Komšiluk i njihove nebuloze

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Daryl Dixon

#776 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by Daryl Dixon »

samo se po Tibri pojavilo lopova, samo cekam nekoga da uspavam pesnicama Ize mi :izet: :evil:
SmokingMan

#777 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by SmokingMan »

Jebo te saće ponoć u mahali a ljudi galame kao da je podne.Koja jebena nekultura.
kockica_kockica

#778 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by kockica_kockica »

SmokingMan wrote:Jebo te saće ponoć u mahali a ljudi galame kao da je podne.Koja jebena nekultura.
Kod mene sad zivlje nego u podne... ona ispod eno tutnji s papucom po zidu.. turkinje pricaju kao da turski film gledam bez slike... dijete od 2 godine maltretira mater daj mi pa plac ne dam evo ti ovo plac ... psi laju.. ne znam gdje su ono dvoje sto se seksaju... kontam mozda su na odmoru... pa ih nema ni sinoc ni veceras... zabrinuh se da im se sta nije desilo.. :skoljka:
SpiritCrusher

#779 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by SpiritCrusher »

SmokingMan wrote:Jebo te saće ponoć u mahali a ljudi galame kao da je podne.Koja jebena nekultura.
gdje živiš ti buraz? 100 stepeni je vazdan, ljudi su počeli izlazit napolje tek oko 9, pogotovo starija raja, vikend je . neznam šta je problem, očito si budan i horan za laprdanje. samo ne uživo nego po internetu.
Daryl Dixon

#780 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by Daryl Dixon »

aj Allaha mi šta ti reče :lol: :lol: :lol:
SmokingMan

#781 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by SmokingMan »

SpiritCrusher wrote:
gdje živiš ti buraz? 100 stepeni je vazdan, ljudi su počeli izlazit napolje tek oko 9, pogotovo starija raja, vikend je . neznam šta je problem, očito si budan i horan za laprdanje. samo ne uživo nego po internetu.
Kao prvo,nisam ti ja buraz,i ne interesuje me ko,gdje i kada izlazi,ali mora postojati neki red.

Drugo,ujutro se ide na posao,i samo me i dalje budnim drži ova sparina.Nikada ne znam kad će ova mahala "bljesnuti".

O mom komšiluku ti nemaš nikakve spoznaje tako da je tvoje mišljenje subjektivno.
SmokingMan

#782 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by SmokingMan »

kockica_kockica wrote:
daj mi pa plac ne dam evo ti ovo plac ... psi laju.. ne znam gdje su ono dvoje sto se seksaju... kontam mozda su na odmoru... pa ih nema ni sinoc ni veceras... zabrinuh se da im se sta nije desilo.. :skoljka:
Slično neku noć,došao kasno par sa odmora i djete nikako da im zaspe,hem se smije,hem nešto kasnije cmizdri što ga žele uspavati,čovječe sve se to dešavalo u pola 2 ujutro,a valja ujutor u pola 6 ustat na posao.Onda prošlo jutro me komšije oko 04:00 probudiše,spremaju se za mora,šetkaju tamo-amo po stanu,djeca galame,roditelji ih nikako ne mogu ućutkati.Najgore je od svega što je ovde kuća do kuće,ljudi ne vode računa o drugima,i kada im šta kažeš ko čovjeku odmah se svađaju,i umalo nisam zakasnio na posao,bolje reći prespao.Pa nas u ulici svojim neartikulisanim zvucima povremeno uznemirava jedan komšija koji ne zna normalno razgovarati,doslovno se dovikuje sa ljudima koji stoje u njegovoj neposrednoj blizini (pa čuo bi ga čovjek sa drugog kraja ulice) sa njim sam se posvađao jer je krajnje bezobrazan i ne može mu se dogovoriti,neke od komšija mu ništa ne smiju reći,čisto radi nekog mira u ulici.Rahat sam kada je jesen i zima,tada se mogu odmoriti kao insan.
Last edited by SmokingMan on 05/08/2017 02:01, edited 1 time in total.
vješalica

