Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#78926 Re: Premijer liga BiH
Ostati ce i osvojiti duplu aBd.
Smrzli smo se, jebena salaukovina.
- SmokingMan
#78927 Re: Premijer liga BiH
Porilično tanki konkurenti u globalu,ovo je Sa trebalo pomesti sa minumum +12 bodova.Dobro,svakako uskoro dolazi suočavanje BH fudbala sa njegovom stvarnošću.rumenige_brajtner wrote:Liga je smijeh i komedija u svakom smislu
- animus
#78928 Re: Premijer liga BiH
Na onom jezeru od terena ni barsa nebi dobila radnik. Zato je ovaj bod vrijedan titule. Mladost treba poslati predstavnika na proslavu titule jer su pokazali sta su pravi fudbaleri za razliku od nekih.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#78929 Re: Premijer liga BiH
Uzimamo taco onoliko koliko i kad nam treba. I boli nas kurac.plain vanilla wrote:Iz posljednje tri utakmice, od devet ste uzeli 4 boda. I onda.pojedinci imaju obraza uopce komentirati igru drugih klubova protiv vaseg konkurenta za titulu.
Husrefe, ostani.
H.M. jedan je od nas
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#78930 Re: Premijer liga BiH
Mladost odigrala sampionski, a ne kao Sarajevo da se naguzi kod kuce, a bori se za titulu.
iskjuz maj frenc, ali moradoh zbog pojedinaca
iskjuz maj frenc, ali moradoh zbog pojedinaca
-
Bazinga1234
#78931 Re: Premijer liga BiH
Ako je bilo ikakve dileme oko borbe za opstanak - više je nema.
Sarajevo i Zrinjski...
Jos onaj fuli penal. 
Sarajevo i Zrinjski...
-
F&N
#78932 Re: Premijer liga BiH
Jel ti mozda Husref karao zenu ili sta?Analiticarr wrote:Mnogi nazalost ne zele napisati ono sto vide. Slijepi su kod ociju. A neki uopste nisu navijaci kluba kao kluba nego prate jednog covjeka i vaznija im je njegova izjava nego sva (ne)djela koja je uradio u klubu.plain vanilla wrote:Iz posljednje tri utakmice, od devet ste uzeli 4 boda. I onda.pojedinci imaju obraza uopce komentirati igru drugih klubova protiv vaseg konkurenta za titulu.
Husrefe, ostani.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#78933 Re: Premijer liga BiH
Jbg nije prvenstvo 4 utakmice nego 29 (do danas) i 61 bod osvojen....plain vanilla wrote:Iz posljednje tri utakmice, od devet ste uzeli 4 boda. I onda.pojedinci imaju obraza uopce komentirati igru drugih klubova protiv vaseg konkurenta za titulu.
Husrefe, ostani.
Znaci da je po starom bodovanju (2,1,0) po bodovima sve smo pobijedili...
Hebibovic kloc!!!
H.M. jedan je od nas!!!
- animus
#78934 Re: Premijer liga BiH
Nadzorna_ploca wrote:Ostati ce i osvojiti duplu aBd.
Naravno da ce ostati. Boljeg u Bosni nema svakako a da voli vise Sarajevo od njega tesko da iko postoji.
- plain vanilla
#78935 Re: Premijer liga BiH
Znaci i Musemuc forumasF&N wrote:Uzimamo taco onoliko koliko i kad nam treba. I boli nas kurac.plain vanilla wrote:Iz posljednje tri utakmice, od devet ste uzeli 4 boda. I onda.pojedinci imaju obraza uopce komentirati igru drugih klubova protiv vaseg konkurenta za titulu.
Husrefe, ostani.
H.M. jedan je od nas
Uzimate vi koliko mozete i molite Boga da Zrinjski kiksa.
- Analiticarr
#78936 Re: Premijer liga BiH
Nece ostati. To je vec zavrseno.animus wrote:Nadzorna_ploca wrote:Ostati ce i osvojiti duplu aBd.
Smrzli smo se, jebena salaukovina.![]()
Naravno da ce ostati. Boljeg u Bosni nema svakako a da voli vise Sarajevo od njega tesko da iko postoji.
