Očigledno da gubi tlo pod nogama.
Rezultati izbora 2016
-
megaman4
#776 Re: Rezultati izbora 2016
Nije mi Bakir djelovao veselo?
- O'zone
- Globalni moderator
#777 Re: Rezultati izbora 2016
Jes pa bi sad bio popljuvan ko i @Baltazar koji je evo otvoreni fan SDA. Nije se još rodio ko je narodu ugodio.channel10 wrote:Zato ti treba zabraniti da bilo sta komentarišeš u vezi stanja u državi dok ne izađeš i ne dadne nekome glas,pa bio to i Bake zvani naguz.TomANDJerry wrote:
Vjerovatno je tako , ali to opet nebi smjela biti moja odgovornost i krivica --- vec svi onih posmatraca koji su to dozvolili ... nazalost ne izlazak na izbore kod nas je neozbiljnija stvar nego da odem i pisem/crtam nekakve gluposti po glasackom listicu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#778 Re: Rezultati izbora 2016
Ma moze, naravno. Jos je zalosnije od SDA sto su im protivkandidati teska zalost i sto i kad su imali priliku - pokazali su slicno lice.relativno84 wrote:A dobro ima to smisla sto pises, samo cini mi se da to mozemo primjeniti na sve politicke opcije, ili se vodimo onom da su nasi lopovi bolji od njihovih jer eto nasi su, a oni neka se stide svojih mi smo ponosniTomahawk11 wrote: Zato sto ne vidim ni jedan razlog zasto bi to bilo dobro. Zasto bi se neko mogao pohvaliti da je SDA glasac.
Lazi, petljanje, obecanja bez pokrica i realizacije.
Kad se zavrse izbore, onda samo svoj film pustaju, narod ko![]()
Kad se primakne izborima, onda zovu, salju poruke, peglaju, satrase....treba glasova![]()
I onda dodjes i nekom trljas nos ''pobjedom'' SDA
Ali u SDA se moze uprijeti prstom, jer oni vaze za najjacu bosnjacku stranku i Bake obeca med i mlijeko, a ono suplja da supljija ne moze biti.
-
TomANDJerry
#779 Re: Rezultati izbora 2016
e vidis tu se misljenja razlikuju , tvoje je dosta ne tolerantno - ne postujes odluku nas koji ne zelimo da prodamo glas za 50KM ili da damo glas nekome za vijece u kojem je cilj jedino primati tih 300KM mjesecno ....channel10 wrote:Zato ti treba zabraniti da bilo sta komentarišeš u vezi stanja u državi dok ne izađeš i ne dadne nekome glas,pa bio to i Bake zvani naguz.TomANDJerry wrote:1946--1987 wrote:mislim da pretjerujete sa pljuvanjem ljudi koji nisu izasli na izbore. Evo ja nisam izasao , mogao sam recimo izaci i zaraditi 20KM za glas - ali nisam iz nekog samopostovanja. Ne izlazak na izbore je jedna vrsta demokratskog prava i izrazavanja (dakle suzdrzan si , nema kandidata kojem bi dao svoj glas) ... ako nisam siguran da mogu da donesem pravilnu odluku a imam mogucnost da uopste ne donosim odluku , onda je valjda racionalno razmisljanje da ne izazim na izbore
Vjerovatno je tako , ali to opet nebi smjela biti moja odgovornost i krivica --- vec svi onih posmatraca koji su to dozvolili ... nazalost ne izlazak na izbore kod nas je neozbiljnija stvar nego da odem i pisem/crtam nekakve gluposti po glasackom listicu
Ja postujem svacije misljenje i pravo da ga na izborima pokaze/ne pokaze , to je osnova demokratije ... ako neko glasa za SDA recimo samo zato "sto su nasi" ja nemam problema sa tim = njihov izbor ... ne slazem se sa tim razmisljanjem naravno , ali da bi nekome branio da ne izlazi na izbore (kao ti) ili da bi branio recimo ljudima sa osnovnom skolom da glasaju (kao neki drugi) , ili da mislim da glas doktora nauka treba da vrijedi vise od pastira nekog sa Komara --- to NIKAD ...