#783 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by vješalica »

dobro je pa u stanu pored svog nemate 3 djece i 4 šteneta koji ruše stan cijeli dan :D
kockica_kockica

#784 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Oko mene ima dosta djece ali samo se dvoje razmazenih nedokazivih cuju sa roditeljima koji im "ne mogu nista" iza ponoci...
kafanski_covjek

#785 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by kafanski_covjek »

@kockice, meni tebe pravo zao :D
triconja

#786 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by triconja »

Ja seljadije braco mila. Ja kad hocu da ispusem seljaka u sebi fino na selo i odem sto dalje od kuca i derem se iz dna duse, pjevam sevdalinke iz sveg glasa. Onda dodjem rahat u stan i budem miran i nikog od mene glava nece zaboliti.

More bit da je dobra izolacija, jerbo cuje se nekad da se komsija vrata do vrata svadja sa zenom ali skroz tiho, kad se izadje u haustor onda malo vec bolje :lol: .
triconja

#787 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by triconja »

kockica_kockica wrote:Oko mene ima dosta djece ali samo se dvoje razmazenih nedokazivih cuju sa roditeljima koji im "ne mogu nista" iza ponoci...
Kockice izdrzi, ima jos zivota u tebi. :thumbup:
kockica_kockica

#788 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

triconja wrote:
kockica_kockica wrote:Oko mene ima dosta djece ali samo se dvoje razmazenih nedokazivih cuju sa roditeljima koji im "ne mogu nista" iza ponoci...
Kockice izdrzi, ima jos zivota u tebi. :thumbup:
:thumbup: ne mogu oni biti toliko nekulturni i ludi koliko moja shauma moze izdrzati.... hahahhahaha
kockica_kockica

#789 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

kafanski_covjek wrote:@kockice, meni tebe pravo zao :D
Hahahhahaha hvala :thumbup:

Eto danas covjek preko balkona klofa cilim... ova lujka ispod se dere na njega njoj ta prasina ulazi u balkon ne moze ona tooooo cistiti.... lik uvlaci cilim... okrece ga na drugu stranu i opet po cilimu pocne udarati... kontam od silne prasine ovoj ispod mene nece biti do zivota ... i onda opet deranje prasinaaaaaaa ulazi u njen balkon... zena preko puta izlazi iz znatizelje... odmah zazali kad ova krene s kursom kako se gace i peskiri nakon pranja tresu da se ne rasipa okolo prasina sa tek opranog vesa... cujem nakon 2 minute monologa: oprostite dijete mi place :lol: ja isto oplakala... od smijeha... a lik isklofao cilim... nako cupav boje cokolade cilim mogao je po nalogu lujke sve to lijepo sa usisivacem pokupiti a ne njoj svu prasinu potjerati na balkon... cijeli dan je nakon toga poljevala balkon iako vode nije bilo ... blago njoj kad ima vode za poljevanje :oops:
animals

#790 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by animals »

ako su iste vjere, onda nije grijeh otresati cilim, na susjedov balkon..
kockica_kockica

#791 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

animals wrote:ako su iste vjere, onda nije grijeh otresati cilim, na susjedov balkon..
Hahahahaa nemam pojma... mozda... :lol: :lol:
suza81

#792 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by suza81 »

Jbt tek kad vas citam skontam koliko sam rahat :lol:

I ovo malo komsiluka sto imam nit se cuje nit vidi...sretnem ih jednom mjesecno u stubistu.
peepeep

#793 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by peepeep »

02:35, kafana zatvorena i prazna već 3 sata kako vode nema, genijalci se okupili dole i uzurpirali sto i sada će se nastaviti cerekanje i vrištanje do 9 ujutru :roll:
jebem ti kasabu i sarajevo i ko ga stvori
djevojka bez imena

#794 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by djevojka bez imena »

kockica_kockica wrote:

