Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Nadzorna_ploca

#78926 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Ostati ce i osvojiti duplu aBd.
Smrzli smo se, jebena salaukovina.
SmokingMan

#78927 Re: Premijer liga BiH

Post by SmokingMan »

rumenige_brajtner wrote:Liga je smijeh i komedija u svakom smislu
Porilično tanki konkurenti u globalu,ovo je Sa trebalo pomesti sa minumum +12 bodova.Dobro,svakako uskoro dolazi suočavanje BH fudbala sa njegovom stvarnošću.
animus

#78928 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Na onom jezeru od terena ni barsa nebi dobila radnik. Zato je ovaj bod vrijedan titule. Mladost treba poslati predstavnika na proslavu titule jer su pokazali sta su pravi fudbaleri za razliku od nekih.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#78929 Re: Premijer liga BiH

Post by F&N »

plain vanilla wrote:Iz posljednje tri utakmice, od devet ste uzeli 4 boda. I onda.pojedinci imaju obraza uopce komentirati igru drugih klubova protiv vaseg konkurenta za titulu.
Husrefe, ostani.
Uzimamo taco onoliko koliko i kad nam treba. I boli nas kurac.

H.M. jedan je od nas 8-)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#78930 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Mladost odigrala sampionski, a ne kao Sarajevo da se naguzi kod kuce, a bori se za titulu.

iskjuz maj frenc, ali moradoh zbog pojedinaca
Bazinga1234

#78931 Re: Premijer liga BiH

Post by Bazinga1234 »

Ako je bilo ikakve dileme oko borbe za opstanak - više je nema.
Sarajevo i Zrinjski... :-) Jos onaj fuli penal. :-)
F&N

#78932 Re: Premijer liga BiH

Post by F&N »

Analiticarr wrote:
plain vanilla wrote:Iz posljednje tri utakmice, od devet ste uzeli 4 boda. I onda.pojedinci imaju obraza uopce komentirati igru drugih klubova protiv vaseg konkurenta za titulu.
Husrefe, ostani.
Mnogi nazalost ne zele napisati ono sto vide. Slijepi su kod ociju. A neki uopste nisu navijaci kluba kao kluba nego prate jednog covjeka i vaznija im je njegova izjava nego sva (ne)djela koja je uradio u klubu.
Jel ti mozda Husref karao zenu ili sta?
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#78933 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Husrefe, ostani.
Jbg nije prvenstvo 4 utakmice nego 29 (do danas) i 61 bod osvojen....
Znaci da je po starom bodovanju (2,1,0) po bodovima sve smo pobijedili... :D

Hebibovic kloc!!!

H.M. jedan je od nas!!!
animus

#78934 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Nadzorna_ploca wrote:Ostati ce i osvojiti duplu aBd.
:thumbup:
Naravno da ce ostati. Boljeg u Bosni nema svakako a da voli vise Sarajevo od njega tesko da iko postoji.
plain vanilla

#78935 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

F&N wrote:
Husrefe, ostani.

H.M. jedan je od nas 8-)
Znaci i Musemuc forumas :mrgreen:

Uzimate vi koliko mozete i molite Boga da Zrinjski kiksa.
Analiticarr

#78936 Re: Premijer liga BiH

Post by Analiticarr »

