kažem ja, potkapacitirani kadrovi. mandat direktora prestaje istekom mandata ili prijevremenim razrješenjem kao sto da biti slučaj kod ovih kiflinih direktora.A_A_AKCIJA wrote: ↑21/07/2020 12:22Hhahahah, odlično.malakh wrote: ↑21/07/2020 12:09 ti odgovoris na moje ranije postavljeno pitanje da li su nipovci prekrsili zakon primivsi ove u radni odnos na neodredjeno i ti ces dobiti sve trazene odgovore i objasnjenja.
ja ne izbjegavam odgovoriti niti na jedno pitanje, ali treba postojati neki red u komunikaciji.
Kakav red? Ti se pozivaš na kršenje zakona, pa je red da TI to argumentiraš. Pitam te deseti put: koji je zakon prekršen, i kojim potezom? Đe su mrljavi skenovi? Išta osim pisanja slobodne bosne...
Zapošljavanjem unaprijed, u 2023.? Pa slušaš li ti sebe![]()
Ne znam, Senade. Ja mislim da se do sada u našoj pravosudnoj praksi nije desilo da je neko optužen za krivično djelo koje će tek biti počinjeno u budućnosti. Ne znam, nisam pravnik, ali neka se neko od pravnika sa foruma očituje o ovom zaista zanimljivom kuriozitetu...![]()
![]()
![]()
![]()
Odoh pogledati Minority report, možda budem pametniji...![]()
![]()
![]()
i kifla se dosjeti i sa svima potpiše anekse ugovora kako bi ostali nakon razrješenja u stalnom radnom odnosu.
da li je to po zakonu i ako jeste, po kojem? ti odgovoriš na to pitanje i onda ja odgovorim po svim ostalim koja ti imaš postaviti.
za mene je kriminal i od ovoga treba napraviti slučaj da više nikada nikome ne padne na pamet da ovo uradi.
njihove plate do penzije, uvećane za doprinose, topli obrok i platu. ko da to vratiti u budžet jer su primljeni protivno zakonu i uredbi? da neće pravični i pošteni konaković?
ali razumijem da se to ne uci na tim vašim šklj univerzitetima uz kavu.
ispada pravi slino.
od pd butmira i onog pjevača, do ovoga. a tek su počeli sa smjenom njegovih kadrova.