Dozer wrote:E hajde nam, ziv bio, reci kako ti je i u cemu to pomogao

Npr. sin mi ljudina,svi ga vole u društvu,nema ga do poponoći kući,često je tako,no sve pet,nemogu ga uvjeriti u to da je u gabuli,da će stradat kad - tad,mirno spavam,no jednu večer se probudim,Bog mi stavio na srce da se molim za njega,baš tad,molim se i on doše,polurazbijen auto,bio u smrtnoj opasnosti ali čudo se dogodilo,nije s autom prešao preko malog zida<(totalno nelogično jer je u isti udario a zid visok 30 cm) .Spas baš u tom trenutku kad sam se za njega molio!Jedan od mnogih sličnih događaja gdje je Bog intervenirao!Nešto ga davi u snu,dok je bio djete,ja se dignam i položim ruke na njega,pomolim se i isti čas davljenje prestane!Slučajno?Moš mislit,taj dan sam razgovarao o Bogu sa nekom okultistitknjom,i ona je najprije dozvala zlog da davi mene,ja se molitvom obranio nakon par minuta isto zlo davi moje malo djete,pomolim se nad njim i zlo nestane!Slučajno?Za tebe,za mene Božja intervencija!Ima toga ohoho,,ma da ti svih 100 događaja opišem,isto bi bilo,ti bi sve to racionalizirao!
Još samo ovo,imam glavobolju godinama i tek kad se ispovraćam,odspavam dođem k sebi!Tri specijalista mi dadoše tri različite dijagnoze,migrena,na psihičkoj bazi i treći-želudac.15 g nema poboljšanja i jednom se žarko pomolim Bogu i osjetim Njegovo djelovanje,neka toplina me prožme i nikad više nisam imao problema sa glavoboljom i povraćenjem.Nema to ni danas!Dovoljno?Sumnjam!