Ako on voli Sarajevo, dusmani nam ne trebaju. On je taj koji je unio nemir i zbog kojeg jos uvjek strepimo za titulu. Napisao bih mnogo toga ali necu zbog Vahidina.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#78937 Re: Premijer liga BiH
Ne bih da vodim neku filozofsku diskusiju ali fakat o cemu ti pricas???? Sarajevo nikada nije bilo ovako dominantno u prvenstvu kao ove godine.....napravili su veliku zalihu sa odlicnim igrama i kriza im je morala doci kad tad i dosla je kao i svakom klubu. Huisref je napravio odlicnu ekipu od prosjecnih igraca koji citave sezone dominiraju u nasem prvenstvu i ako osvoje titulu a ja sam u njih najsigurniji prvi put cu im iskreno cestiti i reci "svaka cast posteno". Ja sam davno rekao da sto se tice Sarajeva je Musemic a sto se tice Zelje Osim jedini ljudi koji daju takvu kakvu garanciju da ce se timovi boriti za titulu i osvojiti je. Sto se tice Amara mislim da je njega pregazilo vrijeme mada bi bilo neposteno bazirati misljenje nakon ove polusezone. Dakle okani se prijatelju vjecnih mahalanja i urota jer Sarajevo iz ove sezone stvarno mirise na samionski tim.Analiticarr wrote:Mnogi nazalost ne zele napisati ono sto vide. Slijepi su kod ociju. A neki uopste nisu navijaci kluba kao kluba nego prate jednog covjeka i vaznija im je njegova izjava nego sva (ne)djela koja je uradio u klubu.plain vanilla wrote:Iz posljednje tri utakmice, od devet ste uzeli 4 boda. I onda.pojedinci imaju obraza uopce komentirati igru drugih klubova protiv vaseg konkurenta za titulu.
Husrefe, ostani.
Naravno nije meni lako ovo napisati ali kao covjek koji je dugo u zivotu bio u sportu naucio sam uvijek protivniku cestitati na pobjedi....naravno ako je cista.
- Leopard_SA
#78938 Re: Premijer liga BiH
Pa pisao si, demantovali smo te svaki put...Analiticarr wrote:Nece ostati. To je vec zavrseno.animus wrote:Nadzorna_ploca wrote:Ostati ce i osvojiti duplu aBd.
Smrzli smo se, jebena salaukovina.![]()
Ako on voli Sarajevo, dusmani nam ne trebaju. On je taj koji je unio nemir i zbog kojeg jos uvjek strepimo za titulu. Napisao bih mnogo toga ali necu zbog Vahidina.
- Analiticarr
#78939 Re: Premijer liga BiH
Ti si navijac Zeljeznicara i naravno da zelis husrefa na klupi FK Sarajevo.hrasno38 wrote:Ne bih da vodim neku filozofsku diskusiju ali fakat o cemu ti pricas???? Sarajevo nikada nije bilo ovako dominantno u prvenstvu kao ove godine.....napravili su veliku zalihu sa odlicnim igrama i kriza im je morala doci kad tad i dosla je kao i svakom klubu. Huisref je napravio odlicnu ekipu od prosjecnih igraca koji citave sezone dominiraju u nasem prvenstvu i ako osvoje titulu a ja sam u njih najsigurniji prvi put cu im iskreno cestiti i reci "svaka cast posteno". Ja sam davno rekao da sto se tice Sarajeva je Musemic a sto se tice Zelje Osim jedini ljudi koji daju takvu kakvu garanciju da ce se timovi boriti za titulu i osvojiti je. Sto se tice Amara mislim da je njega pregazilo vrijeme mada bi bilo neposteno bazirati misljenje nakon ove polusezone. Dakle okani se prijatelju vjecnih mahalanja i urota jer Sarajevo iz ove sezone stvarno mirise na samionski tim.Analiticarr wrote:Mnogi nazalost ne zele napisati ono sto vide. Slijepi su kod ociju. A neki uopste nisu navijaci kluba kao kluba nego prate jednog covjeka i vaznija im je njegova izjava nego sva (ne)djela koja je uradio u klubu.plain vanilla wrote:Iz posljednje tri utakmice, od devet ste uzeli 4 boda. I onda.pojedinci imaju obraza uopce komentirati igru drugih klubova protiv vaseg konkurenta za titulu.
Husrefe, ostani.
Naravno nije meni lako ovo napisati ali kao covjek koji je dugo u zivotu bio u sportu naucio sam uvijek protivniku cestitati na pobjedi....naravno ako je cista.
- Analiticarr
#78940 Re: Premijer liga BiH
A demant je kad neko po zadatku napise On voli Sarajevo, ili on je jedan od nas, ili uvrede i psovke (kao i nas trener)Leopard_SA wrote: Pa pisao si, demantovali smo te svaki put...
Dodjite vi malo na trening (ja cu svakom obezbjediti ulazak) pa vidite kakva je atmosfera i sta radi strucnjak.
-
F&N
#78941 Re: Premijer liga BiH
I dobro nam ide i boli nas kurko...plain vanilla wrote:Znaci i Musemuc forumasF&N wrote:Uzimamo taco onoliko koliko i kad nam treba. I boli nas kurac.plain vanilla wrote:Iz posljednje tri utakmice, od devet ste uzeli 4 boda. I onda.pojedinci imaju obraza uopce komentirati igru drugih klubova protiv vaseg konkurenta za titulu.
