by Oligarh »

@Jose

Evo mene dragovoljca za neku od upadnih grupa. Ja ću kašike da tražim 8-)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Alfons Kauders

#7927 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

Paranoid wrote:
JoseMujica wrote:Za sve koji prizivaju "drugo poluvrijeme" predlažem za I ofanzivu : Desant na Poljine združenim snagama srpskih, hrvatskih,bošnjačkih i bosanskih jedinica....a kasnije ćemo se razračunavati...već bi plijen mogao biti dovoljan povod :D
Image

:mrgreen: podijeli i letke sa ucijenjenom glavom..
:D odlicna, ko da ti je taj sa avatara nesto u rodu
Paranoid

#7928 Re: SDA-All about

Post by Paranoid »

zoom66 wrote:
JoseMujica wrote::lol: :lol: :lol:

samo jeNa ispravka...ja bi za Neonka pitao :lol:

ps

alternativa Sekinom kuferu je da provjerava jesu mu šampinjoni dozreli....preko trapa se odvikava od trezora
kao zapovjednik se morash postaviti odgovorno i lafo neutralno, nikakvi nadimci, budi formalista :D
...nešto kao Budimir.. :mrgreen:
Alfons Kauders

#7929 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

Oligarh wrote:@Jose

Evo mene dragovoljca za neku od upadnih grupa. Ja ću kašike da tražim 8-)

jebo kasike... bakir mora da je u slucaju rata na poljinama napravio trezor u podrumu... cisto da ne mora silaziti do narodne
Oligarh

#7930 Re: SDA-All about

Post by Oligarh »

Alfons Kauders wrote:
jebo kasike... bakir mora da je u slucaju rata na poljinama napravio trezor u podrumu... cisto da ne mora silaziti do narodne
Ne, ne... Mene kašike interesuju, s obzirom na cijene plemenitih metala na tržištu. A pošto smo od Izetbeg klana do danas od zlata samo Zlatnu Mrsu dobili, vrijeme je i da se za escajg upita

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#7931 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

vidi se da nisi bio u vojsci Cmoljo :-) ....moj lolo motorolo na vezi se samo sa šifrarnikom priča...ti bi već u samim pripremama akcije omogućio objektima da uklone željeni materijal...nije cilj desanta da se bavi njima samima,već njihovom, u ime naroda, nagomilanom višku vrijednosti.

da se pogrešno ne razumije...nije ovo nikakva čobanska revolucija na koje je Balkan tradicionalno navikao..ono da se kraljice bacaju sa balkona ili streljaju kulaci...nije cilj praviti mučenike već samo pojedince lišiti nagomilanog viška vrijednosti putem pravednije društvene distribucije istog...uz naravno uredno izdate potvrde od strane Međureligijskog vijeća BiH da im sve to bog nadoknadi na drugom svijetu :D
levana

#7932 Re: SDA-All about

Post by levana »

Tvrdi su ovo orasi :evil: i nepredvidivi.
U slučaju desanta na poljinsku oligarhiju došlo bi do munjevitog udruživanja snaga, strategija - zajedno smo jači :dance:
"Slučajni" i "neonski" podmladak bi sve sa kuferima, pod logističkom palicom mister Šaje i mister Noleta bio premješten u London ili Beč.
Prve gospoje bi uz kahvu i koktele, ovisno šta koja preferira :D razmjenjivale dojmove o new collection burberry maramčeta i louis vuitton torbica, dok bi slučajni i neonko stajali na braniku :oops: s mukom stečenih zidina :oops:
Paranoid

#7933 Re: SDA-All about

Post by Paranoid »

Mujice, napravi plan desanta STOP..i dobro razmisli ko će uništiti mitraljesko gnijezdo na gandalfovom tornju.STOP..jer smoker će garant biti odstupnica za izvlačenje prema trezoru. STOP..
Tito..
levana

#7934 Re: SDA-All about

Post by levana »

gerilac Mujica - Ernesto Guevara de la Serna :D
pemanapemani

#7935 Re: SDA-All about

Post by pemanapemani »

Kada se odrade Poljine, mogla bi se rijeka Radobolja vratiti u prirodno korito, a na jednoj lokaciji u blizini Laktaša je sjajna crnica za uzgoj pšenice i kukuruza, samo treba ukloniti "korov"

Eh, da smo bar malo samosvjesni, je.ali bi im sve po spisku.
udrch

#7936 Re: SDA-All about

Post by udrch »

doći će i to vrijeme..ako Bog da..
jebo im Mujica žene svima koji su ih uvalili..
po ovom tekstu ispadne da je Sebi ja i ponajbolja..
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7937 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

mogu l' ja ljubavnice? 'em su bolje, 'em će ih srce više zaboljeti :D
muzicar_iz_parka

#7938 Re: SDA-All about

Post by muzicar_iz_parka »