animus wrote:
Naravno da ce ostati. Boljeg u Bosni nema svakako a da voli vise Sarajevo od njega tesko da iko postoji.
Nece ostati. To je vec zavrseno.
Ako on voli Sarajevo, dusmani nam ne trebaju. On je taj koji je unio nemir i zbog kojeg jos uvjek strepimo za titulu. Napisao bih mnogo toga ali necu zbog Vahidina.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#78937 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Analiticarr wrote:
Husrefe, ostani.
Mnogi nazalost ne zele napisati ono sto vide. Slijepi su kod ociju. A neki uopste nisu navijaci kluba kao kluba nego prate jednog covjeka i vaznija im je njegova izjava nego sva (ne)djela koja je uradio u klubu.
Ne bih da vodim neku filozofsku diskusiju ali fakat o cemu ti pricas???? Sarajevo nikada nije bilo ovako dominantno u prvenstvu kao ove godine.....napravili su veliku zalihu sa odlicnim igrama i kriza im je morala doci kad tad i dosla je kao i svakom klubu. Huisref je napravio odlicnu ekipu od prosjecnih igraca koji citave sezone dominiraju u nasem prvenstvu i ako osvoje titulu a ja sam u njih najsigurniji prvi put cu im iskreno cestiti i reci "svaka cast posteno". Ja sam davno rekao da sto se tice Sarajeva je Musemic a sto se tice Zelje Osim jedini ljudi koji daju takvu kakvu garanciju da ce se timovi boriti za titulu i osvojiti je. Sto se tice Amara mislim da je njega pregazilo vrijeme mada bi bilo neposteno bazirati misljenje nakon ove polusezone. Dakle okani se prijatelju vjecnih mahalanja i urota jer Sarajevo iz ove sezone stvarno mirise na samionski tim.
Naravno nije meni lako ovo napisati ali kao covjek koji je dugo u zivotu bio u sportu naucio sam uvijek protivniku cestitati na pobjedi....naravno ako je cista.
Leopard_SA

#78938 Re: Premijer liga BiH

Post by Leopard_SA »

Analiticarr wrote:
animus wrote:
Nece ostati. To je vec zavrseno.
Ako on voli Sarajevo, dusmani nam ne trebaju. On je taj koji je unio nemir i zbog kojeg jos uvjek strepimo za titulu. Napisao bih mnogo toga ali necu zbog Vahidina.
Pa pisao si, demantovali smo te svaki put...
Analiticarr

#78939 Re: Premijer liga BiH

Post by Analiticarr »

hrasno38 wrote:
Analiticarr wrote:
Husrefe, ostani.
Ne bih da vodim neku filozofsku diskusiju ali fakat o cemu ti pricas???? Sarajevo nikada nije bilo ovako dominantno u prvenstvu kao ove godine.....napravili su veliku zalihu sa odlicnim igrama i kriza im je morala doci kad tad i dosla je kao i svakom klubu. Huisref je napravio odlicnu ekipu od prosjecnih igraca koji citave sezone dominiraju u nasem prvenstvu i ako osvoje titulu a ja sam u njih najsigurniji prvi put cu im iskreno cestiti i reci "svaka cast posteno". Ja sam davno rekao da sto se tice Sarajeva je Musemic a sto se tice Zelje Osim jedini ljudi koji daju takvu kakvu garanciju da ce se timovi boriti za titulu i osvojiti je. Sto se tice Amara mislim da je njega pregazilo vrijeme mada bi bilo neposteno bazirati misljenje nakon ove polusezone. Dakle okani se prijatelju vjecnih mahalanja i urota jer Sarajevo iz ove sezone stvarno mirise na samionski tim.
Naravno nije meni lako ovo napisati ali kao covjek koji je dugo u zivotu bio u sportu naucio sam uvijek protivniku cestitati na pobjedi....naravno ako je cista.
Ti si navijac Zeljeznicara i naravno da zelis husrefa na klupi FK Sarajevo. :thumbup:
Analiticarr

#78940 Re: Premijer liga BiH

Post by Analiticarr »

Leopard_SA wrote: Pa pisao si, demantovali smo te svaki put...
A demant je kad neko po zadatku napise On voli Sarajevo, ili on je jedan od nas, ili uvrede i psovke (kao i nas trener) :lol: :thumbup:
Dodjite vi malo na trening (ja cu svakom obezbjediti ulazak) pa vidite kakva je atmosfera i sta radi strucnjak. :-)
F&N

#78941 Re: Premijer liga BiH

Post by F&N »

plain vanilla wrote:
F&N wrote:
Husrefe, ostani.

H.M. jedan je od nas 8-)
Znaci i Musemuc forumas :mrgreen:

Uzimate vi koliko mozete i molite Boga da Zrinjski kiksa.
I dobro nam ide i boli nas kurko...