Husrefe, ostani.
H.M. jedan je od nas![]()
Uzimate vi koliko mozete i molite Boga da Zrinjski kiksa.
Ako Sloboda ne izgubi veceras, onda Radnik ce morati zapeti pod Bijelim brijegom kako bi ostao u utrci za EL. Sto je nama dobro s obzirom da mi igramo slijedecu kuci s Celikom. Mislim da je sada veci pritisak na Zrinjskom, te da su oni u dosta losijem psiholoskom stanju. Tako da ubijeđen sam u titulu, a aBd onda i duplu krunu.
-
90minut
#78942 Re: Premijer liga BiH
Protiv koga Sarajevo i Zrinjski igraju preostale utakmice?
-
F&N
#78943 Re: Premijer liga BiH
Ne lazi bolan ne lazi. Dolazio sam ja licno na treninge Husrefu jos i dok su trenirali na sljaci. Te price o psovanju su toliko preivelicane da je to nevjerovatno. Samo lazete i sirite lazi na covjeka radi licnih interesa. Mozete mu se samo dobro saget svi.Analiticarr wrote:A demant je kad neko po zadatku napise On voli Sarajevo, ili on je jedan od nas, ili uvrede i psovke (kao i nas trener)Leopard_SA wrote: Pa pisao si, demantovali smo te svaki put...![]()
![]()
Dodjite vi malo na trening (ja cu svakom obezbjediti ulazak) pa vidite kakva je atmosfera i sta radi strucnjak.
P.S. Boga ti ne lazi da si navijac Sarajeva
Last edited by F&N on 27/04/2019 19:25, edited 1 time in total.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#78944 Re: Premijer liga BiH
Ono kad te @hrasno38 podere....
Kolega @hrasno38

A sad u 20:00 ljepotica sa Tusnja!
Kolega @hrasno38
Last edited by Pitar sa Kariba on 27/04/2019 19:26, edited 1 time in total.
- Leopard_SA
#78945 Re: Premijer liga BiH
Sarajevo - Celik Zenica90minut wrote:Protiv koga Sarajevo i Zrinjski igraju preostale utakmice?
Tuzla City - Sarajevo
Sarajevo - Zvijezda 09
GOSK - Sarajevo
Zrinjski - Radnik Bijeljina
Celik Zenica - Zrinjski
Zrinjski - Tuzla City
Zvijezda 09- Zrinjski
-
last mohicans
#78946 Re: Premijer liga BiH
Ma pustite analitičara. On po svom goni. Kao ona..Jah ja viko ili vo riko, on ništa, nastavlja po svom. Šta dočekah da brat @hrasno brani FKS.
Kakva je situacija za EL, Siroki dobio, moraju i komsinice dobiti, Radnik se izjednačio na 40 bodova, na -1 Čelik.
- plain vanilla
#78947 Re: Premijer liga BiH
I ja sam ubijedjena za titulu, ali moglo je bez ove.patnje.F&N wrote: I dobro nam ide i boli nas kurko...
Ako Sloboda ne izgubi veceras, onda Radnik ce morati zapeti pod Bijelim brijegom kako bi ostao u utrci za EL. Sto je nama dobro s obzirom da mi igramo slijedecu kuci s Celikom. Mislim da je sada veci pritisak na Zrinjskom, te da su oni u dosta losijem psiholoskom stanju. Tako da ubijeđen sam u titulu, a aBd onda i duplu krunu.
Za kup ne znam, ako se ne saberete, tesko.
- plain vanilla
#78948 Re: Premijer liga BiH
Kisa pada, s nekim prekidima, cijeli dan. A mescini se sprema prolom oblaka.Pitar sa Kariba wrote:Ono kad te @hrasno38 podere....
Kolega @hrasno38![]()
Bit ce kao na Panonici da igramo
-
mirza_15
#78949 Re: Premijer liga BiH
Ako uzmemo duplu analitičara će hercika spucati.
Dobiti sljedeće tri i završiti posao.
Dobiti sljedeće tri i završiti posao.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#78950 Re: Premijer liga BiH
Naprotiv, meni je muka kadn Husref dodje u Sarajevo jer tada je Zeljo vrlo cesto donji i puise u guzicu Sarajevu. Ja bih bio presretan da sutra ode i da dodju oni sto su vodili Sarajevo posljednjih godina.Analiticarr wrote:Ti si navijac Zeljeznicara i naravno da zelis husrefa na klupi FK Sarajevo.