dashing wrote:
mozda razumijemo nase motive i razloge razmisljanja, ali to ne znaci da cemo se ikada sloziti u svemu - prvenstveno, glede tvog ideoloskog lidera (ili bar "role model-a" ako dozvolis da ti je bar to). njegovo mahalanje zaista nije ono sto nama treba. ko zna - mozda ovaj zeljko (o kojem zaista ne znam puno) - uspije da odkine ideju socijaldemokratije iz kandzi druga zlaje. ako to vidim, moj glas sigurno ide zeljki sljedeci put, ali nesto nisam puno optimisticna...
Vidim ti mene ne kontaš ni u krivo. Ja sam desno, desno, desnije kad je Bosna u pitanju. Toliko desno da sam napravio puni krug i shvatio da je SDP u ovom trenutku jedino rješenje za većinu problema... Zlatko nije moj lider, samo moj poznanik, i neko čije sposobnosti su dokazane djelom, a odanost krvlju, te kao takav Bosanac i Bošnjak dostojan mog glasa.
Kao i Sveto Pudarić, koji nije Bošnjak ali jeste dao obje noge za ovu zemlju, i pametniji je i odaniji ovoj zemlji od 80 posto Bošnjaka što sjede s njim u parlamentu...
I ne možemo se, jebiga, nikako složiti: meni uopće nije jasno s kojim pravom iko osim članova SDP može ići i njima kenjati oko toga ko je ustvari dobar za njih i kako da urede stranku.... Meni to ne pada na pamet, nijesam Fahro Twist Tower...