Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Bloody

#776 Re: Zene nakon 25

Post by Bloody »

dobar osjecaj wrote:
Bloody wrote:Samo hocu da ti kazem da sam ti u svojoj testament-izjavi ostavila 11 litri soka od zove,pa popij u moje ime kad me jednom ne bude (kad zagazim u 26.) :D
Polako, ne odrici se nicega pa ni tog soka. Trebace ti slast kad osjetis kako je gorak taj strasni zivot kad vise ne budes kataloski pozeljna i prihvatljiva.

Stavila sam 5 kg secera ali kako tece diskusija na ovoj temi mislim da ni 10 ne bi bilo previse. :lol:
dobar osjecaj

#777 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

Bloody wrote:Stavila sam 5 kg secera ali kako tece diskusija na ovoj temi mislim da ni 10 ne bi bilo previse. :lol:
Secerom protiv opste zaostalosti :D
madner

#778 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Lakse sa drogama izbjeci sudar sa vozom zvanim stvarnost. :D
dobar osjecaj

#779 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

madner wrote:Lakse sa drogama izbjeci sudar sa vozom zvanim stvarnost. :D
Nekima je opijenost prirodno stanje i zahvalni su sto je to tako (osim povremenih teskoca povezanih s budjenjem) :D
madner

#780 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Znam, pricao sam sa covjekom koji se bas bavi tom tematikom.
Najteze je ljeciti pacijenta koji misli da je ok. :D
dobar osjecaj

#781 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

madner wrote:Znam, pricao sam sa covjekom koji se bas bavi tom tematikom.
Najteze je ljeciti pacijenta koji misli da je ok. :D
To je budalastina. Pored toliko hipohondara i uopste ljudi koje "boli sve" zasto traciti vrijeme i novac na one koji su sretni takvi kakvi jesu :) .

Usput, imas li neku svjezu informaciju ima li ikakvih pomaka u pronalazenju lijeka od zaostalosti? Ima li tome lijeka?
madner

#782 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Pa zasto sto paranoik moze ubiti nekoga jer misli da ga prati, a poznato je da stan pun macaka moze dovesti do nove pandamije. Milioni ljudi mogu stradati zbog hormonalnog disbalansa. :D
Naravno da ima, citati moje postove vise puta dnevno.
dobar osjecaj

#783 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

madner wrote:Pa zasto sto paranoik moze ubiti nekoga jer misli da ga prati, a poznato je da stan pun macaka moze dovesti do nove pandamije. Milioni ljudi mogu stradati zbog hormonalnog disbalansa. :D
Naravno da ima, citati moje postove vise puta dnevno.
Ma to su sitnice sa znatno manjom vjerovatnocom pogubnosti za nas od uticaja zaostalosti koja je dosta opakija i ima znatno vecu ucinkovitost unistavanja.
Prepisujes se kao terapiju svakih sest sati :D . Smeksao si ti, ne izazivas mi vise osip kao nekad.
madner

#784 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Kada bih znao koji ti je prije bio nik, mogao bi ti dati preciziniju dijagnozu.

Inace, zakoni ponude i potraznje su jasni, ako roba nije trazena to nije do kupca nego do prodavaca. :D
sheilak

#785 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

pa iskreno, madner, kad si ti nasao kupca, onda vidimo da se i manje kvalitetnom prodavacu to posreci. :D

a je madner smeksao, ovo su tek blagi pokusaji peckanja. to smo vec konstatirali. davno. :D moras se vratiti u formu, ovi ostali su ti tek blijede kopije. nedostaje nam inteligentno pod*ebavanje. :D
Last edited by sheilak on 10/06/2015 09:44, edited 1 time in total.
dobar osjecaj

#786 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

madner wrote:Kada bih znao koji ti je prije bio nik, mogao bi ti dati preciziniju dijagnozu.

Inace, zakoni ponude i potraznje su jasni, ako roba nije trazena to nije do kupca nego do prodavaca. :D
Kad budem kompjuter docu tebi da mi ti das dijagnozu :)

Inace, kazu da u skolama predaju oni koji lakse barataju teorijom i kojima ne ide prakticna primjena nicega. Preslikano na ponudu i potraznju, nisam nesto luda za analizama - lakse zivim nego sto prilagodjavam teorije trenutnim slabostima i mogucnostima.
madner

#787 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

sheilak wrote:pa iskreno, madner, kad si ti nasao kupca, onda vidimo da se i manje kvalitetnom prodavacu to posreci. :D

a je madner smeksao, ovo su tek blagi pokusaji peckanja. to smo vec konstatirali. davno. :D moras se vratiti u formu, ovi ostali su ti tek blijede kopije. nedostaje nam inteligentno pod*ebavanje. :D
Tvrd kao i uvijek, samo sto su moji aksiomi usvojeni i postali dio opste prihvacenog i normalnog.
Prije kada bih rekao istinu, barem 5 forumasica bi pocelo cviliti da to nije tako. Danas se jedna javi dok joj 4 sa strane objasne da je istina takva kakva jest.
:D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#788 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Muski seks simbol (godiste 1961, dob 54)

Image

Zenski seks simbol (godiste 1991, dob 24)