Eto danas covjek preko balkona klofa cilim... ova lujka ispod se dere na njega njoj ta prasina ulazi u balkon ne moze ona tooooo cistiti.... lik uvlaci cilim... okrece ga na drugu stranu i opet po cilimu pocne udarati... kontam od silne prasine ovoj ispod mene nece biti do zivota ... i onda opet deranje prasinaaaaaaa ulazi u njen balkon... zena preko puta izlazi iz znatizelje... odmah zazali kad ova krene s kursom kako se gace i peskiri nakon pranja tresu da se ne rasipa okolo prasina sa tek opranog vesa... cujem nakon 2 minute monologa: oprostite dijete mi place :lol: ja isto oplakala... od smijeha... a lik isklofao cilim... nako cupav boje cokolade cilim mogao je po nalogu lujke sve to lijepo sa usisivacem pokupiti a ne njoj svu prasinu potjerati na balkon... cijeli dan je nakon toga poljevala balkon iako vode nije bilo ... blago njoj kad ima vode za poljevanje :oops:
Kockice, bez uvrede ali.... ima li iko u tvojoj mahali normalan? Malo se opusti, popusti, pomahnitat ces ako tako nastavis.
Kako neko pomenu ja sam stvarno rahat kad je komsiluk u pitanju i stvarno sam ih se uzelila :-D pa mozda i ne razumijem tvoje muke u potpunosti.
ing-ecc

#795 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by ing-ecc »

kockica_kockica wrote:

jbt kako vam je to sve dole mahnito uspjeli ste i one što se seksaju otjerati :roll: ništa ne pišeš o njima a oni su najzanimljiviji dio priče :lol:
eehhhhh na kojoj li su tibri sad oni :?
kockica_kockica

#796 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

djevojka bez imena wrote:
Kockice, bez uvrede ali.... ima li iko u tvojoj mahali normalan? Malo se opusti, popusti, pomahnitat ces ako tako nastavis.
Kako neko pomenu ja sam stvarno rahat kad je komsiluk u pitanju i stvarno sam ih se uzelila :-D pa mozda i ne razumijem tvoje muke u potpunosti.
Hahahah naravno da ima normalnih ljudi... ove sto opisujem su njih nekoliko koji se ponasaju kao da su iz sume dosli zivjeti tu...

Imas ljudi koji se zivi ne cuju... i oni trpe kao i ja...
kockica_kockica

#797 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

ing-ecc wrote: jbt kako vam je to sve dole mahnito uspjeli ste i one što se seksaju otjerati :roll: ništa ne pišeš o njima a oni su najzanimljiviji dio priče :lol:

Znam ... i mene brine gdje su oni... jer su bili najzanimljiviji... sve kontam mozda su ljudi na moru pa ce se vratiti svojim navikama :lol: :lol:
ing-ecc

#798 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by ing-ecc »

kockica_kockica wrote:
ing-ecc wrote: jbt kako vam je to sve dole mahnito uspjeli ste i one što se seksaju otjerati :roll: ništa ne pišeš o njima a oni su najzanimljiviji dio priče :lol:

Znam ... i mene brine gdje su oni... jer su bili najzanimljiviji... sve kontam mozda su ljudi na moru pa ce se vratiti svojim navikama :lol: :lol:
nek se oni vrate na tibru zbog radi održavanja kontinuiteta :) svih zanimljivih svojih afiniteta i tako doprinose zabavi za svu raju :lol:
kad skontam da nemam nešto tako zanimljivo u svojoj okolini dođe mi da te pitam: hoćeš li mjenjati stan za stan :lol: :lol: bar na mjesec :D
muha_sa

#799 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

Post by muha_sa »

kockica_kockica wrote:

pratim
kockica_kockica

#800 Re: Komšiluk i njihove nebuloze

ing-ecc wrote: nek se oni vrate na tibru zbog radi održavanja kontinuiteta :) svih zanimljivih svojih afiniteta i tako doprinose zabavi za svu raju :lol:
kad skontam da nemam nešto tako zanimljivo u svojoj okolini dođe mi da te pitam: hoćeš li mjenjati stan za stan :lol: :lol: bar na mjesec :D
Hahahahha.. pa da se navuces k'o na heroin... cccc :okac: :pisnula: :pisnula:
Post Reply