-
Tarzo
#780 Re: Otvarajte!
1946--1987 wrote:zato sad slijedi renesansa sa ajnadzicemTarzo wrote:Dr Baltazar wrote:
Da je SDA izgubila za koje sam glasao i za koje sam govorio da će dobiti izbore u KS rado bih. Međutim, ostavljam to onima koji su me 30 dana prali o tome kako Samer uzima Centar, Memić gubi Ilidžu itd itd
Žalosno da imaš u državi cca. 400 000 djece.
Po nekima Samer, a po jednoj anketi Damir Nikšić Komičar uzima Centar.![]()
![]()
http://forum.klix.ba/koga-za-nacelnika- ... 44316.html
Iskreno, zaboli me... samo mi smiješno neko forumsko navijanje, prognoze isl.
Nisam uhljebljen na budžetsku sisu da bih imao nekakvu korist.
Sve je to u 5 deka...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#781 Re: Rezultati izbora 2016
Na istu foru ko i ovi sarajevski nacelnici.Blek Stena wrote:
btw, na koju foru Rambo prodje opet u Gorazdu a svi kukaju na njega kako svaki vikend leti u Istanbul o buzetskom trosku.Nista mi nije jasno
Protivkandidati jad i cemer.
- BlueBlood
#782 Re: Rezultati izbora 2016
sta kazu SDA glasaci o ponovnoj prodaji Srebrenice ?!

- jasko_ba
#783 Re: Otvarajte!
De izbrisi komentar dok mozesDr Baltazar wrote:Izvini molim te nije upućeno samo tebi, ali sam prvo tvoj komentar vidio.Velkoski wrote:I tako će debilna omladina, inače moji vršnjaci, da sjede i kukaju po kafama i 'pijankama' kako je sve kurac, a nisu bili u stanju izaći na izbore i glasati.
S obzirom na to da je izlaznost smiješna, svi oni što nisu izašli su mogli izabrati neku opciju koja je 'najmanje' zlo, ali avaj, bolje jesti govna u City Pubu, Cheersu i Tesli.
Nadam se da će SDA zakucati u svim Opštinama, čisto jer ovdje svakako žive samo debili!
1.723.140 ljudi je glasalo na ovim izborima ili 53,88 %. Ostalih 46,12% ljudi nije glasalo ? Zapita li se IKO IKAD da li u tih 46,12% ljudi spadaju i osobe koje nisu punoljetne i koje NEMAJU pravo glasa ? Ili možda Bosna i Hercegovina ima 5 miliona ljudi, pa je to ovih 53,88% samo ljudi sa pravom glasa ?
Realnost je da je na izborima glasalo preko 70% ljudi sa pravom glasa. Po vašem glupom razmišljanju nije glasao dječak od 5 godina jer nije htio da izađe na izbore![]()
- mO k3
#784 Re: Rezultati izbora 2016
Sta se dešava u Srebrenici , policija na ulici ?
- vješalica
#785 Re: Rezultati izbora 2016
ovo je svemirska glupostTomANDJerry wrote:
e vidis tu se misljenja razlikuju , tvoje je dosta ne tolerantno - ne postujes odluku nas koji ne zelimo da prodamo glas za 50KM ili da damo glas nekome za vijece u kojem je cilj jedino primati tih 300KM mjesecno ....
ti misliš da je cilj primati 300km i da je to njegov nivo
on iz takve pozicije puno više postigne svojim uticajem i angažmanom
a da ne pričam o prodaji poslova zavisno od potreba
tako razmišlja naš prosječni glasač i mudrolog
- zarko.filip
#786 Re: Rezultati izbora 2016
@Dr Baltazar,
selam i za tebe.kako sam ja Tuzlak ja sam ipak na vlasti.
-
megaman4
#787 Re: Rezultati izbora 2016
valjda neće biti belaja?mO k3 wrote:Sta se dešava u Srebrenici , policija na ulici ?
