itekako wrote:
ne cudi mene da cvrcak mrava ne voli.
nije vazno koliko postova imas, vec ono sto pises.
s obzirom da pises protiv covjeka koji nam je svojim "procedurama" renovirao jednu i napravio drugu tribinu, napravio teren, izgradio dodatnih 2000m2 poslovnih prostora, pojacao rasvjetu, postavio video nadzor i cuvare nase imovine, reklame i semafor, zaposlio 50 ljudi, koji vraca Zeljine dugove parama sponzora koje dovodi...onda sam kao navijac Zeljeznicara sa stazem od 30 i kusur godina obavezan da ti odgovorim.
pises gluposti. lupetas. u tebi nema Zelje koliko je kod mene crnog ispod nokta.
pun je meni qurac takvih zastitnika i cuvara Zelje i njegove tradicije.
mudraca bez referenci. gazdi bez posla. strucnjaka na birou. trgovackih putnika koji prodaju magicne poveze doktorava Levajna. seoskih varalica.
Tako je, nema u meni Zelje iako sam treca generacija Zeljovaca, cistokrvnih, bez izroda.
Nema u meni Zelje iako sam duze na ovom forumu od tebe. Iako ja pisem o Zeljeznicaru, a ti o Megamixu i Misimovicu. Iako sam prognozirao sta ce se desiti prije dvije i kusur godine.
Nema u meni Zelje jer mi smeta da "navijaci" Zelje prozivaju svoj klub da je radio neregularno.
Nema u meni Zelje, jer mi smeta pet vezanih poraza u nizu, jer mu smeta sto nas sela i granicni prelazi dobijaju, sto nam se Zrinjski i sada pitari kenjaju po sred usta.
Nema u meni Zelje jer mi smeta sto nas vode ublehe tipa Kostica i Krcmarevica.
Nema u meni Zelje jer mi smeta sto nas kojekavi seljaci menadzeri prozivaju, jer mi smeta sto nas krampe od bivsih igraca prozivaju.
Nema u meni Zelje jer mi smeta sto imamo sudjenje na Grbavici ko da smo Travnik.
Nema u meni Zelje sto mi smeta milja na stadionu i sto Manijaci jebu mater upravi, dio navijaca zvizdi Manijacima, a dusmani nam se smiju.
Nema u meni Zelje sto mi smeta jer niko, al doslovno niko, ne valja osim Senada Misimovica i njegovih poltrona ko sto si ti, elegant i ostatak ekipe.
Nema u meni Zelje, jer ja pricam i fudbalu, a ti o svemu osim o fudbalu.
Tribine su mjerilo. Rezultat je mjerilo. Titule su mjerilo. Ekipa je mjerilo. Atmosfera u klubu je mjerilo.
To sto ja ne pisem sve sto znam znaci da mislim o klubu i pokusavam da ga zastitim koliko mogu, iako se ne slazem sa sizofrenijom covjeka koji ga, na zalost neuspjesno, vodi.
Sto se tice zivota i uspjeha mogu ti reci sami jedno, da Senad vodi Megamix kao Zeljeznicar propao bi davno.
Natezati cija je karina duza sa likovima preko foruma je malo retardirano, a nisi svjestan koliko fulas.
A i da ne fulas, Zeljeznicar je fudbalski i radnicki klub i ne postoji od 2015 godine, tako da komentar i misljenje navijaca radnika ili direktora nema nikakvu razliku u tezini, a mjera tezine je milka na stadinu i navijaci koji tjeraju upravu.