Ako Sloboda ne izgubi veceras, onda Radnik ce morati zapeti pod Bijelim brijegom kako bi ostao u utrci za EL. Sto je nama dobro s obzirom da mi igramo slijedecu kuci s Celikom. Mislim da je sada veci pritisak na Zrinjskom, te da su oni u dosta losijem psiholoskom stanju. Tako da ubijeđen sam u titulu, a aBd onda i duplu krunu.
90minut

#78942 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

Protiv koga Sarajevo i Zrinjski igraju preostale utakmice?
F&N

#78943 Re: Premijer liga BiH

Post by F&N »

Analiticarr wrote:
Leopard_SA wrote: Pa pisao si, demantovali smo te svaki put...
A demant je kad neko po zadatku napise On voli Sarajevo, ili on je jedan od nas, ili uvrede i psovke (kao i nas trener) :lol: :thumbup:
Dodjite vi malo na trening (ja cu svakom obezbjediti ulazak) pa vidite kakva je atmosfera i sta radi strucnjak. :-)
Ne lazi bolan ne lazi. Dolazio sam ja licno na treninge Husrefu jos i dok su trenirali na sljaci. Te price o psovanju su toliko preivelicane da je to nevjerovatno. Samo lazete i sirite lazi na covjeka radi licnih interesa. Mozete mu se samo dobro saget svi.

P.S. Boga ti ne lazi da si navijac Sarajeva
Last edited by F&N on 27/04/2019 19:25, edited 1 time in total.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#78944 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Ono kad te @hrasno38 podere....

Kolega @hrasno38 :kakoste:

:D

A sad u 20:00 ljepotica sa Tusnja!
Last edited by Pitar sa Kariba on 27/04/2019 19:26, edited 1 time in total.
Leopard_SA

#78945 Re: Premijer liga BiH

Post by Leopard_SA »

90minut wrote:Protiv koga Sarajevo i Zrinjski igraju preostale utakmice?
Sarajevo - Celik Zenica
Tuzla City - Sarajevo
Sarajevo - Zvijezda 09
GOSK - Sarajevo

Zrinjski - Radnik Bijeljina
Celik Zenica - Zrinjski
Zrinjski - Tuzla City
Zvijezda 09- Zrinjski
last mohicans

#78946 Re: Premijer liga BiH

Post by last mohicans »

Ma pustite analitičara. On po svom goni. Kao ona..Jah ja viko ili vo riko, on ništa, nastavlja po svom. Šta dočekah da brat @hrasno brani FKS. :-D :thumbup: Kakva je situacija za EL, Siroki dobio, moraju i komsinice dobiti, Radnik se izjednačio na 40 bodova, na -1 Čelik.
plain vanilla

#78947 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

F&N wrote: I dobro nam ide i boli nas kurko...

Ako Sloboda ne izgubi veceras, onda Radnik ce morati zapeti pod Bijelim brijegom kako bi ostao u utrci za EL. Sto je nama dobro s obzirom da mi igramo slijedecu kuci s Celikom. Mislim da je sada veci pritisak na Zrinjskom, te da su oni u dosta losijem psiholoskom stanju. Tako da ubijeđen sam u titulu, a aBd onda i duplu krunu.
I ja sam ubijedjena za titulu, ali moglo je bez ove.patnje.
Za kup ne znam, ako se ne saberete, tesko.
plain vanilla

#78948 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Pitar sa Kariba wrote:Ono kad te @hrasno38 podere....

Kolega @hrasno38 :kakoste:

:D

A sad u 20:00 ljepotica sa Tusnja!
Kisa pada, s nekim prekidima, cijeli dan. A mescini se sprema prolom oblaka.
Bit ce kao na Panonici da igramo :mrgreen:
mirza_15

#78949 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

Ako uzmemo duplu analitičara će hercika spucati.

Dobiti sljedeće tri i završiti posao.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#78950 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Analiticarr wrote:Ti si navijac Zeljeznicara i naravno da zelis husrefa na klupi FK Sarajevo. :thumbup:
Naprotiv, meni je muka kadn Husref dodje u Sarajevo jer tada je Zeljo vrlo cesto donji i puise u guzicu Sarajevu. Ja bih bio presretan da sutra ode i da dodju oni sto su vodili Sarajevo posljednjih godina.
Locked