- sjedi 1
#788 Re: Rezultati izbora 2016
Pa gotovo sve ih pozapošljavao,otvoreno na hiljade novih radnih mjesta u zadnjih par godinaBlek Stena wrote:Postade doktor Baltazar maskota i na ovoj temi![]()
![]()
jarane kandiduj se za izbore 2020 imas moj glas
btw, na koju foru Rambo prodje opet u Gorazdu a svi kukaju na njega kako svaki vikend leti u Istanbul o buzetskom trosku.Nista mi nije jasno
-
leo karan
#789 Re: Rezultati izbora 2016
Imaš ti pravo na to,TomANDJerry wrote:mislim da pretjerujete sa pljuvanjem ljudi koji nisu izasli na izbore. Evo ja nisam izasao , mogao sam recimo izaci i zaraditi 20KM za glas - ali nisam iz nekog samopostovanja. Ne izlazak na izbore je jedna vrsta demokratskog prava i izrazavanja (dakle suzdrzan si , nema kandidata kojem bi dao svoj glas) ... ako nisam siguran da mogu da donesem pravilnu odluku a imam mogucnost da uopste ne donosim odluku , onda je valjda racionalno razmisljanje da ne izazim na izbore
al budi svjestan da u statistiku izbornog rezultata ulaze samo važeći listići.
Ako je biračko tijelo u tvojoj općini 50.000, mi imamo izlaznost 50% (25.000 ljudi).
Pobjednik dobije 7.000 glasova npr. On faktički ima podršku tek svakog 7. Čovjeka s pravom glasa (14%) ali njegov izborni rezultat će biti ipak 28% osvojenih glasova jer se računaju samo važeći (ne računaju se ni oni uništeni) listići.
Znaci paša moj, ti i ostalih 50% apstinenata ste svojim neizlaskom uduplali vrijednost svakog glasa koji je dobio ovaj pobjednik.
(Pretpostavimo da ovi sto ne glasaju ni bi glasali za SDA).
Eto, a ti i dalje traži filozofske izgovore zašto ne glasati. Nema filozofije, matematika je najbolja nauka
Pozdrav.
-
Dr Baltazar
#790 Re: Rezultati izbora 2016
Niko da zamjeni tebe i Kenjca. Što se prijedloga tiče, jedino ako ćeš mi srediti glasove velikosrpskih navijača Novaka Đokovića koji Srbiju sanjaju u polucijiBlek Stena wrote:Postade doktor Baltazar maskota i na ovoj temi![]()
![]()
jarane kandiduj se za izbore 2020 imas moj glas
- sjedi 1
#791 Re: Rezultati izbora 2016
Ništa,kolone ovih što su dobili a policija iz predostrožnostimegaman4 wrote:valjda neće biti belaja?mO k3 wrote:Sta se dešava u Srebrenici , policija na ulici ?
Tako javljaju
- relativno84
#792 Re: Rezultati izbora 2016
Tako da svi treba da se stidimo, nema potrebe davati im veliku ulogu kada mozda i vecu imaju protivnici koji su pokazali da su samo losa kopijaTomahawk11 wrote:Ma moze, naravno. Jos je zalosnije od SDA sto su im protivkandidati teska zalost i sto i kad su imali priliku - pokazali su slicno lice.
Ali u SDA se moze uprijeti prstom, jer oni vaze za najjacu bosnjacku stranku i Bake obeca med i mlijeko, a ono suplja da supljija ne moze biti.
Ima meda ali ne za sve, jbga stvar prioriteta, blago ovim sretnicima u centru sad kad krenu potoci mlijeka
-
belfy
#793 Re: Rezultati izbora 2016
Zenica simbolicka... isto i Bihac... a Tuzlu vec neko vrijeme nemaju. sta onda po tebi nije simbolicko? Sarajevo centar? hljebe...It_is_a_Leclerc wrote:Onako neka preliminarna ocjena da je SDA pobijedila u FBiH, ali nimalo impozantno i dominantno. Sačuvali su veliki brooj načelničkih mjesta, očuvali status prve stranke u FBiH, ali su itekako oštećeni gubitkom tih nekih općina od simboličkog značaja poput Zenice, Bužima, Visokog.
