SUBOTA, 23.2. u 13h, ISPRED KATEDRALE

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
skojotovski

Post by skojotovski »

barby02 wrote:Ja samo znam da prilog Arijane Saracevic Helac u vecerasnjih " 60 minuta" bio jako dobar, sa bitnim podatcima o onom najbitnijem za prezivljavanje - hrani. Informacija da njima kompletan rucak kosta samo 5 KM je porazavajuci za narod i da im je skinut PDV , sa istog :x Zbog tih 5 KM cijelo Sarajevo treba da dodje ove subote !!
ja ranije rekoh, da bi bilo dobro ako neko moze doci do fucking menija tj. cijenovnika, ali me ne shvatiste ozbiljno
zemljotres

Post by zemljotres »

skojotovski wrote:
barby02 wrote:Ja samo znam da prilog Arijane Saracevic Helac u vecerasnjih " 60 minuta" bio jako dobar, sa bitnim podatcima o onom najbitnijem za prezivljavanje - hrani. Informacija da njima kompletan rucak kosta samo 5 KM je porazavajuci za narod i da im je skinut PDV , sa istog :x Zbog tih 5 KM cijelo Sarajevo treba da dodje ove subote !!
ja ranije rekoh, da bi bilo dobro ako neko moze doci do fucking menija tj. cijenovnika, ali me ne shvatiste ozbiljno
ima jingle na eFM-u vec mjesecima sa cijenama
jolia

Post by jolia »

Joj ljudi kol'ko se raspisaste, terbam odvojit 2 sata da ovo iščitam , pa zamislite koliko treba Semihici :D , bilo je super prijedloga, al se dalje čini mi se, vrtimo u krug, ne znam da li su ekipe podijeljene ko šta radi i kad je konačno taj meeting, ja sam na mailing listi, al nisam dobila nikakvu informaciju :( ovo za wellnes je užas, trebali bi doć u subotu s perajama i šlaufima i držat natpis : TAJO I MI BI SE KUPALI :D
fixer

Post by fixer »

db wrote:Image
al se ismijah
svaka ti cast
Šapat

Post by Šapat »

U Dom mladih mozemo doci kada nas pozovu neki drugi ljudi koji ce biti premijer, savjetnica i gadonacelnik/ca. Mozda ti novi budu svjesniji sta im je raditi kada budu znali kako mogu zavrsiti.

Sa hostaplerskim stavovima kakve nam j prezentirao sadasnji premijer - nema kompromisa.
Ovim samo pokusavaju dobiti na vremenu i kako-tako sacuvati masno placene fotelje.
Last edited by Šapat on 18/02/2008 22:53, edited 2 times in total.
barby02

Post by barby02 »

Kazu da ce biti zakuska ali moras napraviti rezervaciju za separe(šank) u slucaju da se dobro najedes, moraces se i napit (od tuge) :sad: ali pazi kad budu "razvozili" da ne skrenu kod Fisa :D
teAMICA

Post by teAMICA »

jolia wrote:Joj ljudi kol'ko se raspisaste, terbam odvojit 2 sata da ovo iščitam , pa zamislite koliko treba Semihici :D , bilo je super prijedloga, al se dalje čini mi se, vrtimo u krug, ne znam da li su ekipe podijeljene ko šta radi i kad je konačno taj meeting, ja sam na mailing listi, al nisam dobila nikakvu informaciju :( ovo za wellnes je užas, trebali bi doć u subotu s perajama i šlaufima i držat natpis : TAJO I MI BI SE KUPALI :D
:D :D Taj obavezno!
Ali što reće jolia, ne uradismo ništa konkretno. Hajde dok se ne jave na m.listu da i mi nešto uradimo. Ima li neko prijedlog texta za dijeliti raji (ubacivati u sandučad)? Mislim da je to great idea, ali za obići Sarajevo i ubaciti poziv za subotu svakom u sanduče treba jaako puno vremena, ovdje bi mogli prikupljati prijedloge, pa ćemo izglasati za naj.
Samo da ne bude predugo, ne da se raji to čitati, valja pitu skuhati, odgledati špansku sapunicu, promahalati sa konom i sl.

Jednostavan i jasan poziv za subotu, hajd da vas čujemo...pa da krenemo u akciju :D
alica.k

Post by alica.k »

teAMICA wrote:
jolia wrote:Joj ljudi kol'ko se raspisaste, terbam odvojit 2 sata da ovo iščitam , pa zamislite koliko treba Semihici :D , bilo je super prijedloga, al se dalje čini mi se, vrtimo u krug, ne znam da li su ekipe podijeljene ko šta radi i kad je konačno taj meeting, ja sam na mailing listi, al nisam dobila nikakvu informaciju :( ovo za wellnes je užas, trebali bi doć u subotu s perajama i šlaufima i držat natpis : TAJO I MI BI SE KUPALI :D
Ali što reće jolia, ne uradismo ništa konkretno. Hajde dok se ne jave na m.listu da i mi nešto uradimo. Ima li neko prijedlog texta za dijeliti raji (ubacivati u sandučad)? Mislim da je to great idea, ali za obići Sarajevo i ubaciti poziv za subotu svakom u sanduče treba jaako puno vremena, ovdje bi mogli prikupljati prijedloge, pa ćemo izglasati za naj.
Samo da ne bude predugo, ne da se raji to čitati, valja pitu skuhati, odgledati špansku sapunicu, promahalati sa konom i sl.

Jednostavan i jasan poziv za subotu, hajd da vas čujemo...pa da krenemo u akciju :D
slazem se, treba bit kratko.
Daphna

Post by Daphna »

teAMICA wrote:

Samo vi ubacite ovaj dio oko BESPLATNOG kupanja i eto raje!

.ebem im... Neću da psujem! Ja svaki mjesec sa 300 km platim režije, studiram, platim mjesečnu, hranim se, kupim ostalo što mi treba (pa vi sad zamislite šta to sebi mogu kupiti, ŠARENU LAŽU), a oni se sa grbače mojih roditelja besplatno kupaju na termama!

Potušili se svi... :x
jolia

Post by jolia »

protest 23.02. u 13h, katedrala jel može kraće i jasnije? :D Ja šta god krenem napisat, il se preseravam s metaforama i epitetima il okrenem na zajebanciju, u svakom slučaju nam treba nešto konstruktivno
teAMICA

Post by teAMICA »

jolia wrote:protest 23.02. u 13h, katedrala jel može kraće i jasnije? :D Ja šta god krenem napisat, il se preseravam s metaforama i epitetima il okrenem na zajebanciju, u svakom slučaju nam treba nešto konstruktivno
Ma ne mogu se ni ja sad skontat sama sa sobom, a kamo li da šta pametno napišem... bijesna sam ko ris :x ! Zato rekoh dajte prijedloge, pa možda neđe nešto pametno utrefimo

" :x Dok se oni brčkaju, žderu i piju za pet mara, hodaju po Dubaiju, grade vile po bijelom svijetu, plaćaju našim parama oglase da bi nas pljunuli u lice i nazvali ruljom i rade još koješta, a ni za koji klinac nisu nadležni, hajmo mi dragi naši sugrađani malo protestvovat u subotu..."
Ne uzimajte me zaozbiljno, rekoh da danas baš ne funkcionišem :-)
Dasi

Post by Dasi »

s jedne stran eltka treba biti poziv. kratak i jasan.
a sa druge strane text o termama i cjenovnik rucka od 5 km pez pdv ako se negdje moze nabaviti
agent_47

Post by agent_47 »

Ne zaboravite plakate napraviti i lijepiti svuda: po kafanama, haustorima, stubovima, fakultetima, itd.
Locked