ja ranije rekoh, da bi bilo dobro ako neko moze doci do fucking menija tj. cijenovnika, ali me ne shvatiste ozbiljnobarby02 wrote:Ja samo znam da prilog Arijane Saracevic Helac u vecerasnjih " 60 minuta" bio jako dobar, sa bitnim podatcima o onom najbitnijem za prezivljavanje - hrani. Informacija da njima kompletan rucak kosta samo 5 KM je porazavajuci za narod i da im je skinut PDV , sa istogZbog tih 5 KM cijelo Sarajevo treba da dodje ove subote !!
SUBOTA, 23.2. u 13h, ISPRED KATEDRALE
-
skojotovski
-
zemljotres
ima jingle na eFM-u vec mjesecima sa cijenamaskojotovski wrote:ja ranije rekoh, da bi bilo dobro ako neko moze doci do fucking menija tj. cijenovnika, ali me ne shvatiste ozbiljnobarby02 wrote:Ja samo znam da prilog Arijane Saracevic Helac u vecerasnjih " 60 minuta" bio jako dobar, sa bitnim podatcima o onom najbitnijem za prezivljavanje - hrani. Informacija da njima kompletan rucak kosta samo 5 KM je porazavajuci za narod i da im je skinut PDV , sa istogZbog tih 5 KM cijelo Sarajevo treba da dodje ove subote !!
-
jolia
Joj ljudi kol'ko se raspisaste, terbam odvojit 2 sata da ovo iščitam , pa zamislite koliko treba Semihici
, bilo je super prijedloga, al se dalje čini mi se, vrtimo u krug, ne znam da li su ekipe podijeljene ko šta radi i kad je konačno taj meeting, ja sam na mailing listi, al nisam dobila nikakvu informaciju
ovo za wellnes je užas, trebali bi doć u subotu s perajama i šlaufima i držat natpis : TAJO I MI BI SE KUPALI 
- Šapat
U Dom mladih mozemo doci kada nas pozovu neki drugi ljudi koji ce biti premijer, savjetnica i gadonacelnik/ca. Mozda ti novi budu svjesniji sta im je raditi kada budu znali kako mogu zavrsiti.
Sa hostaplerskim stavovima kakve nam j prezentirao sadasnji premijer - nema kompromisa.
Ovim samo pokusavaju dobiti na vremenu i kako-tako sacuvati masno placene fotelje.
Sa hostaplerskim stavovima kakve nam j prezentirao sadasnji premijer - nema kompromisa.
Ovim samo pokusavaju dobiti na vremenu i kako-tako sacuvati masno placene fotelje.
Last edited by Šapat on 18/02/2008 22:53, edited 2 times in total.
-
teAMICA
jolia wrote:Joj ljudi kol'ko se raspisaste, terbam odvojit 2 sata da ovo iščitam , pa zamislite koliko treba Semihici, bilo je super prijedloga, al se dalje čini mi se, vrtimo u krug, ne znam da li su ekipe podijeljene ko šta radi i kad je konačno taj meeting, ja sam na mailing listi, al nisam dobila nikakvu informaciju
ovo za wellnes je užas, trebali bi doć u subotu s perajama i šlaufima i držat natpis : TAJO I MI BI SE KUPALI
Ali što reće jolia, ne uradismo ništa konkretno. Hajde dok se ne jave na m.listu da i mi nešto uradimo. Ima li neko prijedlog texta za dijeliti raji (ubacivati u sandučad)? Mislim da je to great idea, ali za obići Sarajevo i ubaciti poziv za subotu svakom u sanduče treba jaako puno vremena, ovdje bi mogli prikupljati prijedloge, pa ćemo izglasati za naj.
Samo da ne bude predugo, ne da se raji to čitati, valja pitu skuhati, odgledati špansku sapunicu, promahalati sa konom i sl.
Jednostavan i jasan poziv za subotu, hajd da vas čujemo...pa da krenemo u akciju
- alica.k
slazem se, treba bit kratko.teAMICA wrote:jolia wrote:Joj ljudi kol'ko se raspisaste, terbam odvojit 2 sata da ovo iščitam , pa zamislite koliko treba Semihici, bilo je super prijedloga, al se dalje čini mi se, vrtimo u krug, ne znam da li su ekipe podijeljene ko šta radi i kad je konačno taj meeting, ja sam na mailing listi, al nisam dobila nikakvu informaciju
![]()
Taj obavezno!
Ali što reće jolia, ne uradismo ništa konkretno. Hajde dok se ne jave na m.listu da i mi nešto uradimo. Ima li neko prijedlog texta za dijeliti raji (ubacivati u sandučad)? Mislim da je to great idea, ali za obići Sarajevo i ubaciti poziv za subotu svakom u sanduče treba jaako puno vremena, ovdje bi mogli prikupljati prijedloge, pa ćemo izglasati za naj.
Samo da ne bude predugo, ne da se raji to čitati, valja pitu skuhati, odgledati špansku sapunicu, promahalati sa konom i sl.
Jednostavan i jasan poziv za subotu, hajd da vas čujemo...pa da krenemo u akciju
- Daphna
Samo vi ubacite ovaj dio oko BESPLATNOG kupanja i eto raje!teAMICA wrote:jolia wrote:Joj ljudi kol'ko se raspisaste, terbam odvojit 2 sata da ovo iščitam , pa zamislite koliko treba Semihici, bilo je super prijedloga, al se dalje čini mi se, vrtimo u krug, ne znam da li su ekipe podijeljene ko šta radi i kad je konačno taj meeting, ja sam na mailing listi, al nisam dobila nikakvu informaciju
![]()
Taj obavezno!
.ebem im... Neću da psujem! Ja svaki mjesec sa 300 km platim režije, studiram, platim mjesečnu, hranim se, kupim ostalo što mi treba (pa vi sad zamislite šta to sebi mogu kupiti, ŠARENU LAŽU), a oni se sa grbače mojih roditelja besplatno kupaju na termama!
Potušili se svi...
-
teAMICA
Ma ne mogu se ni ja sad skontat sama sa sobom, a kamo li da šta pametno napišem... bijesna sam ko risjolia wrote:protest 23.02. u 13h, katedrala jel može kraće i jasnije?Ja šta god krenem napisat, il se preseravam s metaforama i epitetima il okrenem na zajebanciju, u svakom slučaju nam treba nešto konstruktivno
"
Ne uzimajte me zaozbiljno, rekoh da danas baš ne funkcionišem