Chmoljo wrote:mogu l' ja ljubavnice? 'em su bolje, 'em će ih srce više zaboljeti :D
To je rezervisano za nas muzičare, mi podižemo moral raji, vi ostali da stanete u red posle nas, pa šta ostane. :D
Banksy

#7939 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:
Smije li se Vildana pogledati u ogledalo nakon ovakvog teksta? :oops:
PIŠE: Vildana SELIMBEGOVIĆ 26.03.2012.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7940 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

pa sigurno joj neće biti teško da ustanovi da su ista govna, sa još jednim tekstom. ovog puta možda malo manje afirmativno o Sebiji.
JoseMujica

#7941 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

udrch wrote:doći će i to vrijeme..ako Bog da..
jebo im Mujica žene svima koji su ih uvalili..
po ovom tekstu ispadne da je Sebi ja i ponajbolja..
pa hebemu udrch...jel more ikako ta revolucija a da se ja ne znojim?
mikasa

#7942 Re: SDA-All about

Post by mikasa »

izgleda da ste naslutili borbe...
Službenici u Vladi HNK-a potukli se zbog žena
U vrijeme mjera štednje i racionaliziranja troškova, vjerovatno zbog velike napetosti, u zgradi Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona morala je intervenirati i policija.

Nije riječ ni o kakvim prijetnjama prema Vladinim službenicima niti štrajkovima prosvjetara ili zdravstvenih djelatnika, već o sukobu među samim zaposlenicima Vlade

Iz izvora bliskih Vladi doznajemo da je prije nekoliko dana došlo do verbalnog, a potom i blažeg fizičkog sukoba među nekim službenicima, a motiv su navodno bile žene. Nismo uspjeli doznati je li riječ o sukobu poslovne ili privatne prirode. No, kako bi se strasti smirile i ne bi eskalirale u sukob širih razmjera, na teren je poslana i policijska ophodnja.
Bez službene informacije
Službeno o ovome događaju nismo dobili nikakvu informaciju, čak niti iz policije budući da je njihova patrola na teren poslana samo iz mjera predostrožnosti, otkriva naš izvor. Sve ovo događalo se samo tri dana prije vanredne sjednice održane u okviru utvrđivanja prijedloga kantonalnog budžeta za 2013. godinu, pa je vjerovatno iz toga razloga zbog prevelikog pritiska došlo i do narušavanja odnosa među pojedinim zaposlenicima.
- Mora se odmah pristupiti dodatnim mjerama štednje i racionaliziranju troškova u svim segmentima, pri čemu jedino ne smije doći do umanjenja materijalnih sredstava planiranih za socijalne kategorije, zaključak je Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona s iste sjednice održane u četvrtak
Dr. Kuca

#7943 Re: SDA-All about

Post by Dr. Kuca »

Ne razumijem cemu frka ovolika oko Bakirove zene? Zena ima vise titula nego ovaj cuger Nakas. Bio mu je brat, pa i on, pa sta, valjda cuvo mjesto za sina il nekog vec? Dosta ga 20 godina :D
It_is_a_Leclerc

#7944 Re: SDA-All about

Post by It_is_a_Leclerc »

Neka.
Ja bih svima koji glasaju za Bakira poželio scenu da predaju papire za posao koji toliko silno žele, i za koji su se ubili školujući se, a unaprijed znaju da je mjesto popunjeno nečijom ženom, sestrom, tetkom, unukom od kuma...
pospanko2

#7945 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

[quote="Dr. Kuca"]Ne razumijem cemu frka ovolika oko Bakirove zene? Zena ima vise titula nego ovaj cuger Nakas. Bio mu je brat, pa i on, pa sta, valjda cuvo mjesto za sina il nekog vec? Dosta ga 20 godina :D[/quo

I ti na drogama?
JoseMujica

#7946 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

da im Neonko da mu čOrape mirišu pa su sretni
vivaldi

#7947 Re: SDA-All about

Post by vivaldi »

samo da cestitam sebiji. nije bitno ko je, kad je posteno
StupskaBitanga

#7948 Re: SDA-All about

Post by StupskaBitanga »

It_is_a_Leclerc wrote:Neka.
Ja bih svima koji glasaju za Bakira poželio scenu da predaju papire za posao koji toliko silno žele, i za koji su se ubili školujući se, a unaprijed znaju da je mjesto popunjeno nečijom ženom, sestrom, tetkom, unukom od kuma...
:thumbup:
pospanko2

#7949 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

vivaldi wrote:samo da cestitam sebiji. nije bitno ko je, kad je posteno
Povedi je kući :)
rajvosa1

#7950 Re: SDA-All about

Post by rajvosa1 »

vivaldi wrote:samo da cestitam sebiji. nije bitno ko je, kad je posteno
Ovakvima normalan covjek samo moze pozeljeti da ih doticna lijeci
Post Reply