Koga za načelnika Općine Centar?
- alphonse kauders
#1 Koga za načelnika Općine Centar?
Ovdje je nekako mnoštvo kandidata, i nije baš jasan favorit kao u Novom Gradu/Ilidži, pa me zanima kakve su šanse pojedinih kandidata.
Last edited by alphonse kauders on 20/09/2016 11:07, edited 1 time in total.
- aCme
#2 Re: Ko će biti načelnik Općine Centar?
Ovaj što dijeli užine djeci u školskim klupama 
-
dječak sa šibicama
#3 Re: Ko će biti načelnik Općine Centar?
Ja bi volio Niksic, iako mi nije simpatican, ali kad je bal neka je maskenbal.
Samo ne Ajnadzic, a bojim se da ce upravo on. Presudice podrska sa Soukbunara
Samo ne Ajnadzic, a bojim se da ce upravo on. Presudice podrska sa Soukbunara
- cyprus
#4 Re: Ko će biti načelnik Općine Centar?
Ajnadžić naravno 
- Capsicum
#5 Re: Ko će biti načelnik Općine Centar?
Ova anketa ne moze dati ama bas ni pribliznu sliku onoga sto bi se moglo desiti na izborima. Ne samo da ne predstavlja dobar reprezentativni uzorak glasaca, nego uzima u obzir glasace koji uopste ne mogu glasati u Centru. Osim toga, nije jasno pitanje, tj. da li anketirani treba da odgovore kojeg kandidata oni podrzavaju ili sta misle koji ce kandidat odnjeti pobjedu. To su vrlo razlicite stvari.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6 Re: Ko će biti načelnik Općine Centar?
Residat? Tulumbe, mislim. Sa svojom slikom na kutijiaCme wrote:Ovaj što dijeli užine djeci u školskim klupama
- alphonse kauders
#7 Re: Ko će biti načelnik Općine Centar?
Slažem se s dijelom da će glasati raja van Centra, a ispravio sam naslov (anketa je imala dobro pitanje).Capsicum wrote:Ova anketa ne moze dati ama bas ni pribliznu sliku onoga sto bi se moglo desiti na izborima. Ne samo da ne predstavlja dobar reprezentativni uzorak glasaca, nego uzima u obzir glasace koji uopste ne mogu glasati u Centru. Osim toga, nije jasno pitanje, tj. da li anketirani treba da odgovore kojeg kandidata oni podrzavaju ili sta misle koji ce kandidat odnjeti pobjedu. To su vrlo razlicite stvari.
Hvala na komentaru.
-
putokaz1
#8 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
nAJBOLJA ANKETA DOSAD NA KOJOJ SE VIDI
crveni imaju 75% ali toliko su podijeljeni da njihov kandidat s najviše glasova ima 15%
crveni imaju 75% ali toliko su podijeljeni da njihov kandidat s najviše glasova ima 15%
- Krokodajl
#9 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Ja nisam iz Rajvose pa sam stavio onog iz prve stranke, jer su na ulicama uzvikivali "eto naših"

