Kad ćete nam učiniti dostupnom cijelu EON naslovnu pjesmu
Just turn it on, fju fju fju, la la la!
What you think about that?
Moderator: Benq
Imat ćemo uskoro više informacija i javiti vamcrnivrag » 10 minutes ago
@Telemach
Kad ćete nam učiniti dostupnom cijelu EON naslovnu pjesmu
Just turn it on, fju fju fju, la la la!
What you think about that?
PDS3 ima vlastiti modem i kao takav može isporučiti samostalno usluge TV Unazad, VOD i sličice na EPG-u, dok PDS2 resiver moraš spajati UTP kablom na port 4 na modemu, da bi te funkcije radile.Dzontra_Volta wrote:Koja je razlika između PDS2 i PDS3? Koji je bolji?
Znači bolji PDS3 kao dodatni uredjaj ako neću mrežne kablove po kući?crnivrag wrote:PDS3 ima vlastiti modem i kao takav može isporučiti samostalno usluge TV Unazad, VOD i sličice na EPG-u, dok PDS2 resiver moraš spajati UTP kablom na port 4 na modemu, da bi te funkcije radile.Dzontra_Volta wrote:Koja je razlika između PDS2 i PDS3? Koji je bolji?
Naravno, bolji je pds3Dzontra_Volta wrote:Znači bolji PDS3 kao dodatni uredjaj ako neću mrežne kablove po kući?crnivrag wrote:PDS3 ima vlastiti modem i kao takav može isporučiti samostalno usluge TV Unazad, VOD i sličice na EPG-u, dok PDS2 resiver moraš spajati UTP kablom na port 4 na modemu, da bi te funkcije radile.Dzontra_Volta wrote:Koja je razlika između PDS2 i PDS3? Koji je bolji?
za tih 30 maraka razlike može se štošta dodatno uzeti i imaće i badže ono što i tishalla wrote:Sve je individualno ljudi dragi![]()
Meni je recimo suludo da ima ljudi koji mjesečno daju 100-150 KM za cigare pa eto, opet ima takvih popriličan broj i nemam ni najmanju namjeru osuđivati ih...
Ja recimo ne pijem alkohol, ne pušim, ne drogiram se, radimo i žena i ja hvala Bogu, i mislim da nije nikakvo preseravanje to što plaćam 80 KM mjesečno (Telemach + Netflix) to da imam brz internet i ponudu kanala koji meni odgovaraju. Za ono koliko gledam dnevno TV, imam sasvim dovoljno HD kanala, kad želim da pogledam neku seriju ili film imam Netflix, prema tome mislim da je jako neukusno određivati nekome šta mu je puno šta nije. Svako zna svoje mogućnosti i dok god to nije nauštrb osnovnih životnih potreba mislim da je sasvim legitimno to što ljudi imaju različite, hajmo reći poroke...
Kod mene obojica badža imaju BHTelecom MojaTV, plaćaju koliko znam nekih 50ak KM i nemaju ništa što ja na Telemachu nemam dok ja imam štošta što oni tamo nemaju (Sportklub, HBO) a to je realno 80% sadržaja koje bi gledali (sport + serije ili filmovi). Telemach je mudar, znaju da realno nemaju konkurenciju i trenutno pružaju to što pružaju, bez da ponude odmah sve što mogu što je meni sasvim logično, i zašto bi to radili kad je konkurencija kakva jeste? Ja sam recimo ubijeđen da su oni u mogućnosti pustiti još neke 4K kanale ali jednostavno trenutno nemaju potrebe za tim. Ukoliko neki od konkurenata uvede nešto novo, 99% sam siguran da ide nešto u smjeru uvođenja dodatnih 4K kanala...
Telemach wrote:U prilogu je fajl u mp3 formatu, EON ringtone-a. Uživajte
https://drive.google.com/file/d/1v4_7SB ... _esgL/view
Takodjer, nude jedno preko web stranice, kada ih nazoves nude daleko losije uslove.AdrianMole wrote:Prijavio sam se ovdje nicku @Telemach 18.10 da bih želio preći na EON paket.Prošle srijede zvao me neki lik ,poslije moje intervencije na forumu i napola smo se dogovorili oko EON full s time da je on nudio lošije benefite za novi ugovor pošto je stari istekao nego što je Telemach javno na forumu napisao.Ako se to ispravi,jasno da pristajem na EON full paket i box.Čovjek je obečao da će se monteri javiti za dan-dva i donijeti ugovor i box.Sada već teće 12 dana kako sam se prijavio ,a njih nigdje.Vrlo,vrlo neprofesionalno od strane Telemacha.Zar trebam moliti za uslugu koja je vaš posao? Samo Vas gledam![]()
Join the club, bila prica sace samo sto nisu, ja kad sam zavrsio razgovor izasao u haustor da vidim da ne cuce negdje sakriveni i cekaju znak za juris, medjutim morao sam juce da intervenisem kod @Telemach pa cemo vidjeti kako ce proci urgencijaAdrianMole wrote:Prijavio sam se ovdje nicku @Telemach 18.10 da bih želio preći na EON paket.Prošle srijede zvao me neki lik ,poslije moje intervencije na forumu i napola smo se dogovorili oko EON full s time da je on nudio lošije benefite za novi ugovor pošto je stari istekao nego što je Telemach javno na forumu napisao.Ako se to ispravi,jasno da pristajem na EON full paket i box.Čovjek je obečao da će se monteri javiti za dan-dva i donijeti ugovor i box.Sada već teće 12 dana kako sam se prijavio ,a njih nigdje.Vrlo,vrlo neprofesionalno od strane Telemacha.Zar trebam moliti za uslugu koja je vaš posao? Samo Vas gledam![]()
Doći će do Aliđuna.Sheva7 wrote:11 dan nidje nikog ...valjda do kurban bajrama dodju
Mah, super i ovo, nego daj urgiraj da naprave citavu pjesmu, pa mogu i pod izvlakusom da bude za sve usluge telemacha neke 3 minuteTelemach wrote:U prilogu je fajl u mp3 formatu, EON ringtone-a. Uživajte
https://drive.google.com/file/d/1v4_7SB ... _esgL/view