Poštovanje, Safete!safet_cucak wrote:A sto se tice hatibovica samo se zamarate glupostima , bitno je imati svoje musterije a oni ce svi da isplivaju na povrsinu iako ne isplivaju ima onaj koji sve zna i on ce im suditi ... na onom svjetu pozdrav gospodinu iz bugonog i cestitke jer je na pravom mjestu ... zelim mednu godinu .....pitanje Dali je bilo gubitaka vec sada ??? ,ako se smije znati ---
I sam imam svoje mušterije, med prodam na pragu, a uvijek ga fali pa je to najbolji odgovor mušterijama. Od preko 50 društava, do sada sam jednu izgubio: potrošila medne vijence i umrla od gladi (i studeni) kraj do dna punih 6 DB okvirova hrane jer se zbog studeni nije mogla premjestiti. No, neću se iznenaditi ako, poslije ove hladnoće kad otopli pa budem dodavao pogače, nađem još takva 2-3 društva. Jer, da dušu svoju ostaviš u košnicama prilikom zazimljavanja, ipak ćeš negdje omahnuti, a to je normalno. Ja ne volim bezgrešne. Usput, što se tiče Hatibovića, sarađivao sam u nekim časopisima pa sam upoznat s mnogom problematikom, a i u okolini Bugojna inspekcije i policija "družili" su se s nekim "pčelarima".
Pozdrav i svako dobro!