-
Tarzo
#10 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
alphonse kauders wrote:Ovdje je nekako mnoštvo kandidata, i nije baš jasan favorit kao u Novom Gradu/Ilidži, pa me zanima kakve su šanse pojedinih kandidata.
Itekako jasno.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#11 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Ajnadžić će pomesti bez ikakvih problema.
-
kB27
#12 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Baš sam namjeravao otvoriti sličnu temu, čisto da vidim jel do mene što smatram da se iako je broj kandidata veliki nema za koga glasati? Ne u kontekstu floskule 'nema se za koga glasati, svi su isti' nego zaista tako mislim...
- cyprus
#13 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
kB27 wrote:Baš sam namjeravao otvoriti sličnu temu, čisto da vidim jel do mene što smatram da se iako je broj kandidata veliki nema za koga glasati? Ne u kontekstu floskule 'nema se za koga glasati, svi su isti' nego zaista tako mislim...
Evo šta recimo Mijoviću fali?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#14 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Koliko si upoznat s likom i djelom?cyprus wrote:kB27 wrote:Baš sam namjeravao otvoriti sličnu temu, čisto da vidim jel do mene što smatram da se iako je broj kandidata veliki nema za koga glasati? Ne u kontekstu floskule 'nema se za koga glasati, svi su isti' nego zaista tako mislim...
Hoćemo l' glasat' za Vedrana?
-
wunderbaum
#15 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
za Rešidata uvijek!
fgr prije svega
kvazi generalima
i kvazi politicarima nikad moj glas!
fgr prije svega
kvazi generalima
i kvazi politicarima nikad moj glas!
-
kB27
#16 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Možda je do mene, ali ne mogu pronaći gotovo ništa o njemu u kontekstu politike, posebno ne planove/agendu/'obećanja' kada je u pitanju Općina Centar. Uz to, možda još važnije, svjesni smo i sami koliko jedan nezavisni kandidat može dogurati na izborima (ako prije toga nije imao zapaženu političku karijeru). Čak i da je super perspektivan kandidat, sve što može je 'razrijediti' glasove 'građanske' strane i pogurati na taj način SDA.cyprus wrote:kB27 wrote:Baš sam namjeravao otvoriti sličnu temu, čisto da vidim jel do mene što smatram da se iako je broj kandidata veliki nema za koga glasati? Ne u kontekstu floskule 'nema se za koga glasati, svi su isti' nego zaista tako mislim...
Bojim se da će on i Nikšić imati glasova koliko i Ćiro Blažević.
-
m_l
#17 Re: Ko će biti načelnik Općine Centar?
Zar nije ovaj s tulumbama:KatarinaKosaca wrote:Residat? Tulumbe, mislim. Sa svojom slikom na kutijiaCme wrote:Ovaj što dijeli užine djeci u školskim klupama

-
kB27
#18 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Zar nije logičnije da je bila topa za užinu? 
-
dječak sa šibicama
#19 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Vidi Tope, pa sto meni ne stavi tulumbe u sanducic, vec samo sliku i kez

- cyprus
#20 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Možda i nisam previše... Samo znam da mi djeluje ko fin i pošten čikoVelkoski wrote:Koliko si upoznat s likom i djelom?cyprus wrote:kB27 wrote:Baš sam namjeravao otvoriti sličnu temu, čisto da vidim jel do mene što smatram da se iako je broj kandidata veliki nema za koga glasati? Ne u kontekstu floskule 'nema se za koga glasati, svi su isti' nego zaista tako mislim...
Evo šta recimo Mijoviću fali?Štošta...
Hoćemo l' glasat' za Vedrana?![]()
![]()
A za Vedrana naravno
- Logovan
#21 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Ne znam za koga, ali definitivno neću za Rešidate, Ajnadžiće, Bekane i slične idiote.
-
kB27
#22 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Mislim da (nas) je takvih najviše, pobjeda bi bila zagarantovana da su se ostale 'manje' građanske stranke udružile i izašle sa zajedničkim kandidatom. Pobjeda 100%.Logovan wrote:Ne znam za koga, ali definitivno neću za Rešidate, Ajnadžiće, Bekane i slične idiote.
-
putokaz1
#23 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Hajde bar nećeš za Ajnadžiča...HvalaLogovan wrote:Ne znam za koga, ali definitivno neću za Rešidate, Ajnadžiće, Bekane i slične idiote.
-
dječak sa šibicama
#24 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Jel ono Ajnadzic bio sef ZOI 84 kad su im francuzi preko interneta ugasili snijezne topove na Bjelasnici zbog neplacanja racuna, a general poslao majstore sa gedorama da rastave i poprave topove?
Ili je neki drugi general u pitanju.
-
kB27
#25 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Sudeći po klix komentarima ispod posljednje vijesti sa njegovim izjavama, jeste.dječak sa šibicama wrote:Jel ono Ajnadzic bio sef ZOI 84 kad su im francuzi preko interneta ugasili snijezne topove na Bjelasnici zbog neplacanja racuna, a general poslao majstore sa gedorama da rastave i poprave topove?