Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
heat wrote:Eon prikljucen prije dva dana.
Dvije noci zaredom nemam sta gledati, jer mi nestane slike i pojavi se “Welcome to eOn i LOADING”
Sinoc pozvao 1360 i rjesili problem, a nocas nisam i gledam u plafon.
Pitanje glasi...
Je li trebam zvati svaki dan (1360), da bi mogao gledati TV?
Ko ce mi omoguciti, da imam sve opcije koje placam i u drugoj sobi, na TV-u (resiver)?
Hvala
A kad si najavio ti priključenje? Koliko je prošlo od izdavanja naloga do prikljucenja? Da znam kad bi mogli meni doci
Mozes otici na zimovanje
Dvije do tri sedmice, jer imaju tovar naloga.
Ništa, prošlo je 10 dana, još jedno 20 i naviknut ću se
Tiger 033 wrote:Jel to znači sad da će samo Telemach zatamnjivati tv sadržaj
Ne znam, ali po svemu sudeći hoće, osim ako i oni ne sklope ugovor sa ovim UFI-om.
Ali pošto ugovor sklapa AKOP, kao predstavnik kablovskih operatera (a Telemach nije član ove ogranizacije), onda Telemach-u ne preostaje ništa drugo nego da nastavi sa zatamnjivanjem sadržaja na kanalima.
pa mogu ja sam sebi napraviti konekciju pa imati gigabit u lokalu, al kakve koristi od toga kad nijedna bitna stranica nije na njihovom serveru
mozda telemach.ba
meni je problem sto poslije 8 navece krene zestoko da puca konekcija i tako je vec mjesecima
preko dana vecinom radi normalno osim vikendima
kloniran wrote:pa mogu ja sam sebi napraviti konekciju pa imati gigabit u lokalu, al kakve koristi od toga kad nijedna bitna stranica nije na njihovom serveru
mozda telemach.ba
meni je problem sto poslije 8 navece krene zestoko da puca konekcija i tako je vec mjesecima
sve znam , svi bitni serveri su u EU, ali pri reklamaciji u obzir uzimaju iskljucivo test prema TELEMACHBH serveru . Izmjeri tako i posalji ss , moraju ti rjesiti stvar .Kad procepi prema njihovom serveru , procepit ce i ka van , jer kad je sve ok razlika između Sarajeva i Frankfurta je samo 20ak ms visi ping , brzina je tu negdje .
kloniran wrote:pa mogu ja sam sebi napraviti konekciju pa imati gigabit u lokalu, al kakve koristi od toga kad nijedna bitna stranica nije na njihovom serveru
mozda telemach.ba
sve znam , svi bitni serveri su u EU, ali pri reklamaciji u obzir uzimaju iskljucivo test prema TELEMACHBH serveru . Izmjeri tako i posalji ss , moraju ti rjesiti stvar .
pa prema telemachu puna brzina
ne mogu ja da se uganjam s njima a nemaju ekipe na terenu u trecoj smjeni
ja kuci dođem iza 8 svaki dan a u toku radnog vremena nikog kuci a vikendom nikad nisam tu i tako u krug mjesecima
dolazili su nekoliko puta al par dana i opet isto, pocinjem gubiti zivce s njima
sve mi se cini da bi problemi bili ko rukom odneseni da potpisem novi ugovor s njima
mozda telemach.ba
sve znam , svi bitni serveri su u EU, ali pri reklamaciji u obzir uzimaju iskljucivo test prema TELEMACHBH serveru . Izmjeri tako i posalji ss , moraju ti rjesiti stvar .
pa prema telemachu puna brzina
ne mogu ja da se uganjam s njima a nemaju ekipe na terenu u trecoj smjeni
ja kuci dođem iza 8 svaki dan a u toku radnog vremena nikog kuci a vikendom nikad nisam tu i tako u krug mjesecima
dolazili su nekoliko puta al par dana i opet isto, pocinjem gubiti zivce s njima
sve mi se cini da bi problemi bili ko rukom odneseni da potpisem novi ugovor s njima
hmm , a onda ima neki problem , sad sam mjerio prema tamo .Nije kao obicno , ali je u redu . jel Vodafone DE Frankfurt server , jer zna biti dosta razlike na drugim ?
jasko__ wrote:21.11 podnesen zahtjev za prikljucenje..danas hvala Bogu konacno prikljucen
Prvo pitanje..kako upaliti pozadinsko osvjetljenje na eon daljinskom
drzis zajedno cikicu i u istom redu strelicu lijevo, kada lampice u vrhu daljinskog pocnu blinkat pritisnes ok...
nego pitanje je kako ugasiti pozadinsko osvjetljenje