Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Login77777 wrote: ↑15/09/2022 07:24
A prvi komentari od botova Vildane i Amine.
@tramvajtrojka
pa ako si primjetio ova fadilova objava je copy paste svega sto njihovi botovi pisu zadnjih mjesec dana, bukvalno da si skinuo fadilovu sliku rekao bi covjek vildana i amina ( koji fetis ti je biti musko a napraviti lazni zenski profil) jos jedan od dokaza da ih direktno SDA placa i govori sta ce pisati
Pukli su. Ne citam ih bas redovno, vise ako ovdje sta naleti.
Ali pazi kako pise HajdarpasHic.
pa ako si primjetio ova fadilova objava je copy paste svega sto njihovi botovi pisu zadnjih mjesec dana, bukvalno da si skinuo fadilovu sliku rekao bi covjek vildana i amina ( koji fetis ti je biti musko a napraviti lazni zenski profil) jos jedan od dokaza da ih direktno SDA placa i govori sta ce pisati
Pukli su. Ne citam ih bas redovno, vise ako ovdje sta naleti.
Ali pazi kako pise HajdarpasHic.
pa vildana ti je lingo ba zato ovako i pise
i na ovom profilu provlaci hambasada u postovima kao sto je i na forumu isto
Pa jebo te ko vlada već 20 i više godina, sigurno nisam ja. Našao se zeleni da kaže "narod je progledao". Lud sam ja što uopšte ovo trpim, kreten sam, jebo te život.
A vidi komentara Pa nevjerovatno matere mi.
A prvi komentari od botova Vildane i Amine.
@tramvajtrojka
madesa wrote: ↑15/09/2022 08:14
jesu li stvarne ove dvije ?
Mislim da nisu.
po slikama cini mi se da jesu. Razumijem botovi da su ali da su izmisljene osobe e onda su bas predaleko otisli . Pa ako su uzeli tudje slike ovo je za prijave
po slikama cini mi se da jesu. Razumijem botovi da su ali da su izmisljene osobe e onda su bas predaleko otisli . Pa ako su uzeli tudje slike ovo je za prijave
Od Amine B. vidim samo tri slike. Ostale slike su propagandni materijal.
Od pratitelja - uglavnom muskarci.
Pokusaj potrage za Aminom Bešić plus razni parametri ne daje nikoga ko liči na curu sa fotografije.
logično da jesu ne postoje ove osobe u stvarnom zivotima , muškarci stoje iza ovih profila , isto kao sto je mulahusic uzeo profil pd svog djeteta pa sa njega reposta stvari
- Moramo pobijediti da bi pobijedila BiH – poručio je Izetbegović.
BiH, dodao je, treba vladavinu zakona, a ne pravosuđe koje će kontrolirati politika.
- Kada bude zavladala vladavina zakona, tada ćemo moći reći da smo završili posao. I SDA će se za to boriti – kazao je Izetbegović.
Pa ko majmune drzi pravosudje vec trijes godina, azerbedjanci.
Mumini izgleda nisu ni svjesni da bi uvodjenjem šerijata ostali bez ruku i jezika za lopovluk i laži.Imamo tri nove etnicke grupe u BiH, maloruse, maloturke i malonjemce.Insallah.