Image

8-) 8-)
sheilak

#789 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

cuj obscenog uvoda u post... :D

previse vi teorijom, i aksiomima, baratate nesto. isto adolescentni nerdovi kad im je nesto van domasaja. :D a forumasice oguglale, zivo im se...pa ti stoga kazem, nije ti provokacija dovoljno jaka. no kod tebe se ne osjeca ova neka histericna zajedljivost. kod tebe je to vise stilska vjezba. :D
madner wrote:
sheilak wrote:pa iskreno, madner, kad si ti nasao kupca, onda vidimo da se i manje kvalitetnom prodavacu to posreci. :D

Tvrd kao i uvijek, samo sto su moji aksiomi usvojeni i postali dio opste prihvacenog i normalnog.
Prije kada bih rekao istinu, barem 5 forumasica bi pocelo cviliti da to nije tako. Danas se jedna javi dok joj 4 sa strane objasne da je istina takva kakva jest.
:D
sheilak

#790 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

muski sex simbol, trenutno moj omiljeni

Image

doduse 86. godiste, no ima i mladjih. naci cu.

g. clooney meni nije zgodan, vise je ikona gay populacije. :D jedino kad je bio mladji i glumio, cini mi se u roseanne. al nisam sigurna.
dobar osjecaj

#791 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

sheilak wrote:cuj obscenog uvoda u post... :D

previse vi teorijom, i aksiomima, baratate nesto. isto adolescentni nerdovi kad im je nesto van domasaja. :D a forumasice oguglale, zivo im se...pa ti stoga kazem, nije ti provokacija dovoljno jaka. no kod tebe se ne osjeca ova neka histericna zajedljivost. kod tebe je to vise stilska vjezba. :D
Kako divno sroceno. Radi se tacno o tome da nema histericne zajedljivosti i da cisto uziva da pise. Kao neka gimnastika jezickih mogucnosti koje su drugima nedostupne.
prog321

#792 Re: Zene nakon 25

Post by prog321 »

Nije to to vise.
Vecina muskadije bi ranije popila ban ovdje za stvari koje pise danas. Zenskadija se povukla i pisti iz prikrajka. Nije ni nama vise toliko interesantno. Nema onih srocnih udaraca ispod pazuha. :-D
madner

#793 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Sto jest jest, ako se ne zna sta je teorija i aksiom poruka nema smisla. :D
sheilak

#794 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

dobar osjecaj

pa kazem upravo. to je zanimljivije, a moglo bi i poluciti uspjeha kod forumasica :D koje inace odbijaju nezanimljive likove, koje smatraju nekvalitetnim, cak i gluho bilo u tridesetim. a sumnjam da se iole i jedna normalna zenska osoba nudi ovdje ikom. osim kad je zajebavanje u pitanju. cak ni *ebavanje... al mozda to tako (neki) slobodni forumasi shvataju ;-) :D
sheilak

#795 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

prog321 wrote:Nije to to vise.
Vecina muskadije bi ranije popila ban ovdje za stvari koje pise danas.
pa pustili im. ljeto je, vjerovatno sami, ovo im je jedino mjesto gdje si mogu dat oduska. vjerovatno. summer treat od administracije foruma. :D
prog321

#796 Re: Zene nakon 25

Post by prog321 »

Kad se zenskadija ne zna braniti bez pomoci administracije.
Evo ja se od danas stavljam na vasu stranu za malu mjesecnu ratu od 50 Eura. Da izravnamo snage. :-D
madner

#797 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Posteno, najbolje pojacanje kroz subtrakciju. :D
dobar osjecaj

#798 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

prog321 wrote:Kad se zenskadija ne zna braniti bez pomoci administracije.
Evo ja se od danas stavljam na vasu stranu za malu mjesecnu ratu od 50 Eura. Da izravnamo snage. :-D
Ti, krater, Gabrielo i slicna hrpa trolova (ili jedna osoba u tri ili vise izdanja) ste svejedno placeni ili osjecate prirodni nagon da ozivljavate teme corcima koji ni vama samima nisu odavno zanimljivi.
SaraFina

#799 Re: Zene nakon 25

Post by SaraFina »

prog321 wrote:Kad se zenskadija ne zna braniti bez pomoci administracije.

Ja sam lično mišljenja da i kad bi došlo do " kataklizme epskih razmjera" ,te ljudski rod ovisio o mojoj slobodnoj volji .... Da s nekim od ovdje angaziranih produzimo humano ljudsku vrstu... Dozvolila bi da izumremo.

Tako isto razmišljam i o svojim tridesetim za tri/četiri godine :lol:
sheilak

#800 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

krater isto ko da je nijem, samo smajlijima komunicira. :D

gabrielo ne pise pod originalnim nickom, ja sam barem skontala ko je u pitanju.

iz ostalih govore licne frustracije.

no, dobar osjecaj i ostale, fakat radite gresku sto uopce nastojite ucestvovati na nekoj ozbiljnoj osnovi na ovoj i slicnim temama. jedino se ovdje mozes zezat. nije ovdje svrha ozbiljna razmjena misljenja, to mozete i same zakljuciti. gura vas se u defenzivnu poziciju. i bez razloga postajate objektom izivljavanja. razumijes me?
Last edited by sheilak on 10/06/2015 10:43, edited 1 time in total.
Post Reply