SDP pumpa neku euforiju, ali nema apsolutno nikakvog razloga za to jer u direktnom obračunu sa SDA nigdje nisu pobijedili. U svim općinama su to bivši članovi SDA poput Babićke ili Kasumovića.
Last edited by belfy on 03/10/2016 00:41, edited 1 time in total.
- O'zone
- Globalni moderator
#794 Re: Rezultati izbora 2016
Po vijestima; pob(j)edničko orgijanjemegaman4 wrote:valjda neće biti belaja?mO k3 wrote:Sta se dešava u Srebrenici , policija na ulici ?
-
Dr Baltazar
#795 Re: Rezultati izbora 2016
Drago mi je da nisam jedinizarko.filip wrote:@Dr Baltazar,
- seoBIH
#796 Re: Rezultati izbora 2016
Kakvog ba belaja? Znate li vi kako ljudi zive u Srebrenici? Nije im do njih samih, a kamo li da se rokaju izmedju sebe. Jbte, pa to je grad koji NEMA NITI JEDNU PEKARU ILI MESNICU.megaman4 wrote:valjda neće biti belaja?mO k3 wrote:Sta se dešava u Srebrenici , policija na ulici ?
- It_is_a_Leclerc
#797 Re: Rezultati izbora 2016
Srebrenica je izgubljena. Treba to konačno reći.
Duraković je pobijedio 2012. na stravično nategnutom i forsiranom konceptu registracije onih povratnika. Bilo je evidentno da to neće biti moguće proizvesti i sada. Čak ni pokušaj da se Desnicom Radivojevićem zbune Srbi, nije dala rezultat.
Ipak - ne treba dramatizirati previše.
Duraković je pobijedio 2012. na stravično nategnutom i forsiranom konceptu registracije onih povratnika. Bilo je evidentno da to neće biti moguće proizvesti i sada. Čak ni pokušaj da se Desnicom Radivojevićem zbune Srbi, nije dala rezultat.
Ipak - ne treba dramatizirati previše.
-
channel10
#798 Re: Rezultati izbora 2016
Odat ću vam jednu tajnu
. Na zadnjem popisu, maloljetnih osoba je bilo cca 700-750k. Dalje računajte sami ako vas zanima.
- Omar500
#799 Re: Rezultati izbora 2016
ukljuci N1, eno direkt se ukljucili, srbadija orgija, loce, policije malo, ima nesto se okupilo i bosnjaka, moze bit veliki belaj. nema uopste specijalaca, par obicnih drotovamO k3 wrote:Sta se dešava u Srebrenici , policija na ulici ?
-
Dr Baltazar
#800 Re: Otvarajte!
Ne mogu, pomozi mi. Baš mi je teško što forumski analitičari (kako da ne analitičari - sve pobjednike promašilijasko_ba wrote:De izbrisi komentar dok mozesDr Baltazar wrote:Izvini molim te nije upućeno samo tebi, ali sam prvo tvoj komentar vidio.Velkoski wrote:I tako će debilna omladina, inače moji vršnjaci, da sjede i kukaju po kafama i 'pijankama' kako je sve kurac, a nisu bili u stanju izaći na izbore i glasati.
S obzirom na to da je izlaznost smiješna, svi oni što nisu izašli su mogli izabrati neku opciju koja je 'najmanje' zlo, ali avaj, bolje jesti govna u City Pubu, Cheersu i Tesli.
Nadam se da će SDA zakucati u svim Opštinama, čisto jer ovdje svakako žive samo debili!
1.723.140 ljudi je glasalo na ovim izborima ili 53,88 %. Ostalih 46,12% ljudi nije glasalo ? Zapita li se IKO IKAD da li u tih 46,12% ljudi spadaju i osobe koje nisu punoljetne i koje NEMAJU pravo glasa ? Ili možda Bosna i Hercegovina ima 5 miliona ljudi, pa je to ovih 53,88% samo ljudi sa pravom glasa ?
Realnost je da je na izborima glasalo preko 70% ljudi sa pravom glasa. Po vašem glupom razmišljanju nije glasao dječak od 5 godina jer nije htio da izađe na izbore![]()